Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Önerdiğimiz Başlıklar

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-01-2010, 15:34
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Fatihcrs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızmamak elde olmuyor bazen o kadar mantık sapması yapıyorsunuzki bunları çöze çöze içyüzü daha iyi anlıyorum ve sinirleniyorum bu ahmaklığa...

Kuran'ı Kerimde Namazıda tarif etmez ama Namaz kılınacak der Farz'dır.Onuda peygamberimiz öğretmiştir.Artık şu mantık çarpıtlamalarını bırakın matematik hatası dediğiniz konunun cevabını arkadaşlar zaten vermişler.Siz anlamamazlıktan geliyorsunuz.

ama benim içim rahat Allah'ın vaadi gerçekleşecek sizden eser kalmayacak ilerleyen yıllarda bunu hissedeceksiniz zaten...

Allah'ın vaadi gerçektir.

Onların Allah'ın dışında kendilerine yardım edecek velileri yoktur. Allah kimi saptırırsa, artık onun için hiçbir (çıkış) yolu yoktur.
Sayın Fatihcrs,

Sizi yaratan Allah ile, mantık sapması ve ahmaklık yaptığını söylediğiniz kişileri yaratan aynı Allah'tır.

Cahile sen cahilsin diyerek değil, anlatarak dile getirirsin meramını. Anlamamakta ısrar ediyorsa eğer bunu bilerek yaptığını anlayıp

emrerd Diyor ki
allah gerçek değil ki
söz gümüş ise, sükut altındır diyip sükut edersiniz.

Saygılarımla

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 07-01-2010, 18:18
oldschool oldschool isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

emrerd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
başlangıcı doğru yapmışsın.ama sonuç yanlış.
tabii ki bilim adamları,filozoflar benim için anlamlıdır.ancak sorgulamadan kabul etmek benim dünya görüşüme ve düşünüş tarzıma aykırı ihtiyar...
sorgulamadan kabul etmek konusunda rakip tanımayan kitle müslüman kitlesidir.ellerinde bir tek delil/kanıt olmadan inanırlar...çoğunluğu kuranı okumamıştır.
eğer okuyup önyargısızca değerlendirmiş olsalardı yapılan basit matematik hatasını göreceklerdi.en azından 4 işlem bilenler...
ama inan ben çok görmüyorum.ne yapsın muhammet okuma yazması bile yokmuş.en azından sonuca yaklaşmış...
Müslümanlar yada başkası bizi şu anda çok ilgilendirmiyor. ama hala İslamiyete saldırıya devam. bak Islam yanlış olabilir bu durum senin düşüncelerini doğrulamaz. hem ayrıca sen de aynısını yapıyorsun. biri çıkıp Buda'nın dediklerini tartışmasız kabul ediyor biri Isa'nınkini biri de senin gibi jan jak russonunkini. arada pek bi fark yok gibi. güzel bir noktaya daha değinmişsin. bilim adamlarının bulguları bir yerde kesindir bir kitlenin kabülüne falan dayanmaz. bir bilimsel yöntem vardır onu uygulayıp bir sonuca varırlar. ama filiozof diyorsun, onlar yada sosyologlar nasıl ulaşıyorlar doğru dedikleri şeye? bunun cevaplandırırsak neden belki bir sonuca varırız.
Alt 07-01-2010, 19:09
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

emrerd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tabii ki bilim adamları,filozoflar benim için anlamlıdır.ancak sorgulamadan kabul etmek benim dünya görüşüme ve düşünüş tarzıma aykırı ihtiyar...
şunu daha önce yazmama rağmen sen şöyle

oldschool´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslümanlar yada başkası bizi şu anda çok ilgilendirmiyor. ama hala İslamiyete saldırıya devam. bak Islam yanlış olabilir bu durum senin düşüncelerini doğrulamaz. hem ayrıca sen de aynısını yapıyorsun. biri çıkıp Buda'nın dediklerini tartışmasız kabul ediyor biri Isa'nınkini biri de senin gibi jan jak russonunkini. arada pek bi fark yok gibi. güzel bir noktaya daha değinmişsin. bilim adamlarının bulguları bir yerde kesindir bir kitlenin kabülüne falan dayanmaz. bir bilimsel yöntem vardır onu uygulayıp bir sonuca varırlar. ama filiozof diyorsun, onlar yada sosyologlar nasıl ulaşıyorlar doğru dedikleri şeye? bunun cevaplandırırsak neden belki bir sonuca varırız.
yazmışsın...

