Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 12-03-2011, 23:44
şeyh galip şeyh galip isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Size bu konuda bir ton laf yazdim ama yönetim sildi

sn nail sakin olun kızmayın. bunlara gerek yok
ben buarada sapık derken. "Sapma" manasında kullandım. yön değiştirme. başka bir tarafta olma
ve tekrar söylüyorum. eşcinsellik bana göre bir sapma dır

Seviyeyi bozmadan gireyim konuya !

siz ateistler böylesiniz işte hepiniz.
sizin için bizler seviyesiziz. her türlü küfrü edersiniz. hakareti ve çirkin sözleri
sonra hümanizmden bahsedersiniz.
elinizde biralarla istiklal caddesinde salaş barlarda ahkam kesersiniz.
yozgat niğde çankırı çorum
burada kiler hep yobazdır, gericidir. çağdışıdır
kendinizce küçümsersiniz herşeyi....

tekrar söylüyorum
hadi "sizin kim olduğunuzu herkes anlayacak" pek hoş olmamış .kabul ama
sapıklığı mecazi anlamda kullandım

Alıntı:
kendinizde olan sıfatlarla başkalarını anmayın. ne olduğunuzu insanlar eninde sonunda
anlar
Demek bizi eninde sonunda anlayacaklar ! Ama sizlerin zaten ne oldugunuzu biliyorlar ! Sübyancilikdan tut , ensestcilere kadar , tacizcilerden tut tacavüzcülere kadar oda yetmemis gibi isi bitirdikden sonra öldürün katillere kadar varken !
siz beni tanıyormusunuz ki böyle konuşuyorsunuz.

Siz hala iki erkegin birbirine sevmesine sapiklik diyin sapma diyin bunlarida görmeyecek kör olun !

ben buna sapıklık demiyorum. Normal olandan farklı bir yol izleme olarak adlandırıyorum
Örneğin " o farklı bir yola saparak eve gitti" cümlesindeki "sapma" sözcüğünün kullanımı gibi

bu güne kadar eşcinsel tanıdıklarım oldu.
hiçbirisine diğer arkadaşlarımın yaptığı gibi arkadan pamakla işaret edip salak salak gülmedim.
Bütün insanların dinine ideolojisine ve özel hayatına saygı gösterdim.

Tek kadinla yetinemiyen ! 11 tane bir tane birden alan icinden üvey evladinin karisindan tut arkadasinin 9 yasinda kiz cocuguna kadar yatagina alan peygamber sapik degil , bir erkegin bir erkege asik olmasi sapik sapma öylemi ?

Eline kilici alip saldiran , kocasini , babasini , agabeyini kellesini ucurup öldüren sonra karisini kizini anasini bacini esir alip evinde sex kölesi yapan peygamber ve müridleri sapik degil , iki erkegin kendi istekleri dogrultusunda cinsel iliski kurmasi sapik ve sapma öylemi ?

Bu ateist zırvalarına gerekli yanıtları daha önce İmothep le tartışırken vermiştim.
uzatmaya gerek görmüyorum:

Oda yetmemis gibi amcasinin , dayisinin , halasinin , teyzenin kizlarini koynuna almak icin ayet indirten ! Kendi yoluna sokdugu müridlerininde karisina kizina anasina istekleri dogrultusunda evliklik disi cinsel iliskiye girmeyi kendine hak gören ( allah tarafindan onaylatan ) Sapik degil , iki tane kadinin bir birini öpmesi sapik ve sapma öylemi ?

Bu soruların cevaın bilhassa büyük tarihçi Muhammed Hamidullah'ın İsmal Peygamberi
(Le Prophete d'islam) isimli muhteşem eserinde var.
o zamanuın siyasi-ekonomik ve toplumsal yapısının iyi anlaşılması gerekiyor.

Kaldiki bunlar Islam zihniyeti ! Birde cagimizin zihniyetine bakalim !

