Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-03-2011, 20:57
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

yeşilmürekkep´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili aliyarafsal

Sizin saygı duyduğunuz kişiye ben kendi adıma hiç bir saygı duyacak yönü bulamadığım için bu kadar övmeniz sizi bağlar. Demişsin. Bu senin sorunun. Kabul!

berguzar arkadaşım a atfen Bir dile hakim olmak hiç bir üstün meziyet sağlamadığınıda bu konuda hayran olduğunuz kişinin mesajlarında gayet net gördük. Demişsin. Ben berguzar arkadaşımın arapça biliyorum diye böbürlendiğini hiç okumadım.

Gelelim cinsellik konusuna, siz cennette sadece erkeklere eş vaad eden tanrıyı ve bu eşleride henüz çocuk yaşta sayılacak bir tanımla sunarsa vede bunuda siz gayet normal görmemizi ve ahlaki olduğunu iddia edecekseniz kusura bakmayın.

Afedersinde Ali arkadaşım Kuranda Hurilerin niteliği boy pos yada yaşı hakkında bir ayet vardıda benmi rastlamadım. Yoksa senin gördüğünmü var varsa banada söyle bilgim olur?

Erkek lerin kadından üstünlüğü kavramı kuvvetce dir. Akıl olarak değinmemiştir Kuran Nice Kadın vardır, Aliyarafsal hem senden hem benden daha zekidir. Kuran Zekiliğe değil Üstünlüğü Kuvvete bağlıdır.

Burdada görüyoruz ki huri tartışmasında sözde hoca sıfatlı bir kişi göz göre göre yanlış bilgi vermekte bundanda hiç çekinmeöektedir.Neyse buda ona inanmak isteyenlerin sorunu.
Valla Arkadaşım Kurandaki bilgileri eksiksiz sana sunduk. İnat edip doğruyu çarpıtmanda Senin sorunun.
Sevgili yeşilmürekkep;

Öncelikle bir konuyu düzeltelim, dil konusunda sayın berguzarı değil hayranlık duyduğu ve benim hiç saygı duymadığım bir kişiye yöneliktir eleştirim.

Sevgili dostum gelelim huri konusuna, anlamı konusunda bakir el değmemiş genç kızdır.Evet şimdi huriyi kimlerle eşleştiriyor kuran. Erkeklerle yani kadınlara nuri(benzetmemi mazur görün) yazan ayet varsa sunun bilgilenelim.

Gelelim hurilerin boyu posuna;
Vakia/56/35-8. Biz ceylan gözlüleri, defterleri sağdan verilenler için yeniden yaratmışızdır; onları bakire, eşlerine düşkün ve hepsini bir yaşta kılmışızdır.
*
Duhan/44/54. Bu böyledir; onları iri siyah gözlü hurilerle eşlendiririz.

Rahman/55/56. Orada, bakışlarını yalnız eşlerine çevirmiş, daha önce ne insan ve ne de cinlerin dokunmuş olduğu eşler vardır.

Ve en çarpıcısı

Nebe 33

Diyanet İşleri31-34) Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

Abdulbaki Gölpınarlı:Ve memeleri yeni sertleşmiş yaşıt kızlar. Adem Uğur:Göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, Ahmed Hulusi:Yaşıt muhteşem eşler!

Ahmet Tekin:Göğüsleri irileşmiş, genç kızlık çağında, yaşıt dilberler var.

Ahmet Varol: Göğüsleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Ali Bulaç:Göğüsleri henüz tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Ali Fikri Yavuz:Aynı yaşta tomurcuk sîneliler,

Bekir Sadak31-34) Dogrusu, Allah'a karsi gelmekten sakinanlara kurtulus, bahceler, baglar, yasitlar ve dolu kadehler vardir.

Celal Yıldırım31-32-33-34) (Allah'tan derin bir saygı ile) korkup (fenalıklardan) sakınanlara kurtuluş, başarıya erişme, bahçeler, bağlar, göğüsleri yeni kabarmış yaşıtlar; dolu dolu kadehler vardır.

