|
alpha; bir zamanlar sperm ve yumurta hücresiydin. Şimdi ne haldesin bir bak. Evrilmişsin.
|
Gerçekten bunu sordun mu ? Bu bakış açısına nasıl bir şey denir ki ? Uçmuşsun haberin var mı acaba ?
--------------------------------------------------
|
Sen, annen-babandan farklısın, çünkü evrildin. Çocukların da senden farklı doğacak, çünkü onlar da evrilecek.!
|
evet benim 3 tane gözüm var, ve boyum 4.5 metre. Haklısın ben insan değilim.. Senin annen baban neydi ?
-------------------------------------------------------
|
Çevrene bak, her şey her an evriliyor.
|
Evt doğru her gün yeni bir tür ortaya çıkıyor değil mi, etrafımızda da bir sürü ara geçiş formu var ve ben merak ediyorum, sürüngen derili tüylü kartal kanatlı yeşil ve mavi renkleri olan bir kuşumsu gördüm, umarım ara geçişleri tmmlanınca güzel bir şey ortaya çıkar.
Senin takip ettiğin bir ara geçiş var mı bu aralar ?
-----------------------------------------------------------
|
Evrilmeden aynı kalan tek bir şey göster. Herhangi bir konuda herhangi bir şey göster ki değişmeden hep aynı kalıyor olsun.
|
pi sayısı,
alpha sabiti.
hidrojenin kütlesi.
300 milyon yıldır aynı kalan sinek. Evrimciler bunun soyu tükenmişti demişti.
70 milyon önce soyu tükenen ama sonra balıkçının bulduğu balık. Bak daha sonra evrilir ona karışmam ama 70 milyon yıldır aynı. Şimdi sen 75 milyon daha bekle dersen o zaman konuşalım..
--------------------------------------------------------
|
Alpha hepsi bu forumda ve daha bir çok forumda tek tek cevaplanmış sorular.
|
Ben evrim teorisinin madde madde yanlışlarını özetledim, ama sen bak kendin diyorsun. Çünkü bunlara cevap veremeyeceğin için böyle kaçıyorsun. Ben nasıl yazdıysam sen de yaz. Utopyalarda yaşamayalım.
Benim hiç bir acizliğim yok. Gördüğüm senin acizliğin. Evrim teorisi ile kendini dogmatik pragmatik bir dünyaya bırakmışsın. Öyle bir kapılmışsın ki "sapkınlık" dercesinde. Bilimin söylediği diğer şeylere yüz çeviriyorsunuz. Ve evrim teorisi adına yapılan hataları da görmezden geliyorsunuz. Piltdown adamı sahtekarlığı gibi. Çünkü biri bir şeye taptı mı artık gözü onun yanlışını görmez olur.