Evlenip coluk cocuga karisip buna yetinmeyipde solugu baska kadinlarda alanlar normal bir durum dimi ama escinsellik anormal !

Erkek yaparsa delikanlı kız yarasa o....... olur.
ayrıca, bu lafları bana değil, modifiye edilmiş doğanlarından enigma sadness dinleyip her gördükleri kızlara laf atan oksijen israfçılarına söyleyin sayın nail.

Sayisini söylesem türkiyenin yüzde 90 ni ! Ellini sallasan ellisi misali !

Tandigim bütün evli erkekler karilarini aldatiklarini görüyoruz bak sen bizi daha eninde sonunda anlayacaklari diyordun ! Ama biz görüyoruz Milletin ne halt oldugunu !!

Bu durumun en önemli nedenlerinden birisi, kadın olsun erkek olsun birbirlerini yeterince tanımadan dış görünüşe aldanılıp evllilik yapılmasıdırç

Savaslara protesto icin baris icin Italyadan yürüyerek otostop yaparak asyaya kadar bu sekilde gitmeyi düsünen sanatci Pippa Bacca sizin tabirinizle normal olan bir deyyusun tecavüzü ve öldürmesi ile TÜRKIYEDE SON buldu ! Aman Aman bunlar normalde ama escinsellik anormal !!

Alanya sapığı Hakan Karayavuz var hiç duydunuz mu. turist kadına tecavüz ediyor, öldürüyor sonra uçurumdan aşağı atıyor... Burası Türkiye erkeklik bastırıldıkça kadınlık kışkırtıdıkça ki bu deyim psikiyatr Erdal Atabek'e ait böyle şeyler sıkça yaşanacak.

Alttaki yaziya Bak neymis KIZ ve ERKEK

Izmirin Menderes ilcesinde 1.5 yasindaki KIZ bebege 60 yaslarinda hayvan kadar iki ERKEK tecavüz etmeside normaldír size göre dimi bizimki anormal öylemi ?

Daha Esekleri , Inekleri , Tavuklari ve Damacanalari hesaba katmiyorum bile !!

"Manken"i unuttunuz. vitrindeki mankenler de bu muamelerden nasibini aldı

Fatmagüle' kaç kişinin tecavüz ettiği, Behlül ve bihter'in ne nane yedikleri vbs. merak edildikçe daha çok duyarsınız bunları sayın nail......

mardin de küçük bir kız çocuğuna 28 kişi tecavüz etti.. Ama Fatmagül daha çok suç işlemiş ki herhalde dizisi kadar konuşulmadı bu olay.
Ü<üntü kelimesi hissettiğimi açıklayabilir mi acaba o zavallı kız aklıma gelince...

Ortada aslinda bir Anormal durum var ! Oda sizin bunlari göremeyecek kadar kalbinizle düsünür olmaniz ! Cünkü Düsünme Ograni BEYINDIR !!!

Bilmediginiz halde hakkimizda cok bilmislik taslamaniz ve dini kurallariniza göre yargilamanizdir ! Anormal bir durum ve Insanlikdan sapmak budur ! iste SAPIK BUDUR !

Bazen kalp bazen beynile düşünüyorum.
Susanna Tamaro'nun " yüreğinin götürdüğü yere git " kitabını okuyupta bilmeme nesinin doğrultusuna giden kız ve erkeklerdir bu hitabın muhattabı.

İnsanları seviyorum ama böyük insan, heykeli dikilecek kişi, neo- aydınlık savaşçısı süper imam, ultra dahi Turan Dursun 'un buyutrdukları gibi
Kendi yaşamımı öne çıkaracak kadar hiçbir zaman bencil olmadım...

iyi akşamlar.

Alt 13-03-2011, 02:49
zapzero zapzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart el cevap

aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın zapzero;

Merak buyurmayınız doğruya doğru derim.Bu konuda haklı olduğunuzu söyleyeceğim eğer şu aşağıdaki sorularıda yanıtlarsanız. Bundanda mutluluk duyarım, gocunmam. tekrar ayetin başından itibaren okuduğumda inanırların tümüne seslenildiğini görerek tamam diyorum.