Diyanet İşleri (eski)31-34) Doğrusu, Allah'a karşı gelmekten sakınanlara kurtuluş, bahçeler, bağlar, yaşıtlar ve dolu kadehler vardır.

Diyanet Vakfi31-34) Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.

Edip Yüksel:Genç ve yaşıt eşler...

Elmalılı Hamdi Yazır:Ve turunç sîneli yaşıtlar var

Elmalılı (sadeleştirilmiş):Turunç göğüslü yaşıt (kızlar) var.

Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2):Memeleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar var.

Fizilal-il Kuran:Göğüsleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar ve Gültekin Onan:Göğüsleri henüz tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Hasan Basri Çantay:memeleri tomurcuklanmış bir yaşıt kızlar,

Bunların çevirisini yapanlar sanırım yanlış çevirmiş değil mi?

Gelelim üstünlük konusu fiziksel deme yanlışlığınıza.

bakara 228
Boşanmış kadınlar üç kur (üç ay hali müddeti) kendi kendilerine beklerler (hamile olup olmadıklarına bakarlar). Eğer Allah'a ve yevm'il âhire îmân ediyorlarsa, rahimlerinde Allah'ın yaratmış olduğu şeyi gizlemeleri onlar için helâl olmaz. Şâyet onların kocaları barışmak (arayı düzeltmek) isterlerse, bu (bekleme süresi) içinde onlara tekrar geri dönmeye (başkasından) daha çok hak sahibidirler. Erkeklerin, kadınları üzerinde (hakları) olduğu gibi, kadınların da erkekleri üzerinde maruf (hakları) vardır. Erkeklerin, kadınların üzerindeki (hakkı) bir derece daha üstündür. Ve Allah, Azîz'dir, Hakîm'dir.

Yani boşanma gibi bir konuda sizce erkeğin boşama hakkı olduğu gibi erkeğin üstünlüğünden dem vurarak yine insiyatifi erkeğe hak tanıması eşitlikmi oluyor. Nersinde fiziksel üstünlük var bunun.

Neyse dostum.Bizde size gerçekleri sunuyoruz, reddettiğiniz veya kabul ettiğiniz nedir onu söyleyinde ona göre yazalım.

Ayrıca bilki bu konu defalarca tartışıldı ve müdahil olmamın tek sebebi çok saygıdeğer bir katılımcı kuranda huri yoktur diye iddiada bulunduğu içindi.Dil bilmek meziyet değildir sözüm işte bunun içindir.

Şimdilik saygımla gittim...

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 10-03-2011, 21:47
flipper flipper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Cennette istediğiniz güzelliklerde kadınlar hizmetinizde olacak denseydi daha seviyeli olmazmıydı. Nedir bu küçük kızlara olan şehvet duygusu.
Bir müslüman bayan arkadaşımız yokmu, bu ayete yorum yapacak.
Alt 10-03-2011, 22:04
yeşilmürekkep yeşilmürekkep isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Arkadaşım Halen daha Küçük kız diye niteliyorsun. Bak Sevgili Arkadaşım Aliyarafsalında belirttiği gibi

Genç ve Yaşıt Eşler. Sen Bu genç ve yaşıt eş kavramından ne anlıyorsun. Cennete giden Erkekler sence öldükleri yaştamı gidecekler?

Bir Hadista Her erkek ve kadın 30 yaşında olacak demiştir Resulallah. Genç Budur Sen 30 yaşını dede veya nene olarakmı görüyorsun. Göğüsleri tomurcuklaşmış yani olgun bir gögüs. 10- 20 ye kadar olan genç kızların hangisinin olgun bir göğüsü var. tabi istisnalar hariç.

