02-11-2007, 10:47
|
|
Üye
|
|
|
|
Re: VIDEO: Nihat Hoca'nın komünist bir avukat hanımla tartış
Cahil insanların karşısına oturup anlatılan *zırvalıkları dinleyecekler yalnızca cahillerdir başka da söze gerek yok bence.
''..halk kimden tiksinir? Serbest ruhtan, zincir düşmanından, tapmayan adamdan, ormanda yaşayandan...Nietzsche
|

02-11-2007, 16:59
|
|
Üye
|
|
|
|
ben anlamadım bunlardan bişey korkuyorsam niye inkar edeyim.demiyo ben korktuğumdan dolayı inanıyom aslında korkularım olmasa bende inkar edecemde  *ne diyem korkularından kurtulman dileğiyle iyi vaazlar *hocam  bilmem dikkatinizi çektimi 'ben böyle yaptım böyle söledim' hep ben  adam kendi reklamını yapmaktan baska işi yokki diğerleride reklamı iyi izliyo
HiÇ BiRŞeY HaKKıNDa HeRŞeY
|

02-11-2007, 19:03
|
 |
Üye
|
|
|
|
Hocaların geleneksel hitabet tarzı, biraz vurgu, biraz "izm" kötülemesi, arada bir gözyaşı. Fethullah Gülen'in kıç bacağı, hele bir de yapılan yorumlara bakın, sıfır.
|

02-11-2007, 19:18
|
 |
Üye
|
|
|
|
müslümanların kaderi bu iyi bir hatip oldumu tamam adam ben peygamberim dese kabul ederler aynıdeli saitde olduğu gibi
Putların,Kabenin istediği: Kölelik
Çanların,ezanların dilediği:Kölelik
Mihraptı,kiliseydi,tesbihti, salipti:
Nedir hepsinin özlediği: Kölelik
hayyam
http://agnostik.forumup.com/
|

06-04-2008, 11:56
|
 |
Üye
|
|
|
|
yine aynı aşağılık teraneler yahu!
sıkışıp bir köşeye kapaklanınca, yaptıkları çarpıtmalar yetmiyormuş gibi bir de:
"tanrı yoksa ben birşey kaybetmem,ama sen çok şey kaybedersin" gibi çıkarcı, yalnızca kişisel menfaatlere dayanan, köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim mantığının tipik bir örneği.Gerçekten de ne kadar çirkin bir söylem bu böyle.
* * * *neyse bir de maximus'un verdiği sokrates musa amca hakkında da birşeyler söylemek istiyorum.
Neden inananlar sanki kendilerinin verdikleri "tanrı" cevabı kesinlikle doğruymuş gibi kabul ederek, inanmayanlara "bunu kim yaptı, şunu kim yaptı?" diye menbaı belli sorular sorup dururlar?üstelik kendileri bu soruya hiç duraksamadan, her şeyi bilen, dilediğine de bildiren tanrı cevabını yapıştırmakta beis görmezler?
neden ateistlerin, onların sordukları tüm soruları cevaplamaları gerektiği, eğer cevaplayamıyorlarsa kendi dediklerinin kesinlikle doğru olduğu inancına kapılırlar?
kendileri bilmedikleri,anlam veremedikleri konularda " doğrusunu tanrı bilir" demekte hiçbir *sakınca görmezken, "bu konuda bir bilgim yok" diyen bir ateisti körlükle, akılsızlık gibi ağır ithamlarla suçlarlar?
*sevgilerimle...
Tanrı, bilinmeyenlerin üstüne örtülmüş bir gölgeden ibarettir.
|

29-05-2008, 19:03
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
yazık yazık acıdım adama....
ÖRGÜTLENİN!!!
|

29-05-2008, 21:20
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Yıllardır bu tarz kendini ve dinini bilmez, kulaktan dolma bilgilerle, saçma sapan hadisler ve mezhep öğretileriyle büyümüş, hurafelere inanmış, Allah a sevgi duyacağına korku beslemiş cahil cühela takımından adam(cık)lar gibi tipitipler yüzünden, yanlış yetiştirilmiş bir toplum ve o toplumun yarattığı saygısızlık örneğidir bu...inanan biri olarak bu tarz adamlardan kendini din alimi sanan ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan tiskiniyorum...çıkıpta yorumda yapmıyolar mı...deli ediyorlar beni ya....herkesi aynı kalıba sokmaya çalışıyorlar....Allah zaten isteseydi herkesi aynı tornadan çıkmış gibi, manevi ve fiziki yönden aynı yaratırdı..."oku" ayetinin bile anlamını bilmiyo bu tipitipler....okumadan yorum yapıyorlar....neyse kızmayacam....her koyun kendi bacağından asılır...ister iple asılır ister kanca ile veya başka ne var ise...neden bunlar herkesi aynı kancayla asmaya çalışıyorlar anlamıyorum...bilmiyorlarki savundukları şeylere daha fazla zarar veriyorlar...samimi olduklarını zannederek....Allah akıl fiir versin bunlara.....
saygılar...
|