ya hakikaten ve ciddi soruyorum.eğitimin nedir,türkçe ile aran nasıldı?
ben rousseau nun fikirlerinin büyük bir bölümüne katılmıyorum.bazı fikirleri konusunda karar vermedim(ya da bilgim yok),bazı fikirlerine katılıyorum,bazılarını eksik bulmakla beraber onaylıyorum.
dikkat ettiysen sana önerdiğim kitap "insanlar arasındaki eşitsizliğin kaynağı"

ön yargı sende ihtiyar.önerdiğim kitabı zahmet edip okusan,buradaki iddialarının bazılarına destek bulacakken,sen hiç fikrin olmayan bir yazarı bilmeden eleştiriyosun.
üstelik allah yazgısı olduğuna inandığın kitabın ilk cümlesi ve emri "oku" iken;sen okumadan savuruyosun...içinde bulunduğun durum trajik ve hatta komik...

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 07-01-2010, 19:56
Fatihcrs Fatihcrs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

SAHİH-İ BUHARİ
KADIZADE
SAHİH-İ MÜSLİM
ŞEYH MANSUR ALİ NASIF
SÜNEN-İ TİRMİZİ
ALİ BİN HÜSAMEDDİN EL MUTTAKİ
SÜNEN-İ EBU DAVUD
EL-MUTEZİLİ
SÜNEN-İ İBNİ MACE
KUŞADALI İBRAHİM HALVETİ
HZ. ALİ (RA)
İBN HACER EL MEKKİ
İMAM-I RABBANİ
İBN-İ KESİR
M. MUHYİDDİN ARABİ
İMAM ŞARANİ
MUHAMMED B. RESUL
AL-HÜSEYNİ EL BERZENCİ
MUHAMMED BİN MUHAMMED BİN MAHMUD EL HAFIZI EL-BUHARİ

Hadisler günümüze yukarıda yazılı olan mübarek zaatlar vesilesi ile gelmiştir.

Hadislerin Kuranı Kerim'i tamamlayıp tamamlamamasına bizler karar veremeyiz.
Her ikisinden de faydalanırız.Bilgi için
Yukarıdaki yaşayan mübarek insanlarında yaşamları da birer uydurma değilmi.

Çok kıt düşünüyorsunuz.

Kaza ve Kaderi inkar edenin inkarı bile, bilki, Kaza ve Kaderdendir.www.evrimkomedisi.com
Alt 07-01-2010, 19:59
oldschool oldschool isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

[QUOTE=emrerd;278206] şunu daha önce yazmama rağmen sen şöyle

yazmışsın...

ya hakikaten ve ciddi soruyorum.eğitimin nedir,türkçe ile aran nasıldı?
ben rousseau nun fikirlerinin büyük bir bölümüne katılmıyorum.bazı fikirleri konusunda karar vermedim(ya da bilgim yok),bazı fikirlerine katılıyorum,bazılarını eksik bulmakla beraber onaylıyorum.
dikkat ettiysen sana önerdiğim kitap "insanlar arasındaki eşitsizliğin kaynağı"

ön yargı sende ihtiyar.önerdiğim kitabı zahmet edip okusan,buradaki iddialarının bazılarına destek bulacakken,sen hiç fikrin olmayan bir yazarı bilmeden eleştiriyosun.
üstelik allah yazgısı olduğuna inandığın kitabın ilk cümlesi ve emri "oku" iken;sen okumadan savuruyosun...içinde bulunduğun durum trajik ve hatta komik...[/QUO

genç arkadaşım, her ne şekilde olursa olsun. bak sen de büyük bir kısmını kabul etmiyormuşsun ben de seninkinden biraz fazlasını kabul etmiyorum yani hemen hemen hepsini.

