Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 17-05-2009, 22:26
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Talking

şinik abim.işingerçeişu..daadorusu bisbuna heç saklamadıkkine.bana bu siteye getiren gayıt yaptırtan*-şifre alan hep Aldostu amcam..başlankıçtada*-bana çoksık ikas yapan oydun.Bak cemal şifren bende-sıksık girip kottrol yapcem.ösel masaclardan sna dalaşan-buleşen olur.kötü yasma-küfür yasma..filece hep söledi.ve kottrol yaptı.hiçde kötü masac yazan olmadı Alla içim.metedenner oldu.
başta sittenin en uyanıı sARogen abim..tabaşlarda bene masac yolladı.**sen caail olamssın.sen çok zeki bi adamsın.cail ayaa yapıyon.SEn yümsek tasillisin.belkine *doktorsun*?deyi bana mettetti.--vallama saol sArogen abim.çok saol.bana eniyi deer veren senol dun.saol.<bikeremde sobbet odasıda onulan görüştük.
ordada bana *köfteçilikten imtaan yaptı.eti nası aalıyon.nersi eyi olur. kövte nassı pişirilir*?filece epe soru sordu. sanNederim imtaana geçtim.oda heraldem köfteçilik yapmış sannedersem.Ama bi keresinde Aldostu amcam beni kotrola girip masaclara bakmış ve sonama bi yazı yasmış.o yazı tabi cemalın şifressiynen ismiynen -Aldostu imzasıynan çıkıncas*hemen masac atmış:?Cemal senmi yazıyo deyi.Heraldem şüppesine ordan guvat buldu.Emme karşısında gosgoca pırof duruyo... hemde aMarikaadan vARTol amcam bilene tasdik yaptıttı diplomama.
eyseme bunar müim deilde abim.Aldostu amcama biçimsis yazı yazılıncas-*bisde ip koptuabim. Hanı yasdıkya süte çöp düşer-siek kapar*ama süte çısıldımı.. bizin içüm artıkın sütün gıymatı kalmadı.ogun-bugun sitenin gıymatı kalmadı bizin içüm.Hanı bis borda bu cail halimisnen*hep -eyilik*güsellik*hoşluk yasmaa çalaştık.maappet ossun dedik.cail halimislen acık aLdostu amcamısdan-acık dier büyük abilerimisden*bilakis sOdomo amcamdan örendiklerimisnen*borda Mevlan. hAz. den filece hep yasdık. muappet ossun*gönül hoşluu ossun.Bu dunya bugun var*yarın yok.öteye ne götürcemis-ne zaman gitceimis belli deil. onun içüm bis hep eyilik güsellik yasdık.Alla razı ossun bise sataşannar olduundadda büyüklerimis bise korudu.Alla razı ossun Ekzamo amcam.bise sataşannara ne sert cevaplar yazmıştı.saolsun*varolsun.sitteden gitti ama ellerinden öperim.Bis e zaman çikin yasdık. bi vatandaş Aldostu amcama biçimsis yazıncas*-bizdeçikin yasdık tabikine.Ama saolsun site onun buleşmelerine sitede barakmış.bizinkine silmiş.saolsun varolsun abim.
bOrası sizin yerinis. genni adamlarınısa tabikine musama yapcenis.haklısınıs.herkeş gennine yakına bi mahan bulcek-korucek-otekine yüklencek.aksi olmas.ama bizin borda -musafiri korumak*evsabına düşer.derler.
bis borda gelgeç adamnarıs.yer sizin yurt sizin.matde sizin..ememccik bisi içüm süt koktu.onun içüm artıkın yasmıces.(...vayyy basıları nassıda üsüldü.. vahvah... )
Halbukine eskiden sitte ne güseldi.hoşgörüydün.hattamkine cuma günneri *-hayırlı cumalar*deyi yazılar yazıyoduk.baYram teprii yapıyoduk. göül imcitmek yokdun.o güsellik kayboldu.Herkeş iandıına yasıyodu.otekine mok atmıyodun. O gunner aartıkın geride kaldı. varsa yoksa*dine-peyganbere -Allaa aşalama..
