aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı
Sayın Zapzero;
Benim mesajımı alıp neresinde saygısız, edepsiz bir şey gördünde birde genelleyip herkesi karalıyorsun.Ben bir yalancılara, iki edepsizlere saygı duymam.Sizde üzüm yemeye değil bağcı dövmeye geldiyseniz aynı hakettiğiniz edepsizlikle ve saygısızlıkla cevabınızı veririz.
Şimdi boş konuşmayı bırakın. Erkeğin kas üstünlüğünü ileri süren ben değilim müslüman kardeşin bu bir, erkeğin kadınlardan bir derece üstün olduğunu yazan ben değilim ayetin. Bununda boşanma konusunda olduğunu belirttim.
Ayrıca huri konusunda yalan yanlış yorum yapanlar önce kitabı okuyup sonra konuşsun.
Kitabınızda erkeğe göğüsleri yeni tomurcuklanmış kız vaad ediyor mu? Ediyor. Kadına ne vaad ediyor? Göğüsleri tomurcuklanmış, turunç göğüslü ne demek bunuda artık anlamıyorsanız, görmezden geliyorsanız yada kimileri gibi yok öyle bir şey diyorsanız bilelim. Saçma sapan saldırgan tavırlarınız, saygı adı altında yalan yanlış çarpıtmalarınız sadece sıkıcı o kadar.
Ne kadar hak ediyorsanız o kadar saygımız var size.
Şimdilik saygımla gittim...
|
sizin sorularınızın üslubu hoş değil ama edepsizliği yapan kerem denilen saygısız seviyesiz arkadaş .arka sayfada yazdıklarımı tekraryazıyorum.
üstünlük boşanmak üzere olduğu kadınla tekrar birleşmek isterse ilk kocasının diğer yabancı erkeklere göre üstünlüğünden bahsediyor. kadın erkek üstünlüğünden değil.bu dönüş 3. talağı vermeden önce olabilir 3 talağı verirse birbirlerine dönemezler.ilk hakkı Allah tam olarak boşanmamış eşine veriyor.
cennette erkeklere huri kadınlarada nuri verilecektir.mümin kadın ve erkelerde birbirilerine verilecektir karı kocaysa eğer dilerlerse .göğsün tomurcuk hali ise çocuk doğurmamış gögüsleri süt emzirmekten deforme olmamış ilk hali ile cazibesinden bahsediliyor.yaşla falan alakasıda yok.
ayette yaşıt diyor zaten çocuk demiyor.yani bu huriler kimseye daha önce eşlik yapmamış ilk sizin elinizin değeceği tertemiz çocuk doğurmamış ve emzirmemiş kast ediliyor. aynı şekilde kadınlarada erkekler verilecektir. aynı hürilerin karşı cinsi .biz nedense ataerkil müslümanlar bunu bir türlü kabul edemiyoruz.kardeşim eğer sen cehenneme gidersen eşin cennete giderse onada nuri verilecek zoruna gitmesin.gayet net cevaplar anlaşılır.