sevgili kuyucuklu;
bana kalırsa bu Türk düşmanlığından ziyade,doğrudan insan yaşamına ve düşünce özgürlüğüne olan bir düşmanlıktır.Adamın, allaha küfrettiğine dair hiçbir delil yokken- ki küfretse ne olur orası da ayrı konu- başının gövdesinden kılıçla ayrılarak öldürülmesi ne kadar da adil(!) bir şey ama değil mi?Üstelik bunu adalet dini olduğunu iddia eden islamın yaşatıcıları, temsilcileri icra ediyorlar.Gel de gülme bu mevzuya.
Üstelik ben bu cezayı, "allaha küfrettiyse, boynu vurulsun tabi" şeklinde karşılayan insanlar gördüm ki bu daha da içler acısı.Yani yarın şeriat gelse ve bizim ülkemizde de insanlar sırf allaha küfretti diye öldürülmeye başlansa, inananlar zevkle izleyip,takip edecek demek ki bu katliamları.İşte insanlığa, düşünceyi özgürce ifade edebilme anlayışına düşman olan bu yobazlığa karşı bizler de uyanık olmalıyız.Aksi takdirde, önce sevgili Cem'den başlayıp sırayla pante, aydoe, dilaver ,frodo, thunderpoint, evrensel-insan, mutezile ve ismini sayamadığım diğer tüm arkadaşlarımızı katleder bu yobazlar.Üstelik bunlar arada, okinono, psiko falan da dinlemez alayını kılıçtan geçirirler
sevgiyle kalın...