ayrıca anlamamak başkadır kabul etmemek başka. ben senin dediklerini anlıyorum ama kabul etmiyorum peki sen bunu anlayabiliyor musun? güzel kardeşim, daha önce de dediğim gibi türkçeyi sonradan öğrendim bak sana ne güzel cevap yazabiliyorum.

sadece senden iddialarına bir kanıt istemiştim o kadar. sensen bana onu oku bunu oku diyorsun. ben sana kitap önerisi falan da yapmadım. neyse, herhalde seninle de bir sonuca varamayacağız.
Alt 07-01-2010, 22:32
oksiyus oksiyus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bu konuyu bile kıvırabileceğini sananlar var.
Alt 08-01-2010, 10:23
Üye

oldschool´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
genç arkadaşım, her ne şekilde olursa olsun. bak sen de büyük bir kısmını kabul etmiyormuşsun ben de seninkinden biraz fazlasını kabul etmiyorum yani hemen hemen hepsini.

ayrıca anlamamak başkadır kabul etmemek başka. ben senin dediklerini anlıyorum ama kabul etmiyorum peki sen bunu anlayabiliyor musun? güzel kardeşim, daha önce de dediğim gibi türkçeyi sonradan öğrendim bak sana ne güzel cevap yazabiliyorum.

sadece senden iddialarına bir kanıt istemiştim o kadar. sensen bana onu oku bunu oku diyorsun. ben sana kitap önerisi falan da yapmadım. neyse, herhalde seninle de bir sonuca varamayacağız.
jj.rousseau nun hangi kitabını okudun?en karşı olduğun görüşü nedir?
ben senin bu şahıs ve fikirleri hakkında çok az bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum ihtiyar.
hiç olmazsa google a bir bak derim...

Fatihcrs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SAHİH-İ BUHARİ
KADIZADE
SAHİH-İ MÜSLİM
ŞEYH MANSUR ALİ NASIF
SÜNEN-İ TİRMİZİ
ALİ BİN HÜSAMEDDİN EL MUTTAKİ
SÜNEN-İ EBU DAVUD
EL-MUTEZİLİ
SÜNEN-İ İBNİ MACE
KUŞADALI İBRAHİM HALVETİ
HZ. ALİ (RA)
İBN HACER EL MEKKİ
İMAM-I RABBANİ
İBN-İ KESİR
M. MUHYİDDİN ARABİ
İMAM ŞARANİ
MUHAMMED B. RESUL
AL-HÜSEYNİ EL BERZENCİ
MUHAMMED BİN MUHAMMED BİN MAHMUD EL HAFIZI EL-BUHARİ

Hadisler günümüze yukarıda yazılı olan mübarek zaatlar vesilesi ile gelmiştir.

Hadislerin Kuranı Kerim'i tamamlayıp tamamlamamasına bizler karar veremeyiz.
Her ikisinden de faydalanırız.Bilgi için
Yukarıdaki yaşayan mübarek insanlarında yaşamları da birer uydurma değilmi.

Çok kıt düşünüyorsunuz.
gelelim sana sevgili adnan oktarcı arkadaş..
öncelikle insan gibi yazışma kararı almanı sevinçle karşıladığımı bilmeni isterim..
konuya dönecek olursak;

KADIZADE;1300 lü yılların ilk yarısında doğduğu sanılan,matematik ve astroloji bilginidir.felsefeyle ilgilenmişse de hadislerin doğru dürüst yeni nesillere aktarılması gibi bir misyon allah tarafından ona yüklenmemiştir.yani bilimadamıdır ancak hata yapabilecek sen ben gibi sıradan bir zattır.

SAHİH-İ MÜSLİM;bu bir kişi değil,kitaptır.

ŞEYH MANSUR ALİ NASIF; bu zatta 1300 lü yıllarda yaşamıştır.yani muhammetten 600 sene sonra...ayrıca kuran da bu zattan bahsedilmemiştir.

