Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Deizm

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-07-2011, 00:33
ereninthenature - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ereninthenature ereninthenature isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlara bu kadar bağlanmamın nedeni zamanında benim de Telekinetik-Telepatik deneyimlerimin olmasından dolayıdır dostum.

Ben ateist olsam bile telekinetik enerjimi kullanmaya devam ederim,büyü yapmaya devam ederim Sonuçta elektrik enerjisi ne ise telekinetik enerji de odur.Bilim bize herşeyin cevabını verecektir birgün.

Sevgilerimle...
abi astral yolculuk demissiniz telekinezi telepati demissiniz ben muggle miyim yaw???!!!

bana niye hic olmuyo bunlar buyu yapiyorum demissin agzim acik kaldi.banada ogretsene

Science is not only compatible with spirituality; it is a profound source of spirituality.
-Carl Sagan

All ideology is toxic because ideology is a kind of insult to the gift of human free thinking.
-Terence McKenna
Alt 20-07-2011, 00:38
Dark_Prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dark_Prince Dark_Prince isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

darkmasturbater´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi astral yolculuk demissiniz telekinezi telepati demissiniz ben muggle miyim yaw???!!!

bana niye hic olmuyo bunlar buyu yapiyorum demissin agzim acik kaldi.banada ogretsene
Aslında büyü yapmadım da hiç telekinezi ve telepati yaptım.Orada demek istediğim ateist olsam bile kendimi geliştirmeye,büyüyle uğraşmaya devam ederimdi.Telepati için çalışmadım istemdışı oluyordu.Telekinezi ise çok kolaydır nette dolu yöntem bulabilirsin.

Uzun zamandır telekinezi yapmadığım için güçlerim köreldi fakat tekrar başlamayı düşünüyorum.Büyü de telekineziyle alakalı olduğu için ileri aşamalarda ona da başlayacam.

Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!

Blog Facebook
Alt 20-07-2011, 00:40
YasasinBilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YasasinBilim YasasinBilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Greatestlieevertold´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaşınız itibari ile olaylar hakkında bu tür bir yorum yapmış olmanız size de mantıklı gelmiyor mu? yani ölmeden 3 gün öncesinde davranışları değişmişti dediniz. acaba bu tür bir çıkarım yapmanızın asıl sebebi küçük bir çocuk olarak çok üzülmüş olmanız olabilir mi? olaydan bir süre sonra o birkaç günü düşünürken yanlış bir sonuca varmanızız sebebi olabilir mi?

köpeklerin depremden önce havlaması ile ilgili birşey diyemeyeceğim çünki buralarda nerdeyse her gece sesli bir şekilde havlarlar.

Saygılar
psikolog musun sen kardeşim? çocukluğuma mı ineceksin? ne cüret?

yazdıklarımı okumuyor musun?

ne köpek havlaması? hayal mi görüyorsun?

ya ben yalan söylüyorum, ya sen tek yönlü besleniyorsun.

bu yaşadığım deneyim kimin başına gelse aynı şeyi düşünür normalde.

2 farklı köpek, 1976, 1978 iki farklı yıl. Malatya, Ankara iki farklı şehir.
ama aynı vaka. verilen yiyeceği toprağa gömme ve 3-4 gün içinde tüfekle öldürülme.

bu olaya inanman için ille de senin başına mı gelmeli?

bilimadamları ayda su bulduk diyorlar. inanmak için oraya gidip bakıyor musun (ya da bakmak istiyor musun)?

bana bir daha cevap yazarken daha dikkatli olmanı öneriyorum.
Alt 20-07-2011, 00:42
Meraklı33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Meraklı33 Meraklı33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Aslında büyü yapmadım da hiç telekinezi ve telepati yaptım.Orada demek istediğim ateist olsam bile kendimi geliştirmeye,büyüyle uğraşmaya devam ederimdi.Telepati için çalışmadım istemdışı oluyordu.Telekinezi ise çok kolaydır nette dolu yöntem bulabilirsin.