Ancak şu sorunu aşmalısınız, ezvaç çoğul eşler demektir.Burdan ya şunu anlıyoruz, birden çok eş verileceğini veya herkese çiftler verileceğini anlıyoruz.Çünkü tekil değil çoğul form kullanılmış.Bu durumda nasıl anlamalıyız, Bir erkek bir dişi verilecek mi, yoksa cinsiyete göre birden çok karşı cins verileceğini mi? Yoksa sadece bir cinse yönelikmidir seslenme?

Peki bunu nasıl ayırt edeceğiz. Basit erkeklere yönelikse hum, kadınlara yönelikse hünne , çiftlere yönelikse nahnü veya entüma.

Çünkü yasin 56 dada çoğul birden çok eşler anlamında kullanılıyor. Yani tekil zevvec değil.Çokeşlilik ve zevcenin

2.ve ezvâcu-hum: ve onların eşleri
Hum erkekleri temsildir yani erkeklerin eşleri demektir.Yani burdaki ezvacu kadınları anlatır.Huve hum, huma erkeklere aitliktir.

Ene Ben
Enti Sen [kadın]
Ente Sen [erkek]
Hiye O [kadın]
Hüve O [erkek]
Nahnü Biz [Kadın ve Erkek]
Entüma İkiniz [Kadın ve Erkek]
Hünne Onlar [Kadınlar]
Hüm Onlar [Erkekler]

Şimdi bakaraya bakalım

Bakara 25

ve lehum: ve onlar için (vardır) 22.fî-hâ ezvâcun: orada eşler

Kimin içinmiş?

Erkeklere yönelik lehum seslenişi varmıymış. Kadınlara yönelik olsaydı haklısınız derdim. Maalesef yanlış bilgilerle iddia ediyorsunuz.Çiftlere yönelikte yok, direk erkeklere hum ile aidiyet belirtiliyor. Kadının adı yok. Erkeklere kadın vaad ediliyor.

Kötü komşu insanı hacet sahibi edermiş.

Bende size teşekkür ederim. Sayenizde arapça öğreniyorum ve bu inancın savunulamayacak bir konumda olduğunu daha iyi anlıyorum.

Şimdilik saygımla gittim...
müslümanların tamamına hitap var ise orda çoğul ve eril kullanılır.biz onun içinde kadınında olduğunu erkeğinde olduğunu anlarız .cuma ile yaptığım açıklamada görürsünüz.ama sadece kadınlara mahsus bir anlatım olursa orda sadece kadın dişil ifade kullanılır.bu basit bir arapça kuralıdır.onun için burdaki anlatımda eşler dendiğinde çoğul erkek olduğundan kadın erkek hepsi için anlaşılır.bunlar islam kültürüdür türkçede kullanıldığı gibi olmuyor malesef arap dili kuralı böyle.
Alt 13-03-2011, 03:08
Üye

Standart al cevap

NaiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne diye kasiyorsunuzki .

Hadis yok mu 52 yasinda peygamberin 6 yasindaki cocukla evlenip 9 yasinda onunla iliskiye girmesi ...

bu islam dininin cocuklara düskülügünü apacik sergilemekdedir.

Dolayisiyla kitaplarindada cocuk yasta bakire kizlarla iliskiye girme hayalleri tabiki olacakdir.

Bunun kanitida var. Her müslüman erkek illa bakire bir kiz ister. Vede islam ülkelerinde seriatla yönetilen ülkelerde bugün cocuklarla evlenenlerin haberlerini az duymuyoruz..

