Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-03-2011, 05:19
zapzero zapzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart al cevap

NaiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adam zapzari oldu aliyarasfal.

Daha ayse şıllığını nerden tanidigini zöyleyemedi. Sen bunu adam yerine mi koyup tartisiyorsun ?

Bu adam beni zapze manyagi yapacak
içi foseptik malzemesi ile dolu arkadaşım sana kemik atmadım ama çok merak ettiysen bahsettiğin şıllık ayşe senin anan üzgünüm senden gizliyordum ama çok zorladın beni.
Alt 15-03-2011, 05:21
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Adam zapzari oldu aliyarasfal.

Daha ayse şıllığını nerden tanidigini zöyleyemedi. Sen bunu adam yerine mi koyup tartisiyorsun ?

Bu adam beni zapze manyagi yapacak
Dostum adamın derdi zaten tartışmak değil, aklınca demogoji ile gerçekleri örtpas etmek. Takmıyorum, sende takma. Daha adamakıllı tek iddiasını bile kanıtlayamadı, her seferinde ispatıyla önüne koyduk. Keyfine bak,.

Düşünsene biri çıkmış huri yok diyor, biri çıkmış var diyor. Sözde ikiside arapça biliyor.Huri var diyen kaduınlara vaad edilmediğini kabul edemiyor ki araplar bile benim dediğimi derken.

Gülmekten öldüm dostum.

Geç bunlar inkarcı kafir.Sen ve ben müslüman olduk. Komedi be.

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 15-03-2011, 05:25
Üye

Standart al cevap

aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum adamın derdi zaten tartışmak değil, aklınca demogoji ile gerçekleri örtpas etmek. Takmıyorum, sende takma. Daha adamakıllı tek iddiasını bile kanıtlayamadı, her seferinde ispatıyla önüne koyduk. Keyfine bak,.

Düşünsene biri çıkmış huri yok diyor, biri çıkmış var diyor. Sözde ikiside arapça biliyor.Huri var diyen kaduınlara vaad edilmediğini kabul edemiyor ki araplar bile benim dediğimi derken.

Gülmekten öldüm dostum.

Geç bunlar inkarcı kafir.Sen ve ben müslüman olduk. Komedi be.
ben senin samimetine inanmıyorum inadi bir tavırla konuştuğun belli oldu .çünki somut bir dili bile bilmiyor anlamıyor cevap veremiyorsun.kadın ve erkeğin buluduğu bir topluluk hangi zamirle söylenir diyorum ellezine diyorsun sonrada bana ders verdiğinden bahsediyorsun sen zavallı bir nankörsün ama bana değil rabbine.onun için dediklerimi kabullenemeyişin normaldir.
birde ben kuranın örten olayım bir müslüman olarak sen bir nankör olrak bu gerççekleri açan ol buna gülünür.
Alt 15-03-2011, 05:27
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

zapzero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
içi foseptik malzemesi ile dolu arkadaşım sana kemik atmadım ama çok merak ettiysen bahsettiğin şıllık ayşe senin anan üzgünüm senden gizliyordum ama çok zorladın beni.
Hani o sillik ayse müslümanlarin anasi degilmiydi üzgünüm benim annemin adi ayse degil ...

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
Alt 15-03-2011, 05:33
Üye

Standart al cevap

Hani o sillik ayse müslümanlarin anasi degilmiydi üzgünüm benim annemin adi ayse degil ...

ben seni muhattap alamdığımı söyledim neden kaşıntınmı tuttu.bak senin bu gibi tavırların yüzünden ateistler öldürülüyor.faturasınıda müslümanlara kesiyorlar.ergenekoncu iki zındık kışkırtıyor diğer bir ergenekoncuda öldürüyor.toplumu geriyorsun inançlara küfrederek.senin gibi ler yüzünden toplum konuşamaz oluyor birbiriyle senin isteğinin bu olduğu açıkça belli ama Turan dursn gibiler senin gibilerin yüzünden öldüler.
ben fikirleri yüzünden kimsenin ölmesini istemem.ama seninki fikir değil resmen kışkırtıcılık ama merak etme ben provakasyona gelmem hiç zorlama başka kapıya seni takmıyorum.
Alt 15-03-2011, 05:35
Hasan Akçay Hasan Akçay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Merhaba.

