berae´isimli üyeden Alıntı
emil ancak aklını yitirmiş biri senin bu söylediklerini söyler. kuranı bilmeden avrupalı oryantalistlerin bile hayatını araştırıp hayran kalarak müslüman olduğu peygamberimizi öğrenmeden bu yazıları yazman herhalde cehaletinin bir eseridir. bunu normal karşılamak benim görevim ama sana bir tavsiye bunları ulu orta heryerde söyleme olurmu. sonra gülünç duruma düşersin.
|
Arkadaşım bana cahil demen benim için bir onurdur.Yukarıda yazdığım her şey kuranda var.Bi zahmet açıp okusaydın, araştırsaydın görürdün. Ama sen zahmet etme ben hemen yazarım.
111− LEHEB SURESI
1−Ebu Leheb'in iki eline yuh oldu, kendine de yuh
2−Ona ne malı fayda verdi, ne de kazandıgı.
3−O, bir alevli atese yaslanacak.
4−Karısı da odun hamalı olacak!
5−Gerdanında fitillisinden bir ip oldugu halde.
Evet burada sevgili Allah bir insanı muhatap almış, sinirli sinirli bir şeyler söylüyor.Neden acaba?Bir araştırıver.
...................
SAFFAT SURESI
6−Bakınız Biz o dünya gögünü (yakın gögü) bir zinetle, yıldızlarla donattık.
Evet yıldızların yakında olduğunu söylüyormuş Allah.Hem de sayısız defa.Hatta gökyüzünün bir kubbe olduğundan ve direksiz durduğuyla övünmesinde bahsetmeden de geçmemek lazım.Astronmi bilgisi biraz zayıf galiba!
..........................
KEHF SURESI
86−Günesin battıgı yere vardıgında onu, balçıklı bir kaynakta batıyor buldu. Ayrıca onun yanında bir kavim
gördü. Dedik ki: "Ey Zulkarneyn, ya onları cezalandırırsın veya haklarında bir güzel muamelede bulunursun."
90−Nihayet günesin dogdugu yere vardıgında, günesin kendilerini ondan koruyacak bir siper yapmadıgımız
bir kavim üzerine dogmakta oldugunu gördü.
Evet burada da yüce Allah güneşin doğduğu ve battığı yeri tarif ediyor.Ben buna ancak gülerim.
............
ENFAL SURESI
41−Sunu da bilin ki, eger Allah'a ve hak ile batılın ayrıldıgı gün, iki ordunun çarpıstıgı gün kulumuza indirdiklerimize iman etmis iseniz, ganimet olarak aldıgınız herhangi birseyin beste biri Allah'ındır
Evet burada da Allah savaş ganimetlerine göz koymuş beşte birini istiyor…
.........
Miras hesaplamaları için Nisa suresine bakabilirsiniz ve hesap yapabilirsiniz.Yeterince cahil değilsiniz ne de olsa.
.................
Nur suresi
11−Haberiniz olsun ki, o iftirada bulunanlar, sizden bir takımdır. Onu hakkınızda bir ser sanmayın! Bilakis o, sizin için bir hayırdır. Onlardan her kisiye kazandıgı günah nisbetinde ceza vardır. Günahın büyügünü yüklenene de büyük bir azap vardır.
12−Ne vardı, onu isittiginiz zaman mümin erkeklerle mümin kadınlar kendi kendilerine hüsnü zanda bulunup: "Bu açık bir iftiradır!" deselerdi?
13−Ona dört sahit getirselerdi ya, madem ki sahit getiremediler, o halde onlar Allah katında yalancılardan ibarettirler.
Bu ayetin Ayşenin o malum olayı dolayısıyla kurana konulduğunu herkes bilir.Ayrıca burada Muhammed de Allahtan fırça yemektedir.Çünkü o da iftira dememişti.Galiba Sevgili Muhammed ne yapıp ne yapmadığını pek umursamamış.