İslâm, Türkleri ahlâksızlaştırdı mı?
her yerde her ortamda türklerin ahlaksal ve zekasal yapısından konuşurlar överler kendi milletini
amma şöyle bi BAKIYORUMDA ;
BİZİM türklerin namus kavramı bile tuhaf yahu (hangi kavramı tuhaf değil ki)
kendi bacısı kızı bi erkekle olsa yada bir erkek göz dikse kesin kan akar ama kendisinin göz dikmediği kız yoktur o düşer kalkar elin kızlarıyla ama ona o haktır
bekaretin önemsiz olduğunu erkek kadar kadının da cinsel özgürlüğü olduğunu benim gibiler söyleyincede o kesin ya dayak yer yada ana avrat küfür
ben türklerin (bende türküm ne utanıyorum nede gurur duyuyorum) ahlaksız olduğunu düşünüyorum
bu ahlaksızsızlık bizim genlerimizden mi yoksa bir köy bedevisinin ahlaksızlığı meşru sayan öğretilerinden mi kaynaklanıyor
örneğin muhammedin 8 yaşında bir kızın ırzına geçmesini koruma olarak savunmaları
evlatlıgının karısını ayet uydurup kendine helal kılması (yuh diyorum) gibi şeyleri nasıl savunabiliyorlar hemde en ateşli arapdan daha çok savunuyolar gerekirse bu konular için adam bile öldürürler zevkle
ayrıca 2 aylık bebeğe tecavüz eden bir türk
ilkokul 1. sınıfa giden kıza tecavüz eden de bir asker
kızına tecavüz eden bir türk müslüman
e normal mi bunlar bu insanlar bide ahlak bekçisi ama muhammedin öğretilerini benimseyen insanlardan ne bekleyebilirizki
zeka konusunda da bi kaç lafım var
ben inanın türklerin normal zeka yapısında üstün olduğunu düşünüyorum ama öyle bir eğitim sistemi var ki en zeki türk bile bir zekasızdan daha aptal daha şiddet yanlısı ve hatta daha vicdansız olabiliyor
türklerin zeka özürlü olmasına yol açan islam değil de nedir ?
ateist arkadaşlarımla normal müslümanları kıyaslıyorum ister istemez ve burdan bu sonuca ulaştım
zamanında türklüğümle övünürken (ki bu bana böyle öğretildi devletin resmi ideolojisinin zavallığı) en çok bizim vicdanlı bir millet olduğumuzu düşünürdüm ondada yanıldım
kendi insanları komünist solcu dinsiz diye katleden bu ülke
sivas maraş dersim katliamlarını bu hoşgörülü millet yaptı
hristiyan diye 3 genci , bu ülkenin insanları katletti ve kahraman ilan edildiler
bizde hoşgörü diğerleriyle aynıysan var farklıysan katli vaciptir anlayışı hakim
kadına mal göüzyle bakanlar hala çoğunlukta
ekurandada kadınlar tarla değilmi
kısaca islam türklerin kültürünü kimliklerini yok etmekle kalmadı
vicdanını ahlakını ve aklını çaldı!!!
not-burdan islamın yararlarıda var diyen ateist arkadaşlarada bir gülücük gönderiyorum
|