Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-02-2007, 01:02
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Standart Re: Din mi üstün..İman mı..Nasihat mı..Akıl

Sarogen abim.ben senin gimi deilde başka düşündüm..Ben sOdomo amcamı severim.o beni sever.Sannederim o Pante abiyle bana bidümen kurup*bakalım ceMaL-Ynustu-haz.Mevlanaydı- filece yazıyo.bakalım yazdıını annıyomu*? deyi beni denemeye tuttular.Ben Sodomo amcamın bana sevdiine bilirim.Acık yannış annama ayaylan bana çattı-denedi.sate Aldostu amcama yazılardan bassedince*oolum sen onu seversin-O seni sever*Ben bunu sölerim.gerisine bakma.dedi.Bende gerisine bakmayım.Arada ona kırcek bişeye bilmeden yazdısam(ben yazmadım ama*ak derken mok demiş olabilirim istemeden) o benim büyüüm.O bana afetsin.Ben ona sever sayarım sadecene ondan *ALLAh aşkı *Haz.Mevalana -yUnus filecede yazmasını bekliyom.Buda benim hakkım heralde.Bize aşkı gösteretn *büyüklerimden birinden bunu isteyebilirim.sannederim..
ŞİNDİK Bİ MÜJDEM var..
Hanı bu site malesef haklanmışya(kaç kere yazdık bilader *böle bişe elde edilmes.Gelin burda Saro abim*Hiram abim.MuHamed abim ve dier inaçlı abilerim gimi*gelin yazıylam mücadene yapın.Noldu..sitemis gene ASLANNAR gimi ayakta *ALLAHıma şükür. gene kavuştuk.)
şindik müjdeye dönüyom..

BENDE BİLOK A Ç T I M.... * * * * * (eEEe ceMaL *boyunda uzamıştır..Vatanda kurtulmuştur artık... )
yannız bu bilok işinin bi güzellii var.. hep kendin yazıyon.. 8O
yanime kendin çalıyon*kendin dinniyon...Baktım 3 günde 4 kişi girmiş..ulen sate 3 kere ben girdim...

olsun abim..bu yazılardan gırgıl seçmeler koysam..derlitoplu dursa yeter..
biloada beklerim abilerimi kardeşlerimi..hanı ziyaret çok olursa..bişe sanneder*başkalarıda okur...
abim bilok adresi şöle( *işallah doru yazarım)

Name[/url]cemalimuhabbet

bunun başıda 3w olması lazım ama..kopya posta yaptım böle çıktı..(nOT.kottrolda www ilave ettim.)

Abim sitemize yeniden kavuştuk*çok şükür ..Valla işten fırsat bulup..(..nerdee..)kavede arkadaşlara kavuşmaya nası bayılıyosam..
bu siteyede ölealıştık abim..ALLAH ayırmasın.CEM abim ve emee geçen herkeşe teşekür borçluyus.

krdşnz. cml. aynı zamanda pırof.deRe.[url=http://www.cemalimuhabbet.blogcu.com/]Web Page

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 25-02-2007, 01:29
maddeoz maddeoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

CeMaL abicim, bloguna baktım.
Tam sana yakışcak güzelikte olmuş abicim. Evrim sürecini çok "tatlı" işlemişsin.
Blogunu sık kullanılanklarıma ekledim, bilesin. Artıkın haftada senden gayri sadece +1 olmaz, en azından +2 olur
Pırof cemal abime sevgiler...

edit: Cemal abim, bu blog furyasına dayanamayıp bi tane de ben açtım.
http://maddeoz.blogcu.com
tüm dosları bekleriz.

http://maddeoz.blogcu.com
Alırım anahtarını elinden şakirtt !..
Alt 25-02-2007, 02:24
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hayırlı olsun Cemal. Ben de girdim bloğuna. Sayın artsın biraz.
Ya! Bize bozuluyordun blog mlog açmayın, burdan kaçmayın diye.
Şimdi nooldi?

