Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-07-2008, 17:32
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

[quote=Yakın gerçek;117199]İnanmadığınız allahın merhametinden bahsetmeyin.VArlığına inanmadığın bir allhın merhametine neden inanmak istiyorsun.

Yakin gercek,iyi birine beniyorsun kisiliyine saygi duyuyorum ama herkesin allaha inanmadigini kim söylüyor size?ARAPLARMI?.
Sahsen benim bir Allahim var sabah kalkdigimda ve aksam yatdigimda ona dua ederim ve bütün gün mutlu yasarim ama araplarin allahini bes yasindan beri sevmem oda beni sevmez kuran tamamen araplarin karakteri bir yerde dogru dediyine baska bir yerde eyri diyor,sence bu normal birseymi?bir insan bunu üc def yaparsa akli dengesi bozuk deriz,bilmem anliyabiliyormusun?ayrica Araplar bana insanlik öretemez(irkci deyilim kastetdiyim arap yobazlar)gelsinler aydoe , dilaver ,pante onlara insanlik öretsin,bizler normal insanlariz hicbir ruhsal hastaligimiz yok kendi aramizda güzel güzel yasarken sizin allahiniz neden huzurumuzu bozuyor?bu tehditler niye?bu asalamalar niye?allahiniza selam söyleyin,tehditler devam ederse insan haklari mahkemesine basvurup dava acicam,saygilar ve selamlar

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli

Konu breymin tarafından (11-07-2008 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
Alt 11-07-2008, 19:13
aspendos
Üye Değil

Namazın feyizini namazın manasını sen nereden bileceksin K.C ...

namaz niyet ile başlar selam ile biter .

aklına dünya ve güncel durumlar haliyle gelir . ama sen namaza dururken aklını meşgul edici durumlardan arınmak durumundasın . nitekim allah zaten namaz kılıyorsan huzuruna kabul etmişdir . ve allah insanın dış giyimine göre değil takvaya göre değerlendirir .

ama bunu neden sizlere söylüyorumki . siz nezaman sabah namazına uykunu bölerek kalkdın ki bu güzel duyguyu anlıyasın .

işde nefis şeytan inasanı namazdan alıkoyan en büyük etken . ne mutluki beni yaradan beni huzuruna kabul ediyor ve şeytanın hilesinden bir nevi uzaklaşıyorum ...

ama kendinizi düşünün iç huzuru olmayan içinde allaha karşı bir fesatlık ve kin ile homurdanıp kendi kendini için için yiğyiyor ve isyandasın .

nasıl içini okudum ama ...
Alt 11-07-2008, 21:08
gozeneli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gozeneli gozeneli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sayın Aspendos,

Bu inancınız bu imanınız nerden geliyor?

Kuran'dan mı? Yoksa Tanrı ile ilişki içindemisiz? Sonra Aftan söz ediyorsunuz, af edilmesi ne suç işlediniz?

Tanrı'yı kabul etmemek, Kuran'ı gerçek saymamak (zan ediyorum bu forumdaki büyük çogunluk tarafından) SUÇ s a y ı l m ı y o r.

Akıla ve mantıga uyan söyleyecek başka bir şeyiniz var mı?
Alt 12-07-2008, 00:35
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspendos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Namazın feyizini namazın manasını sen nereden bileceksin K.C ...
siz nezaman sabah namazına uykunu bölerek kalkdın ki bu güzel duyguyu anlıyasın .
1- İslamdan ayrılmadan önce, son 7 yılımda bir tek vakit namaz borcum yoktu.
2- Geçmiş yılların namaz kazalarını yıllarca seccadenin üzerinde ezan sesini bekleyerek eda ettim. Her seferinde en az 5 vakit (1 günlük) namaz şeklinde.
3- Çetele tutuyordum ki, zannetmiyorum pekçok müslümanın benim gibi namaz ve oruç borçları için çetele tutup, bunları her eda edişlerinde günleri işaretleyeceklerini...

başkasını itham etmek kolay değil mi aspendos,
benim yaşadığım şeyleri sen nerden bilesin ki...
senin inancına aykırı ya artık inandıklarım, ben senin için tüm bunları hiç yaşamamış, hiç bilmeyen kör cahilim.
doğru, kör cahilim ama,
islamiyetin cahili değil...
nasıl içini okudum ama ...
böyle düşününce rahatlıyorsan öyle olsun derdim gerçi ama.....
içimi okumayı bırak, mimiklerimden bile zırnık birşey çıkarabildiğini sanmıyorum.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 12-07-2008, 02:30
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Aspendos bu duruma gelebilmek için yıllarca çalışmış olman gerek, bu kadar cehalet ancak eğitimle olur çünkü. Biraz saygılı ol sana anladığın dilden cevap vermiyorlarsa insanlar kibarlıklarından, yoksa sana haddini bildiremeyeceklerinden değil. Bu yüzden kendine paye çıkarma, akıllı yaz desem beş dakika sonra senden çok fazla bir şey istediğim için pişman olurum ama kibarca yazmanı isteyebilirim. Bu kadarını da yapabilirsin herhalde.

