Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 22-06-2009, 13:12
Özne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özne Özne isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

EnvyMe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bırakın başka ülkelerdeki hukuku sayın Özne,

Bizler başka ülkelerin hukuklarına göre mi yaşıyoruz! Nasıl bir mantıktır bu aklım artık almıyor, arap ülkelerini gösterip alın işte size İSLAM. Biz neyiz, kendi ülkenizdeki İSLAM nedir peki? Türkiye'deki bilmem kaç milyon tane müslümanı ADAM yerine koymuyormusunuz? Nerede gösterin güzelim anadolu insanlarının vatanseverliğini, misafirperverliğini, yok.

"ben bu bahsi gecen ayetler cercevesinde kadin erkek iliskilerini yasayan müslümanlarin toplum icinde (henüz) sayisal az oldugunu düsünüyorum"

Arkadaş ne söylemiş, siz ne cevap vermişsiniz. Sayın InVi, burada bahsi geçen ayetlere göre müslümanların kadın erkek ilişkilerini yaşamadığını, yaşayanların sayısının ise az olduğunu söylemiş.

Atın artık üzerinizden şu önyargılarınızı...

Saygılar

İslamın işini gelen yerlerini almak diğer yerlerini görmezlikten gelmek müslümanların vazgeçilmez alışkanlığıdır. Ayrıca başka ülkelerde beni ilgilendirir. Eğer ilgilendirmiyor ve bizi etkilemiyor olsaydı irandaki mollaların Türkiye üzerindeki tarikat oyunları olmazdı. İrandaki ve komşulardaki rejimler vs. bizide etkiler. Bu tipler çoğaldıkça baskın olurlar. Bu söylenenler Türkiye'de diğer ülkelere göre azdır. Ancak vardır. Bu tip uygulamaların olmamasının nedeni müslüman olup olmamız değil "laik" devlet yapısına sahip olmamızla ilgisi vardır.

Bu arada bende uzayda yaşamıyorum. hayatımı anadolunun 6 farklı ve güzel şehrinde geçirdim. Ancak konunun anadolu insanı ile ilgisi yoktur. koyu renkli berlittiğim ilgili kısımdır. Ayrıca invi'ye olan sitemim de geçerlidir. Birşeylere tepki vermek için sayısının çoğalmasını beklemeyeceğiz.

Önerilen Siteler