Bu arada ikide birde sitemize saldıran, bunu marifet zanneden, bu tavırlarıyla
aslında İslam'ın saldırgan ve başka inanç ve düşüncelere karşı hoşgörüsü olmayan
bir din olduğunu yaymaya çalışıyorlar.Bu sitenin İslam'a verdiği zarar, onların bu
yaptıklarının yanında hiç kalır. Bunları kınamak, lanetlemek ise insan yerine
koymak olur. Bunlar insanlıktan nasibini almamış zavallı ilkel mahluklar.
Alt 25-02-2007, 02:29
zelzeleci zelzeleci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sn Pante,

* * Ne yapsınlar. Bir Al- İllah'ları var. Onu savunmak için elinden geleni yapıyorlar. Yapmaları gereken de bu zaten...

En Allah'sızca hareketler Allah'lı insanlardan gelir. Çünkü 'Allah' onların kriteridir.
Alt 25-02-2007, 02:30
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Cemal blogun hayırlı olsun. Benim blogdan daha güzel olmuş gibi görülüyor. Yalnız kaç kişi girdigini nasıl sayabiliyorsun şu işin sırrını bana da ögret.

* * * sevgiler
Alt 25-02-2007, 03:29
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

sevgili CEmAl,
* * * * Blogunu ziyaret ettim, gayet guzel olmus, oradan sesini insanlik yolunda ugrasanlara mani olmaya calisan zihniyete duyurabilecegini umit ederim.
* * * * Senin gibi,abd tastikli bir pofumuzu yalniz kendimize saklamak zaten bencillik olurdu, kisa zamanda hayranlarinin bir cig gibi buyuyecegini bildigimden, senden meshur oldugunda bizleri unutmamani rica edecegim.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 25-02-2007, 10:13
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

sevgili cemalim,

yuce yurekliligini ispat eden yazini okudum.
blogunu da tebrik ederim,cok begendim.
Alt 25-02-2007, 17:14
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

sondan başlayım*bütün büyüklerime teşekküredeyim.
Başta teşekkürüm Aldostu amcama*çünküm oyardım etti.Şuandada İzmirde onunevindeyis.Ziyarete,elöpmee getirdim torunlarını..onunbilgisayanından musade etti yazıyom..Güzel bilgisayanda bi başka oluyomuş walla.. :wink:

Saro abim saol *
yuce *yurekliligini *ispat *eden *yazini *okudum
bu senin güsel yüreinabim.

vaRtoL amcam.. şindi şöret deilmiyim yani..
merak etme bis büyüklerimizi ne şindi ne sona unutmayıs..(Torun geliyomu.. )

Dilever amcam ben güzel çikin bimiyom.Allah razıolsun Aldostu amcam yapıverdi..beyendiine saol.
o giren sayısını şöle öretti Aldostu amcam.hanı bilok yönetimi varya oraya gir.ıstatik diye bi yazı var*oraya bas.bişekiller çıkıyo.onun içinde *ziyaretçi*var.omuş ziyaretçi sayısı.

matdeöz kardeşim saol.Bizde gırgıl bol..sende saol..

Aslan PANTE abim.. saol ziyaretinden(hepinisinkinden) çok memnun oldum..Eee cailin bu kadan becerdii yeter..Aldostu amcama çok yüklenmeyim.O şindi benim Cemalle Tubayı seviyo..Birasdankalkcez..Sona evdn sana şeyi sorcem.O kayan yazılar yapmışın bilokta..Böle aşadan yukarı yazı kaydırmayı banda öret.(irmisin*?)

Aldostu amcamda herkeşe selam sölüyo.
yazı yazanherkeşe çok teşekür ederim..saolun.

syg ve svgler.
krdşnz.cml.

