bilimsel arastırmalarda bunların kontrolündeyse!! bi blog da okumustum adam evrim teorisini illuminatinin darwine yazdırdıgını söylüyordu tanrıyı ve dinleri yok etmek ve seytanı basarıya ulaştırmak için ??
Bu tarz şeylere çok gülüyorum. Dünya egemenliğini kafaya koymuş şeytani bir gizli örgüt olarak niye 'logo'larını reklamlara falan koysunlar? Hedeflerini reklamlarda, müzik kliplerinde falan açıklamaları sizlere de saçma gelmiyor mu arkadaşlar?
Çürütmeye falan hiç gerek yok, kanıt yükü iddia sahibinin omuzlarında neticede.
A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
iddia ya göre o kadar güçlendiler ve deccalın gelmesi için açıkça ritüeller yapıyorlar kliplerde reklamlarda tv lerde . artık kendilerini gizlemeye gerekleri yokmuş
Bir adım daha ileri gidersek ''What is the Matrix?'' arkadaşlar?
Astur´isimli üyeden Alıntı
Bu tarz şeylere çok gülüyorum. Dünya egemenliğini kafaya koymuş şeytani bir gizli örgüt olarak niye 'logo'larını reklamlara falan koysunlar? Hedeflerini reklamlarda, müzik kliplerinde falan açıklamaları sizlere de saçma gelmiyor mu arkadaşlar?
Ya bu da bir taktikse, ya senin gibi nispeten akıllıların böyle düşünüp mevzuyu kestirip atmalarını istiyorlarsa?
Kendi sembollerini filmlere kliplere falan gizlice yerlestirmeleri konuyla hicbir alakasi olmayan sacmaliklar sadece. Konuyu sulandirmak icin kasitli olarak yapiliyor bunlar. Seytana tapma, uzayli olma vs. Bunlar konuyu civittirmak icin uydurulan seyler. Gecen gun bir video izledim golya aslinda ay diye bir uydu yokmus bu bir illuminati komplosuymus bize oyle gosteriliyormus falan. Yok Michael Jackson'u illuminati oldurmus, illuminati dunyaya ates topu yollayip nufusu azaltacakmis falan. Boyle binlerce sacmalik dolasiyor ortalikta ve ne amaca hizmet ettikleri cok acik aslinda
Boyle bir orgutun varligini inkar edenler aslinda tam olarak ergenekona inanmayan, kemalist rejimden ve asker diktasindan memnun olan chp'liler ile birebir ayni psikolojiye sahipler. Gecmiste devlet adamlarinin "simdilik savastan endise etmeye gerek yok cunku Rothchild su anda savas istemiyor" gibi yazismalar yaptigi tarihciler tarafindan soylenen biseydir. Avrupa'nin diktatorleri olarak adlandirilmislardir.
Kendi sembollerini filmlere kliplere falan gizlice yerlestirmeleri konuyla hicbir alakasi olmayan sacmaliklar sadece. Konuyu sulandirmak icin kasitli olarak yapiliyor bunlar. Seytana tapma, uzayli olma vs. Bunlar konuyu civittirmak icin uydurulan seyler. Gecen gun bir video izledim golya aslinda ay diye bir uydu yokmus bu bir illuminati komplosuymus bize oyle gosteriliyormus falan. Yok Michael Jackson'u illuminati oldurmus, illuminati dunyaya ates topu yollayip nufusu azaltacakmis falan. Boyle binlerce sacmalik dolasiyor ortalikta ve ne amaca hizmet ettikleri cok acik aslinda
Bence komplo teorisyenlerinin mantık yoksunu olduğunu gösteren güzel örnekler bunlar.
Boyle bir orgutun varligini inkar edenler aslinda tam olarak ergenekona inanmayan, kemalist rejimden ve asker diktasindan memnun olan chp'liler ile birebir ayni psikolojiye sahipler. Gecmiste devlet adamlarinin "simdilik savastan endise etmeye gerek yok cunku Rothchild su anda savas istemiyor" gibi yazismalar yaptigi tarihciler tarafindan soylenen biseydir. Avrupa'nin diktatorleri olarak adlandirilmislardir.