29-05-2008, 22:23
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
çok duygulandım.hele o çiçek resimleri yok mu tanrı varmış be o papatyaları kozalakları görünce anladım allah razı olsun nihat hocadan
Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin?
|

20-06-2008, 06:54
|
 |
Üye
|
|
|
|
''Allah'dan korkma hissi öyle fazlaki,yatakta dahi huzur bulamıyorlar''Şuhalde zaten bu zümreler Allah'a iman etmiş ancak isyan etmekte olurlar.
İsla buna tanrıtanımaz değil,Günahkar demektedir.
Burada kullanılan metod;hitab edilen müslüman cemaate sırat-ı müskayım üzere olduklarını hatırlatmak vede tanrıtanımazların dahi İslama yöneldiğini izah ederek inançlarının gücünün idrakini sağlamaktır.
Ayrıca daima işittiğimiz ''Ben anlattım daha sonra mülayimleşti,halim selim bir zat olup çıkıverdi.Hatta benden kitap dahi istedi ve bende kitabı hediye ettim'' gibi sözlere artık itimat edemiyorum.
Bukadar çok sayıda ''Yaşanmışlık'' olamayacaktır.
''Bir Topluluğa Olan Düşmanlığınız,Sizi Onlar Hakkında Adaletten Ayırmasın''
|

20-06-2008, 15:08
|
|
|
Saçıp savurduğu yalan ...
Hem de koca bedeninden daha büyük yalan .
Bir ateist avukat varmış da ...
( Karşıdaki kişi avukat olacak ki , Nihat adlı bu şarlatana da övgü malzemesi çıksın . Sonra da karşısında kimsenin olmadığı , sadece ve sadece kuzu gibi dinleyenlerin olduğu mecliste bol bol övünsün . Fondaki güzel çiçekler eşliğindeki müzik de bu arada dinleyenleri çoşturmalı , Allah Allah diye dinsel hezeyana , pardon heyecana getirmeli , bu şart . )
- Beeeen , dinsiz avukatları bile imana getirdim , dedim ki ona ''cürmün kadar yer yakarsın , sen din düşmanlığı yaptın diye bu din yokolmayacak , devam edip gidecek ''...
Heyt be !
Dine inanmayan avukat bayan da kuzu kuzu dinliyor sadece , ama çıkıp da şunu demiyor :
- Bana bak hoca ; bir zamanlar Yunanlıların da , Romalıların da onlarca Tanrısı vardı , hani nerede şimdi o Tanrılar ; kim inanıyor artık böyle Tanrılara , git işine !
Bu dinsiz bayan avukat , bunca kariyeri yaparken bir gün olsun açıp da din konularını okumamış gibi Nihat'ın tavsiye ettiği kitapları okumaya ve Allah'a artık inanmaya başlıyor .
Vay be ne mucizeli kitapmış bunlar , eh biz de bu palavraya inandık elhamdülillah !
Nihat Hoca , sıkıysa bizim Turan Dursun sitesine gel !
Gel de sana anlatalım o , adaletli hz.Ömeri'ni , dinini , imanını , peygamberini , Kur'an'ını ...
Bulmuş kendisini sorgulamadan , eleştirmeden kuzu kuzu dinleyen kuzucukları , sallıyor da sallıyor .
Hoca hoca ; ben de seksen tane inançlı profesörü ateist yaptım !
Hadi bakalım , aksini ispatla !
Bir Allah olsa ve onun bir de sopası , öyle bir indirirdi ki siz palavracıların kafasına .
Hep aynı vurgu , aynı şarlatanlık :
- Ben ölünce birşey kaybetmeyeceğim , ama sen ölünce var yaaa , neler kaybedeceksin neler .
İnsan denilen yaratığı en zayıf noktasından yakalayıp acımasızca ümüğüne çöküyorlar .
Karşısındaki insanların aklına değil , sadece duygularına sesleniyorlar .
Çünkü biliyorlar ki aklını kullanmaya başlayan insan din gerçeğinin de o saat farkında varacak , allayıp pulladıkları putları ve yüzyıllarca papağan gibi ezberleyip zavallı çocuklara da ezberlettikleri palavraları lime lime dökülecek .
Haliyle de bu türden şarlatanların da ekmek kapısı kapanacak .
Bu adamların da derdi emin olun sadece ve sadece bu .
Sen inanmasan , ben inanmasam , o inanmasa böylesi adamlar bu masalları kime anlatıp da para kazanacak ?
Bir şeyi hep merak eder dururum :
- Niye işçilerin boynu hep ince de bu hacı hoca takımının boynu hep kalın oluyor ?
|