'
Alt 25-02-2007, 19:47
Üye

abim indernette bi yazı okudum.hayran kaldımvalla.Bu bana eskiden anlatılann bizim issanımızı hatrılattı.hanı namaza giderken-dukkanını kapamas-enfazla-*hanı yokluunu göstertmek için -önüne sandelekoyarmış ..yanı issannar birbiline okadan güvenirmiş..çalmas-çırpmas deyi..
İşte az önce Tevede göstertti.afedersin hıyar adamlar emekli yaşlıtezeleri*bankada kart filece sıkıştırıp-parasına cukkalıyomuş şeref*sisler..bi eskiye bak..bi şindiki dümenci zepeveklere.. Ulan yaramas adamlar-hanızengine yapsan..dicemittiyacı vardı çarptı..zengine sate okadanpara dokanmas(buda ayıpda nese..)Ama yaşlı üç aylııylan geçinen itiyar issana acımıyonmu kalaktersis olu şeref-sis..Belkim eskidende yaramas adam vardın.Ama bu kadan çok deildi taminim..
Aşada kopya posta yaptıım yazıya bi okuyun.Bide bizdeki devleti söüşleyen ,issannarı gözüne getirin.Keşkem bizdede bu kadan büyük güven olsa..(işallah)

GÜVENMEK.. İngilterede

İngiltere'de yargıçların maaşı yoktur. Onun yerine ihtiyaçları oldukça kullandıkları kredisi sınırsız çek defterleri vardır. Ingiliz devleti hakimlerine o kadar güvenir. 8O

Birgün hakimin biri bir bankaya gidip 1.000.000 poundluk bir çek bozdurmak istediğini söylemiş. Tabii ortalık birbirine girmiş. Banka yöneticileri en üst makamdan onay almadan bu kadar parayı veremeyeceklerini söyleyip hemen İçişleri Bakanlığı'na, Adalet Bakanlığı'na ve başbakanlığa telefon etmişler. Ancak aradıkları her yerden gelen cevap aynıymış: ÖDEYIN!

Gel gelelim bankada o kadar nakit yokmuş. Hakimden ertesi gün gelmesi rica edilmiş. Ertesi gün para bir bavul içind e hazırmış.

Aradan birkaç gün geçmiş. Hakim çıkagelmiş. Parayı bankaya geri vermek istiyormuş. Banka yönetimi şaşırıp kalmış. Hemen Adalet Bakanlığı'nı aramışlar. Derhal bakanlık müfettişleri devreye girmiş ve hakime hareketinin sebebini sormuşlar. Hakim "Kraliçe nin hükümeti bize gerçekten bu kadar güveniyor mu? Onu sınadım." cevabını vermiş.

Raporlar bakanlığa iletilmiş ve aynı gün hakim azledilmiş. Adalet Bakanlığı hakime gönderdiği yazıda gerekçeyi şöyle açıklamış:

"Kraliçe hükümetinin saygın bir hakimi, devletine güvenmiyor ve onu sınıyorsa, devlet ona asla güvenmez."

Güven çok ince bir çizgidir. Onu kalınlaştırarak kırılmasını engelleyen tek şey, 'iki taraflı' olmasıdır.

cml.

'
Alt 26-02-2007, 15:32
aldostu aldostu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

"Aldostu *amcama *yazılardan *bassedince*oolum *sen *onu *seversin-O *seni *sever*Ben *bunu *sölerim.gerisine *bakma.dedi.Bende *gerisine *bakmayım.Arada *ona *kırcek *bişeye *bilmeden *yazdısam(ben *yazmadım *ama*ak *derken *mok *demiş *olabilirim *istemeden) *o *benim *büyüüm.O *bana *afetsin"

Cemal,olgunluğun için teşekkür ederim,bizi mahçup etmedin.
Sodomo amcan senin büyüğündür.
Bizim kültürümüzde,
büyüklere,
hele ağırlığı olan büyüklere saygıda kusur etmemek,
edebin baş şartlarındandır.

Bloğun da hayırlı olsun,
Vartor amcan ile yurt dışında meşhur olmuştun,
bu blokla da yurt içinde meşhur olursun..
Artık köfte yemeye başka yerlere gideceğiz herhalde..
Şöhretli adamdan servis bekleyemeyiz ya ..

Sağlık ve sevgiyle kal Cemalim.

Önerilen Siteler