Uzun zamandır telekinezi yapmadığım için güçlerim köreldi fakat tekrar başlamayı düşünüyorum.Büyü de telekineziyle alakalı olduğu için ileri aşamalarda ona da başlayacam.
Galiba bir sefer astral gibi bir şey yaptım ben. Zihin okuma gibi bir yeteneğim olsun daha bir şey istemiyorum.
Alt 20-07-2011, 00:49
Greatestlieevertold Greatestlieevertold isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

YasasinBilim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
psikolog musun sen kardeşim? çocukluğuma mı ineceksin? ne cüret?

yazdıklarımı okumuyor musun?

ne köpek havlaması? hayal mi görüyorsun?

ya ben yalan söylüyorum, ya sen tek yönlü besleniyorsun.

bu yaşadığım deneyim kimin başına gelse aynı şeyi düşünür normalde.

2 farklı köpek, 1976, 1978 iki farklı yıl. Malatya, Ankara iki farklı şehir.
ama aynı vaka. verilen yiyeceği toprağa gömme ve 3-4 gün içinde tüfekle öldürülme.

bu olaya inanman için ille de senin başına mı gelmeli?

bilimadamları ayda su bulduk diyorlar. inanmak için oraya gidip bakıyor musun (ya da bakmak istiyor musun)?

bana bir daha cevap yazarken daha dikkatli olmanı öneriyorum.
eğer hiç niyetim olmadığı halde seni rencide ettiysem özür dilemiyorum çünki burada birşeylerden bahsederken biz, sen çocuk yaşında başına gelen birşeyden bahsediyorsun bende bana mantıklı gelen , açıklayıcı olabileceğini düşündüğüm birşeyten bahsediyorum. köpeklerini veya seni aşşağılamıyorum, sakin ol lütfen.

neden bu kadar hiddetlendin, celallendin hiç ama hiç anlamadım. "ne cürret?" ne demek? bence sen hayalperest birisin, kendi hayal alemindesin veya buna benzer bir şey deseydim gene psikologmusun bu ne cürret diyecek miydin? lütfen...

köpeklerin havlaması, genel olarak depremden önce köpeklerin havladığının söylenmesi ile ilgiliydi, senin köpeklerinle herhangi bir alakası yoktu.

"bana bir daha cevap yazarken daha dikkatli olmanı öneriyorum"

hayır normalde hiç takmam böyle sözleri ama sende biraz kafanı topla, okuduklarından orada olmayan anlamlar çıkartmaya çalışma. gayet masum bir yorumun içine ettin.
Alt 20-07-2011, 00:52
Greatestlieevertold Greatestlieevertold isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Meraklı33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Galiba bir sefer astral gibi bir şey yaptım ben. Zihin okuma gibi bir yeteneğim olsun daha bir şey istemiyorum.
burada mı okumuştum, yoksa burada bir linkte mi videosu vardı hatırlamıyorum, beynin bir bölgesi ve vücuttan ayrılma hissi ile bağlantısından bahsediyordu. eğer bilen var ise söylerse sevinirim.
Alt 20-07-2011, 01:01
Kıdemli Üye

Meraklı33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğrudur dostum istem dışı da olabiliyor,hatta yapanların sayısı bir hayli fazla.Olurda çok sabır ister bu işler

Greatestlieevertold´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
burada mı okumuştum, yoksa burada bir linkte mi videosu vardı hatırlamıyorum, beynin bir bölgesi ve vücuttan ayrılma hissi ile bağlantısından bahsediyordu. eğer bilen var ise söylerse sevinirim.
Sanırım bu deneyden bahsediyorsun dostum;

http://www.hayatgizemleri.tr.gg/Bili...al-Seyahat.htm

Blog Facebook
Alt 20-07-2011, 01:06
ereninthenature - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ereninthenature ereninthenature isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ben inanmiyorum arkadas boyle seylere ya.hepsi havada durdum sahitlerim var sacmaligi.bak bu adamdan iyi telekinezi yapan bir adam yok.

Science is not only compatible with spirituality; it is a profound source of spirituality.
-Carl Sagan

All ideology is toxic because ideology is a kind of insult to the gift of human free thinking.
-Terence McKenna
Alt 20-07-2011, 01:12
Kıdemli Üye

ben inanmiyorum arkadas boyle seylere ya.hepsi havada durdum sahitlerim var sacmaligi.bak bu adamdan iyi telekinezi yapan bir adam yok.
En iyisidir inanmamak bende isterdim bunu.Fakat şarlatanlara inanmak ile karışmasın,bu işler şarlatanı en bol işlerdir.

Blog Facebook
Alt 20-07-2011, 01:41
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Bunlara bu kadar bağlanmamın nedeni zamanında benim de Telekinetik-Telepatik deneyimlerimin olmasından dolayıdır dostum.