Ve Ali arkadaşım Sen Ahmet Hulusiyi Alimdenmi sanıyorsun. Biz Hiç kale bile almıyoruz. Sende Alma .

flipper senin niyetin başka ortağlığı kızıştıracan kendince "bayan arkadaş yokmu"

ARKADAŞLAR BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZE NAZİK OLMAYA ÇALIŞIYORUM. BENİM İÇİN İNANCINIZ ÖNEMLİ EĞİL. ÖNEMLİ OLAN İNSANLARA VE İNANÇLARINA OLAN SAYGINIZDIR. VE AMACIM SİZE DOĞRUYU GÖSTERMEK. İNANIN AMACIM SİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK DEĞİL. DOĞRUYU İŞARET ETMEK.
KALIN SAĞLICAKLA.
Alt 10-03-2011, 22:12
flipper flipper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yeşilmürekkep;
Arapçayı bilmiyorsak Türkçeyide bilmiyoruz demedik. Eğer sen tomurcuklamış derken, olgun bayan anlıyorsan, sana diyecek birşeyim yok. Yani Kuran daki ayetleri, kelimeleri kıvıra kıvıra ne hale soktunuz, bari Türkçede yapmayın bunu. Çiçekler tomurcuk olmuş derken sen çiçekler açmışmı anlıyorsun.
Kime sorarsan sor, göğüsleri tomurcuklanmış kızlar dedinmi akla küçük kızlar gelir. Kimse 30 yaşındaki kız demez.
Alt 10-03-2011, 22:29
kerem190 kerem190 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili yeşilmürekkep;

Öncelikle bir konuyu düzeltelim, dil konusunda sayın berguzarı değil hayranlık duyduğu ve benim hiç saygı duymadığım bir kişiye yöneliktir eleştirim.

Sevgili dostum gelelim huri konusuna, anlamı konusunda bakir el değmemiş genç kızdır.Evet şimdi huriyi kimlerle eşleştiriyor kuran. Erkeklerle yani kadınlara nuri(benzetmemi mazur görün) yazan ayet varsa sunun bilgilenelim.

Gelelim hurilerin boyu posuna;
Vakia/56/35-8. Biz ceylan gözlüleri, defterleri sağdan verilenler için yeniden yaratmışızdır; onları bakire, eşlerine düşkün ve hepsini bir yaşta kılmışızdır.
*
Duhan/44/54. Bu böyledir; onları iri siyah gözlü hurilerle eşlendiririz.

Rahman/55/56. Orada, bakışlarını yalnız eşlerine çevirmiş, daha önce ne insan ve ne de cinlerin dokunmuş olduğu eşler vardır.

Ve en çarpıcısı

Nebe 33

Diyanet İşleri31-34) Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

Abdulbaki Gölpınarlı:Ve memeleri yeni sertleşmiş yaşıt kızlar. Adem Uğur:Göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, Ahmed Hulusi:Yaşıt muhteşem eşler!

Ahmet Tekin:Göğüsleri irileşmiş, genç kızlık çağında, yaşıt dilberler var.

Ahmet Varol: Göğüsleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Ali Bulaç:Göğüsleri henüz tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Ali Fikri Yavuz:Aynı yaşta tomurcuk sîneliler,

Bekir Sadak31-34) Dogrusu, Allah'a karsi gelmekten sakinanlara kurtulus, bahceler, baglar, yasitlar ve dolu kadehler vardir.

Celal Yıldırım31-32-33-34) (Allah'tan derin bir saygı ile) korkup (fenalıklardan) sakınanlara kurtuluş, başarıya erişme, bahçeler, bağlar, göğüsleri yeni kabarmış yaşıtlar; dolu dolu kadehler vardır.

Diyanet İşleri (eski)31-34) Doğrusu, Allah'a karşı gelmekten sakınanlara kurtuluş, bahçeler, bağlar, yaşıtlar ve dolu kadehler vardır.

Diyanet Vakfi31-34) Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.

Edip Yüksel:Genç ve yaşıt eşler...

Elmalılı Hamdi Yazır:Ve turunç sîneli yaşıtlar var

Elmalılı (sadeleştirilmiş):Turunç göğüslü yaşıt (kızlar) var.

Elmalılı (sadeleştirilmiş - 2):Memeleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar var.

Fizilal-il Kuran:Göğüsleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar ve Gültekin Onan:Göğüsleri henüz tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Hasan Basri Çantay:memeleri tomurcuklanmış bir yaşıt kızlar,

Bunların çevirisini yapanlar sanırım yanlış çevirmiş değil mi?