Bir mobilya reklamından aldığımı var sayın aşağıdaki tanıtımı. Mobilyayı üreten babacan ustabaşı size sesleniyor: "Görüyor musunuz döşeklerimizi kullanan insanlar ne kadar mutlu. Uzun söze gerek yok. Müşterilerimiz ve döşeklerimiz hakkında üç söz edeceğim (parmaklarıyla sayıyor):

1.yüksek döşekler üzerindeler.
2.ONLARI çok güzel inşa ettik.
3.ONLARI hiç kimse kullanmadan ... size sunuyoruz."

Bu forumdaki güzel insanlar, lütfen söyler misiniz: 2 ve 3'teki ONLARI zamiri 1'deki hangi ismin yerine kullanılmıştır? Bu üç cümlenin üçü de Türkçedir. Hepimizin bilip anladığı dil. O halde kendi başımıza cevaplayabiliriz. Lütfen cevap verir misiniz.

2 ve 3'teki ONLARI zamiri 1'deki hangi ismin yerine kullanılmıştır?

evgi ile,
Hasan Akçay

Konu Hasan Akçay tarafından (15-03-2011 Saat 05:40 ) değiştirilmiştir.
Alt 15-03-2011, 05:40
Üye

Standart el cevap

Hasan Akçay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba.

Bir mobilya reklamından aldığımı var sayın aşağıdaki tanıtımı. Mobilyayı üreten babacan ustabaşı size sesleniyor: "Görüyor musunuz döşeklerimizi kullanan insanlar ne kadar mutlu. Uzun söze gerek yok. Müşterilerimiz ve döşeklerimiz hakkında üç söz edeceğim (parmaklarıyla sayıyor):

1.yüksek döşekler üzerindeler.
2.ONLARI çok güzel inşa ettik.
3.ONLARI hiç kimse kullanmadan ... size sunuyoruz."

Bu forumdaki güzel insanlar, lütfen söyler misiniz: 2 ve 3'teki ONLARI zamiri 1'deki hangi ismin yerine kullanılmıştır? Bu üç cümlenin üçü de Türkçedir. Hepimizin bilip anladığı dil. O halde kendi başımıza cevaplayabiliriz soruyu. Lütfen cevap verir misiniz.

2 ve 3'teki ONLARI zamiri 1'deki hangi ismin yerine kullanılmıştır?

evgi ile,
Hasan Akçay
üzerindeler(onlar)güzel gözlüler
Alt 15-03-2011, 05:44
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu ne ya bozuk plak gibi senin gibiler senin gibiler seninkiler sen sen sen .... otmu ictin gece gece arkadasim.

Yazdiklarin bastan asagi sacmalik. Demogoji yapiyorsun demiyoruz resmen 9 doguruyorsun demogojiyi.

Neyse sende zaten beni takacak aklin yokki. Moron degilsen ayseyi nerden tanidigini sordugumda cevaplardin yani.

Deki cevaplamak isime gelmedi . Ayseyi hadislerden taniyordum olur biter..

Sonrada sana cocuk pedofili sübyanci peygamberinin hadisini getiririz oturur iki kadeh kirmizi sarap iceriz

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
Alt 15-03-2011, 05:47
Üye

Standart al cevap

Bu ne ya bozuk plak gibi senin gibiler senin gibiler seninkiler sen sen sen .... otmu ictin gece gece arkadasim.

Yazdiklarin bastan asagi sacmalik. Demogoji yapiyorsun demiyoruz resmen 9 doguruyorsun demogojiyi.

