BenDeniz´isimli üyeden Alıntı
Yazılanları okudum vede bahtiyar oldum.Çünkü yanılmadım.
Aksi halde,gönlümde bir ukte kalabilirdi yazdıklarımın haksızlık hürüc ettiğine dair.
Fakar bu yazılanlarla,ukte kalmasına sebebiyyet verecek bir isabetsizlikte bulunmadığıma kanaat getirdim.
Esen kalın
Not: Beni muhatap alıcı sözler vede eleştiriler yazılmamasını istirham ederim.Beni muhatap alıcı sözler vede eleştiriler yazılmamasını istirham ederim.Çünkü şu saatten sonra cevap vereceğim vede yorumlarını değerlendireceğim kişileri seçeceğim.Bendenizi muhatap almayınızki,almış olduğum kararı uygulayabileyim.
|
İsabetsizlik tanımı baştan sona senin bu sitede varlığının açıklanması ile elde edilebilir. İsabetsiz bir seçim çünkü kimse yemedi kimse riyanı!
Zehrini zerkedebilmek için de, yazılarını eleştiri ve yorum yapılmamasını talep etmişsin. Talebin reddedildi ! Kendin yazıp kendin oynayacaksan ve geriye hastalıklı fikirlerini bırakacaksan ben ve benim gibi herkes sana gerektigi yerde mudahelesini gösterir. Aksi halde gider kendin gibilerin bulunduğu yerlerde cirit atarsın.
Bu açıklamam ile de seni ve fikirlerini muhattap kabul ettiğimizi sakın ola düşünme, bizim düşündüğümüz tek şey bir an evvel cerehatı temizleyecek hamleler de bulunmaktır !