Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 03-10-2009, 21:35
cyctec3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cyctec3 cyctec3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

olaylari degerlendiriken hep ulkemizin icinden bakmakla yaptigimiz hatayi hala anlamadik.

ulkeye soyle disaridan baksak?

sonra hangi hatalarimizi bizi risk ve kontrol edilmesi gereken olarak gorenlerin nasil degerlendirebildigini gorelim,

su aciktir ki mezopotamyada kurtler degilde baska etnik bir unsur olsaydi bu problemleri bazilari bir sekilde yine degerlendirecekti.

windows yazilim yapar sonra guncellemerini yayinlar. neden? cunki hic bir zaman hic bir insani sistem mukemmel olmayip hep aciklari vardir ve bu aciklari degerlendirmek isteyenlerde olacaktir. biz hala bir guncelleme veya servis paketi yayinlayamadik. kanimca su acilim sureci bir servis pack olacaktir.

"Akıl en ağır yüktür" Cyctec23
Alt 03-10-2009, 22:00
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

mayınla mı havan topu ile mi

o kadar ön yargılısn ki, elleri saglam olarak bulunan bir çocuk mayınla ölmez. Jandarma raporu, midede patlama var diyor. Çocuk parça parça olmuş ve ailesi parçaları toplamış. Çocugun midesinde delik var.

Olay yeri inceleme gitmiyor, savcı anında gitmiyor. Ailesi havan iddiasında bulunuyor. Ve sen tüm bunlara karşı oturup pkk katliamlarından bahsediyorsun.

Sonra da ben ciddiye alınmayacak biri oluyorum.

TSK açıklamasını dinledik. O gün havan atılmamıştır diyor. Ama çocugun midesi delik. Tamam TSK bunu saklamayacaktır, zaten de saklayamaz. Bomba olayını da düşün. Bir subat 4 eri katletti. Bu bizzat TSK açıklaması. Ceza vermiş beyfendi. Bu orduda bu olabiliyorsa her şey olabilir.

Bu kimseyi incitmemeli. 12 Eylülü de yapan bu ordu, Diyarbakır cehennemini de yaşatan bu ordu. Kenen Evren de bu ordunun GKB si idi.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 03-10-2009, 22:26
Soda Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

İşte okuduğunu anlayamama durumuna bir örnek daha.

Sanki ben mayın mı havan topu mu onu öğrenmeye çalışıyorum.

Öğrenirsem de çözecem. Allah'tan bilirkişi değilim senin gibi bir uzmanlığım da yok, yoksa o uzmanlıkla her cinayeti bilgisayar başında otururken çözerdim.

Benim sorum şudur:

Bir cinayetin daha en temel bulguları netleşmeden nasıl oluyor da hüküm veriyorsun?

Mevzuu mayın /havan topu değil sayın bilirkişi.

Sizlerin Tsk'yı suçlama konusundaki bu Tarafvari sabırsızlığınızın sebebi nedir ve mantığı nedir diye soruyorum.

Ayrıca köyleri basıp çocuk çocuğu yakarak öldürecek kadar katil olanlardan ben her şeyi beklerim.

Tam 392 çocuk katletti aklamaya çalıştığın Pekakan

Bak liste bile yapmışlar da kendi katliamlarını Tsk'ya atma konusundaki hünerlerini deşifre ettik burada.

Pkk'nın propaganda amaçlı yapmadığı rezillik yoktur.

Yapar ve üstüne atar.

O kadar çok ki... İşte suç listeleri ortada.

Çocukları önden sürer, kendisi arkasına saklanır, öldürür veya öldürülmelerine neden olur ve bunun üzerinden mazlumu oynar.

Asker kıyafeti ile köy basar.

Diyarbakır katliamını da üstlenmemek için gösterdikleri çabadan biliyoruz.
Termos bombaları ile yaptıkları katliamları Tit isminde uyduruk bir örgüte yıkarak Diyarbakır halkını galeyana getirme çabalarından biliyoruz, Güngören katliamını üstlenmemelerinden de biliyoruz, Mavi çarşı eyleminden biliyoruz.
Daha neler biliyoruz neler..

Velhasıl binlerce provakatif eyleminden ve katliaından biliyoruz.

Bizler Pkk'nın ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Alt 03-10-2009, 22:38
Soda Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

10 can alan ‘termos bomba’ PKK’nınmış

PKK’nın ‘Termos bomba’cıları yakalandı

AKP’nin eski Diyarbakır Milletvekili Cavit Torun, kentteki bu saldırı ile dershane önünde yedi kişinin öldüğü bombalı saldırıları Ergenekon’un yaptığını ima etmişti.

Torun, “Koşuyolu’nda gerçekleştirilen termos bombalı katilamı da, ofis boru tipi alçakça saldısını da, Dedeman arkası (dershane önü) şerefsizliğini de şimdi bunlara katma zamanı. Bu ülkede bir eylemi örgütün üstlenip üstlenmemesinin bir anlamı yoktur” demiş...

