Sarogen abim.ben senin gimi deilde başka düşündüm..Ben sOdomo amcamı severim.o beni sever.Sannederim o Pante abiyle bana bidümen kurup*bakalım ceMaL-Ynustu-haz.Mevlanaydı- filece yazıyo.bakalım yazdıını annıyomu*? deyi beni denemeye tuttular.Ben Sodomo amcamın bana sevdiine bilirim.Acık yannış annama ayaylan bana çattı-denedi.sate Aldostu amcama yazılardan bassedince*oolum sen onu seversin-O seni sever*Ben bunu sölerim.gerisine bakma.dedi.Bende gerisine bakmayım.Arada ona kırcek bişeye bilmeden yazdısam(ben yazmadım ama*ak derken mok demiş olabilirim istemeden) o benim büyüüm.O bana afetsin.Ben ona sever sayarım sadecene ondan *ALLAh aşkı *Haz.Mevalana -yUnus filecede yazmasını bekliyom.Buda benim hakkım heralde.Bize aşkı gösteretn *büyüklerimden birinden bunu isteyebilirim.sannederim..
ŞİNDİK Bİ MÜJDEM var..
Hanı bu site malesef haklanmışya(kaç kere yazdık bilader *böle bişe elde edilmes.Gelin burda Saro abim*Hiram abim.MuHamed abim ve dier inaçlı abilerim gimi*gelin yazıylam mücadene yapın.Noldu..sitemis gene ASLANNAR gimi ayakta *ALLAHıma şükür. gene kavuştuk.)
şindik müjdeye dönüyom..
BENDE BİLOK A Ç T I M.... * * *

*

*

(
eEEe ceMaL *boyunda uzamıştır..Vatanda kurtulmuştur artık... 
)
yannız bu bilok işinin bi güzellii var.. hep kendin yazıyon.. 8O
yanime kendin çalıyon*kendin dinniyon...Baktım 3 günde 4 kişi girmiş..ulen sate 3 kere ben girdim...
olsun abim..bu yazılardan gırgıl seçmeler koysam..derlitoplu dursa yeter..
biloada beklerim abilerimi kardeşlerimi..hanı ziyaret çok olursa..bişe sanneder*başkalarıda okur...
abim bilok adresi şöle( *işallah doru yazarım)
Name[/url]
cemalimuhabbet
bunun başıda 3w olması lazım ama..kopya posta yaptım böle çıktı..(nOT.kottrolda www ilave ettim.)
Abim sitemize yeniden kavuştuk*çok şükür ..Valla işten fırsat bulup..(..nerdee..)kavede arkadaşlara kavuşmaya nası bayılıyosam..
bu siteyede ölealıştık abim..ALLAH ayırmasın.CEM abim ve emee geçen herkeşe teşekür borçluyus.
krdşnz. cml. aynı zamanda pırof.deRe.[url=http://www.cemalimuhabbet.blogcu.com/]Web Page