Neyse sende zaten beni takacak aklin yokki. Moron degilsen ayseyi nerden tanidigini sordugumda cevaplardin yani.

Deki cevaplamak isime gelmedi . Ayseyi hadislerden taniyordum olur biter..

Sonrada sana cocuk pedofili sübyanci peygamberinin hadisini getiririz oturur iki kadeh kirmizi sarap iceriz
hadi işine hadi .
Alt 15-03-2011, 05:57
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

zapzero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben senin samimetine inanmıyorum inadi bir tavırla konuştuğun belli oldu .çünki somut bir dili bile bilmiyor anlamıyor cevap veremiyorsun.kadın ve erkeğin buluduğu bir topluluk hangi zamirle söylenir diyorum ellezine diyorsun sonrada bana ders verdiğinden bahsediyorsun sen zavallı bir nankörsün ama bana değil rabbine.onun için dediklerimi kabullenemeyişin normaldir.
birde ben kuranın örten olayım bir müslüman olarak sen bir nankör olrak bu gerççekleri açan ol buna gülünür.

Bu kadar aciziyet sergileyip rezil olman yetmedimi sence.Neyse hakaretlerin senin kişiliğinin yansıması.

Size yeni cevaba gerek yok.

Rahman 56

1.fî hinne: orada2.kâsirâtu: bakışlarını yalnız eşlerine hasreten 3.et tarfi: bakışlar 4.lem yatmis-hunne: onlara, kendilerine temas etmemiştir, dokunmamıştır 5.insun: insan(lar) 6.kable-hum: onlardan önce 7.ve lâ: ve olmaz 8.cânnun: cinler

Hum ile cennette kime ödül vaad edildiği belirtiliyor. Kadın varmı bu cennetlikler içinde. Direk erkeğe vaad ediliyor. Erkeğe sesleniliyor. Bu bir.

Rahman 56

1.fî hinne: orada2.kâsirâtu: bakışlarını yalnız eşlerine hasreten 3.et tarfi: bakışlar 4.lem yatmis-hunne: onlara, kendilerine temas etmemiştir, dokunmamıştır 5.insun: insan(lar) 6.kable-hum: onlardan önce 7.ve lâ: ve olmaz 8.cânnun: cinler

Şimdi vaad edilen ne?Eldeğmemiş (bakire kadınlar) .Kime vaad ediliyor üstte kırmızı ,erkeklere, ne vaad (kadın)ediliyor altta mavi. işte bu kadar basit.

gidin diğer ayetlerede bakın, hurin direk isim(bakire kız) olduğu için hunne kullanılmaz, ancak hum zamiri ile vaad edilen her şeyin erkeğe vaad edildiğini görürsünüz.

Tur 20

1.muttekiîne: yaslanmış olanlar 2.alâ sururin: tahtlar üzerine 3.masfûfetin: sıralanmış (özenle dizilmiş) 4.ve zevvecnâ-hum: biz onları evlendirdik 5.bi hûrin: hurilerle 6.înin: güzel gözlü

Yine burdada bak vaad kime ediliyor eşler olarak, erkeklere ne vaad ediliyor, bakire kız anlamına gelen huri.

Resmen yalan söylüyorsun.Hum erkeğe yönelik, hunun kadına.Rahman 56 da size kapak.
Erkeğe seslenilen ve kadın vaad edilen bölümlerdeki onlar(erkekler için kullanılır) zamiri(hum) ile sabit kanıtlıdır.Ayrıca ne vaadedildiğiki onlar (Hunun) kadınlar için kullanılan zamirdir.

Tekrarlıyorum, tıpkı ingilizce gibi she nasıl kadınlar için o zamiri ise ve he erkekler için o zamiri ise arapçadada hunun kadınları, hum erkekleri belirten zamirdir.Nokta.

Bu günlük bitti.

Varsa başka haddini bilmez kafir buyursun,yarın devam ederiz.

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...

Önerilen Siteler

Etiket
allah, cehennem, din, huri, tanrı