Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 06-07-2017, 23:13
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

"İnandım" dediği dini ve o dinin kitabını bilmeden bu denli iddialı cümleler kuran sadece seni gördüm.
Ya dengesiz ahmağın tekisin.
Ya da esâsında müslüman falan değilsin ve burada inceden geyik yapıyorsun.
Aşağıda Enfâl suresi 31-32. âyetler var.

Bak bu defa dikkatli oku ve anlamaya çalış !..

8:31 - Ayetlerimiz onlara okunduğu zaman, "İşittik, işittik! İstesek biz de aynını söyleyebiliriz; bu sadece eskilerin masallarıdır" derlerdi.
8:32 - "Allah'ımız! Eğer bu Kitap, gerçekten Senin katından ise bize gökten taş yağdır veya can yakıcı bir azab ver" demişlerdi.

Gördün mü ne diyor ?
"Ey Allah" veya "Allahımız" diye başlıyor ve "şayet bu senin katından ise" diye devam ediyor.
"Eğer sen gerçek ilah isen başımıza taş yağdır" diyen yok.
Oradaki meydan okuma Allah'a değil, Muhammed'e...

İmam-hatip orta kısmı bebesi bile İslâmı senden iyi bilir.
Bırak şu inadı da daha fazla rezil rüsvay olma.
Alt 06-07-2017, 23:19
asitt asitt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Vefik Sami´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnandım dediği dini ve o dinin kitabını bilmeden bu denli iddialı cümleler kuran sadece seni gördüm.
Ya dengesiz ahmağın tekisin.
Ya da esâsında müslüman falan değilsin ve burada inceden geyik yapıyorsun.
Aşağıda Enfâl suresi 31-32. âyetler var.

Bak bu defa dikkatli oku ve anlamaya çalış !..

8:31 - Ayetlerimiz onlara okunduğu zaman, "İşittik, işittik! İstesek biz de aynını söyleyebiliriz; bu sadece eskilerin masallarıdır" derlerdi.
8:32 - "Allah'ımız! Eğer bu Kitap, gerçekten Senin katından ise bize gökten taş yağdır veya can yakıcı bir azab ver" demişlerdi.

Gördün mü ne diyor ?
"Ey Allah" veya "Allahımız" diye başlıyor ve "şayet bu senin katından ise" diye devam ediyor.
"Eğer sen gerçek ilah isen başımıza taş yağdır" diyen yok.
Oradaki meydan okuma Allah'a değil, Muhammed'e...

İmam-hatip orta kısmı bebesi bile İslâmı senden iyi bilir.
Bırak şu inadı da daha fazla rezil rüsvay olma.
ulan Ayetlerin mealinde yine yanlışlık var, sapık bir toplum ALLAH'ımız deyip ALLAH'ı sahiplenir gibi konuşurmu lan, ne zamanki her Peygamber kavimlerine gelip ALLAH'a iman edin dediklerinde meydan okur gibi konuşurlardı ve "ALLAH, eğer bu Kitap gerçekten Senin katından ise bize gökten taş yağdır veya can yakıcı bir azab ver" derlerdi. yani inanmadıkları birde onların gözünden görünen bir ilah olmadığını düşündüklerinden başımıza ne gelirki deyip kafa tutarlardı

onlar için, ALLAH'ımız ne demektir lan manyağa bak, sen inkarcısın reddediyorsun bide ALLAH'a ALLAH'ımız diyerek hayranmışsın gibi konuşacaksın böyle bir mantık varmı ahmak herif?

apaçık Ayet'de ALLAH'a meydan okuma yokda Peygamber (S.A.V.)'mi var? sizin Hz. Muhammed ile alıp veremediğiniz nedir lan niye bu kadar kafayı taktınız kafan bir tarafına girsin senin andaval

Musa dedi ki: "Ey Firavun, gerçekten, ben alemlerin Rabbinden (gönderilme) bir elçiyim. Benim üzerimdeki yükümlülük, Allah'a karşı ancak gerçeği söylemektir. Rabbinizden size apaçık bir belge ile geldim. Artık İsrailoğullarını benimle gönder." (Araf Suresi, 104-105)

"(firavun) Dedi ki: "Rab dediğin kim ey Musa?" (Taha Suresi, 49. Ayet)

görüyormusun Hz. Musa, şerefsiz herife, "ben Alemlerin Rabbinin elçisiyim" diyor, firavunun alay edişine bak oturduğu yerden kendisine göre, gözüyle gördüğü birşey yok ya küçümseyerek gerine gerine alay ederek soru soruyor, işte senin bana delil olarak getirdiğin Ayet'lerde de aynı alay vardı, Peygamber Alemlerin Rabbi der inkarcı şerefsizse hadi bizim üzerimize taş yağdırsın azap etsin der çünkü o güne kadar ne kendisine nede kavmine yapılmış birşey görmemiştir, başına birşey geleceğinede inanmayarak alay eder durur.

