Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-05-2009, 15:44
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

cehennem ve bol ateş temennileri onlara geri dönecektir ölünün arkasından konuşmayı bilmeyenler konuşmamayı seçmek yerine şov yapmayı seçemektedir..
türkan saylan ın bugüne kadar okuttuğu kızların bir duası bile bu cehennem çığırtkanlarını boğar islam mantığında.. müftünün güzellemeside cabası..
vakit ve bune benzer yayın organları kendi pisliklerine güzellik olarak inanmışlardır yapacak bişey yoktur..

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 20-05-2009, 16:33
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger arkadaslar;

Herhangibir bedenin olumu (olmek) ile; dusuncenin olumsuzlugu (olmek) farkini, insanoglu bir turlu idrak edemiyecek. Beden, sadece dusunceyi kullanan bir aractir. Dusunce var oldukca, kendisine yeni bedenler bulacaktir. Dolayisiyla, T.Saylan'in da; bedeni toprak olmustur, ama; yaydigi dusunce ve davranislari, her yeni bedende tekrar vucut bulacaktir.

Oyuzden, bir olunun (olmek) arkasindan "sevinenler" fazla sevinmesinler. Bu "sevincleri kursaklarinda kalacaktir" Nitekim, kendileride; bunun boyle oldugunu "istemiyerek" aciklamak zorunda kaliyorlar.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 21-05-2009, 00:31
unbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
unbe unbe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Başarı Ödülü 

herkes haddini bilsin
ölmüş bir insanın arkasından böyle konuşulmaz
üstelik konuşanda güya müslüman
tüh senin müslümanlığına kuranyetermidir nedirsin.

"Varsan,çarp!!!"
Alt 21-05-2009, 08:46
kuranyeter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kuranyeter kuranyeter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

merhaba

saylanın öldükten sonra cehenneme gideceğini söylemem ,anlaşılan bazı arkadaşların,hoşuna gitmemiş insan olduğunu unutup hemen hakaret etmeye başlamışlar,bazıları sanki daha önce cennete girmiş ve orda eşini başkaları ile paylaşmış olmanın üzüntüsü ile bir daha cennete girmek istemediğini söylüyor.

sayın volf 18
sizi de hakkında hiç bilginiz olmayan din olsun başka bir konu olsun,tartışmamayı tavsiye ederim,zira elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.

bir insanın hakkında bilgisi olmayan bir konuda konuşup ve o konu hakkında yanlış sözler sarftmesi edebi değildir,buna sizinde inandığınızı ve yapmış olduğunuz yorumu heyacanınıza veriyorum,ama insani bir yorum yaptığınız için de ayrıca teşekkür ederim,

sayın unbelievin ölmüş bir insana arkadan sizinle aynı kafadan olan ve bize hakaret eden cahil arkadaşlarınız gibi hakaret etmedik,sadece yapmış olduğu yaşantı sonucu cennet yerine cehenneme gideceğini söyledik,kimin kuyruğuna bastıkta hemen acısını çekti anlam veremedik,uzun süredir bu siteye girmiyordum,halen özel mesajımda sitenizin üst düzey ateistlerinden tebrik mesajları almış bulunmaktayım şimdiye kadar kimseye hakaret etmedim diye ama bakıyorum cahil sayısı gittikçe artmış sitede yöneticilerin işi bayağı zor.

saylan cehenneme gitmiştir,aynı şekilde vakitçilerinden ondan daha sıcak bir bölgede olacağını savunuyorum,ateistlerin cehenneme inanmadığı için tepki vermelerini kınıyorum,ehlisünnet dinine tabi olanlarında kendilerini tatmin etmek için saylanın nereye gittiğini allah bilir demelerini ise kafir olduklarını bildikleri ve rahatsız oldukları için bu söylemi gündeme getirip rahatlamaya çalışması için yapıldığını belirtmek istedim.

Ölüm her aklına geldiğinde Ah edip vah edip inleme Bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın Ecel kapını çaldığı zaman Evi telaşa verme O geldiği zaman Sen gitmiş olacaksın...
Alt 21-05-2009, 08:57
selanikli selanikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

[quote=kuranyeter;178677]

Sayın kuranyeter;

bu sitenin en yanlış anlaşılmış yazarlarından biri olduğunuzu düşünüyorum.