SÜNEN-İ TİRMİZİ;bu da kişi değil kitaptır.

ALİ BİN HÜSAMEDDİN EL MUTTAKİ;Celaleddin Suyuti'nin hadislerini sınıflandırmış bir kimsedir.bizzat hadis kaynağı zaten değildir.

SÜNEN-İ EBU DAVUD;bu da kişi değil kitaptır.

EL-MUTEZİLİ;
islam dini mensuplarının bir çoğu tarafından dışlanmış bir kişi değil mezheptir.

SÜNEN-İ İBNİ MACE ;kişi değil kitaptır.

KUŞADALI İBRAHİM HALVETİ;19 yy yaşamış olup ilahi bir göreve getirilmemiştir.(allah tarafından)

HZ. ALİ (RA);hadisle ne ilgisi var anlamadım.hadis yazarlarından hangisi ali ile yüzyüze görüşmüştür?

İBN HACER EL MEKKİ;hadis yazarı değil,sınıflayıcı ve yorumlayıcı..

İMAM-I RABBANİ;15 yy da yaşamış nakşi tarikatı üyesidir.herhangi bir hadis kaleme almamıştır.

İBN-İ KESİR;1300 lü yıllarda yaşamış olup,tevsir ve hadis bilginidir.kendisi hadis kaleme almamıştır.

M. MUHYİDDİN ARABİ;12 yy da yaşamış şair ve din düşünürüdür.hadis kaleme almamıştır.

İMAM ŞARANİ;15yy da dünyaya gelen din alimidir.tıpla v.s. ilgilenmişse de bizzat hadis kaynağı ve yazarı değildir.

MUHAMMED B. RESUL;16 yy da yaşamıştır.din alimidir.hadis yazarı değildir.

AL-HÜSEYNİ EL BERZENCİ;herhangi bir hadis kaleme almamıştır.

MUHAMMED BİN MUHAMMED BİN MAHMUD EL HAFIZI EL-BUHARİ;verdiğin isimlerden sadece bu 810 yılında dünyaya gelmiş ve islami çevreler tarafından sahih kabul edilen hadisler kaleme almıştır.

1-kuranda hadislere iman edin hadisler doğrudur v.s. anlamına gelen herhangi bir kelam yoktur.
2-buhari 810 yılında dünyaya gelmiştir.15 yaşında hadis işine girse sene 825 eder.oysa muhammet 632 de ölmüştür.193 sene geçmiştir aradan.şimdi sana bir soru;
fatihcrs sen 1820 yılında ki olayları,bırak yaşamış akrabalarının isimlerini biliyor musun?üstelik şu an ki teknoloji ile
...

kaldiki verdiğin diğer isimlerin çoğu kıyametle,mehdilikle aklını bozmuş tüm islam alemi tarafından da benimsenmeyen kişiler.bazı sahtekarlar bu zatlar üzerinden mehdiliklerini meşrulaştırmak istiyorlar.sen iyi bilirsin o sahtekarları.bazısı da emevi geleneğinin temsilcileri.bazısı tarikatçı...
kuran da tarikatçılık var mı?

yaptığım küçük araştırma beni enteresan bilgilere götürdü,sağol.
şu kadarını söyleyim;ben islama inanmıyorum ama sen de inanmıyorsun.inandığınız bambaşka bir şey...

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 08-01-2010, 10:45
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

naper´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
KADIZADE;1300 lü yılların ilk yarısında doğduğu sanılan,matematik ve astroloji bilginidir.felsefeyle ilgilenmişse de hadislerin doğru dürüst yeni nesillere aktarılması gibi bir misyon allah tarafından ona yüklenmemiştir.yani bilimadamıdır ancak hata yapabilecek sen ben gibi sıradan bir zattır.

SAHİH-İ MÜSLİM;bu bir kişi değil,kitaptır.
ŞEYH MANSUR ALİ NASIF; bu zatta 1300 lü yıllarda yaşamıştır.yani muhammetten 600 sene sonra...ayrıca kuran da bu zattan bahsedilmemiştir.

