Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-06-2008, 15:43
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Milli görüş forumunundaki Deniz

http://www.milligorusforum.biz/forum...d.php?tid=3408

banlanınca forumdan

http://www.turandursun.com/forumlar/...ead.php?t=6129

Forumumuzda bendeniz olmuş, neden banlandı acaba miligörüş forumundan?

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 22-06-2008, 16:09
Kıdemli Üye

Merhaba;

Uzun yıllık arayışlarımda,sosyalizme,komünizme, dahi bulaşmıştım.Ancak tüm bunların;Dışardan ithal edilen, kitleleri ambalajlayıp daha sonrada yok olmaya göndermek için uydurulan tanımlamalar olduğunu fark ettim.

Tek çözümün Milli bir hamle ve ideolojiden geçtiğini geç anlayanlardanım.Öyleki;Gelecek yerel seçimlerde ilk defa Sol olmayan bir partiye oy vereceğim ve bu parti Milli görüşün partisi olacaktır!

Faydalı tartışma ve paylaşımalarımızın olmasını dilerim... http://www.milligorusforum.biz/forum...d.php?tid=3338

ben deniz

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 22-06-2008, 22:38
meaculpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
meaculpa meaculpa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

BenDeniz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazılanları okudum vede bahtiyar oldum.Çünkü yanılmadım.
Aksi halde,gönlümde bir ukte kalabilirdi yazdıklarımın haksızlık hürüc ettiğine dair.

Fakar bu yazılanlarla,ukte kalmasına sebebiyyet verecek bir isabetsizlikte bulunmadığıma kanaat getirdim.

Esen kalın

Not: Beni muhatap alıcı sözler vede eleştiriler yazılmamasını istirham ederim.Beni muhatap alıcı sözler vede eleştiriler yazılmamasını istirham ederim.Çünkü şu saatten sonra cevap vereceğim vede yorumlarını değerlendireceğim kişileri seçeceğim.Bendenizi muhatap almayınızki,almış olduğum kararı uygulayabileyim.
İsabetsizlik tanımı baştan sona senin bu sitede varlığının açıklanması ile elde edilebilir. İsabetsiz bir seçim çünkü kimse yemedi kimse riyanı!

Zehrini zerkedebilmek için de, yazılarını eleştiri ve yorum yapılmamasını talep etmişsin. Talebin reddedildi ! Kendin yazıp kendin oynayacaksan ve geriye hastalıklı fikirlerini bırakacaksan ben ve benim gibi herkes sana gerektigi yerde mudahelesini gösterir. Aksi halde gider kendin gibilerin bulunduğu yerlerde cirit atarsın.

Bu açıklamam ile de seni ve fikirlerini muhattap kabul ettiğimizi sakın ola düşünme, bizim düşündüğümüz tek şey bir an evvel cerehatı temizleyecek hamleler de bulunmaktır !
Alt 23-06-2008, 01:43
iceman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
iceman iceman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sayın bendeniz ! bu zuLüm,işkence haçLı seferinde de vardı diyorsunuz...bende diyorum ki hani ırkçıLık günahtı kuranda ? bu davranışLar yahudi birine yapıLsa derin bir OHH mu çekeceksiniz? satanist-budist-ateist-müsLüman-yahudi-hristiyan vs vs oLması sizin için önemLi mi? keşke o begenmediginiz marksistLerin baştacı CHE nin şu sözLerini -dünyanın öteki ucunda acı çeken insanın acısını hissetmek herşeyden üstündür!!- muhammedin sözLerinden daha çok benimsemiş oLsaydınız...

saygıLarımLa

...İki gözüm kadar eminim sen yoksun..
Alt 23-06-2008, 02:13
BenDeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BenDeniz BenDeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aydoe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba;

Uzun yıllık arayışlarımda,sosyalizme,komünizme, dahi bulaşmıştım.Ancak tüm bunların;Dışardan ithal edilen, kitleleri ambalajlayıp daha sonrada yok olmaya göndermek için uydurulan tanımlamalar olduğunu fark ettim.

Tek çözümün Milli bir hamle ve ideolojiden geçtiğini geç anlayanlardanım.Öyleki;Gelecek yerel seçimlerde ilk defa Sol olmayan bir partiye oy vereceğim ve bu parti Milli görüşün partisi olacaktır!

