19-05-2009, 18:44
|
|
|
Ruhu Şad Mekanı Tanrı Dağı Olsun.
|

19-05-2009, 21:13
|
 |
Üye
|
|
|
|
Allah ruhunu şad etsin mekanı cennet olsun
|

19-05-2009, 21:36
|
 |
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Bu iyi niyetli, fedakar bilim insanını satırlara sığdırmak güç..
Öyleyse FESADIN tamamını görelim; görelim bakalım bu ülkede çağdaş, aydınlık eğitimciler neden hedef haline gelmektedir:
* Fetullah'ın okulları, ışıkevleri, misyonerleri; Fetullah zihniyeti bu çağdaş eğitimcilerinden tamamından rahatsızdırlar.
* Türk kızının, okuyup, özgürleşmesi, bilinçlenmesi bu aşağılık zihniyet açısından tehlikelerin en büyüğüdür. Kız çocuğu İslama göre zaten 7-8 yaşından itibaren 'müştehat' konusudur. Yani erkekte şehvet duyguları uyandırma potansiyeline sahiptir. Sen tut yatağa atacağın, kucağına bebe vereceğin, baş göz edeceğin; Başlık'ını afiyetle yiyeceğin kızı okula gönder?! Akıl işi değil tabii.
* Kadınları aydınlanan bir toplumun 'Aydınlanmayı' yakalaması kaçınılmaz. O kadın birikimini ilk önce çocuğuna aktaracak, ve silsile yoluyla toplum, hurafeden, akıla bilime ilerleyecek.
* Toplumları koyun gibi güdememek, güç odakları için çok vahim bir tehlikedir. Yoksa o toplumun meclisinden PETROL KANUNU, MAYINLARI TEMİZLEYİP TOPRAĞI KULLANMA HAKKINI 50 YIL SÜRELİĞİNE İSRAİLE HAVALE ETME KANUNU,BOR yanıltmacası ve daha nice Fesad'lar nasıl geçirilir, ya da teşebbüs edilir?
* Türkan Hoca bu çembere çomak sokmaya tevessül etti; aynı sevgili Turan Dursun gibi.
‘Barışı sabote etmek için Türklerle savaştık. Öldük ve öldürdük… Sevr Antlaşması ve ‘büyük Ermenistan’ hayali gözlerimizi kör etti. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık… Tehcir doğruydu ve gerekliydi…’
''Askerî operasyonlara katıldık. Kandırıldık ve Rusya’ya bağlandık. Tehcir doğruydu ve gerekliydi. Gerçekleri göremedik, olayların sebebi biziz. Türklerin millî mücadelesi haklıydı. Barışı reddetmemiz ve silahlanmamız büyük bir hataydı. '' Ovanes Kaçaznuni (Ermenistan'ın 1. Başbakanı)
|

19-05-2009, 21:50
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Saylan'ın ölümüne sevinen şeriatçılar
Şeriatçı Vakit gazetesi, AKP yanlısı cephenin tetikçiliğini yapmaya devam etti. Saylan'ın ölümünün ardından provakatörlüğe devam eden Vakit, Saylan'ın cenazesi 19 Mayıs'a denk gelsin diye Ergenekon tarafından öldürülmüş olabileceğini ve otopsi yapılması gerektiğini iddia etti.
Gazete, gün boyunca Saylan'ın ölümünü manşette tutar ve dört ayrı haber ile verirken, haberlerin içinde "işte Saylan'ın marifetleri - tıklayın" gibi linklerle Saylan'a geçmişte attığı iftiraları yeniden gündeme getirdi.
Manşette tuttuğu bir haberde "Saylan, kendisini yalnız bırakmayan malum medya organlarının muhabirlerinin çanak sorularına tehdit, iftira ve hakaret dolu cevaplar vermişti" şeklinde ifadelere yer veren Vakit; Saylan'ın "hakaret ve iftira"larına örnek olarak onun şu sözlerine yer verdi:
"Bir güzel kızımız okumaya başlayınca örtünüp evlenmeyecek. Bu zarar veriyor cemaatlere. Paşalar, hacılar, hocalar iktidarı elinde tutanlar, 'biz Atatürk düşmanları yetiştirecektik ama elimizden aldılar' diyorlar."
Söyleyemediklerini "okurlara" söyletiyorlar
AKP yanlısı basın, Saylan'a nefretini okur yorumları üzerinden dile getirdi. Okur yorumlarında "cenaze namazı kılınmaz" ve "artık hesap günü" vurguları öne çıktı. Vakit gazetesindeki vefat haberi için, dört yüzden fazla yorum yayınlandı. "Yayınlanan yorumlar okurların şahsi görüşleridir, gazetemizi bağlamaz" sözünün güvencesi altında yayınlanan bazı yorumlar ise (Türkçeleri düzeltilerek) şöyle:
Star Gazetesi (Burak Yılmaz rumuzuyla): PKK'nın başı sağolsun. Artık onları okutup, burs verip başımıza bela edecek anneleri yok. Onlara bale telkin edip, namazı terk etmeleri gerektiğini söyleyecek bu önemli din düşmanı şahsiyet ile mahşerde hesaplaşırız!
Bugün Gazetesi (Kurt Ankara rumuzuyla): Allah (cc) bu dünyada malum çevrelere servis ettiği o genç bursiyer kızlarımızın hesabını soracaktır. Eğer var ise amelince rahmet eylesin rabbim. Şüphesiz o doğruyu bilen ve işitendir.
Milli Gazete (The End rumuzuyla): Azrail (as) kamusal alan dinlemezmiş. Nasıl bilirdik: felaket.
Vakit (Bülent Sayın rumuzuyla): Son nefesine kadar amansız bir İslam düşmanıydı. Daha bir ay önce evi arandığında "Şeriata karşıyım" diyordu. Şimdi şeriat onu mahkeme-i kübrada yargılayacak, orada kaçış yok!
Vakit (S.Altın rumuzuyla): Bir insan eğer Allah'ın dinini kabul etmemiş, baş örtüsüne düşmanlık yapmış, Allah'ın dinine hakaret etmiş ise o kişiye 'Allah rahmet etsin' denmez, Allah'ın düşmanlarını dost edinmeyin, küfürdür. Cenaze namazı da kılınmaz.
Vakit (Pirana rumuzuyla): Memlekete hayrı olmayan hele Müslümanlara düşmanlığını son ana kadar yaşatan zavallı, şimdi yaptıklarının hesabını verirsin inşallah. Ama üzüldüğüm tek nokta var; sana değil, diktiğin zehirli çiçeklerinin var olmasıdır.
Vakit (Bozoklu Halil rumuzuyla): Fazla söze ne hacet bu acube de efendimizi sevmezdi; İslamı sevmezdi; Müslümanları, bilhassa mümin hanımları sevmezdi. Ateşi bol, azabı korkunç olsun!
ÖRGÜTLENİN!!!
|