Selamlar.
Alt 12-07-2008, 09:40
Yakın gerçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yakın gerçek Yakın gerçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

K.C Okadar saçma örneklerki bunlar öncelik olarak cennet tasfirine verdiğin yaorum? 2008 aklıyla neden yorumluyorsun ? !400 yıl önce fabrikalar / yarış motorları vs vardıda nlaramı vaad edilmedi yada bügünün ihtiyaçları vaad edilse daha adını sanını bilmeyen arap nasıl ona inanır ve oraya gitmek ister ? yarış motoru / Kağıt yeşil Amerikan banknot Vs vs eski zaman insanları ne isterdi ne yapardı ? huzurlu bir ev Bağ/Bahçe Ve bol su ki bu araplara yazılmıştır adamların en büyük sıkıntısı su O kadar ırmak tasfirinin manası bu. Irmak diyor sence akan ırmaklar var bizde incir yapraklarıyla geziyoruz ?? Lvhi mahfuz Yüce kitap diye geçer. herşey onuniçindedir.sen biz bu aciz halimizle ne teknolojide yaşıyoruz onlar daha saman kağidından kitap kullanıyorlardı zAUAH ???? Keşke açık açık anlatsaymışta ne bügün bulunanlar bulunmasaymış.Nede inancaklar inanmasaymış zuahah MUhammede bakın salllamakta sınır tanımıyor neymiş biz melekler gibi Uçacakmışız (Uçak / helikopter vsvs ) Ha ha ha ... her insan ibadeti af dilemek içinmi yapar neyin affı benim kime zararım varki affım olsun. kendi yağımda kavruluyorum dedimya ibadet imanın Koruyucusudur.Ki bir Yel alıp gitmesin. Ayrıca K.C çinlilerin yada japonların Güneş dansı ne zaman din oldu ? Oruç hristiyanlıktada var her dinde var. Namaz ek olarak bize gelmiştir.Onlar de diz çökerek dua eder normalde ..Sonra Anne örneğini ne manada verdim sen nereye çarpıtmışsın. Eğer sen beni red edersen bende seni red ederim okadar emekten sonra hiç bir şey yokken bi sbaha kalkıp KADın sen kimsin seni tanımıyorum ? önce bir tokat sonra defol.Ki şu an olanda o allahda sizi tanımayacak o Gün.Anenciğine Adanm dediğin sürece senin herşeyi afeder / örter sever. AMA anam dediğin sürece. bunuda Allahla Anne / Baba karşılaştırmaıs yapmıyorum.bizim aciz duygularla yaşadığımız sevgiden bahsediyorum.O sevgiyi sana veren o Allhın sana olan sevgisi sen nerden bilirsin. İnan şu an seni bağrına basan anandan babanda trilyon kat fazla seviyor.Kim evladını bilerek azap veriri ( ateş bir simge bana göre ) dedimya biz yanıcaz zebaniler mangal vs vs ateşden çok farklı ızdıraplar vardır. Cennet / Cehennem ve bazı tasfirleri 2008 aklınızla yorumlamayın o tasfirler 1400 yıl once onların anlayacağı biçimde gelmiştir.sayglar
Alt 12-07-2008, 12:05
amenofis amenofis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

trılyon kat sevıyomus daha ınsanları yaratmadan sartlamıs kendını

Hud
(119) Rabbin dileseydi insanları (aynı inanca bağlı) tek bir ümmet yapardı. Fakat Rabbinin merhamet ettikleri müstesna, onlar ihtilafa devam edeceklerdir. Zaten onları bunun için yarattı. Rabbinin, "Andolsun ki cehennemi hem cinlerden, hem insanlardan (suçlularla) dolduracağım" sözü kesinleşti.

agzından laf cıktı dıye...hanı vardır ya ınsanda ole bır ego..e dedım bı kere caymak olmaz tarzında aynen işte..