Neymiş neymiş? Diyarbakır'daki bu katliam Pkk'nın mış ama gel gör ki Pkk bunu kendisi dışındaki kim varsa onu üstüne yıkma konusunda çok ama çok çaba göstermiş...

Neler yazmadılar neler söylemediler bu eylem için o Pkk sempatizanı AKP/DTP milletvekilleri, liberal yazarlar, Sorosçular, sözde demokratlar, dinci taife şu bu...

Derin devlet derin devlet, Ergenekon Ergenekon...

Ne oldu?

Gerçek ortaya çıkınca utanmadılar ama...

Utanmazlar biliyoruz. Öyle bir edep hissi beklemek hata olur bunlardan.

Ama en azından karşındakini saf yerine koymayacaksın.

Değil mi?

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Alt 03-10-2009, 23:06
rodof rodof isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

esron´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrarlayalım:

Bunlar sizin görüşleriniz...

Benimki ise şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kürtlere sizin dediğiniz türden bir haksızlık kesinlikle yapmamıştır, ömrüm boyunca kürdüm diyen insanlar vardı çevremde kimsenin içeri tıkıldığını duymadım...

Bu tür hakszılıklar münferittir, asla da sadece Kürtlere yapılmamış, herkese yapılmıştır veBURADA BİRAZ DURUP DÜŞÜNÜN ...termolijiniz bu kadarına işliyor anlaşılan,herkes haksızlığı kabul eder ama kürtler ben haksızlığı kabul etmiyorum dediği zaman, belkide aciz kaldınız diye kendi kendinizi zavalı gördügünüz için .bir linç etme hiçleştirme karalama görevini endindiniz kendinize ;kendinizce ...bundan doğal ne var birileri haksızlığı kabulllenir ama birileride kabulenemez .Türkiye Cumhuriyeti Devletine mâl edilemez...bilgimin dışında ,peki kime ..

Bu münferit olaylar bahane edilip terör desteklenemez...terörün her türlüsüne karşıyım.

Terörü haklı gösteren düşünme şeklinin hastalıklı olduğunu düşünüyorum:

Terörü çıkaran, gripten şikâyet eden vebalı zihniyettir...

Destekleyen varsa da insan olmaktan ya da insanlıktan bahsedemez...

Terör hak arama mücadelesinin en alçak yöntemidir... Teröre şu ya da bu şekilde hak veren herkes de terörden sorumludur...

selam ve sevgilerimle.
Alt 03-10-2009, 23:24
Kıdemli Üye

Sizlerin Tsk'yı suçlama konusundaki bu Tarafvari sabırsızlığınızın sebebi nedir ve mantığı nedir diye soruyorum.

Sorman gerek miyor soda

Ben cevabını defalarca verdim. Ben 12 eylülü yaşadım, senin gibi duymadım. Senin pkk ndan daha agır katliam ve işkenceleri yaşadım, şahit oldum, yoldaşlarım katledildi, insanlar işkenceden geçirildi. Ben burada tarafım ve ömrüm oldukça da bunları açıklayacak ve teşhir edecegim.

TSK yı aklamak mı istiyorsun, 12 Eylül özeleştirisi versinler, o zaman ben de susayım.

Ayrıca devamlı bir ikilem çizmeye çalışıp pkk ya da öteki demeye çaılıyorsun. Konumuz pkk degil ki. Ayrıca pkk lı da degilm, asla olmadım ve tasvip etmedim.

Ama senin tek sermayen bu. Şimdiki Kürt açılımı ile bu sermayen de bitecek. Bak Chp nin içindeki egilime.

Bir çocuk ölmüş, sen buna ne diyorsun. Ben ister pkk ister ordu buna kahrolsun diyorum. Şayet bu cinayetin müsebbibi ordudan çıkarsa buna kahrolsun diyecek misin.

Şu pkk edebiyatını ve muhataplarını pkk suçalamalarınla kıstırma çalışmalarını bırak. Bunda başarılı olamadıgın gibi kendine zararın oluyor.

Ceylana gel ceylana.

12 Eylülü yaşamadan orduyu bilemezsin. Ordu hala aynı ordu. Ve bu ordu da da bu sabıkayı arayacagız.

Bilir misin polis bir faili meçhulde önce sabıkalıları araştırır. Ögrensen iyi olur.

Ayrıca bu ordunun tegmeni degil miydi senin deyiminle dört mehmetçigi öldüren bombayı onların eline veren. O tegmen hangi ordunun subayıydı, Gine ordudsunun mu.

12 yaşında bir çocuk öldürüldü, sen hala pkk da bahsetmektesin. Öldürüldü de ne demek, katledildi.

saygılarımla

Nazım Hikmet

Alt 04-10-2009, 00:56
ugurce82 ugurce82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

dilaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sorman gerek miyor soda

Ben cevabını defalarca verdim. Ben 12 eylülü yaşadım, senin gibi duymadım. Senin pkk ndan daha agır katliam ve işkenceleri yaşadım, şahit oldum, yoldaşlarım katledildi, insanlar işkenceden geçirildi. Ben burada tarafım ve ömrüm oldukça da bunları açıklayacak ve teşhir edecegim.