Yahu jadi bırak, hangi saygın tarihçi bu tarz zırvalara itibar etmiş? Bunları yazan tarihçiler(!) Texe Marrs vb. kafayı sıyırmış adamlar. Zamanında bu tarz birkaç yayın geçmişti elime, ondan bu muhabbetlere aşinayım, dünyayı garip bir Hristiyan tarikatının liderinin gözlüğünden yorumlamanı tavsiye etmem. Bu Illuminati/NWO zırvasına itibar edenlerin önemli bir kısmını zaten Amerikan aşırı sağı ve İsa'nın canlanışını bekleyen bazı gruplar oluşturuyor.
Sen bence millete oturduğun yerden psikanaliz yapacağına otur başlangıç olarak şu videoyu izle, olaylara makul bir şüphecilikle bakmayı öğrenmeye bak; kısacası neden böyle saçma şeylere inandığını biraz sorgula.
A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
O kadar basit olmasa gerek dostum, Bazen bakıyorsun dünyadaki bazı olaylar o kadar sistematik ki, ister istemez gizli toplulukların var olabileceğini düşünüyorsun.
inanıp ya da inanmamak tabi seçim meselesi, ama yine de olabilirmi acaba diye düşünmekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Ha şu bir gerçek ki bazı komplo teorileri oldukça sulandırılmış, bu da belki bilinçli, belki de komplo teorileri bir sektör halini aldığı için önüne gelen 1şeyler yazıyor.
Ama diğer taraftan da bu tarz şeylerin olabileceğine dair kanıtlar bulmak mümkün.
"Solcu politikacılar özgürlüğünüzü çocuklar ve fukaralıkla mücadele namına elinizden alırlar, sağcı politikacılar ise bunu aile değerleri ve uyuşturucu ile mücadele adına yapar. Heriki durumda da iktidar büyür ve güçlenir, siz ise daha az özgür olursunuz."
Bu teorileri bu kadar basit bisey gibi gormenin tek nedeni ya anti kapitalizm ile ozdeslestirmek veya dindarlarin Yahudi karsitligi yapmasiyla ayni sey sanmak. Dindarlarin durumu gercekten vahim bunun bende farkindayim. Ayrica, ozellikle bizim ulkemizdeki fundemantalist sosyalistler de dindarlardan pek farkli degiller. Zaten dunyada Ekim devriminin falan bunlarin komplosu oldugunu kabul etmeyen solcu veya anti-siyonist dusunur kaldigini sanmiyorum. Ama bizde boyle bisey ima ettiginde bile adamlar fittiriyor
Hayir herseyi gectim, JFK'nin Yahudi lobisinin hukumetler uzerindeki gucunu engelleyecek bazi onlemler almak istemesinden kisa bir sonra herkesin onunde bir ekip operasyonu ile oldurulmesi ve sucluarin asla yakalanmamasi da mi komplo? Bir baskan boyle dalga gecersine oldurulur ve sonra hicbisey yapilmazsa gelecek olan baskalnlarin ozgurce gorevlerini yapmalari nasil beklenebilir? (JFK'nin diger aile uyeleri de ya suikastlerle ya da esrarengiz kazalarla hayatini kaybetmeye devam etmistir. Bu secilen baskanin nasil bir tehlikeyle karsi karsiya oldugunu anlamasi icin yapilir. Benzeri bir idda Mendersler icinde ileri surulmustur. )
11 Eylul'un ise gercekten el kaide isimli terorist orgutun isi olduguna inanlara soyleyecek soz bulamiyorum. Bir ucak carpiyor, bir saat sonra kule cokuyor. Hatta hicbisey carpmadigi ve yangin olmadigi halde 7. blokta cokuyor ve polis bunu dogru durust arastirmiyor bile. Pentagona ise ucak falan dusmedigi asikarken kimse bunu da sorusturmuyor. Dedigim gibi mevzu basit bir komunist-kapitalist cekismesi gibi alginanip kendini bir tarfta hissetmenin dogurdugu bir sonuc bu. Aslinda bugune kadar yasanmis olan butun katliamlarin, ornegin kizilderili katliami, kolonilerde yapilan diger yerli katliamlari, kole ticareti sirasinda yasanan vahset, anadoluda ki ve bolseviklerin yaptigi ortodoks katliamlari...vs hepsi ayni cetenin isidir. Ermeni soykirimcilarini elestiriken siyonist katillere laf soyletmiyorsun. Cunku onlari ozenilecek bisey gibi goruyorsun. Bunun baska hicbir cevabi yok