Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-03-2011, 04:21
kerem190 kerem190 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Zapzero;

Benim mesajımı alıp neresinde saygısız, edepsiz bir şey gördünde birde genelleyip herkesi karalıyorsun.Ben bir yalancılara, iki edepsizlere saygı duymam.Sizde üzüm yemeye değil bağcı dövmeye geldiyseniz aynı hakettiğiniz edepsizlikle ve saygısızlıkla cevabınızı veririz.

Şimdi boş konuşmayı bırakın. Erkeğin kas üstünlüğünü ileri süren ben değilim müslüman kardeşin bu bir, erkeğin kadınlardan bir derece üstün olduğunu yazan ben değilim ayetin. Bununda boşanma konusunda olduğunu belirttim.

Ayrıca huri konusunda yalan yanlış yorum yapanlar önce kitabı okuyup sonra konuşsun.

Kitabınızda erkeğe göğüsleri yeni tomurcuklanmış kız vaad ediyor mu? Ediyor. Kadına ne vaad ediyor? Göğüsleri tomurcuklanmış, turunç göğüslü ne demek bunuda artık anlamıyorsanız, görmezden geliyorsanız yada kimileri gibi yok öyle bir şey diyorsanız bilelim. Saçma sapan saldırgan tavırlarınız, saygı adı altında yalan yanlış çarpıtmalarınız sadece sıkıcı o kadar.

Ne kadar hak ediyorsanız o kadar saygımız var size.

Şimdilik saygımla gittim...

tamam edepsizlik yaptığım için özür dilerim affını diliyorum...

ancak müslümanlardan af dilmem o ayrı.. o kendini biliyor...
Alt 11-03-2011, 06:33
zapzero zapzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart al cevap

kerem190´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
la fontaine'den masallar gene... aaa şansa bak ki bir müslüman gene...

önceki mesajında hemen saldırıya geçmişsin bu o kadar net ki... lütfen dinini yorumlama, senin dininin gerekliliklerini bin ladin %100 uyguluyor...kitabınızda öldür, kes, dağıt emirleri mevcut! sen müslüman değilsin bile aslında... merak etme her şey kültür filan değil ve nokta vuruşla da çoğu şeyi biliyorum.... evliliği emrediyor muho... evlenmek zorunda değilim! evlenmeyenleri neredeyse suçlayacak kendisi!

adi demişsin, efendinize(!) seslendin sanırsam?!?!?!!?
şehvet düşkünü adi din dediğin senin yorumun. islamda böyle bir şey yok açıkladım anlamak istemiyorsun anladım dersen iman etmek zorunda değilsin.dinim hakkında kurani düşünür ve aklederim aldığın sağlam cevapları yorum diyerek kabul etmemekte aynı bağnaz müslüman geçinenlerin tavrı.kuranda hiç bir yerde sana saldırmayan yaşama alanını daraltmayan hiç bir kimseye öldür kes müdahale et demez uydurma önce oku sonra tartış.hiç bir şeyi bilmiyorsun bariz belli kurandan içeriğinden habersizsin burda tartıştığın bilgisiz insanlardan duyduğunu din zannediyorsun ama din bu değil.adi diye sen dinime demişsin bense sana dedim bu tavrından belli ettiğin için.
Alt 11-03-2011, 06:49
zapzero zapzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart el cevap

Sayın Zapzero;

Benim mesajımı alıp neresinde saygısız, edepsiz bir şey gördünde birde genelleyip herkesi karalıyorsun.Ben bir yalancılara, iki edepsizlere saygı duymam.Sizde üzüm yemeye değil bağcı dövmeye geldiyseniz aynı hakettiğiniz edepsizlikle ve saygısızlıkla cevabınızı veririz.

Şimdi boş konuşmayı bırakın. Erkeğin kas üstünlüğünü ileri süren ben değilim müslüman kardeşin bu bir, erkeğin kadınlardan bir derece üstün olduğunu yazan ben değilim ayetin. Bununda boşanma konusunda olduğunu belirttim.

Ayrıca huri konusunda yalan yanlış yorum yapanlar önce kitabı okuyup sonra konuşsun.

Kitabınızda erkeğe göğüsleri yeni tomurcuklanmış kız vaad ediyor mu? Ediyor. Kadına ne vaad ediyor? Göğüsleri tomurcuklanmış, turunç göğüslü ne demek bunuda artık anlamıyorsanız, görmezden geliyorsanız yada kimileri gibi yok öyle bir şey diyorsanız bilelim. Saçma sapan saldırgan tavırlarınız, saygı adı altında yalan yanlış çarpıtmalarınız sadece sıkıcı o kadar.

