meo´isimli üyeden Alıntı
Merak etmeyin yazınızın tamamını da okudum ve mevcut. Ve altını çizdiğim cümle çok manidardır. Vahabi armudu cümlesi her ne olursa olsun kullanmamanız gereken bir hakarettir. (Bana göre)
|
Size göre neyin hakaret neyin olmadığı beni ilgilendirmez. Aynı şekilde peygamberin resmini yapmanın, karikatürünü çizmenin hakaret olduğunu, dinlerin birer kandırmacadan ibaret olduğunu söylemenin hakaret olduğunu düşünenlerin görüşleri de beni ilgilendirmez. Armut su isteyen bir meyvedir, Arabistan'da yetişmez derseniz, onu anlarım.
meo´isimli üyeden Alıntı
Söylediğiniz “Hakaret” bu tür başlık açanlara mı? Açsalar bile bu hakaretlere sebep göstermeniz bence anlamsız. Sonuçta site yönetimi böyle bir sayfa açıldığında başlığı kapatır ve başlığı açan öm yolu ile uyarılır ve ya ceza alır. Bu olayların olmaması size hakaret etme yetkisini vereceğini mi düşünüyorsunuz.
|
Sizin hakaret kabul ettiğiniz ithamlarım, sitenin geniş ifade hürriyetini kullanarak, kötü niyetle, defalarca anlattığımız konuları anlamamış gibi yapıp, doğal olan bunun anlaşılamamasıdır, bak allah yarattı demek ne kadar anlaşılır sonucuna varan yobaz yaratılışçılık misyonerlerinedir. Çünkü armutla tartışamayacağınız gibi onunla da tartışamazsınız. İfadeyi zenginleştirmek için kullanılan bu yönteme "teşbih" denir.