Dini bilgilerinize dayanarak, Kuran hükümlerine göre Türkan Saylan'ın cehenneme gitmesi gerektiğini düşündüğünüzü ve bunu -verili koşullarda- cesurca savunarak ilkeli bir tutum takındığınızı da görüyorum.
Ayrıca sünni Müslümanlar'ın iki yüzlü, Vakitçiler gibilerin ahlaksız tavırlarını da açıkça eleştirmeye çalıştığınızı görüyorum.
Bu tavırların hepsinin de - doğru, yanlış konusu ayrı olmak kaydıyla- erdemli insan davranışı olduğunu da açıkça belirtiyorum.
Ve bu kadar erdeme sahip, ilkeli bir insandan şu soruları kendisine sorması gerektiğini isteme hakkına sahibim:
Türkan Saylan gibi bir insanın cehenneme gideceğini söyleyen bir din;
1- Gerçekten din midir?
2- Allah varsa eğer, böyle bir din, Allah'ın işi olabilirmi?
Saygılar.
Alt 21-05-2009, 09:55
kuranyeter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kuranyeter kuranyeter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

[QUOTE=selanikli;178678]
kuranyeter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sayın kuranyeter;

bu sitenin en yanlış anlaşılmış yazarlarından biri olduğunuzu düşünüyorum.

Dini bilgilerinize dayanarak, Kuran hükümlerine göre Türkan Saylan'ın cehenneme gitmesi gerektiğini düşündüğünüzü ve bunu -verili koşullarda- cesurca savunarak ilkeli bir tutum takındığınızı da görüyorum.
Ayrıca sünni Müslümanlar'ın iki yüzlü, Vakitçiler gibilerin ahlaksız tavırlarını da açıkça eleştirmeye çalıştığınızı görüyorum.
Bu tavırların hepsinin de - doğru, yanlış konusu ayrı olmak kaydıyla- erdemli insan davranışı olduğunu da açıkça belirtiyorum.
Ve bu kadar erdeme sahip, ilkeli bir insandan şu soruları kendisine sorması gerektiğini isteme hakkına sahibim:
Türkan Saylan gibi bir insanın cehenneme gideceğini söyleyen bir din;
1- Gerçekten din midir?
2- Allah varsa eğer, böyle bir din, Allah'ın işi olabilirmi?
Saygılar.

merhaba selanikli,

sevgili selanikli,türkiye geneli orana vurduğumuzda %99 na müslüman diye bakıyoruz,bu müslümanım denilen kitlenin ilim sahipleri ve sadece inandığı değerleri babadan anneden öğren miş bireylerin yaşamlarına dışardan baktığımızda özellikle ateistler ve benim gibi düşünenler,hemen haklı yada haksız yorum yapıyorlar,genelde atelerin yaptığı yorum bu eğerki %99 oranı oluşturan kitlenin bu yaşamla cennete gitmesi doğruysa bunları yaratan bir yaratıcı yoktur,her şeye gücü yeten bir yaratıcı var ama ortadaki bu sapkınlıkların sahipleri olan insanların yalandan da olsa inanıyoruz demelerini kabul etmesi adil değildir böyle bir adalet olmadığı içinde bu inanç yanlıştır ve yoktur,diye düşünüyor ateistler,ben ise daha farklı düşünüyorum eğerki bir yaratıcı varsa ve her şeyin sahibiyse ve adaletli olduğuna da iman ediyorsam,vay bu yüzde 99 luk oranı oluşturan kitleye ve onları yönlediren önderlerine.

şimdi sizin haklılığınız var gibi gözüküyor ama,yüzde 99 oluşturan kitlenin tümüne burdan haksızlık yapmayalım,ama bildiğimiz bir gerçek var bu kitlenin sözde önderlerinin ne halt olduğunu çok iyi biliyorum ve siz saylan gibi beğendiğiniz bir insanı tarih boyunca gelmiş geçmiş en aşşağılık insanlarla kıyaslayıp diyorsunki saylan cehenneme gidecekmi,tabiki gidecek ama bu kıyası hiç görmediğiniz değerlele kıyas yaptığınızda anlayacaksınız,sizin gördüğünüz ve kalbinizde kıyasladığınız inanç liderlerinin tümü yanlızca ülkemiz geneli değil sözde islam ülkelerinin de önderleri buna dahildir,hepimiz görüyoruz bu önderlerin sapkınlıklarını edepsizliklerini,bu sapıklarla bir kıyas yaptığınızda haklı gibi gözüküyorsunuz sevgili selanikli ama sadece gözküyorsunuz

Ölüm her aklına geldiğinde Ah edip vah edip inleme Bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın Ecel kapını çaldığı zaman Evi telaşa verme O geldiği zaman Sen gitmiş olacaksın...
Alt 21-05-2009, 10:09
selanikli selanikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart karıştırıyorsunuz

