Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-08-2009, 03:55
meo meo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Eleştirilere göz kapayarak, gönüllü olduğu için hataların üstünü örtmeye çalışmak üstüne de demokrat olduğunu iddia etmek doğru bir davranış değil. Bu durumda bahaneler üretmeye çalışmak demokrat olmadığı halde demokrat olduğunu savunmak ne kadar doğru acaba?

İnanmak için görmek lazım diyenler, görmek için inanmak gerektiğini idrak ettiklerin de inanmanın hiçte zor olmadığını anlayacaklardır. "CEYCET"
Alt 29-08-2009, 03:59
ulpian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ulpian ulpian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

meo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eleştirilere göz kapayarak, gönüllü olduğu için hataların üstünü örtmeye çalışmak üstüne de demokrat olduğunu iddia etmek doğru bir davranış değil. Bu durumda bahaneler üretmeye çalışmak demokrat olmadığı halde demokrat olduğunu savunmak ne kadar doğru acaba?

Tekrar olacak ama: (neticede yapılan eleştiriler de günlerden beri tekrar'dan ibaret)
Bu kesinlikle bir kıstas değil. Baştan kabul ediyorum. Ama yine de İslami forumların tümünde İslam eleştirisi yapanlara nasıl muamele edildiğine baktığımızda, her insaf sahibi insan bence bu forumun yöneticilerinin son derece samimi ve demokrat bir şekilde adaleti gözetmeye çalıştıkları sonucuna varmalı. Her zaman adaleti tutturamıyor olabilirler, fakat (diğer forumların aksine) bu forum yöneticilerinin böyle bir gayesi, derdi oldukları inkar edilemez. Yoksa zaten biz şu an bu tartışmayı bile yapabiliyor olmazdık. Bu yüzden eleştirilecek şeyleri tabii ki eleştirelim. Ama keşke bunu daha yapıcı ve çözüme yönelik yapabilsek.
saygılarımla
Alt 29-08-2009, 04:02
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hiç kimse duymak istemeyen kadar sağır olamaz diye bir laf vardı, kimindi bilmem.

Sargon çok güzel açıklamalar yazmış. Duymayı istemek lazım.

"Neden bir islami sitede değil de buradayım?" sorusunun cevabı da önemli olabilir burada.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 29-08-2009, 04:04
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

hahaha invi gerçekten güldürdün beni elimdeki yetkiye değil aklımdaki bilgiye bakarım ben sen buna yetkı mı diyorsun???

daha büyüklerinide gördük.. deneme tahtası değilsiniz tıpkı buranında deneme tahtası olmadığı gibi... hoş ne denediğinizide anlamadıkya....

siz bizlerle forumla ugrasırsanız bizde sizinle ugrasmak zorunda kalacağız...
siz kendinize bunu iş edindiyseniz bizim zaten işimiz bu diyeceğim size...

boyumun ölçüsünü siz mi aldınız?? nerden biliyorsunuz ne kadar olduğunu??
tahmin edebileceğinizden daha fazlası var emin olun

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 29-08-2009, 21:17
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Sitenin gidisatindan hosnut olmayan arkadaslara tek tavsiyem degerli vakitlerini burada kaybetmemeleri: karsilikli ithamlar ve hakaretler yapma yeri degildir forumlar; Fikri olan ortaya koyar, isteyen alir, istemeyen birakir gider.
Sitenin kurulus amaci gizli degil, hatta kurandan da daha apacik ortada. Dinlerden ozgurluk amaci olmus bir sitede, adabiyla tartismak isteyenlere kapimizin acik oldugunu hatirlatmama luzum yok, kimseyi zorla tutmadik ve tutamadik, Ancak site huzurunu ve gidisatini baltalama amacli iletilere sahsen tahammulum kalmadi; ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin olmali YK'nin tutumu.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 29-08-2009, 21:48
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Merak etmeyin yazınızın tamamını da okudum ve mevcut. Ve altını çizdiğim cümle çok manidardır. Vahabi armudu cümlesi her ne olursa olsun kullanmamanız gereken bir hakarettir. (Bana göre)
Size göre neyin hakaret neyin olmadığı beni ilgilendirmez. Aynı şekilde peygamberin resmini yapmanın, karikatürünü çizmenin hakaret olduğunu, dinlerin birer kandırmacadan ibaret olduğunu söylemenin hakaret olduğunu düşünenlerin görüşleri de beni ilgilendirmez. Armut su isteyen bir meyvedir, Arabistan'da yetişmez derseniz, onu anlarım.