sen şimdi bunu anlayamıyormusun, birde öğretmen olacaksın sen hayattanda insanlığındanda emekli olmuşsun facir
Alt 06-07-2017, 23:29
Üyeliğini Sonlandırmış

asitt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ulan Ayetlerin mealinde yine yanlışlık var, sapık bir toplum ALLAH'ımız deyip ALLAH'ı sahiplenir gibi konuşurmu lan, ne zamanki her Peygamber kavimlerine gelip ALLAH'a iman edin dediklerinde meydan okur gibi konuşurlardı ve "ALLAH, eğer bu Kitap gerçekten Senin katından ise bize gökten taş yağdır veya can yakıcı bir azab ver" derlerdi. yani inanmadıkları birde onların gözünden görünen bir ilah olmadığını düşündüklerinden başımıza ne gelirki deyip kafa tutarlardı

ALLAH'ımız ne demek lan manyağa bak, sen inkarcısın reddediyorsun bide ALLAH'a ALLAH'ımız diyerek hayranmışsın gibi konuşacaksın böyle bir mantık varmı ahmak herif?

apaçık Ayet'de ALLAH'a meydan okuma yokda Peygamber (S.A.V.)'mi var? sizin Hz. Muhammed ile alıp veremediğiniz nedir lan niye bu kadar kafayı taktınız kafan bir tarafına girsin senin andaval
Benim alıntıladığım Enfâl: 31-32. âyetler diyânet mealinden.
Bu meali de kişi değil bir heyet yapıyor.
Adamlar ana dilleri gibi Arapça biliyorlar.

Sen "yanlış" derken neye göre konuşuyorsun ?
Aklın sıra "mantık" yürütüyorsun da mantık için bir de beyin lâzım.
E, o da sende bulunmaz zâten.
"İşkembe-i Kübrâ"dan sallamakla olmaz bu işler.
Alt 06-07-2017, 23:40
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

[QUOTE=Vefik Sami;604866]

Bu ayet cok ilginc,ortada kitap yok ama bu kitap diye basliyor.

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 06-07-2017, 23:43
Yasaklandı

Benim alıntıladığım Enfâl: 31-32. âyetler diyânet mealinden.
Bu meali de kişi değil bir heyet yapıyor.
Adamlar ana dilleri gibi Arapça biliyorlar.

Sen "yanlış" derken neye göre konuşuyorsun ?
Aklın sıra "mantık" yürütüyorsun da mantık için bir de beyin lâzım.
E, o da sende bulunmaz zâten.
"İşkembe-i Kübrâ"dan sallamakla olmaz bu işler.
ulan siz değilmisiniz yeri geldimi Din hocaları bile kendi aralarında çelişiyor söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor diyenler, şimdi bana gelmiş meali heyet yaptı deyip onlara güvendiğinimi söylüyorsun? sen müfessirlerin doğru tespitler yaptığına güveniyorsan niye ALLAH'ı inkar ediyorsun yavşak, bu ne lahana bu ne turşu?

ulan ne mantık yürütmesi sen gözün kör kara cahil bir inkarcısın diyelim, sana ALLAH'a iman et desem sonra azabının olduğunu söylesem gevrek gevrek gülüp başına hiçbir şey gelmeyeceğini düşünüp kendinden emin bir şekilde "haydi o zaman ALLAH (dediğin) bize azap getirsin" deyip kafa tutmazmısın? vurgulamaya dikkat et onların tavırlarıda bu şekilde oldu ALLAH'ın zatını Kudretini, Azametini bilerek meydan okumadılar, öyle birşey olmadığına kendilerini inandırıp Peygamberin yalan söylediğini düşünerek ALLAH'a meydan okudular.

ulan bunların hepsini biliyorsunuzda işinize niye gelmiyor neden bile bile inkar ediyorsunuz elinize ne geçmesini arzuluyorsunuz bekleyip görelim.
Alt 06-07-2017, 23:59
Yasaklandı

[QUOTE=anti-ka;604871]

Bu ayet cok ilginc,ortada kitap yok ama bu kitap diye basliyor.
ulan sen, Ayetde bildirilen olay hangi Peygamber hangi kavme geldiğinde ceryan etti bunu biliyormusunki ortada kitap varmı yokmu diye tereddüt ediyorsun Ayet'e ilginç diyor ufaktan ufaktan baltalamaya çalışıyorsun? önce git vakayı öğren.
Alt 07-07-2017, 00:11
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

[QUOTE=asitt;604874]
anti-ka´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

ulan sen, Ayetde bildirilen olay hangi Peygamber hangi kavme geldiğinde ceryan etti bunu biliyormusunki ortada kitap varmı yokmu diye tereddüt ediyorsun Ayet'e ilginç diyor ufaktan ufaktan baltalamaya çalışıyorsun? önce git vakayı öğren.
Asitt sen iyi cocukdun nooldu sana böyle ateistlermi kizdirdi?