Gelelim üstünlük konusu fiziksel deme yanlışlığınıza.

bakara 228
Boşanmış kadınlar üç kur (üç ay hali müddeti) kendi kendilerine beklerler (hamile olup olmadıklarına bakarlar). Eğer Allah'a ve yevm'il âhire îmân ediyorlarsa, rahimlerinde Allah'ın yaratmış olduğu şeyi gizlemeleri onlar için helâl olmaz. Şâyet onların kocaları barışmak (arayı düzeltmek) isterlerse, bu (bekleme süresi) içinde onlara tekrar geri dönmeye (başkasından) daha çok hak sahibidirler. Erkeklerin, kadınları üzerinde (hakları) olduğu gibi, kadınların da erkekleri üzerinde maruf (hakları) vardır. Erkeklerin, kadınların üzerindeki (hakkı) bir derece daha üstündür. Ve Allah, Azîz'dir, Hakîm'dir.

Yani boşanma gibi bir konuda sizce erkeğin boşama hakkı olduğu gibi erkeğin üstünlüğünden dem vurarak yine insiyatifi erkeğe hak tanıması eşitlikmi oluyor. Nersinde fiziksel üstünlük var bunun.

Neyse dostum.Bizde size gerçekleri sunuyoruz, reddettiğiniz veya kabul ettiğiniz nedir onu söyleyinde ona göre yazalım.

Ayrıca bilki bu konu defalarca tartışıldı ve müdahil olmamın tek sebebi çok saygıdeğer bir katılımcı kuranda huri yoktur diye iddiada bulunduğu içindi.Dil bilmek meziyet değildir sözüm işte bunun içindir.

ne kadar şehvet düşkünü adi bir din olduğu baştan belli! cahil, arap muhodan besteler! beyin dibe çökmüş anlaşılan!

En azından hristiyanların inanışında huri inancı yok sonsuz yaşamda... veya böyle sapıkça kadına yönelik mükafat filan yok... isanın da neler söylediği ortada gerçek veya değil... bütün dinler yalan bile olmuş olsa gidip şu uçkur için yazılmış dergiye inanmam ben!

zavallı muhammed... kim bilir ne sorunlar yaşadı... azgın olduğu kesin ama ne kafalar yaşamış belli oluyor...
Alt 11-03-2011, 01:05
zapzero zapzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart al cevap

flipper´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cennette istediğiniz güzelliklerde kadınlar hizmetinizde olacak denseydi daha seviyeli olmazmıydı. Nedir bu küçük kızlara olan şehvet duygusu.
Bir müslüman bayan arkadaşımız yokmu, bu ayete yorum yapacak.

cennette erkeklere huri kadınlarada nuri verilecektir.mümin kadın ve erkelerde birbirilerine verilecektir karı kocaysa eğer dilerlerse .göğsün tomurcuk hali ise çocuk doğurmamış gögüsleri süt emzirmekten deforme olmamış ilk hali ile cazibesinden bahsediliyor.yaşla falan alakasıda yok.
yani bu huriler kimseye daha önce eşlik yapmamış ilk sizin elinizin değeceği tertemiz çocuk doğurmaış ve emzirmemiş kast ediliyor. aynı şekilde kadınlarada erkekler verilecektir aynı hürilerin karşı cinsi biz nedense ataerkil müslümanlar bunu bir türlü kabul edemiyoruz.kardeşim eğer sen cehenneme gidersen eşin cennete giderse onada nuri verilecek zoruna gitmesin.yok eğer çok zoruna gidecekse çok çalış cennete gitmek içinde birbirinize verilesiniz bunu tavsiye ederim beylere cennet için daha çok çalışın eğer hanımların baika nurilerle olmasını istemiyorsanız.
Alt 11-03-2011, 01:10
Üye

Standart alcevap

kerem190´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne kadar şehvet düşkünü adi bir din olduğu baştan belli! cahil, arap muhodan besteler! beyin dibe çökmüş anlaşılan!