Bosuna kivirmayin bizim tonlarca kanitimiz var sizin zerre kadar bir kanitiniz yok.
peygamberin 6 yaşında çocukla evlenmesi koca bir yalan sizin hayatınızında olduğu gibi.siz bu türden uydurma ipe sapa gelmez islam düşmanı muhtemelen sizin gibi insanların uydurup yazdığı şeyler.bunlar din yok.siz bana kurandan konuşun varsa bilginiz bu konuda.
peygamberin hz aişe ile evlenmesi hz aişenin ölüm tarihine bakarsanız belli olur.muhtemelen 20 li yaşlarda .islam dinin çocuk düşkünlüğü falanda yoktur hiç bir aklı başında müslüman çocuk yaşta kızını evlendirmez. cehaleten yapılan islamın i sini bilmiyen cahil bırakılmış halkın yaptıklarıyla islamın alakası bile yoktur.siz iyisimi kuran okuyun vereceğiniz bir delil varsa ordan verin.yazdıklarınızın hiç bir kıymeti yok.aslında cevap vermeye bile değecek şeyler değil.
Alt 13-03-2011, 03:18
Üye

Standart al cevap

flipper´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zapzero;
Birincisi, göğüsleri tomurcuklanmış demek, göğüsleri yeni yeni çıkmaya başlamış kız çocukları demektir.
İkincisi, senin anladığın anlamda, yani süt emzirmemiş v.b anlatımda, o zamanki yaşayan insanların ağzının suyunu akıtmaktan ve kadınları bir ödül gibi göstermekten başka bir işe yaramaz söylemdir.
Üçüncüsü ise, bu yukardaki söylemleri Kurana bir ayet olarak yazdırmak ahlaksızlık, bu ayetleride meşruymuş gibi savunmak, ahlaksızlık sancağını taşıyıp en önde koşmaktır.
kız çocuğunu sen uyduruyorsun ayette öyle bir şey yok.orda yaşıt diyor yaşıt deyince ikisininde aynı yaşta olduğunu anlamıyormusun yoksa bilerekmi saptırıyorsun.ahlaksızlık bu kadar açık anlatıma rağmen görmezden gelip bildiğini okumaktır.insanın yaşıtıyla ne gibi bir sapıklık yaşıyabilir anlamıyorum.kuran bunları cinselliği kamçılamak için değil saflığı temizliği mazisinde kirli bir geçmişi olmamasını ilk gözünün seni göreceği sadece seni seveceği anlamında gayet insani duygulara hitap ediyor.ve gençliği içinde o ifadeyi kullanıyor.30 yaşında bir erkek yada kız tercih etme gibi bir pozizsyonu olsa istisnalar kaideyi bozmaz tabiki kendi gibi genç birini isteyecektir.70 yaşında birini isttemez heralde yada o yaştaki biri onun için çekici değildir.bu hakikati kim inkar eder hatta siz bile uydurma olmasına rağmen 50 yaşındaki biri 6 yaşındaki biriyle evlenemez diye bağırıyorsunuz.
Alt 13-03-2011, 03:20
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

zapzero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
müslümanların tamamına hitap var ise orda çoğul ve eril kullanılır.biz onun içinde kadınında olduğunu erkeğinde olduğunu anlarız .cuma ile yaptığım açıklamada görürsünüz.ama sadece kadınlara mahsus bir anlatım olursa orda sadece kadın dişil ifade kullanılır.bu basit bir arapça kuralıdır.onun için burdaki anlatımda eşler dendiğinde çoğul erkek olduğundan kadın erkek hepsi için anlaşılır.bunlar islam kültürüdür türkçede kullanıldığı gibi olmuyor malesef arap dili kuralı böyle.

Maalesef arap dili kuralı sizin keyfinize göre işlemiyor.kuranın tamamı erkek egemendir ve kadınlar sizin tarlalarınızdır veya üçer dörder alın, göğüsleri yeni tomurcuklanmış hurileri kime vaad ettiğinden vesaire ile kadınla ilgili seslendiği yerlerdende kime hitap ettiği gayet açıktır.

