Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 25-11-2007, 15:46
elysions elysions isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart İslâm, Türkleri ahlâksızlaştırdı mı?

her yerde her ortamda türklerin ahlaksal ve zekasal yapısından konuşurlar överler kendi milletini

amma şöyle bi BAKIYORUMDA ;

BİZİM türklerin namus kavramı bile tuhaf yahu (hangi kavramı tuhaf değil ki)

kendi bacısı kızı bi erkekle olsa yada bir erkek göz dikse kesin kan akar ama kendisinin göz dikmediği kız yoktur o düşer kalkar elin kızlarıyla ama ona o haktır

bekaretin önemsiz olduğunu erkek kadar kadının da cinsel özgürlüğü olduğunu benim gibiler söyleyincede o kesin ya dayak yer yada ana avrat küfür

ben türklerin (bende türküm ne utanıyorum nede gurur duyuyorum) ahlaksız olduğunu düşünüyorum

bu ahlaksızsızlık bizim genlerimizden mi yoksa bir köy bedevisinin ahlaksızlığı meşru sayan öğretilerinden mi kaynaklanıyor

örneğin muhammedin 8 yaşında bir kızın ırzına geçmesini koruma olarak savunmaları

evlatlıgının karısını ayet uydurup kendine helal kılması (yuh diyorum) gibi şeyleri nasıl savunabiliyorlar hemde en ateşli arapdan daha çok savunuyolar gerekirse bu konular için adam bile öldürürler zevkle

ayrıca 2 aylık bebeğe tecavüz eden bir türk

ilkokul 1. sınıfa giden kıza tecavüz eden de bir asker

kızına tecavüz eden bir türk müslüman

e normal mi bunlar bu insanlar bide ahlak bekçisi ama muhammedin öğretilerini benimseyen insanlardan ne bekleyebilirizki

zeka konusunda da bi kaç lafım var

ben inanın türklerin normal zeka yapısında üstün olduğunu düşünüyorum ama öyle bir eğitim sistemi var ki en zeki türk bile bir zekasızdan daha aptal daha şiddet yanlısı ve hatta daha vicdansız olabiliyor

türklerin zeka özürlü olmasına yol açan islam değil de nedir ?

ateist arkadaşlarımla normal müslümanları kıyaslıyorum ister istemez ve burdan bu sonuca ulaştım

zamanında türklüğümle övünürken (ki bu bana böyle öğretildi devletin resmi ideolojisinin zavallığı) en çok bizim vicdanlı bir millet olduğumuzu düşünürdüm ondada yanıldım

kendi insanları komünist solcu dinsiz diye katleden bu ülke

sivas maraş dersim katliamlarını bu hoşgörülü millet yaptı

hristiyan diye 3 genci , bu ülkenin insanları katletti ve kahraman ilan edildiler

bizde hoşgörü diğerleriyle aynıysan var farklıysan katli vaciptir anlayışı hakim

kadına mal göüzyle bakanlar hala çoğunlukta

ekurandada kadınlar tarla değilmi

kısaca islam türklerin kültürünü kimliklerini yok etmekle kalmadı

vicdanını ahlakını ve aklını çaldı!!!

not-burdan islamın yararlarıda var diyen ateist arkadaşlarada bir gülücük gönderiyorum

Önerilen Siteler