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 07-07-2017, 00:54
Yasaklandı

[QUOTE=anti-ka;604875]
Asitt sen iyi cocukdun nooldu sana böyle ateistlermi kizdirdi?
açda bir tarafınla dalga geç

kendi içinizde ateist görüşlerinizde ne bok yerseniz yiyin, ama sözlerinizle ALLAH'a Dinine sıçrarsanız, size öyle bir sıçrar yapışırımki hayat boyu bela olurum. Ahiret'e diyecek birşeyim yok ordaki belanız şüphesiz, Cehennem'dir.

"Aya ve akıp giden geceye, ağardığı zaman sabaha kasem edip şahit tutarımki, O Sekar (Cehennem) belaların en müthişidir, beşer için en büyük uyarıdır. (azgınlıkta) ileri gidip, (hayırda) geri kalanlar için en büyük uyarıdır" (Müddessir Suresi 32-37 Ayetler)
Alt 07-07-2017, 10:30
Üyeliğini Sonlandırmış

ulan siz değilmisiniz yeri geldimi Din hocaları bile kendi aralarında çelişiyor söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor diyenler, şimdi bana gelmiş meali heyet yaptı deyip onlara güvendiğinimi söylüyorsun? sen müfessirlerin doğru tespitler yaptığına güveniyorsan niye ALLAH'ı inkar ediyorsun yavşak, bu ne lahana bu ne turşu?
Ben senin hakkında en mükemmel tesbiti yapmıştım zâten. Allah'ın sana "zekâ" denen bir nimet vermiş. Ne var ki sen mantığı işkembenden üretiyorsun. Böyle olunca da çırpındıkça batıyor, her yazdığın mesaj sonrası daha da komik durumlara düşüyorsun. Alıntıladığım paragraftaki satırları sen okudun mu ? Yoksa aklına değil de ağzına geleni yazıp, bana mı okutuyorsun ?

Şimdi ben "kefere" olarak müfessirlerin yazdıklarını kabul ederken, sen "mü'min" olarak reddediyorsun öyle mi ?
Mâdem diyânet mealine itibar etmiyorsun.
Bak, şurada link verdim.
Kaç mealci "Allah'ım" veya "Allah'ımız" diye çevirmiş.
Okuman-yazman varsa dersini iyi çalış, et ezber.

Dedik vakt-i zamânında "Aga'ya beleş" diye.
Nefesin bayâ kuvvetli.
İyi üfürüyorsun.
Diyanet'e tavsiye edelim de en yakın mahalle camisine imam yapsınlar seni.

ulan ne mantık yürütmesi sen gözün kör kara cahil bir inkarcısın diyelim, sana ALLAH'a iman et desem sonra azabının olduğunu söylesem gevrek gevrek gülüp başına hiçbir şey gelmeyeceğini düşünüp kendinden emin bir şekilde "haydi o zaman ALLAH (dediğin) bize azap getirsin" deyip kafa tutmazmısın? vurgulamaya dikkat et onların tavırlarıda bu şekilde oldu ALLAH'ın zatını Kudretini, Azametini bilerek meydan okumadılar, öyle birşey olmadığına kendilerini inandırıp Peygamberin yalan söylediğini düşünerek ALLAH'a meydan okudular.

ulan bunların hepsini biliyorsunuzda işinize niye gelmiyor neden bile bile inkar ediyorsunuz elinize ne geçmesini arzuluyorsunuz bekleyip görelim.
Şimdi sana biraz daha ders vereyim.
İman dersi.
Cehenneme gitme ihtimâli, üzerinden Allah'a itaat, korkuya dayanır; 'boyun eğme-teslim olma'dır.
Bu yöntemi mafya da kullanıyor.
Cennet-Hûri-köşk ümidiyle biat ise düpedüz menfa'at üzerinden yalakalıktır.
Bu metodu da egemenler uygular.
Çıkarcı, kişiliksiz insan müsveddelerinin ağzına bir parmak "bal" çalıp istedikleri gibi kulanırlar.
Senin Allah'ın bunları "iman" diye kabul ediyorsa ben almayayım, kalsın.

Bu arada, o yamuk ağzına da bir düzen ver.
Nedir lan "Yavşak-mavşak" muhabbeti ?
Umumi tuvalet kanalizasyonunun döküldüğü foseptik çukurdan daha pis.
Bir de mesajlarının silinmesinden, ban edilmekten şikâyet ediyorsun.
Sağa sola bok atmadan evvel, kendi hâline bak bir.

Konu Vefik Sami tarafından (07-07-2017 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.
Alt 07-07-2017, 12:54
Amon yarebbi Amon yarebbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Allah yok , din yalan

Firavunun cesedi dedikleride , dincilerin her gördükleri sakallıya dedem demeleri gibi bir durum.

Bu küfürbaz üyemizde , içinde ateist barındıran bir kişi , biraz daha burda durur ve sorgulama basamağına geçerse , hem iyi bir ateist olur hemde küfür etmekten kurtulur .

Yoksa müslüman olarak sadece küfür ederek yaşamını bitirecek. Küfür etmemek için gel sorgula ve kaçınılmaz sonuç olarak ateist ol.

Atarlı velet.

Önerilen Siteler