Söylediğiniz “Hakaret” bu tür başlık açanlara mı? Açsalar bile bu hakaretlere sebep göstermeniz bence anlamsız. Sonuçta site yönetimi böyle bir sayfa açıldığında başlığı kapatır ve başlığı açan öm yolu ile uyarılır ve ya ceza alır. Bu olayların olmaması size hakaret etme yetkisini vereceğini mi düşünüyorsunuz.
Sizin hakaret kabul ettiğiniz ithamlarım, sitenin geniş ifade hürriyetini kullanarak, kötü niyetle, defalarca anlattığımız konuları anlamamış gibi yapıp, doğal olan bunun anlaşılamamasıdır, bak allah yarattı demek ne kadar anlaşılır sonucuna varan yobaz yaratılışçılık misyonerlerinedir. Çünkü armutla tartışamayacağınız gibi onunla da tartışamazsınız. İfadeyi zenginleştirmek için kullanılan bu yönteme "teşbih" denir.
Alt 29-08-2009, 21:56
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Site Meclis Başkanının, mesajı sonrası, buraya hala mesaj yazan yönetici, meclis üyesi, Disiplin Kurlu Üyesi ve Moderator leri anlayamıyorum gerçekten. Bu konu tamami ile benimle alakalı başlamış ve şahsıma yapılan hakaretlere gereken ceza verilmesi ile kapanmıştır. Neden hala, kim olursa olsun uzatmaya devam ediyor?

Yukarıda saydıklarımın buraya hala mesaj atması cidden tarafınızca sorgulanmalı.

Saygılar

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 30-08-2009, 00:43
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ya benim mesaj arada kaynadı gitti birisi bişi söylese bari...en azından son mesajlar kısmı için...

azrael´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar siteye yeni üye oldum...tanışma kısmından sonra ilk buraya uğradım bir webmaster olarak gözüme çarpanları aktarmak istedimm.... sanırım yetkim yetmediğinden yeni başlık açamadım burdan yazıyorum bu yüzden umarım birileri okur...

ilkin banner çok sade duruyor onun biraz daha doldurulması en azından bi yazı yazılması mümkün değil mi??
2. si sitede aktif arkadaşlar çok ve site bir tartışma, görüş belirtme sitesi olunca bazı şeylerin olması gerekir...örneğin anasayfada son mesajlar kısmı olsa en azından herhangi bi konuya cvp yazıldı ise hemen görebiliriz...

şimdilik bunlar gözüme çarptı...akıl vermek gibi algılanmasın sadee görüşlerimi belirttim...tabi ki en iisini yönetim bilir..
Alt 30-08-2009, 01:23
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Nihayet başlık özüne döndü. Hala bu tür üyelerin yaşıyor olduğunu bilmek umut verici.
Sn. azrael son 2 mesajınız kalmış başlık açmak için. Hoş geldiniz bu arada.

Sade banner konusunda yardımcı olamayacağım. çünkü ne olduğunu bilmiyorum

anasayfada bir ara son mesajlar bölümü oluşturulmuştu. bu konu görüşülmüştü ama sanırım karara bağlanmadı.

Görüşleriniz için biz teşekkür ederiz. en doğrusunu teknik yönetim bilir.
Alt 30-08-2009, 01:47
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayın azrael,

Öncelikle hoşgeldiniz, sormadan edemeyeceğim, lakabınız azrael melek olan mı? Yoksa Gargamel'in kedisi olan mı?

Banner konusu tasarımla ilgili, pek anlamam. Ama son mesajlar'ı görebiliyoruz:

Önerilen Siteler