Hiç bir şeye dokunamamak
Dokunuyoruz diyoruz ya ! DOKUNMUYORUZ MUŞ !!!!
Çevrenizde bildiğiniz ve madde dediğiniz hiç bir şeyde birbirine dokunamıyor muş.
Kuantum da neler olduğu bilinmeseydi şu yukarıdaki yazılan DOKUNAMAMA durumu aptalca şapşalca ahmakca olarak düşünülebilirdi .
Ama değil. DOKUNAMIYORUZ.
oturduğun sandalye popona hiç dokunmadı hep itti ! ( arada hep bir boşluk var 1 angströmlük mesafe)
Şehvetle öptüğünü sandığın sevgilinin dudaklarına hiç dokunmadın . O dudaklar karşılıklı olarak hep itti. ( arada boşluk var 1 angströmlük mesafe )
İtti diyorum çünkü AYNI KUTUPLAR HEP BIRBIRINI ITER.
Kuantum dunyasına inince oradaki atomun cevresinde dönen EKSİ YÜKLÜ elektronlar her atomda olduğu gibi birbirini 1 angströmlük 10 üzeri - 8 cm mesafede itiyormuş. !!!!!
Yani sevgilinize dudağınızı dayadığınızı sandığınız anda arada 1 angströmlük mesafe var BOŞLUK VAR !!!
TÖVBE BISMILLAH AHANDA BEN BUNLARI YENI ÖĞRENDIM.
şayet durum böyle ise ! 1 elektron 1 saniyede atom cekirdeğinin etrafında 1 milyon tur atıyorsa ve her madde nin atomları arasında bu ilişki ve boşluk varsa Maddesel gerçeklikte gari bir durum oluşmuyormu ?
Sakın ha Tanrısal sanılmasın. Tanrı manrı işleri hikaye. Buralara yontulmasın.
Madde dediğimizde kuantum seviyesinde bunlar oluyorsa bu boşluklar ve temassızlık neyin nesi ?? Sanallık mı ?
Bu konuyu 10 yerden okudum . Hepsinde kuantum seviyesinde aynı şeyler söyleniyor. Kaku da aynı şeyleri videoda anlatıyor.
Kuantum garip çalışıyor.
Benzetme yapıp anlatmaya yardımcı olsun dersek.
Kuantumda otobus yolda giderken motosiklete dönüşebiliyor. Normal fizikte bu durum imkansız olanaksız. Kuantumda her sey olabilir..
Belkide ben yanlış algılayıp yanlış anlayıp
Yanlış anlatıyorum.
Kuantum dunyası çok garip !!!
|