[quote=kuranyeter;178688]
selanikli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

merhaba selanikli,

sevgili selanikli,türkiye geneli orana vurduğumuzda %99 na müslüman diye bakıyoruz,bu müslümanım denilen kitlenin ilim sahipleri ve sadece inandığı değerleri babadan anneden öğren miş bireylerin yaşamlarına dışardan baktığımızda özellikle ateistler ve benim gibi düşünenler,hemen haklı yada haksız yorum yapıyorlar,genelde atelerin yaptığı yorum bu eğerki %99 oranı oluşturan kitlenin bu yaşamla cennete gitmesi doğruysa bunları yaratan bir yaratıcı yoktur,her şeye gücü yeten bir yaratıcı var ama ortadaki bu sapkınlıkların sahipleri olan insanların yalandan da olsa inanıyoruz demelerini kabul etmesi adil değildir böyle bir adalet olmadığı içinde bu inanç yanlıştır ve yoktur,diye düşünüyor ateistler,ben ise daha farklı düşünüyorum eğerki bir yaratıcı varsa ve her şeyin sahibiyse ve adaletli olduğuna da iman ediyorsam,vay bu yüzde 99 luk oranı oluşturan kitleye ve onları yönlediren önderlerine.

şimdi sizin haklılığınız var gibi gözüküyor ama,yüzde 99 oluşturan kitlenin tümüne burdan haksızlık yapmayalım,ama bildiğimiz bir gerçek var bu kitlenin sözde önderlerinin ne halt olduğunu çok iyi biliyorum ve siz saylan gibi beğendiğiniz bir insanı tarih boyunca gelmiş geçmiş en aşşağılık insanlarla kıyaslayıp diyorsunki saylan cehenneme gidecekmi,tabiki gidecek ama bu kıyası hiç görmediğiniz değerlele kıyas yaptığınızda anlayacaksınız,sizin gördüğünüz ve kalbinizde kıyasladığınız inanç liderlerinin tümü yanlızca ülkemiz geneli değil sözde islam ülkelerinin de önderleri buna dahildir,hepimiz görüyoruz bu önderlerin sapkınlıklarını edepsizliklerini,bu sapıklarla bir kıyas yaptığınızda haklı gibi gözüküyorsunuz sevgili selanikli ama sadece gözküyorsunuz

Bakınız dostum;
karışıklıkları gidermek adına madde madde yazayım ki siz de yanlış anlamayın, sizi de yanlış anlamasınlar.
1-Ben Türkan Saylan cehenneme gidecek demiyorum.
2-Yukarıda saydığın ve reddettiğin adamlar benim hiç umurumda değil, ayrıca bunlar hakkında sana katılıyorum.
3-Ben sizinle tartışırken sizin sözlerinizden başkasına bakmam. Peki siz ne diyorsunuz?
İsalam'a göre Türkan Saylan cehenneme gidecek. Ben de sizin bu görüşünüze katılıyorum.
4- Ve size şu soruyu soruyorum:
İslam nasıl bir dindir ki Türkan Saylan gibi bir insanı cehenneme gönderecek hükümler içeriyor.
Geldiğiniz noktada, yapmanız gereken, size yakışan bu soruyu sormaktır.
Umarım anlatabilmişimdir?
Saygılar.
Alt 21-05-2009, 10:55
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Saygideger kizilordu;

Vermis oldugun "gazete alintilari" Turkiye medyasinin; ne korkunc bir boyuta ve bolunmeye ugramis oldugunu, acikca gosteriyor. Iste sorosun, antiayrimci ideolojisinin ektigi tohumlar. Nerde; 1960'lardaki, hosgoru, anlayis, oluye saygi, degerlere sahip cikma v.s.; nerde bugun Turkiyede yasananlar. Bir ulke; 40 sene de; bu kadar degisime ugratilabiliyorsa; oturup; 60 oncesi toplum olarak sahip cikilan degerleri ve onlarin bilincini yeniden gozden gecirmek lazim. Tek cumle ile; "yaziklar olsun, bu mesajlara"

Saygilarimla;
evrensel-insan
Gerçekten harika bir yazı. Tebrik ediyorum sizi. Buradaki bir çok insandan daha net görebiliyorsunuz bazı şeyleri...
Alt 21-05-2009, 11:08
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

kuranyeter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba.

şıracının şahidi bozacı,türkan saylan islam dinine göre,cehenneme girişini yapmıştır,ama bu giriş vakitçileri sevindirmesin,çünkü onların gideceği yer çok farklı olmayacak,hatta daha sıcak olacak.
Bunu bir tek Allah bilir. Hükmü sadece Allah verir. Size lafda düşmez, yorumda.
Alt 21-05-2009, 11:42
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Aranan cesur yürek bulundu.Bu tavrın kelebek etkisi yaratarak tam bağımsız ve demokratik Türkiye için ilk adım olması temennisiyle...

http://www.turktime.com/haber/Hurgen...-Takmadi/55629

Önerilen Siteler