Baylar, bu konuda derinlemesine bilgi sahibim. Zaten yıllardır Giza Piramitleri'nde çalıştığım için, sözüne ettiğiniz bu teorilerden haberim var. Resim ve videoları verdiğiniz kişileri tanıyorum.
Fakat ben size daha sağlam bir teori vereyim: KHUFU'nun Gizli Takvimi.
Macar asıllı bir mimarın çalışmasına göre, KHUFU'nun piramitinin güneydoğu köşesinde 3 uydu piramit vardır. Bunlardan, Meritetes için yapılmış ortadaki uydu piramitin (G1b Piramiti) ekinoks günlerinde (21 Mart, 23 Eylül) Güneş ufukta doğduktan sonra tepesinin gölgesi piramitin güneydoğu köşesindeki bir taşa düşüyor. Bu, 35. taştır.
İkinci olarak, onun önündeki (kuzeyindeki) eş uydu piramitin (G1a Piramiti) tepesinin gölgesi de 21 Haziran gündönümünde 35. taşa düşüyor (ki G1a ile G1b Piramitleri eştirler).
Bilirsiniz, bugün itibariyle 21 Haziran'ın üzerinden 6 gün geçti ve bir program yardımıyla "
Gize, Al Omraneyah, Gizze, Mısır" noktasında 21 Haziran 2017'de Güneş'in doğuşunun 04:55 gösterdiğini ve yukarıdaki videoda görülen en tepedeki Hetepheres için yapılmış G1a Piramiti'nin tepesinin gölgesinin 35. taşa düştüğü zamanın 1 saat 21 dakika yani saat 06:16'da olduğunu öğrendim. Ancak bu piramit şu anda yıkık durumdadır, dolayısıyla bu doğa olayını gözlemlemek mümkün değildir!
Üçüncü olarak, onun arkasındaki (güneydeki) Hanutsen için yapılmış uydu piramitin (G1c Piramiti) tepesinin gölgesi de 21 Aralık gündönümünde 35. taşa düşüyor.
İşte KHUFU'nun uydu piramitlerinde saklı olan takvim budur!