Ne kadar hak ediyorsanız o kadar saygımız var size.

sizin sorularınızın üslubu hoş değil ama edepsizliği yapan kerem denilen saygısız seviyesiz arkadaş .arka sayfada yazdıklarımı tekraryazıyorum.
üstünlük boşanmak üzere olduğu kadınla tekrar birleşmek isterse ilk kocasının diğer yabancı erkeklere göre üstünlüğünden bahsediyor. kadın erkek üstünlüğünden değil.bu dönüş 3. talağı vermeden önce olabilir 3 talağı verirse birbirlerine dönemezler.ilk hakkı Allah tam olarak boşanmamış eşine veriyor.
cennette erkeklere huri kadınlarada nuri verilecektir.mümin kadın ve erkelerde birbirilerine verilecektir karı kocaysa eğer dilerlerse .göğsün tomurcuk hali ise çocuk doğurmamış gögüsleri süt emzirmekten deforme olmamış ilk hali ile cazibesinden bahsediliyor.yaşla falan alakasıda yok.
ayette yaşıt diyor zaten çocuk demiyor.yani bu huriler kimseye daha önce eşlik yapmamış ilk sizin elinizin değeceği tertemiz çocuk doğurmamış ve emzirmemiş kast ediliyor. aynı şekilde kadınlarada erkekler verilecektir. aynı hürilerin karşı cinsi .biz nedense ataerkil müslümanlar bunu bir türlü kabul edemiyoruz.kardeşim eğer sen cehenneme gidersen eşin cennete giderse onada nuri verilecek zoruna gitmesin.gayet net cevaplar anlaşılır.
Alt 11-03-2011, 07:29
Estiva Estiva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Nerden duyduğumu tam hatırlamıyorum ama şöyle birşey vardı. Allah, kadın kullarına isterse son eşini, isterse en sevdiği eşini ya da gılmanlar vaad ediyor.

Tabii bu durumun fıkralaşmaması kaçınılmazdır. Temel, hutbedeki hocanın cennetteki erkeklere vaad edilenleri duyunca ağzı sulanır ancak hemen evdeki karısı aklına gelir. Peki hocam kadınlara ne verilecek cennette diye sorar. Hoca da kadının istediği miktarda gılmana sahip olacağını söyler. Temel namazdan sonra kahveye falan gitmez, koşarak eve gider. Karısı namaz kılmaktadır. Namaz kılan karısının k*çına tekmeyi basar. Bırak len namazı, ***spu mu olacaksın...

Konu Estiva tarafından (11-03-2011 Saat 07:35 ) değiştirilmiştir.
Alt 11-03-2011, 14:32
flipper flipper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

zapzero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cennette erkeklere huri kadınlarada nuri verilecektir.mümin kadın ve erkelerde birbirilerine verilecektir karı kocaysa eğer dilerlerse .göğsün tomurcuk hali ise çocuk doğurmamış gögüsleri süt emzirmekten deforme olmamış ilk hali ile cazibesinden bahsediliyor.yaşla falan alakasıda yok.
yani bu huriler kimseye daha önce eşlik yapmamış ilk sizin elinizin değeceği tertemiz çocuk doğurmaış ve emzirmemiş kast ediliyor. aynı şekilde kadınlarada erkekler verilecektir aynı hürilerin karşı cinsi biz nedense ataerkil müslümanlar bunu bir türlü kabul edemiyoruz.kardeşim eğer sen cehenneme gidersen eşin cennete giderse onada nuri verilecek zoruna gitmesin.yok eğer çok zoruna gidecekse çok çalış cennete gitmek içinde birbirinize verilesiniz bunu tavsiye ederim beylere cennet için daha çok çalışın eğer hanımların baika nurilerle olmasını istemiyorsanız.
Ahlaksızca cevap vermişsin..
Alt 11-03-2011, 17:00
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