SÜNEN-İ TİRMİZİ;bu da kişi değil kitaptır.
ALİ BİN HÜSAMEDDİN EL MUTTAKİ;Celaleddin Suyuti'nin hadislerini sınıflandırmış bir kimsedir.bizzat hadis kaynağı zaten değildir.
SÜNEN-İ EBU DAVUD;bu da kişi değil kitaptır.
EL-MUTEZİLİ;islam dini mensuplarının bir çoğu tarafından dışlanmış bir kişi değil mezheptir.
SÜNEN-İ İBNİ MACE ;kişi değil kitaptır.
KUŞADALI İBRAHİM HALVETİ;19 yy yaşamış olup ilahi bir göreve getirilmemiştir.(allah tarafından)
HZ. ALİ (RA);hadisle ne ilgisi var anlamadım.hadis yazarlarından hangisi ali ile yüzyüze görüşmüştür?
İBN HACER EL MEKKİ;hadis yazarı değil,sınıflayıcı ve yorumlayıcı..
İMAM-I RABBANİ;15 yy da yaşamış nakşi tarikatı üyesidir.herhangi bir hadis kaleme almamıştır.
İBN-İ KESİR;1300 lü yıllarda yaşamış olup,tevsir ve hadis bilginidir.kendisi hadis kaleme almamıştır.
M. MUHYİDDİN ARABİ;12 yy da yaşamış şair ve din düşünürüdür.hadis kaleme almamıştır.
İMAM ŞARANİ;15yy da dünyaya gelen din alimidir.tıpla v.s. ilgilenmişse de bizzat hadis kaynağı ve yazarı değildir.
MUHAMMED B. RESUL;16 yy da yaşamıştır.din alimidir.hadis yazarı değildir.
AL-HÜSEYNİ EL BERZENCİ;herhangi bir hadis kaleme almamıştır.
MUHAMMED BİN MUHAMMED BİN MAHMUD EL HAFIZI EL-BUHARİ;verdiğin isimlerden sadece bu 810 yılında dünyaya gelmiş ve islami çevreler tarafından sahih kabul edilen hadisler kaleme almıştır.

1-kuranda hadislere iman edin hadisler doğrudur v.s. anlamına gelen herhangi bir kelam yoktur.
2-buhari 810 yılında dünyaya gelmiştir.15 yaşında hadis işine girse sene 825 eder.oysa muhammet 632 de ölmüştür.193 sene geçmiştir aradan.şimdi sana bir soru;
fatihcrs sen 1820 yılında ki olayları,bırak yaşamış akrabalarının isimlerini biliyor musun?üstelik şu an ki teknoloji ile
...

kaldiki verdiğin diğer isimlerin çoğu kıyametle,mehdilikle aklını bozmuş tüm islam alemi tarafından da benimsenmeyen kişiler.bazı sahtekarlar bu zatlar üzerinden mehdiliklerini meşrulaştırmak istiyorlar.sen iyi bilirsin o sahtekarları.bazısı da emevi geleneğinin temsilcileri.bazısı tarikatçı...
kuran da tarikatçılık var mı?

yaptığım küçük araştırma beni enteresan bilgilere götürdü,sağol.
şu kadarını söyleyim;ben islama inanmıyorum ama sen de inanmıyorsun.inandığınız bambaşka bir şey...
Sayın napar,

1. si, Peygamberimiz zamanından çok çok daha öncelere ait, kaynaklar, bilgiler yok mudur? Onların da mı doğru olamayacağını söylemeye çalışıyorsunuz? Yoksa siz de şu zaten yaşamadı ki diyen kişilerdenmisiniz?

2. si, iman için lütfen bakınız,
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=226

3. sü, diğer kırmızı renk ile gösterdiklerimizde ne anlatmak istemektesiniz anlayamadık? Hadisleri derleyen birisinin ismi Kur'an da neden geçsin? ve orada, Allah tarafından ilahi bir göreve getirilmemiştir den kastınız nedir?

