Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Tarih

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-04-2009, 04:37
kaos kaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart kore savaşı ve dahası..

söyleyecek bişim yok aslında...

http://www.taraf.com.tr/makale/355.htm

kocaman bir SAVAŞA HAYIRRRR dışında,,
Alt 21-04-2009, 22:22
AzinliginFeryadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AzinliginFeryadi AzinliginFeryadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Biz bu kafayla daha çok asker göndeririz sağa sola.Kanımızı sülük gibi emen emperyalizm bizden kan istedikçe, hiç düşünmeden koşuyoruz onyıllardır.Kore de bunların ilkidir.Zaten bir amerikalı devlet adamı da ''Türkiye'nin pazarlayacak en önemli ürünü askerinin kanıdır.'' demişti.Hani Anadolu'da bir laf vardır.Kim derse şeyim salatalık önce bizimkiler koşuyor tuzunu alarak.

Yahu ne istediniz elin Korelisinden.Yazık günah değil mi?Nato'ya gireceğiz diye mi yalakalık yaptınız?Şimdi biz nasıl kızacağız Anzak askerine.Ne işiniz vardı Çanakkalemizde diyebilecek miyiz haklı olarak?
Natonuzun ne işe yaradığını da yıllar size öğretmiştir umarım.Zaten komünist öldüreceğiz, allahsız öldüreceğiz diye neşe içinde gidilmişti Kore'ye.Bilen bilir.

Onlarca yıl uğrunda gözümüzü kırpmadan şehit verdiğimiz Nato en zor günlerimizde yüzümüze bile bakmadı.Ama bizde öyle sağlam bir yalakalık damarı var ki yine istesin yine göndeririz.Korelilerden özür diliyorum ben kendi adıma.Orada şehit düşenler benim şehidim değildir.Sahip çıkmam kesinlikle.Kore'de ölene şehit diyecek olursam Çanakkale'de ölene ne diyeceğim he!?

Kimse kızmasın bu laflarıma.Kusura bakmayın, açık konuşmak lazım.Bana kızacağınıza bizi küçük amerika yapın, Natonuza kabul edin, yoksa allahsızlar bizi yaşatmaz diye yalvaran liderlerinize kızın.

Ah benim canım Türkiyem.Benim özünde temiz kalpli, duygusal milletim.Ne olur birşey yapmadan önce 2 kere yetmiyorsa daha fazla düşünün ve sonra eyleme geçin artık.Şu emperyalistleri de anlayın gayrı.

Komünist ve allahsız dediğiniz insanların ne kadar dürüst olduklarını kabul edin.Bakın geçmişe ve günümüze kimden bize zarar geldi?Kim bize ne dedi ve karşılığında ne oldu?Kim yalan söyledi kim samimiydi?Asırlar boyu kör olmaya hakkımız yok.Saflık ta bir yere kadardır.Saygılar...

1)A, A'dır. 2)A, B değildir. 3)A, aynı zamanda hem A, hem de B olamaz.

Önerilen Siteler