05-04-2009, 15:34
|
 |
Yazar
|
|
|
|
Mucizeler Üzerine
Bu forumda düşünen kafaya tesafüf edebileceğim hiç aklıma gelmezdi, o sebeple başlık sahibi şahsında benzerlerinden özür diliyorum.
Birilerinin asabı fena bozulmuş.
Çok saçma post gördüm başlıkta ancak ilk ikiyi DreiMalAli ve forod oluşturuyor.
Doğrusu panik halleri beni hüzünlendirdi.
İNANMAKTAN NEDEN KORKUYORSUNUZ ?
BIRAKIN ALTIN ORAN'I VE DİĞER İNCE DETAYLARI, GÖZLERİNİZİ HER GÜN KARŞILAŞTIĞINIZ VE ÜNSİYET KAZANDIĞINIZ, OLUR SANDIĞINIZ OLMAZLARA DİYE DİKMİYORSUNUZ ?
BİLİNÇLİ KÖRLÜK SİZE NE KAZANDIRACAK ?
Korkmadan, sağlam/sahih kaynaklardan İslam'ı araştırın.
Bu site TD fanları sitesi, bu sebeple baştan maça 1-0 mağlup başlıyorsunuz, böyle bir handikapınız var.
Zira TD ile İslam'ı değil anlamak, inkar etmek bile mümkün değil.
Öğreneceksiniz, kendinize bu fırsatı verin...
|

05-04-2009, 18:49
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Korkmadan, sağlam/sahih kaynaklardan İslam'ı araştırın -hakdoğan-
korkan biri varsa o da sizlersiniz.cehenneme gitmekten,allahla karşılaşmaktan acaip korkuyorsunuz.ateistlere nasıl korkak dersin?tüm cesaretliyle tabuları yıkan adama korkak demek abesle iştigal değil de nedir?
burda kuran ve hadisler yeterince irdelendi,çelişkiler ve yanlışlar ortaya kondu.eğer siz bunları göremiyorsanız,bilinçli körlük sizdedir.gözlere inen bir perde varsa,o da iman perdesidir.beynin objektif olarak olaylara çok yönlü bakmasına "perde" diyemezsin.
insan bilinmeyenden korkar:tanrı,cehennem,şeytan,cin ,vb bilinmezdir.gören ve kanıtlayan olamamıştır,o yüzden korkarsınız da...
saygılarımla
|

05-04-2009, 19:09
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Uğraşmayın hakdoğan ile...yanlışlıkla düşmüştür buraya.....tanırım onu
Konu prozac tarafından (05-04-2009 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.
Sebep: uslup
|

05-04-2009, 19:15
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Olmayan bir tanrinin, sahtekar 124.000 peygamberlerine inanmak bayagi bilincli aydinlik. Bizim gibi bilincsiz Korler, bu alimlerin karsisinda sessiz sedasiz kaliyoruz; Ne de olsa gercegi biliyorlar, Cinler periler hep etraflarinda, ve iki omuzlarinda birer melek devamli fisildiyor, yol gosteriyorlar... Insan demeye cekiniyorum bunlara...akillariyla allahin askerligini yaptiklarini saniyorlar ama, insan sevgisi yoksunlari, seytana hizmet ettiklerinin farkinda bile degiller.
Aha bu da konu disi oldu, nasil? guzel mi?
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

05-04-2009, 19:20
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
DreiMalAli´isimli üyeden Alıntı
Zavallı ülkemin, zavallı saf inanırları. Bu sahtekarların elinden daha çok çekeceğiniz var.
|
Aaaaaaaahhhhhh, aahh...
Hemde nasil, sevgili DreiMalAli.
Sevgiler.
|

05-04-2009, 19:27
|
|
Üye
|
|
|
|
vartor´isimli üyeden Alıntı
Aha bu da konu disi oldu, nasil? guzel mi?
|
Sen zaten konuyla alakalı hiçbirşey yazmadınki...
|