Ben ateist olsam bile telekinetik enerjimi kullanmaya devam ederim,büyü yapmaya devam ederim Sonuçta elektrik enerjisi ne ise telekinetik enerji de odur.Bilim bize herşeyin cevabını verecektir birgün.

Sevgilerimle...
Sevgili Dark_Prince ;

Turkiye'de nedense gulunc karsilaniyor insanin kendine dair enerji calismalari. Okyanus otesinde daha ciddiye aliniyor. Ufurukculeri ve duzenbazlari kastetmiyorum yalniz, ciddi emek verenlerden bahsediyorum.

Bilim bunu(bahsettiklerinizi) dolayli yoldan acikliyor zaten. Ne yapiyor? Sizin anatominizi cozebildigi kadar cozmus durumda, daha da cozecektir gelecekte.

Resmi bilim olamayasinin sebebi
, bilim kurallari geregi, her kiside ayni basari ve sonucun, dogrulanma/yanlislanma alinamamasidir.

Butun bunlari yaparken(calismalari) kendi anatomizden(beyninizden) baska bir seyi kullandiginizi iddia edebilir misiniz?

Beyni tam kapasite calistirma egzersizlerinin veya eyleminin teist, veya ateist olmakla bir ilgisi yok ki? Bu nerden cikti?

Siz madde misiniz? Maddesiniz.

Haydi ruh'u da katalim sizi mi kiracagiz? Ruh gider is biter. X hale gecersiniz yani.

Oldugunuzde toprakta cozunuyormusunuz? Cozunuyorsunuz. Bunun aksini iddia edebilir miyiz? Edemeyiz.

Buzul'da olen biri hemen hemen bozulmadan duruyor mu? Duruyor. E bunu da inkar edemeyiz.

Su altinda olen biri kapali mekanda olmusse(deniz canlilarinin istilasina ugramamissa), ortalama bozulmadan duruyor mu? Duruyor.

Adamin biri kalkip tencere tava gozumuzun onunde bukebiliyor mu(ufurukcu tiplerden bahsetmiyorum, ciddi ilgilenenlerden bahsediyorum)? Bukuyor.

Kadinin biri kalkip ellerindeki enerjiyi kullanarak bas agrinizi alabiliyor mu? Aliyor.

Bir baska telekinezi ustasi, sizi itip kakabiliyor mu? Yapabiliyor.

Evdeki kopeginiz, direk sizin gozunuzun icine yakindan uzun sure bakmaktan kaciyor mu? Kaciyor.

Dogadaki aslanin gozunun icine direk bakabiliyor musunuz? Bakamiyorsunuz.

Alaska'da kocaman bir HAARP istasyonu var mi? Var.

Elektro manyetik dalgalarla veya farkli bombalarla petrol yataklarini degistirebiliyor muyuz? Degistiriyoruz.

Ardindan gelecek mecburi tsunamiyi biliyor muyuz? Biliyoruz. En temel bilgiyle gerek icinde yasadigimiz doga, gerekse kendi bedenimiz basinca programli yapilar.

Kan basinciniz asiri yukseldiginde, kulaginizdan kan akiyor mu, beyin kanamasi korkusuyla hastaneye gidiyor musunuz? Gidiyorsunuz.

Bakin bu orneklerin hepsini bugun bilimsel olarak aciklayabiliyoruz. Kim acikliyor? Biz acikliyoruz, yani insanoglu..

Ve beynimiz gibi, kullanima musait, kusurlu ama guzel bir organimiz var.

Size gore doga kendinizi doyurabilmeniz, icinde yasamaniz, nefes alabilmeniz icin vs. bir unsurken, dogaya gore siz onun varligini idame eden unsurlardan birisinizdir. Tum canlilar yasarken dogaya uygun cop/atik uretip, bir surec sonunda olmezse, bu dongu devam etmesse magma kendine yeterli yakiti bulamaz. Gunesin var olusu tek basina bir maharet degildir, magma olmadan..Gun icinde iki sicakligin baskilamasi sonucunda klima ortamda yasiyoruz. Bu bir gerceklik mi? Gerceklik.

Simdi kalkip bozulmayan peygamber/insan cesedinin esprisi ve mucizesi durumu kaliyor mu bu ortada?

Veya yercekimine ragmen, mirac hadisesinin esprisi?

Önerilen Siteler