zapzero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin sorularınızın üslubu hoş değil ama edepsizliği yapan kerem denilen saygısız seviyesiz arkadaş .arka sayfada yazdıklarımı tekraryazıyorum.
üstünlük boşanmak üzere olduğu kadınla tekrar birleşmek isterse ilk kocasının diğer yabancı erkeklere göre üstünlüğünden bahsediyor. kadın erkek üstünlüğünden değil.bu dönüş 3. talağı vermeden önce olabilir 3 talağı verirse birbirlerine dönemezler.ilk hakkı Allah tam olarak boşanmamış eşine veriyor.
ayette yaşıt diyor zaten çocuk demiyor.yani bu huriler kimseye daha önce eşlik yapmamış ilk sizin elinizin değeceği tertemiz çocuk doğurmamış ve emzirmemiş kast ediliyor. aynı şekilde kadınlarada erkekler verilecektir. aynı hürilerin karşı cinsi .biz nedense ataerkil müslümanlar bunu bir türlü kabul edemiyoruz.kardeşim eğer sen cehenneme gidersen eşin cennete giderse onada nuri verilecek zoruna gitmesin.gayet net cevaplar anlaşılır.
Sayın zapzero;

Sorularımda edeple ilgili bir sorun göremedim. Ayrıca şu cevabınız bizi değil din kardeşlerinizi zora soktu. Çünkü huri olmadığını iddia ediyorlardıda. Bu arada nuri ayetini veya nuri verileceğinide kaynakla sunarmısınız. Eşlerinin nurilerle ne halt edeceğini bize değilde inanır kardeşlerinize sorun. Onların zoruna gitmiyorsa zaten sorun yok. Çünkü biz bu kitabında inançlarında kurallarında gerçek olmadığını iyi biliyoruz. Neyse nuri verilir savınızı doğrularsanız kanıtıyla ordan devam edelim.

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 11-03-2011, 17:36
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın zapzero;

Ayrıca nuriyi kanıtlarıyla sunduğunuzda birde şu cümlenizi kanıtlarıyla rica edeyim.

mümin kadın ve erkelerde birbirilerine verilecektir karı kocaysa eğer dilerlerse

Evet bu iddiayı nerden çıkarttığınızı sunarsanız bizde öğrenelim güzelce.Ayrıca erkeklere huri kadınlara nuri, müminlere eşleri ne demek. Mümin olmayan cennete gidiyorda haberimiz mi yok. Açıklarsanız sevinirim belirttiğim hususları.

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 11-03-2011, 18:13
oguzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
oguzay oguzay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Arkadas galiba gilman(lar) demek istedi.

Ama gilmanlar kadinlar icin degil, alem yapan cennetlikler icin, ortalikta dolasan, sakilik yapan, yumurta gibi delikanlilar.

52 / TUR - 23 : Yetenâzeûne fîhâ ke’sen lâ lagvun fîhâ ve lâ te’sîmun.
Orada kadeh kaldırırlar, orada (içtikleri şarap ile) ne boş söz söylerler ne de günaha girerler.

52 / TUR - 24 : Ve yetûfu aleyhim gılmânun lehum ke ennehum lû’luun meknûnun.
Ve kendileri için hizmet eden (genç delikanlılar), onların etraflarında dolaşırlar. Onlar sanki sedefinde saklanmış inci gibidirler.
Alt 11-03-2011, 18:20
flipper flipper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın zapzero;

Sorularımda edeple ilgili bir sorun göremedim. Ayrıca şu cevabınız bizi değil din kardeşlerinizi zora soktu. Çünkü huri olmadığını iddia ediyorlardıda. Bu arada nuri ayetini veya nuri verileceğinide kaynakla sunarmısınız. Eşlerinin nurilerle ne halt edeceğini bize değilde inanır kardeşlerinize sorun. Onların zoruna gitmiyorsa zaten sorun yok. Çünkü biz bu kitabında inançlarında kurallarında gerçek olmadığını iyi biliyoruz. Neyse nuri verilir savınızı doğrularsanız kanıtıyla ordan devam edelim.

Doğru, birisi Huri kelimesi geçmez diyordu. Yahu kendi aralarında anlaşamayan hemfikir olamayan bir grup, karşıt görüşlü başka gruba nasıl olacakta olayın doğruluğunu kabul ettirecekler.
Alt 11-03-2011, 18:29
oguzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
oguzay oguzay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

flipper´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru, birisi Huri kelimesi geçmez diyordu. Yahu kendi aralarında anlaşamayan hemfikir olamayan bir grup, karşıt görüşlü başka gruba nasıl olacakta olayın doğruluğunu kabul ettirecekler.
Y.N Öztürk bile, bir TV kanalinda, Kur'an'da "huri" yok dedi. Ama bugün elimizde aramali ve taramali e-Kur'an var. Bir arama yaptirdin mi, koca Kur'an'da kactane "huri" var, dökülüyor.

Önerilen Siteler

Etiket
allah, cehennem, din, huri, tanrı