Tamamabim sen ele inanıyosan.sene mubarek ossun.ben ele inanmıyom.sen ebene buleşme-saykı gosteret.ben sene.Neyseme abim olan oldu.. bis artıkın kapı dibindeki musafiris.Musafir kapı dibine geldimi tutulmas.. neyseme..
Alla razı ossun bunca zaman biizin gimi super cail birie-abuk sapık yazılarına tamül gosterttinis.bisde kavede filece hava yaptıydık.Ama kaaveden hıyarın biri*babama yetiştirinces.kıyamet koptuydu.Bi duyem bida dinsis imamsıs adamlarla yası yadıına.. deyi bi fırça çekti. ama bende azına ettiydim.bubama yetiştirtenin. sonama evde gisligisli girdik çaktırtmadan.nese abim bugue kadarki saprınısdan *büütüm yönetiçi abilerimin ellerinden öperim.ama artıkın raat olu.6 aydır olduu gimi*cemAL artıkın yok.
Şiik abim hanı ömceki yasıın başında herşe berbat dediydim ya..işte biriçisi*site bisin içüm artıkın zevksis hale geldi.kusura bakmayın.bisin içiüm bele..2- Abim bu Fenerin Allacezasına vesin.bise fıtıketti bu sene.Ulen aZİz amcam.. çok güselişler yaptınama-bu sne süte çısıttın.Yaw nerden buldun o bastonnuk ettiyar attrenöre be amcam.Mafetti bize.Ne lik kaldı*-ne kupa.....
suratımısdan düşen binparça.barikine kupaya alaydınıs .. onada alamadınıs.likte sate yenilmediimis takım kalmadı.. hayalla..
3 -* Abim işlerdede hayır yok.MiLlet yemiyo artıkın. Hrekeş ya kuru ekmek yiiyo.yada evinden getirtiyo.işler yarıdan aaşaa abim.Heç azımzın dadı kalmadı.Tayyip amcama oy verdiydik ayilece.. ama bilmiyomki-omu beceremedi,*yosam hakkına yemeyelim.büttüm dunyada bele bi vasiyet varmış.herkeş kanalıyomuş.araba faprikaları filece amarakda batıyomuş.Allaım evelama yurduma sonada cemalın işine korusun*sonada bütüm fakırfıkaraının vedeme eyi issannarın nafakasına korusun.yokluk zor işmiş abim.
4-Essonda hadiseden yıkıldık abim. bu gasteçiler hırt abim. bise o kadan gasverdilerdiki.bisde sannettik açıkara birinci olces. milletçem sevinces.hepsi gasmış.açıkara dördümcü olduk.. Abim hayal bakşa-halbakşa.Alla beterimden korusun.*amin.
Abim artıkın keselim. Aldostu amcama arıyom cuvap vermeyo. cebi kapalı.bilennerde arasada *PAtte abim bi kerem yasmış,iksi aynı anda sitteye girse*eyi olur deyi.Halbukim ele çook girdidik.varsa gayıtlar bakılr.Evtelefda açmıyo.Taminim ya gesmede*ya şeir dışında.Cuma günü görüştüümüsde ele bişeler bassetmişti.Sitede olsa veyama telefona baksa*ona benim cemalın zünet davetiynen elakalı konuşcektim.Onun Öksür amcama söledii -*benim eski zünet davetiyesine sitteye-gonndertçekti. bizin adımısı ve zünet yaptıttıımıs yerin belli olmasın*üstüne çis-ele yayınna amcam demiştim.yapmamış.ona yap decektim.Bide hep bene-Olum ben yasmıcam-bizin fikirlerimis orda raatsıslık yaptı.Ama sen yas-devamet*diyoya..bende ona *sen yoksan ben yokum amcam diyodum.onu sölicektim.
aBim hakkınısa helaledin. Bütüm yönetiçi abilerimin*büyüklerimin ellerinden öperim.sateşmiyen*buleşmeyen kalbnde haset-fesat bulunmeyen büttüm kardeşlerimin ellerine sıkarım.Hakkınısa helaledin. Allaa amanet olun.verdiinis deer*gadir gıymat kadan *hatırlı olun. gıymatlı olun. saolun.

kartdeşinis ceMAL..
hemi pırof.. aman Allaım .. fossuruktan pırof.......

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'

Önerilen Siteler