stunel´isimli üyeden Alıntı
Anlamak istemiyormusunuz ? KAder insanın inançlı olması veya olmaması değildir. Kader hayatta başına gelecek şeylerdir. Dikkat ederseniz sorulan hiçbir soruya sizin tarıznıda lakayıt cevap vermiyorum. Eğer bir fikri tartışacaksak biraz usluplara dikkat edelim. eğer işinize gelmiyorsa yazmazsınız raks etmek içinburada değiliz.
Kaderinizde inançlı olmak veya olmamak yazmaz. Ne zaman başınıza iyi birşey geleceeği veya kötü birşey geleceği yazar.
Neva nın sorusuna gelirsek evet İslam inancına göre Allah hiç bir ruh yaratmıyor. Tüm ruhlar yaratıldı, bedene bürünürek yaşamını sürdürdü .Zaman kavramı içerisinde şu an yaşıyoruz.
Peygamberimizinde buyurduğu gibi Adem in ruhu varken ben peygamberdim diyor. Yani ruhların tamamı yaratılmıştır ve zamanı gelen vucut bulup dünya hayatında yaşıyor. ( İslam inancına göre )
|
Bizim soruyu cevapladin sankide Nevanin sorusuna geldin.
Benim baksettigim raks iste bu kardesim,ya soruyu gormezden anlamazdan geleceksin,yada hemen konuyu usluba nezakete getirip bu hava benim oyun tarzima ters deyip pistten ineceksin.
Anlamak istemiyormusunuz ? KAder insanın inançlı olması veya olmaması değildir. Kader hayatta başına gelecek şeylerdir.
Bu zaten benim sorum degil,zaten boyle bir figur sergileyeceginizi bildigim icin
'Sen imani,imansizligi birak hacim,soruya cevap ver ?' demistim.
Inanciniza gore karar verin,KADER allhin belirledigi mi,yoksa sizin seciminiz olan bir yasam bicimimidir?
Bu dogan cocugun ,ozurlu olmasinin sebebi kader midir?
Kaderse bunu hazirlayan kimdir?
Eger bu kader cocugun degilde,ona bakmak zorunda olan ailesinin kaderiyse cocugun bunda sucu ne?
Merhametli putunuz burdan baska insanlara aklilari baslarina gelsin diye bir gonderme yapiyorsa ve bunu cocuga yapacagina onlara yapmaya gucu yetmiyorsa,ne diye orada kozalak gibi oturuyor?
.