TSK yı aklamak mı istiyorsun, 12 Eylül özeleştirisi versinler, o zaman ben de susayım.

Ayrıca devamlı bir ikilem çizmeye çalışıp pkk ya da öteki demeye çaılıyorsun. Konumuz pkk degil ki. Ayrıca pkk lı da degilm, asla olmadım ve tasvip etmedim.

Ama senin tek sermayen bu. Şimdiki Kürt açılımı ile bu sermayen de bitecek. Bak Chp nin içindeki egilime.

Bir çocuk ölmüş, sen buna ne diyorsun. Ben ister pkk ister ordu buna kahrolsun diyorum. Şayet bu cinayetin müsebbibi ordudan çıkarsa buna kahrolsun diyecek misin.

Şu pkk edebiyatını ve muhataplarını pkk suçalamalarınla kıstırma çalışmalarını bırak. Bunda başarılı olamadıgın gibi kendine zararın oluyor.

Ceylana gel ceylana.

12 Eylülü yaşamadan orduyu bilemezsin. Ordu hala aynı ordu. Ve bu ordu da da bu sabıkayı arayacagız.

Bilir misin polis bir faili meçhulde önce sabıkalıları araştırır. Ögrensen iyi olur.

Ayrıca bu ordunun tegmeni degil miydi senin deyiminle dört mehmetçigi öldüren bombayı onların eline veren. O tegmen hangi ordunun subayıydı, Gine ordudsunun mu.

12 yaşında bir çocuk öldürüldü, sen hala pkk da bahsetmektesin. Öldürüldü de ne demek, katledildi.

saygılarımla

Siz hala 12 Eylüllerdesiniz ve ileri görüşlü olduğunuzu düşünüyorsunuz.

Ondan sonra açılım beklemektesiniz. İnsanlar herşeyi unutsunlar diyorsunuz ama siz içinizdeki nefreti unutmamışsınız. Askeriyede değişim olması konusunda hemfikirim ama sizde sunu kabul edin PKK bir terör örgütüdür. O çocuklardan binlercesini öldüren ve binlercesini yetim bırakan o örgüttür.
Alt 04-10-2009, 01:20
Kıdemli Üye

Askeriyede değişim olması konusunda hemfikirim ama sizde sunu kabul edin PKK bir terör örgütüdür. O çocuklardan binlercesini öldüren ve binlercesini yetim bırakan o örgüttür.

Olabilir ama şu an bunu tartışmıyoruz ki. Ceylanı tartışıyoruz. Bari siz ceylana gelin. Haa açıklayın bana ceylan pkk öldürdü eyvallah o zaman kahrolsun pkk diye bagıralım, ben bagırırım ama aksi ise siz tam tersi tavır koyabilecek misiniz.

saygılarımla

Nazım Hikmet

Alt 04-10-2009, 01:27
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Olabilir ama şu an bunu tartışmıyoruz ki. Ceylanı tartışıyoruz. Bari siz ceylana gelin. Haa açıklayın bana ceylan pkk öldürdü eyvallah o zaman kahrolsun pkk diye bagıralım, ben bagırırım ama aksi ise siz tam tersi tavır koyabilecek misiniz.
Ayıptır be!
"Ceylan'a gel Ceylan'a!" diye küçücük kızın ölüsü üzerinden propaganda yapmaya kalkışıyorsunuz.
Daha 3-4 gün olmuş, olay aydınlanmamış. Ne olduğu belirsiz.
Şu ön yargılara bak!
Yarın bu işin altından PKK çıkarsa ne halt edeceksiniz?
Asker çıkarsa eğer, ben o zaman eleştiririm.
Ama çıkmazsa, sizin bu peşin hükümleriniz ne olacak?
Ama öncekilerden sıkıldınızmı ki bundan da sıkılasınız.
Asit kuyuları dediniz, bir halt çıkmadı.
Fotokopiden medet umdunuz, sahte çıktı.
Ergenekon ortada, nasıl kurtulsak diye bakıyorlar artık.
Ayıptır ayıp, biraz objektif olun.
Alt 04-10-2009, 01:36
Kıdemli Üye

Asit kuyuları dediniz, bir halt çıkmadı.
Fotokopiden medet umdunuz, sahte çıktı.
Ergenekon ortada, nasıl kurtulsak diye bakıyorlar artık.
Ayıptır ayıp, biraz objektif olun.

pante senin iyice gözün dönmüş

Şayet dürüst isen benim bu konulardaki iddialarımı yaz buraya.Hrehalde verin vardır degil mi.

pante batma daha fazla, sana tavsiyem.

saygılarımla

Nazım Hikmet

Önerilen Siteler