Faydalı tartışma ve paylaşımalarımızın olmasını dilerim... http://www.milligorusforum.biz/forum...d.php?tid=3338

ben deniz

Evet bu yazının sahibesi benim.Siteden ihraç sebebim ise;batıl itikatlarını eleştirmemden dolayıdır.

Fakat siz bu malumata nasıl vakıf oldunuz?Takip mi ediliyorum? Meşru bir hava kokusu almıyorum çünkü.

Buna göre bendenizde,lazım gelen hukiki süreçi başlatıcam.

''Bir Topluluğa Olan Düşmanlığınız,Sizi Onlar Hakkında Adaletten Ayırmasın''
Alt 23-06-2008, 02:17
Kıdemli Üye

Hayırlı olur inşallah,niyetiniz üzüm yemek mi bağcı dövmek mi anlarız.
Sevgiler

Alt 23-06-2008, 10:55
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

BenDeniz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bu yazının sahibesi benim.Siteden ihraç sebebim ise;batıl itikatlarını eleştirmemden dolayıdır.

Fakat siz bu malumata nasıl vakıf oldunuz?Takip mi ediliyorum? Meşru bir hava kokusu almıyorum çünkü.

İnternette yazıları takip etmek kolaydır aslında.
Sizin buraya yazdığınız bir yazının bir cümlesini google'a girersiniz aynı cümle başka hangi sitede yahut forumda yayımlandı diye görürsünüz. Forumda yayımlandıysa kullanıcı adını da görürsünüz. Oldukça basit değil mi?

Ve oldukça da meşru...

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 23-06-2008, 12:26
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili bendeniz;

İşin yok, kendinize iş mi arıyorsunuz. Nasıl düşündüğünüzü açın, yani görüşlerinizi net ifade edin tartışılsın. Şu ana kadar ne dediğinizi anlamış değilim, kafada yormuyorum açıkcası çünkü benim sorunum değil. Her anlatma özürlünün ne demek istediğini anlamaya çalışmaya kimsenin takatı yetmez.

Bu nedenle, ağdalı dili bırakıp ne diyorsanız onu yazın. Yok kendinizi tanımıyorsanız bu da mümkün çünkü daha çok gençsiniz, sorularınıza bizlerden yanıt almak yerine kendiniz yanıt vermeyi deneyin, iyi bir yöntemdir.

O zaman tartışmanın verimli hale geldiğini görürsünüz.

Selamlar.
Alt 23-06-2008, 14:55
kalkandelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kalkandelen kalkandelen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bendeniz hanimefendi...yazinin sahibesi benim dedigin icin bayan oldugunu farzediyorum..

Bu farsca,bu biribirine zit gorusler..tanri tanimazliktan ,milli goruse..aydin gorusten ,osmanliya sarkan bir dizi fikir karmasasinin icindesiniz..

Bilerek yada bilmeyerek yapiyorsunuz..Belki bundan zevk duyuyorsunuz..

daha evvel okuryazar adli biri vardi ;ayni uslubu kullanirdi..bende siz o yazilardan sonra kis kis guluyor ve bizlerin size ne cevap yazacagini bekliyor..yazildigindada tatmin oluyorsunuz gibime geliyor..

sanirim size veda etmenin zamani yaklasti...baska bir nikle gelirsiniz ileride..

Dinler afyondur, allah zayif insanlarin kafasinda yarattigi varolmayan birseydir..
Alt 23-06-2008, 15:14
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Sayın bendeniz dikkat edilirse geldigi günden itibaren iletilerinde satır aralarında bizleri hukuksal süreç ile korkutmaya çalışıyordu. Bu hukuksal süreç laflarını daha evvelki iletilerinde de dile getirmiş ve aba altından sopa göstermişti.

Şimdi artık takke düştü, kel göründü.

Herhalde Bendeniz hanımefendi bizi dünkü çocuk zannediyor, hukuktan, kanundan hiç haberi yok zannediyor. Aklı sıra bizi polisle, hakimle vs ile korkutmaya ve sindirmeye çalışıyor.

Ben, bendeniz hanımefendinin hukukun yanından bile geçmedigini düşünüyorum, hele internet hukukunun yanından hiç.

Hodri meydan diyorum. Sizin ya da başka birinin kişilik haklarına saldırı olduysa elinizden geleni ardınıza koymayın.

Halep ordaysa arşın da burada.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com

Önerilen Siteler