Alışığım, uydurduğunuz bir yalan, param parça edildiğinde, bununla yüzleşmek yerine başlığı sulandırma taktiklerinize.
"
Kur'an-ı Kerim'de kasemler neden yer alır?" sorusuna verilen yanıtlar sonrası bir de "
öyle ise buna dair gayrı müslim ve İslam öncesi dönemlere dair örnekler de ver" arzusu yerine getirilmiş, muhataplar kendi mantıkları içinde kıskıvrak yakalanmışsa, başka çare yoktur.
Başlık sulandırılacak, abuk sabuk postlar atılacaktır.
paslıçivi´isimli üyeden Alıntı
yukarıdaki ifadeleri iyi okumanı istiyorum..
|
Arkadaşın gibi senin de sansürleme/makaslama gibi ahlaki bir sorunun var.
hakdogan´isimli üyeden Alıntı
Bak ben net bir İnsanım, düşündüğümü açık/seçik ifade ederim.
Sen söylemedin diye söylüyorum : Senin bu konuya neden pike yaptığını gayet iyi biliyorum. Birisi (beni başka bir ortamdan tanıyan birisi) kulağına "hakdogan, Hıristiyan teolojisinin açmazları noktasında çok şey yazıp çizmiş birisidir" diye üfledi, sen de bu alana dalış yaptın.
Bir başka ihtimal, o birisinin bizzat sen olman durumu.
|
Bu forumda, beni başka ortamlardan tanıyanlar var, birisi daha ben buraya ilk adım atar atmaz zaten sırnaşarak kendini afişe etti.
Bir diğeri "kumda oynama" metaforu ile yine bunu yaptı.
Arkadaşın da ya bizzat beni tanıyor, yada yukardakiler yada benzerlerince sufle alıyordu.
Düşüncem buydu ve ben bunu ifade ettim.
Şimdi, üçkağıtçılığın şurada ki, ben o sözlerim dolayısı ile uyarılmış ve buna itiraz etmiş değilim.
Bu yapılsa, hakkaten sesim çıkmazdı.
Ben, "bana bozacı-şıracı" diyen, tek ayak üstü 40 yalan söyleyebilme yeteneğine sahip, üstelik bütün sırnaşmalarına rağmen muhatap alınacak düzeyde olmadığından "yok" muamelesi yaptığım sana dair ruhunun topoğrafyasını resmeden bir posttan dolayı uyarılıdım ve buna "opsss" dedim.
biz sana müslüman olamazsın demiyoruz.. adam olamazsın diyoruz..
|
Hali pürmelalini resmeden şu ifadeye şimdilik ses çıkarmıyorum, "
bakalım bana 'uslup' uyarısı çekenler ne yapacak?" sorusunun cevabını öğrenmek için.
Cevabın içeriğine göre elbet mukadder aksiyonlarım olacaktır.
bu sitede; bu üslubunla devam ettiğin sürece de karşında paslıçiviyi bulacaksın..
|
Sahibinin ilgisiz tavırları karşısında, onun ilgisini/dikkatini ve en önemlisi sevgisini celbedebilmek adına çeşitli atraksiyonlara giren evcilleri bana hatırlatıyorsun
Tek cümleyle ifade edeyim :
Çık o buğday ambarından, seni tınladığım yok. Karşıma çıksan ne olur çıkmasan ne ?