Saygılar

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 08-01-2010, 14:29
Üye

EnvyMe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın napar,

1. si, Peygamberimiz zamanından çok çok daha öncelere ait, kaynaklar, bilgiler yok mudur? Onların da mı doğru olamayacağını söylemeye çalışıyorsunuz? Yoksa siz de şu zaten yaşamadı ki diyen kişilerdenmisiniz?

2. si, iman için lütfen bakınız,
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=226

3. sü, diğer kırmızı renk ile gösterdiklerimizde ne anlatmak istemektesiniz anlayamadık? Hadisleri derleyen birisinin ismi Kur'an da neden geçsin? ve orada, Allah tarafından ilahi bir göreve getirilmemiştir den kastınız nedir?

Saygılar
yanıtlar;
1-muhammetten önce tabiiki dinsel kaynak ve bilgiler vardır.ve muhammet bu bilgilerin hepsinin değiştirilmiş olduğunu söylüyor.
dini olmayan kaynakların güvenilirlikleri her daim tartışılabilmiş,yeni bilimsel veriler ışığında gerekli değişiklikler yapılabilmiştir.
2-bakarım,tamam.
3-sürekli kuranı tamamlayan,kuran sahasında falan gibi laflar ediliyor hadislerle ilgili.hadislerin tamamının uydurma olmadığına dair küçücük bir deliliniz var mı?
sonuçta ilk hadisler bile muhammetin ölümünden yaklaşık 200 sene sonra yazılmış.bu hadis yazarlarına neden güveniyorsunuz?yoksa buharinin ilahi bir misyonu mu var?eğer öyle ise neden kuranda sahih hadisler hakkında en ufak ipucu yok...
kaldı ki ben kuran kitabının da uydurma olduğuna inandığımdan,hadislere hiç bulaşmıyorum bile.
sonuç;fatih arkadaşın inandığı din islam değil.mehdi mühdü geleceği kuranın neresinde yazar?

Alt 09-01-2010, 15:55
Fatihcrs Fatihcrs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

naper´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yanıtlar;
1-muhammetten önce tabiiki dinsel kaynak ve bilgiler vardır.ve muhammet bu bilgilerin hepsinin değiştirilmiş olduğunu söylüyor.
dini olmayan kaynakların güvenilirlikleri her daim tartışılabilmiş,yeni bilimsel veriler ışığında gerekli değişiklikler yapılabilmiştir.
2-bakarım,tamam.
3-sürekli kuranı tamamlayan,kuran sahasında falan gibi laflar ediliyor hadislerle ilgili.hadislerin tamamının uydurma olmadığına dair küçücük bir deliliniz var mı?
sonuçta ilk hadisler bile muhammetin ölümünden yaklaşık 200 sene sonra yazılmış.bu hadis yazarlarına neden güveniyorsunuz?yoksa buharinin ilahi bir misyonu mu var?eğer öyle ise neden kuranda sahih hadisler hakkında en ufak ipucu yok...
kaldı ki ben kuran kitabının da uydurma olduğuna inandığımdan,hadislere hiç bulaşmıyorum bile.
sonuç;fatih arkadaşın inandığı din islam değil.mehdi mühdü geleceği kuranın neresinde yazar?
Hz.Mehdi şu anda çıkmıştır görevini yapmaktadır.Kesin o diyemeyiz ama çok büyük bir ihtimal var.Benim için %99 (ismi bende kalsın)

Kuran-ı Kerim dosdoğru bir kitaptır.Herhangi bir çelişkisi bulunmaz Tercüme yapan kişi önemlidir.Onu herkes anlayamaz anlamayan dalga da geçer çelişki de bulur.

Evrime teorisine olan düşkünlüğünüz Allah'a Kuran'a olsaydı şimdi saçmalamaz olurdunuz...

Kaza ve Kaderi inkar edenin inkarı bile, bilki, Kaza ve Kaderdendir.www.evrimkomedisi.com

Önerilen Siteler

Etiket
algoritma, allah, hadis, hatası, islam, kuran, matematik, muhammed