En azından hristiyanların inanışında huri inancı yok sonsuz yaşamda... veya böyle sapıkça kadına yönelik mükafat filan yok... isanın da neler söylediği ortada gerçek veya değil... bütün dinler yalan bile olmuş olsa gidip şu uçkur için yazılmış dergiye inanmam ben!

zavallı muhammed... kim bilir ne sorunlar yaşadı... azgın olduğu kesin ama ne kafalar yaşamış belli oluyor...
aslında senin ne kadar ADİİİİİİ olduğun belli. seviyesiz ve kültürsüz olduğunda belli insanlara dinlere sövmeyi meziyet zanneden kafasında bilgi birikimi adına en ufak bir zerre olmadığını bu hakaretlerle ispat eden birisin varsa konuşacağın şeyler adam gibi sor al cevabını hakaret etme sana da edilmiyorsa.
Alt 11-03-2011, 01:25
Üye

Standart al cevap

aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın berguzar;

Sizin saygı duyduğunuz kişiye ben kendi adıma hiç bir saygı duyacak yönü bulamadığım için bu kadar övmeniz sizi bağlar.Arapçayı iyi bilmek insanları bilmiyor diye yanlış bilgilendirmek değildir. Bir dile hakim olmak hiç bir üstün meziyet sağlamadığınıda bu konuda hayran olduğunuz kişinin mesajlarında gayet net gördük.

Gelelim cinsellik konusuna, siz cennette sadece erkeklere eş vaad eden tanrıyı ve bu eşleride henüz çocuk yaşta sayılacak bir tanımla sunarsa vede bunuda siz gayet normal görmemizi ve ahlaki olduğunu iddia edecekseniz kusura bakmayın bir tanrı kavramından çok ne kadar erkek bakışı ile insan ürünü hayal olduğu gerçeğinide görmek istemiyorsunuz demektir.

Sorun değil. Bu inanç meselesi, erkekler bir basamak kadınlardan üstündür. Ayetle sabittir.Bunu savunan kişi tanrı bunun nersesinde onuda bir zahmet açıklayıverir.

Ateist arkadaşlarınız için kompile inançlar ve ahlak anlayışı sorundur,çünkü kurgular üzerine yüklenmiş kutsallık kılıfını sorgulamadan kabul ederseniz zaten insan ürünü olduklarını fark edebilmeniz imkansızlaşır.

Burdada görüyoruz ki huri tartışmasında sözde hoca sıfatlı bir kişi göz göre göre yanlış bilgi vermekte bundanda hiç çekinmeöektedir.Neyse buda ona inanmak isteyenlerin sorunu.

Tanrınız daha kitabını inandığını iddia ettiği kişilerden koruyamıyor, onuda biz koruyoruz ve siz o kişiye saygı duyuyorsanız ne denir bilmem...

insan edeplice ben bu ayeti doğru anlıyamadım bir bilen anlatsın dese neresi eksilir bilmiyorum.bütün sayfalarda tartışmalarda üslupsuzluk terbiyesizlik almşı başını gidiyor müslümanların efendiliği nezaketi kadar şu imansız arkadaşlarda kafirce değilde insanca konuşsalar mevzular çözülür insan olrak bir birimize saygı duymaya devam ederiz.neyse mevzuya geleyim.
kuranda bahsettiğiniz ayette erkeğin bir derece üstün olması kuvvet anlamında değildir.orda bahsedilen olaya dikkat ederseniz boşanma olayı vardır sizin bildiğiniz gibi boşama hakkı kuranda sadece erkekde değildir.kuranda bakara suresine bakarsanız kadınında mehirleri iade etmeleri halinde erkeği boşama hakkı vardır.3 türlü boşama vardır. hul talak ve iftida. bunun birisi anlaşarak iki tarafın bboşanmasıdır.diğeri erkeğin kadını boşamasıdır sonuncusu ise kadının erkeği boşamasıdır.yani islam sadece erkeğe boşama hakkı vermiyor bu koca bir yalan .
erkeğin bir derece üstün olma meselesi ise boşanırken erkek iki talak verdiyese üçüncüsünü henüz vermedi ise bu erkekğin ve kadının birbirlerine boşanma tamamlanmadan dönmesi ile ilgili bu erkeğin diğer erkeklere göre bir derece daha üstün olduğudur.yani 3. talağı vermiyen erkeğin karısını tekrar alma hususunda diğer erkeklere göre bir derece daha üstündür.ayetleri yerinde okursanız bu bağlamda net olarak anlarsınız.tşk ler
Alt 11-03-2011, 02:12
kerem190 kerem190 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

