kızılordu´isimli üyeden Alıntı
proletarya yok artık mı??? hey gidi hey onca işçiyi yok ettin bir anda...
|
Sevgili kizilordu;
Isci önceden vardi... Simdi ise isci gibi görünenler var.
Artik yeni yeni ufuklara dogru ve yeni görüslere dogru aciliyor insanlar. Bende bunlari savunan ve inanan birisiyim. Elbette bazi anafikirleri silip atamayiz ve bunlardan faydalanabiliriz fakat artik körü, körüne bazi seylere saplanti halinde takinilmamasinin gerektigini düsünüyorum.
Sevgili kizilordu; cigi kardesinin, tulum cekip calistigi ülkelerin ve fabrikalarin haddi hesabi yoktur. Ayrica cogu kez yönetici konumunda da bulunmustur.Dolayisi ile artik olmayacak ve gerceklesmeyecek hayallerin pesinde kosmaya calismiyorum.
Yasadigimiz Dünya yepyeni fikirlere, görüslere ve sistemlere dogru yelken acmaktadir. Kapitalizmi mi savunuyorum? Asla hayir.
Fakat su anda geldigimiz ortamdan artik geri dönüs yok. Bu geldigimiz ortami nasil yeni fikirler ile iyilestirebiliriz, esas bunlara careler ariyorlar insanlar.
Yeniliklere, yeni buluslara gereksinimiz var. Ben sadece olaylara gercekci yaklasiyorum. Olmayacak hayaller pesinde kosarak enerjimi bosa harcamam.Calisma disiplini ve bu konuda kati kurallari olanlar ayakta kalabilirler. Calisma ve is konusunda benim ürettigim fikir ve tasarimlari gelip birisi ham yapamaz. Bir insanin oldugu yerde sayarak ve hic bir yeni fikire ve gelisime ayak uydurmadan, salt kendi bildigini dayatmasi bana biraz normal gelmiyor. Bu caga ve gelisime ayakta uyduramiyorsa, hayaller pesinde kosuyorsa kendi bilir. Yapacagi en akilli is ise aclik grevidir.
Fakat sana sunuda itiraf etmeliyim; eger bende devamli Türkiye sinirlari icinde yasamis olsaydim, seninle ve senin gibi ayni görüsleri muhafaza eden arkadaslar ile belki hala ayni cizgide bulunuyor olabilecektim.
Yasadiklarim ve gördüklerim buna olanak tanimiyor kizilordu.
Sevgiler.