19-05-2009, 22:04
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Saygideger kizilordu;
Vermis oldugun "gazete alintilari" Turkiye medyasinin; ne korkunc bir boyuta ve bolunmeye ugramis oldugunu, acikca gosteriyor. Iste sorosun, antiayrimci ideolojisinin ektigi tohumlar. Nerde; 1960'lardaki, hosgoru, anlayis, oluye saygi, degerlere sahip cikma v.s.; nerde bugun Turkiyede yasananlar. Bir ulke; 40 sene de; bu kadar degisime ugratilabiliyorsa; oturup; 60 oncesi toplum olarak sahip cikilan degerleri ve onlarin bilincini yeniden gozden gecirmek lazim. Tek cumle ile; "yaziklar olsun, bu mesajlara"
Saygilarimla;
evrensel-insan
Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
|

19-05-2009, 22:21
|
 |
Üye
|
|
Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|
|
Elbet bu hükümette birgün gidecek, peki gazetede bu yazıyı yazanlar nereye kaçacaklar, afganistanın afyon tarlalarına mı?
Caminin duvarına İŞİYORSUNUZ...
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|

20-05-2009, 01:09
|
 |
Üye
|
|
Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|
|
Televizyonlarda evlendirme proğramları var, kadınlar cıkıp kendilerini anlatıyorlar, 24 yaşındayım, iki kez evlilik yaptım, 7 yaşında bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var, birinci evliligim 4 yıl sürdü, ikincisi ise sadece 3 ay, buraya bana sahip çıkacak, çocuklarıma babalık yapacak birisi ile evlenmeye geldim...
13-14 yaşında evlenmişler, 15-16 yaşında iken 2. çocuk doğmuş. Okusalardı bunlar olurmuydu.
Bir tarafta bu kızları Okutan Türkanlar, bir tarafta Türkana söven Vakitler, zamanlar, starlar, olan yine bizim kızlarımıza oluyor. Yanlış, ısrarla devam ediyor. Böyle bir toplumda yaşamak, bu toplumun üyesi olmak gurur mu, utanç mı veriyor. Utanıyorum.
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|

20-05-2009, 05:45
|
 |
Üye
|
|
|
|
merhaba.
şıracının şahidi bozacı,türkan saylan islam dinine göre,cehenneme girişini yapmıştır,ama bu giriş vakitçileri sevindirmesin,çünkü onların gideceği yer çok farklı olmayacak,hatta daha sıcak olacak.
Ölüm her aklına geldiğinde Ah edip vah edip inleme Bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın Ecel kapını çaldığı zaman Evi telaşa verme O geldiği zaman Sen gitmiş olacaksın...
|

20-05-2009, 06:53
|
|
Üye
|
|
|
|
söylenebilecek herşey çokça söylendi,söylenecek...gülümseyişin armagan kaldı bize birde ardında insanlıga yaraşır,daha fazla insanca yaşayabilmk için kendi yaşamından vazgeçerek içimize düşürdügün o eşsiz sevgi.ışıgın yolumuzu aydınlatacak hep...hoşça kal
|

20-05-2009, 07:33
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
şıracının şahidi bozacı,türkan saylan islam dinine göre,cehenneme girişini yapmıştır,ama bu giriş vakitçileri sevindirmesin,çünkü onların gideceği yer çok farklı olmayacak,hatta daha sıcak olacak.
Şayet onbinlerce insanın büyük bir sevgi seliyle ugurladıgı Türkan Hoca cehenneme girecekse, sadece bu mantık bile İslam'ın Allahı ile Kuranı nı sorgulamak için yeterli bir nedendir.
Yazık, üzülüyorum İslam'ın haline. Yüzbine varan kalabalık cehenneme girecek biri için sokaklarda bir duygu yogunlugu oluşturmuşlar. Galiba Allah'ın İstanbul'da pek de hükmü kalmamış gibi gözüküyor.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Nazım Hikmet
www.dilaverkom.blogcu.com
|