Girişte seslendiği herkestir
Bakara 25
1.ve beşşir: ve müjdele 2.ellezîne âmenû: âmenû olanlar, Allah'a ulaşmayı dileyenler, îmân edenler

Burda gördüğün gibi genel olarak ey iman edenler derken eril ifade savını destekleyen bir hum zamiri yok. iş eşler kısmına geldiğinde
ise erkeklere dönük hum zamiri devreye giriyor.

Gayet net görürsünüz, genel hitap ile özel kadın erkek ayrıdır arapçada çok nettir.Tıpkı ingilizce gibi, she ile he kadar nettir.

Üzgünüm, dostum erkeklere yönelik hitap ile herkese hitap ediyor diyemezsiniz. Bunuda arapça böyle diye kendi uydurduğunuz kuralla kurtaramazsınız.Çünkü gayet nettir arapçada zamirlerin ayrımı.

Hum sadece erkeklere yönelik zamirdir. Geneldir savınız hiçte arapçada öyle demekle dilbilgisini katlederek olmuyor.Öyle bir kural yok, gayet iyi bildiğinize eminim.Çünkü bu mantıkla göğsü tomurcuklanan huri kadınlarada vaad edilir sonucuna kadar gider.

Gayet açık ve net, şimdilik saygımla gittim...

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...

Konu aliyarasfal tarafından (13-03-2011 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir.
Alt 13-03-2011, 03:21
flipper flipper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

peygamberin 6 yaşında çocukla evlenmesi koca bir yalan sizin hayatınızında olduğu gibi.siz bu türden uydurma ipe sapa gelmez islam düşmanı muhtemelen sizin gibi insanların uydurup yazdığı şeyler.bunlar din yok.siz bana kurandan konuşun varsa bilginiz bu konuda.
peygamberin hz aişe ile evlenmesi hz aişenin ölüm tarihine bakarsanız belli olur.muhtemelen 20 li yaşlarda .islam dinin çocuk düşkünlüğü falanda yoktur hiç bir aklı başında müslüman çocuk yaşta kızını evlendirmez. cehaleten yapılan islamın i sini bilmiyen cahil bırakılmış halkın yaptıklarıyla islamın alakası bile yoktur.siz iyisimi kuran okuyun vereceğiniz bir delil varsa ordan verin.yazdıklarınızın hiç bir kıymeti yok.aslında cevap vermeye bile değecek şeyler değil.
Sen Ayşenin 20 li yaşlarda olduğunu Kurandan göster, bende şimdi rakı içmeme rağmen kaza namazı kılayım.
Alt 13-03-2011, 03:24
Üye

Standart al cevap

kerem190´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya lafı kesmeden koy! huri dediğin kadın işte... bariz bu var kuranda neden inkar ediyorsun hala? neden tarafımı soruyorsun? nabza göre şerbet mi vereceksin arap muhammed gibi?
huri:Etimolojisi

Özgün Arapça sözcüğün tekil formu ahver (dişi) ve havrâ (erkek), çoğul formu ise hur (ḥūr) iken Türkçe ve Farsçada huri tekil manada kullanılır Kelimenin etimolojik açıdan üç ana anlam barındırdığı ortaya konmuştur ki bunlar: "renk, geri dönüş ve bir şeyin kendi ekseninde dönüp dolaşması"dır Tekil formuna Kur'an'da rastlanmayan sözcüğün çoğul formuna birkaç yerde rastlanır ki Kur'an'da ilk geçtiği yerin Rahman Suresi'nin 72 ayeti olduğu tahmin edilmektedirhavar (h-w-r) olup "beyazlık" anlamını vurgular Tekil olarak havrâ gözün beyazlığı ile göz bebeğinin karalığının yarattığı görsel zıtlık, parlaklıktır Bunun için sıklıkla kullanılmış, özel olarak ceylan gözü anlamında da kullanılmıştır Daha genel manada havar Kur'an'da dört kere geçen hur sözcüğü üç yerde iyn (ʿīn) sıfatıyla birlikte zikredilirBu sebeple "Ve hurun 'ıynun" (وَحُورٌ عِينٌ) ayetinin (Kur'an 56:22) Türkçe meali "en güzel gözlü saf ve temiz eşler" olarak verilmektedir Terim kendi içerisinde bir cinsiyet belirtmez; nitekim "hûr" gerek eril gerekse dişil formun çoğuludur Geleneksel müfessirlerin büyük bir kısmı buradaki hûr terimini daha çok dişi karakter olarak göstermişlerken özellikle çağdaş birçok müfessir terimin hem dişil hem eril olması sebebiyle iki cinsiyeti de kapsadığını vurgulamaktadırlar.yani sadece dişi değil erkekleride kapsar dolayısı ile erkeklerede kadınlarada verilecek mükafattır.
Alt 13-03-2011, 03:44
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Duhan 54

