Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-04-2008, 04:08
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Re: yaratılışçıların cevap vermekte zorlandığı sorular !

Saygideger arkadaslar;

Bence en zor soru tanri nedir? sorusu.

Cunku kime sorduysam bugune kadar bir cevap alamadim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 08-05-2008, 14:26
su2prelude su2prelude isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart :))

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Saygideger walla;

Yaratamaz olurmusun hic.Karsi cinsinle ilski kurarsan dokuz ay on gun sonra-genellikle-sende *insan cinsini yaratirsin.

Saygilarimla;
evrensel-insan
git-gel ya da gel-git den başka bi işe yaramazsın bu konu hakkında kusura bakma) çok komik oldu, o kadar bilimsel kopya! larından sonra, nerdeyse seni bilgili biri zannedecektim ama foss çıktın ya

Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız
Bizim mezarımız ariflerin gönüllerindedir...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Muhammed Celaleddin

Ama bizi yeni sulara götürecek akıntı durdu!
Alt 08-05-2008, 19:03
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence en zor soru tanri nedir? sorusu.
Tanrı "ne" olmayandır.
Alt 08-05-2008, 23:52
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili evrensel tanrı nedir diye soru olurmu ki cevabı olsun? O herşeyden münezzehtir.

Selamlar.

Konu frodo tarafından (09-05-2008 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası
Alt 09-05-2008, 01:40
antiateistee antiateistee isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

geçmişe dönük yapılan tüm araştırmaların yanlış olma ihtimali çok yüksektir geçmişimiz olasılıklarla doludur ve evrim hiçbir zaman tam manasıyla aydınlatamayacaktır arkadaşlar
Alt 09-05-2008, 08:48
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

Onurlu demis. benim hakkimda...
hala anlamakta zorlanıyo *bu arkadaş yaw kardeşim Allah şu şu şu aşamalardan geçerek böyle muhteşem bi varlık olmuştur kendiliğinden dersen biz ona da karşı çıkarız daha mantığı kavrayamadın mı hiç kendiliğinden cansız bi varlık akıllı bi varlığa dönüşür mü mantığa bak ya
Onurlu simdi acacam azimi gerisini sen dusun. Anlayamayan bi geri zekaliyi herkes taniyo. ne dersin.
kendiliğinden dersen biz ona da karşı çıkarız e kim yaratmis allahi kendiliginden degilde onuda bi yaratan mi varmis. Ey 5. boyut elemani. orada havalar nasil. arada sirada izin veriyorlarmi evci cikmana. Kapali klinik zordur. nasil dayaniyorsun. heh he.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 09-05-2008, 09:14
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Algi meselesi

Saygideger su2prelude;

git-gel ya da gel-git den başka bi işe yaramazsın bu konu hakkında kusura bakma) çok komik oldu, o kadar bilimsel kopya! larından sonra, nerdeyse seni bilgili biri zannedecektim ama foss çıktın ya-su2prelude

Yukarida senden yaptigim alintiya hicbir yorum yapmadan buraya aktariyorum.

Yalniz sana onerim; hickimse hakkinda hic karar verme, sadece onlari kendi dusuncelerini tanittiklari gibi tanimaya calis.

Yukarida benden yaptigin alintiya gelince, birincisi o walla adli uyeye verilmis bir ironi icerikli cevapti.

Benim yaratilis konusundaki dusuncelerimi ogrenmek istersen, ismimden bu konu ile ilgili yazmis oldugum-hem de detayli-yazilarima girip okuyabilirsin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 09-05-2008, 10:42
antiateistee antiateistee isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

walla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Onurlu demis. benim hakkimda...
hala anlamakta zorlanıyo *bu arkadaş yaw kardeşim Allah şu şu şu aşamalardan geçerek böyle muhteşem bi varlık olmuştur kendiliğinden dersen biz ona da karşı çıkarız daha mantığı kavrayamadın mı hiç kendiliğinden cansız bi varlık akıllı bi varlığa dönüşür mü mantığa bak ya
Onurlu simdi acacam azimi gerisini sen dusun. Anlayamayan bi geri zekaliyi herkes taniyo. ne dersin.
kendiliğinden dersen biz ona da karşı çıkarız e kim yaratmis allahi kendiliginden degilde onuda bi yaratan mi varmis. Ey 5. boyut elemani. orada havalar nasil. arada sirada izin veriyorlarmi evci cikmana. Kapali klinik zordur. nasil dayaniyorsun. heh he.
Ne diyorsun arkadaş sizi anlamak mümkün değil Allah'ta bir değişiklik olmaz diyoruz biz ama kainatta var bu ,bu da bir başlangıcın olduğunu hemen akla getiriyor ,yani yaratılmıştır bu evren

sayın antiateist büyük harfle ve yazım hatalı yazınızı hayrına düzelttim,bir daha ki yazılarınızda bağırmadan küçük harfli konuşmanızı rica ederim.aydoe

Konu aydoe tarafından (09-05-2008 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir.
Alt 09-05-2008, 10:48
lionking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lionking lionking isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sayin antiateistee,,,ben yaratilmayi kabul etdim bir tanriyida kabul etdim,,,gerisini bana mantikli olarak anlat,,mantikliysa onuda kabul edeyim,,yoksa alti yasindaki ogluma soru sordururum,,orada cuvallarsin,,biliyorum..

Kötüler Tanri,yi kullanir, *Tanri ise iyileri kullanir.
*Giordano Bruno
Alt 09-05-2008, 11:02
lionking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lionking lionking isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayin antiateiste,sözde sizler aslinda arzulariniz icin yasarsiniz ama dis dünyaya hep tanri(yani sizin deyiminizle allah)icin yasadiginizi iddia edersiniz,sayet sizler allah icin yasiyorsaniz ben yaratik oldugumu kabul ediyorum,,bir allah oldugunu da kabul ediyorum,,gerisini bana mantikla catismicak sekilde anlatin,,,bütün site ahalisi önünde sizden biri olucam,,,sizin deyiminizle müslüman,,,buyrun top sizde..

Kötüler Tanri,yi kullanir, *Tanri ise iyileri kullanir.
*Giordano Bruno

Önerilen Siteler

Etiket
darwin, evrim