İbrahim
(16) Hüsranın ardından da cehennem vardır. Orada kendisine irinli su içirilecektir.

Nebe
(26) Ancak, uygun bir ceza olarak kaynar su ve irin içecekler.

17. Onu yudumlamaya çalışacak fakat boğazından geçiremeyecektir. Ona her yönden ölüm gelecek fakat ölmeyecek, arkasından da şiddetli bir azap gelecektir.
bu arakadsa korkuyo hemde ölesıye....

gerceklerden bılerek kacmakta...ıstedıgınız kadar ıncele bıraz tarıhı dıyelım...ıncelemıcek...onun yerıne olmayan bılgısıyle bıldıgını sanıyo yazıları uzun ama kof tekrarlarla dolu...

zekasıda yetersız malesef....işte bole olunca karsımıza boyle yazılar cıkıyo....daha once yazdım bıde mantıklı cevaplar verdıgını sanıp kendını avutmakta.....

yazıkkı ne yazık
Alt 12-07-2008, 12:26
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Yakıngerçek,
zırvalarına cevap vereyim mi vermeyeyim mi diye düşündüm.
verirmiş gibi yapmaya karar verdim.

Doğru yerdesin.

ezberini bozup dinini öğreneceksin burada, öğretecekler, okursan...

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 12-07-2008, 12:28
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

[quote=Yakın gerçek;117358]K.C . İnan şu an seni bağrına basan anandan babanda trilyon kat fazla seviyor.Kim evladını bilerek azap verir.

sayin yakin gercek,hic yehova sahitliyi yapdinmi?takdikler ayni,onlarda yehova seni cok seviyorla baslarlar,bu allah veya yehova afrikadaki aclikdan derisi kemiyine yapismis cocuklari da seviyormu?(yetiskinler aci cekebil ölebilirde ama cocuklar icin birparca merhameti yokmu? bende ondaki kadar güc yok olsa ben doyururum.)gene su sinav zirvasindan baslama ne olur,rica ediyorum,(zaten yakinda kendisini mahkemeye verip hakkinda tutuklama karari cikartdiricam,suclari ,organize cete olusturup insanlari arkadan kursunlatdirmaya azmetdirmek gücü oldugu halde herseye seyirci kalmak(bu mesela yasadigim toplumda sucdur bir yarali yerde yatiyorsa ona yardim etmek zorundayiz etmezsek ceza var)icinde seytan vardiye insanlari diri diri yakdirmak,insanlari sürekli cehennem atesiyle tehdit etmek,gerisini tutuklama kararindan sonra yazarim.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 12-07-2008, 14:37
Yakın gerçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yakın gerçek Yakın gerçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Dalganızı geçin / Kendinizi zekide sanıp eğlenin. / bunu heryerde yazıyoruz. zaman kısa zeki dostlar görüceğiz.Ben allaha inanmakla Ona şükretmekle birşey kaybetmem.kibirli olmamakta bana zarar vermez. Ha diyelim siz haklısınız hani olurya zekanızla hakkı bulmuşsunuzdur.BEn ne kaybederim ? Hepimiz birer ceset olur ilerki nesillere gübre / petrol olarak geri döneriz. Ha biz doğru söylüyorsak ki ( Öyle ) Kazançlarımız yada sizin kayıplarınız ortada.HEp derim yanıcaksanız kendıizi yanın yanınıza yandaş aramayın.Onlar size ne fayda sağlıcak nede acınız azalıcak.Ezbermi ? ben fatiha dışında hiç bir süreyi ezberlemedim arapça olarak oda saygıdan anlamadan GÜlü gulu arapca caf caf söylenmek bana fayda sağlamaz. anlamadığın bir şeyi gönlünden söyleyemezsin.Sen beni dışarda gezen geri kafalı sarıklılarla karıştırma. ya ben neden korkayım neden korkarak inanayım rahmetini merhametini mukafatları sıralayan o kadar ayet var allahdan korkmayan inancında şüphe olan yada cani katil hırsızlar korksun LoL... senin ozamandan ne yapıcağını biliyor ondan sizle dolucak orası. biliyorsa neden yarattı diye 4 yaş cvp verme bunları tartıştık cvplar diğer topiklerde var.ya zeka kavramını geçendede tartıştık senin zekan ne / budun ne topluma kazandırdığın ne hangi zeka bu LoL 2. Cvplar mantıklıda sizde mantık olmadan olmazki :S

Önerilen Siteler