Re: Turan Dursun'un Saçma İftiraları
ozgur beyin islamısıgından ayrılalı hatta ve hatta forumlardan ayrılalı nerdeyse 1 sene olacak benim...
konu şöyle ki; siz mi bilimden anlıyorsunuz meselesi değil mi,istersen bir düşün...müslümanlara gerici,yobaz diyen tonla mesaj bulur gösteririm sana bu forumda.gösteremezsin diyor musun.diyemezsin.o zaman sorun nerde sevgili özgür beyin,insan kendisini allame zannetmesiyle.bu ucuncuyol kafasından salladı işte...kime yutturcak bana yutturcak...Bilimle uğraşmam işin temelinde olmamı anlatmamdır,Asla ve asla allame değilim...burada nabza göre şerbet verdiğimi de mesajlarımdan arattır ki bulursun.Kimseyle derdim yok ne ateistle ne de ateizmin kendisiyle...benim işim bilip bilmeden konuşanlarla...ucuncuyol kardeş,sıktı kafasından işte...bugun yeryuzunde yaratılmıs tum klonlama olayları kök hücre sentezlidir.kök hücre sentezi olmadan yaratılmış tek bir canlı bile yok...isterseniz kaynağını vereyim,isterseniz.Ama kalkıpta yok yarattık sizin gibiler bilime çomak sokmasın yeterki deniyorsa...bu sahtekarlıktır...anlamadan bilmeden düşmanlık yapmaktır.
Burada okunacak cok az yazı var ozgur beyin,kıyaslamaya gerek yok...butun forumlarınızda geyik var...evrenin genişlemesi yalan mesele...parmak ucları yalan mesele,,,cevirip cevirip aynı şeyleri tartışıyorsunuz..ki arattırıp mesajlarıma yalan o kaynaklar...bizimkiler dogru diyerek...
allame olan turan dursun sitesindekiler ,yobaz olan eleştirenler öyle mi özgür beyin...coktandır internet üzerinde forumlara takılmıyorum...dün gece bakayım neler yapıyorlar diye girdim,mesaj attım işte...eskisi gibi de olmam kesinlikle...bir gittimi 6 ay yine ugramam...ama benim derdim belli burada...kimseyi müslüman yapmak değil...sadece bilmeyene haddini bil demek...hepsi bu...
saygılar.
Onları bırak yesinler, içsinler, zevk alsınlar; arzu onları oyalasın ilerde bileceklerdir.(hicr-3)
|