Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı
Bunlara bu kadar bağlanmamın nedeni zamanında benim de Telekinetik-Telepatik deneyimlerimin olmasından dolayıdır dostum.
Ben ateist olsam bile telekinetik enerjimi kullanmaya devam ederim,büyü yapmaya devam ederim  Sonuçta elektrik enerjisi ne ise telekinetik enerji de odur.Bilim bize herşeyin cevabını verecektir birgün.
Sevgilerimle...
|
Sevgili Dark_Prince ;
Turkiye'de nedense gulunc karsilaniyor insanin kendine dair enerji calismalari. Okyanus otesinde daha ciddiye aliniyor. Ufurukculeri ve duzenbazlari kastetmiyorum yalniz, ciddi emek verenlerden bahsediyorum.
Bilim bunu(bahsettiklerinizi) dolayli yoldan acikliyor zaten. Ne yapiyor? Sizin anatominizi cozebildigi kadar cozmus durumda, daha da cozecektir gelecekte.
Resmi bilim olamayasinin sebebi, bilim kurallari geregi, her kiside ayni basari ve sonucun, dogrulanma/yanlislanma alinamamasidir.
Butun bunlari yaparken(calismalari) kendi anatomizden(beyninizden) baska bir seyi kullandiginizi iddia edebilir misiniz?
Beyni tam kapasite calistirma egzersizlerinin veya eyleminin teist, veya ateist olmakla bir ilgisi yok ki? Bu nerden cikti?
Siz madde misiniz? Maddesiniz.
Haydi ruh'u da katalim sizi mi kiracagiz? Ruh gider is biter. X hale gecersiniz yani.
Oldugunuzde toprakta cozunuyormusunuz? Cozunuyorsunuz. Bunun aksini iddia edebilir miyiz? Edemeyiz.
Buzul'da olen biri hemen hemen bozulmadan duruyor mu? Duruyor. E bunu da inkar edemeyiz.
Su altinda olen biri kapali mekanda olmusse(deniz canlilarinin istilasina ugramamissa), ortalama bozulmadan duruyor mu? Duruyor.
Adamin biri kalkip tencere tava gozumuzun onunde bukebiliyor mu(ufurukcu tiplerden bahsetmiyorum, ciddi ilgilenenlerden bahsediyorum)? Bukuyor.
Kadinin biri kalkip ellerindeki enerjiyi kullanarak bas agrinizi alabiliyor mu? Aliyor.
Bir baska telekinezi ustasi, sizi itip kakabiliyor mu? Yapabiliyor.
Evdeki kopeginiz, direk sizin gozunuzun icine yakindan uzun sure bakmaktan kaciyor mu? Kaciyor.
Dogadaki aslanin gozunun icine direk bakabiliyor musunuz? Bakamiyorsunuz.
Alaska'da kocaman bir HAARP istasyonu var mi? Var.
Elektro manyetik dalgalarla veya farkli bombalarla petrol yataklarini degistirebiliyor muyuz? Degistiriyoruz.
Ardindan gelecek mecburi tsunamiyi biliyor muyuz? Biliyoruz.
En temel bilgiyle gerek icinde yasadigimiz doga, gerekse kendi bedenimiz basinca programli yapilar.
Kan basinciniz asiri yukseldiginde, kulaginizdan kan akiyor mu, beyin kanamasi korkusuyla hastaneye gidiyor musunuz? Gidiyorsunuz.
Bakin bu orneklerin hepsini bugun bilimsel olarak aciklayabiliyoruz. Kim acikliyor? Biz acikliyoruz, yani insanoglu..
Ve beynimiz gibi, kullanima musait, kusurlu ama guzel bir organimiz var.
Size gore doga kendinizi doyurabilmeniz, icinde yasamaniz, nefes alabilmeniz icin vs. bir unsurken,
dogaya gore siz onun varligini idame eden unsurlardan birisinizdir. Tum canlilar yasarken dogaya uygun cop/atik uretip, bir surec sonunda olmezse, bu dongu devam etmesse magma kendine yeterli yakiti bulamaz. Gunesin var olusu tek basina bir maharet degildir, magma olmadan..Gun icinde iki sicakligin baskilamasi sonucunda klima ortamda yasiyoruz. Bu bir gerceklik mi? Gerceklik.
Simdi kalkip bozulmayan peygamber/insan cesedinin esprisi ve mucizesi durumu kaliyor mu bu ortada?
Veya yercekimine ragmen, mirac hadisesinin esprisi?