zapzero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
insan edeplice ben bu ayeti doğru anlıyamadım bir bilen anlatsın dese neresi eksilir bilmiyorum.bütün sayfalarda tartışmalarda üslupsuzluk terbiyesizlik almşı başını gidiyor müslümanların efendiliği nezaketi kadar şu imansız arkadaşlarda kafirce değilde insanca konuşsalar mevzular çözülür insan olrak bir birimize saygı duymaya devam ederiz.neyse mevzuya geleyim.
kuranda bahsettiğiniz ayette erkeğin bir derece üstün olması kuvvet anlamında değildir.orda bahsedilen olaya dikkat ederseniz boşanma olayı vardır sizin bildiğiniz gibi boşama hakkı kuranda sadece erkekde değildir.kuranda bakara suresine bakarsanız kadınında mehirleri iade etmeleri halinde erkeği boşama hakkı vardır.3 türlü boşama vardır. hul talak ve iftida. bunun birisi anlaşarak iki tarafın bboşanmasıdır.diğeri erkeğin kadını boşamasıdır sonuncusu ise kadının erkeği boşamasıdır.yani islam sadece erkeğe boşama hakkı vermiyor bu koca bir yalan .
erkeğin bir derece üstün olma meselesi ise boşanırken erkek iki talak verdiyese üçüncüsünü henüz vermedi ise bu erkekğin ve kadının birbirlerine boşanma tamamlanmadan dönmesi ile ilgili bu erkeğin diğer erkeklere göre bir derece daha üstün olduğudur.yani 3. talağı vermiyen erkeğin karısını tekrar alma hususunda diğer erkeklere göre bir derece daha üstündür.ayetleri yerinde okursanız bu bağlamda net olarak anlarsınız.tşk ler

la fontaine'den masallar gene... aaa şansa bak ki bir müslüman gene...

önceki mesajında hemen saldırıya geçmişsin bu o kadar net ki... lütfen dinini yorumlama, senin dininin gerekliliklerini bin ladin %100 uyguluyor...kitabınızda öldür, kes, dağıt emirleri mevcut! sen müslüman değilsin bile aslında... merak etme her şey kültür filan değil ve nokta vuruşla da çoğu şeyi biliyorum.... evliliği emrediyor muho... evlenmek zorunda değilim! evlenmeyenleri neredeyse suçlayacak kendisi!

adi demişsin, efendinize(!) seslendin sanırsam?!?!?!!?
Alt 11-03-2011, 04:16
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın Zapzero;

Benim mesajımı alıp neresinde saygısız, edepsiz bir şey gördünde birde genelleyip herkesi karalıyorsun.Ben bir yalancılara, iki edepsizlere saygı duymam.Sizde üzüm yemeye değil bağcı dövmeye geldiyseniz aynı hakettiğiniz edepsizlikle ve saygısızlıkla cevabınızı veririz.

Şimdi boş konuşmayı bırakın. Erkeğin kas üstünlüğünü ileri süren ben değilim müslüman kardeşin bu bir, erkeğin kadınlardan bir derece üstün olduğunu yazan ben değilim ayetin. Bununda boşanma konusunda olduğunu belirttim.

Ayrıca huri konusunda yalan yanlış yorum yapanlar önce kitabı okuyup sonra konuşsun.

Kitabınızda erkeğe göğüsleri yeni tomurcuklanmış kız vaad ediyor mu? Ediyor. Kadına ne vaad ediyor? Göğüsleri tomurcuklanmış, turunç göğüslü ne demek bunuda artık anlamıyorsanız, görmezden geliyorsanız yada kimileri gibi yok öyle bir şey diyorsanız bilelim. Saçma sapan saldırgan tavırlarınız, saygı adı altında yalan yanlış çarpıtmalarınız sadece sıkıcı o kadar.

Ne kadar hak ediyorsanız o kadar saygımız var size.

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...

Önerilen Siteler

Etiket
allah, cehennem, din, huri, tanrı