Sevgili Zacor Kardeşim,
Ben de senin gibi buraya yeni üye oldum,ama üye olmadan 7 ay öncesidir tüm topic leri,(kısacası 7-8 aydır tüm formu)okudum.İyi bir inanan,iyi bir MÜSLÜMAN(kendimce)olarak analizler yaptım. Ne Topicler,ne de içerik beni rahatsız etmedi.Çünki,ben ön yargı ile buraya üye olmadım.
Yani, denizde boğulan bu insanları ya bu denize dalıp boğulmaktan kurtaracağım,ya da onlarla birlikte bende boğulacağım.
Sorun şu ki; Ben yüzme biliyorum,can yeleğim var,denizden insan nasıl kurtarılır(eğitimini aldım)biliyorum. Alınma ama dostum, sen daha yüzmeyi öğrenmeden boyunu aşan göle dalıp adam kurtarmaya çalışıyorsun ve belki de benim teknik bilgi ve donanımıma rağmen kurtarabileceğim birini kendinle birlikte suyun dibine gönderiyorsun.Hiç şüphem yok ki,içinde art niyet yok.
Öncelikle,Düşünce özgürlüğü nedir,Fikir özgürlüğü nedir?Senin düşüncen,"insanlar benim gibi düşünmüyorsa,benim fikrime inanmıyıyorsa, orada demokrasi ve fikir özgürlüğü yok,onların fikir özgürlüğüne,demokrasiye saygısı yok"düşüncesi.Aynştayn ne diyor;"Atomu parçalamak,bölmek falan kolay,ama insanların ön yargısını kırmak zor olanı"...
Dostum, "Oku,ALLAH'ın adıyla OKU",ama sadece,Said-i Nursi'leri,H.Yahyaları,Ahmet Hocaları,v.s, falan değil Mevlana'ları falan da oku.Sadece Zamanları,Akitleri,Vakitleri değil, Cumhuriyet'leri,Milliyet'leri,Hürriyet'leri falanda oku ve ondan sonra gel.
VE O ZAMAN SENİNLE BİRLİKTE KURTARALIM BU İMANSIZLIK DENİZİNDE BOĞULANLARI...
|