05-04-2009, 22:33
|
 |
Yazar
|
|
|
|
zeitgeist´isimli üyeden Alıntı
islamın 5 şartından 1 i hacca gitmek..kabenin
Kimse bilinçli körlük içinde değil...
|
" Bütün bir alem tesadüfler neticesi vucuda gelmiştir" demek, " ben bilinçli körüm" demektir zeitgeist.
Ancak ilk postumda belirttiğim gibi seni tebrik ederim, düşünme/akletme melekelerini modern hurafelere tamamen kaptırmamışsın.
Lütfen devam et ve " olur" diye kanıksadığımız şeylerdeki " olmazları" görmeye çalış ve " olmazları olur edene" yaklaşmaya devam et.
dr humanist´isimli üyeden Alıntı
ateistlere nasıl korkak dersin?
|
Aklının ihata edemediğini inkar eden korkağın ta kendisidir.
burda kuran ve hadisler yeterince irdelendi,çelişkiler ve yanlışlar ortaya kondu
|
Az biraz gezdim forumunuzu, gerçi TD'yi bilirim, gezmeye hacet yok.
Ortaya kondu dediklerin şu kategorilerden birisine tekabul etmekte :
1- Bile bile çarpıtılan olgular.
2- Yalan/yanlış olduğu bizzat İslam Alimlerince deklare edilmiş rivayetler.
3- İnkarcının aşılamaz ve tedavi edilemez idrak krizi.
insan bilinmeyenden korkar:tanrı,cehennem,şeytan,cin ,vb bilinmezdir.gören ve kanıtlayan olamamıştır,o yüzden korkarsınız da...
|
En başta dediğim gibi : Aklının ihata edemediğini inkar eden korkağın ta kendisidir.
AYATA´isimli üyeden Alıntı
tanırım onu
|
Doğrudur, tanırsın beni, ben de seni.
EDİT
Fazlası değil...
Konu dilaver tarafından (05-04-2009 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
|

05-04-2009, 22:48
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
1- Bile bile çarpıtılan olgular.
2- Yalan/yanlış olduğu bizzat İslam Alimlerince deklare edilmiş rivayetler.
3- İnkarcının aşılamaz ve tedavi edilemez idrak krizi
konudan sapmışsın,kuranda mucize yoktur forumuna istediğin kadar övündüğün aklınla cevap verebilirsin.şu söylediklerini,madde madde yaz bakalım;hatta konu açabilirsin.
aklımızın ihata edemediği de neymiş?biz ateist mi doğduk sanıyorsun?senin gibi müslüman değil miydim?kuranı ve islamı yıllarca savunmadım mı sanıyorsun?ateistlerle hararetli tartışmalara girdiğimi biliyor musun,her birininde de kendimi galip ilan etmediğimi mi sanıyorsun?yıllarca islamı yaşıyan,ama kafasını az bir çalıştırıp at gözlüğünü çıkaran,objektif ve evrensel olmayı başarabilen insana,sen ne diye islamı anlatıp,üstüne bir de aklınız ihata edemiyor dersin?
islamı anlatabileceğiniz kişiler,muallakta kalmış kişiler olabilir ancak
islamı yaşayan ve bilen,sonunda kendince doğru yolu bulan adamı,tekrardan islama davet etmek,islamı savunmak,komik düşer..sizin islamı anlatabileceğiniz,ya diğer dinlere mensup insanlar,ya da beyni boş savunmasız insanlar olacaktır
saygılarımla
|

05-04-2009, 22:50
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Hayir ozgurce yazabilirsiniz dedik ama bu kadarida degil yani , dilaver silmis hakaretleri ,
neyse sunca yazismisiniz sayin hakdogan ama ortaya koydugunuz hic bir sey yok!
Ya biz kor cahil inatci mahluklariniz ve de yazdiklarimizin hepsi carpitma yalan iftira ,,,
zaten topuna birdende islam alimleri gereken cevaplari vermis !! ,,, ne diyim..
Buyrun sizde cevaplayin , islamin samarini yuzumuze patladin ,yalanlarimizi carpitmalarimizi ortaya koyun , hem arkanizda koskoca islam alimleri varken ..
sozun kisasi varsa bir fikriniz teziniz anti-teziniz yazin ,ama vaaz vermekden vazgecin.
Bilmiyorum yasiniz kac , belki ben sizin yasiniz kadar islam dininde bulundum ,musluman hayati yasadim , dedem 8 kere buyukbabam ise 9 kere haca gidip gelmis insanlardi , hikayelere vaazlara karnim tok anliyacaginiz , ama inanin fikirleriniz ve karsi goruslerinizi bilmek ve ogrenmek de isterim ...
|

05-04-2009, 22:58
|
 |
Yazar
|
|
|
|
konudan sapmışsın
|
Öyle mi ?
Konu "İslam'a sallamaksa" doğru, konudan saptım, sapmaya da devam edeceğim.
kuranda mucize yoktur forumuna istediğin kadar övündüğün aklınla cevap verebilirsin.
|
Elbette nasip olursa yazarız yazmasına da dakka bir gol bir kabilinden yazdıklarımız silinmiş, her köşeye sıkıştığınızda remove silahı ile karavana atışlar yaparsanız yazdıklarımdan nasıl istifade edebilirsiniz ki ?
biz ateist mi doğduk sanıyorsun?
|
Kimse ateist doğmaz.
Bir adım ötesi : Mutlak anlamda yaratıcıyı inkar eden yer yüzünde tek bir beşer yoktur.
saygılarımla
|
Şuna tarza da hastayım doğrusu.
Muhataba saydır saydır, sonra da "saygılarımla" de
Peki, bil mukabele, hörmetlerimle...
|