sorogren, anket yanlış.
en az 3 üye gitsin derse gideceğim demişsin, 3 tane üye bulmaktan daha kolay ne var? Hatta yöneticileride ayrı olarak koyman bana mantıklı gelmedi, yöneticilerinde ankette üye ile aynı eşit hakka sahip sadece bir oyu olabilir, bu anketlerde ayrıcalık olmaz, bu durumda yöneticiyi töhmet altında bırakmış olursunuz
o halde çoğunluk tarzı anket yapacaksınız. Verdiğiniz saate kadar gitsin ve kalsınların yüzdesini alacak, hangisi baskın çıkarsa öyle karar vereceksiniz. Doğrusu anketiniz kendi adınıza adil değil.
Ayrıca üyelerin görmemesi gereken başlıklarında zaten son konularda görünmeside adil değil, ama teknik ve kod işleri kolay değildir, anlayış göstermeliyiz.
En önemlisi sizin iradeniz var, kalıp kalmamaya siz karar verirsiniz, kimse kimsenin gönlünü hoş tutmak zorunda değil ki, değil mi? Ama her yerin belirli kuralları vardır, o kurallar çerçevesinde hareket etmediğinizi hissederseniz, muhasebenizi yaparsınız, kendiniz muhasebeyi yapmaz iseniz, sizin yerine yöneticiler yapmak zorunda kalır. Gidip gitmemek konusu ise apayrı bir konudur bu açıkca burayı ihlal etmedikçe sizin gönlünüze, kendi özgür iradenize kalmıştır ki, kimsenin canının isteğine değil. Sizin adınıza başkası karar veremez, etkiyemez bile, tabi özel durum oluşturan ihlal durumları hariç, öyleleride zaten foyaları ortaya çıkıyor(semerkand gibi).
Ben adil olmayan ve gerkesiz bir anket diyorum, kararınız sadece size aittir.
Umarım konuya ters yorumlarımı ve yazdıklarımı olumlu karşılarsın.