1.kezâlike: işte böyle 2.ve zevvecnâ-hum: ve onları evlendirdik 3.bi hûrin: huriler ile 4.înin: iri gözlü

Yanlış söylüyorsun yine dostum.

Çünkü yine hum zamiri erkekleri ifade eder ve gördüğün gibi kadındır huriler. Hiç bir yerdede kadına yönelik eş vaadi yoktur.

erkeklere yönelikse hum, kadınlara yönelikse hünne , çiftlere yönelikse nahnü veya entüma.

Boş yere eril, dişil ifade hikayesine sığınmayın.

Çünkü genel herkese seslenmede kullanılan kelimeler

1.yâ eyyuhâ: ey 2.ellezîne: o kimseler, onlar

bunlardır.Yani hiçte öyle hum erkek zamiri herkese maletme yoluna başvurmayın. Tutmuyor çünkü.

Ene Ben
Enti
Sen [kadın]
Ente
Sen [erkek]
Hiye
O [kadın]
Hüve O [
erkek]
Nahnü
Biz [Kadın ve Erkek]
Entüma
İkiniz [Kadın ve Erkek]
Hünne
Onlar [Kadınlar]
Hüm
Onlar [Erkekler]

Şimdilik saygımla gittim...

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 13-03-2011, 04:03
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yettiniz bea .

Bize kurandan gelin hadisler uydurma diyenler bu ayse zimbirtisinin muhammedin karisi oldugunu nerden biliyorsunuz ozaman. Kuranda var mi ayse diye birisi yoksa muhammedin karisi oldugu nerden biliyorsun

Hadi acikla bakalim. Hadisleri red ediyorsan ayseyi nerden taniyor. Neden hz. Yakismasi yapiyorsun..

Okadar cok kilif uydurdunuzki bu konulara , kimileri 17 kimileri 19 kimileride 20 diyor. E peki nerden diyorlar.. Ayni hadis kitabindan sagdan soldan cimbizla cektikleri hadislerden yok o savas su zamanda baslamis yok su zaman göc etmisler yok efemdim göc ettiginde zeynep suymus buymus derken bundan aysenin yasini 20 olarak cikaranlar ( öylece kandiranlar ) var.

Ayni hadis kitabindan Biz size sadece tek bir hadisle geliyoruz. O hadisdede ap acik 6 ile 9 yasindayim diyor. Sizin gibi savas su zamandaydi su zamanda göc etti diyerek icinden sacma sapan matematik hesaplari yapmadik malesef.

Hadis apacik ortada gidip tekrar tekrar okuyabilirsiniz .!

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
Alt 13-03-2011, 04:15
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Islamin tek tarih kaynagi zaten hadislerdir. Siz muhammedin ölüm tarihini nerden biliyorsunuz.

Sen bana kuranla gelip muhammedin ölüm tarihini aciklayabilecen mi ?

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina

Önerilen Siteler

Etiket
allah, cehennem, din, huri, tanrı