asitt´isimli üyeden Alıntı
ulan siz değilmisiniz yeri geldimi Din hocaları bile kendi aralarında çelişiyor söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor diyenler, şimdi bana gelmiş meali heyet yaptı deyip onlara güvendiğinimi söylüyorsun? sen müfessirlerin doğru tespitler yaptığına güveniyorsan niye ALLAH'ı inkar ediyorsun yavşak, bu ne lahana bu ne turşu?
|
Ben senin hakkında en mükemmel tesbiti yapmıştım zâten. Allah'ın sana "zekâ" denen bir nimet vermiş. Ne var ki sen mantığı işkembenden üretiyorsun. Böyle olunca da çırpındıkça batıyor, her yazdığın mesaj sonrası daha da komik durumlara düşüyorsun. Alıntıladığım paragraftaki satırları sen okudun mu ? Yoksa aklına değil de ağzına geleni yazıp, bana mı okutuyorsun ?
Şimdi ben "kefere" olarak müfessirlerin yazdıklarını kabul ederken, sen "mü'min" olarak reddediyorsun öyle mi ?
Mâdem diyânet mealine itibar etmiyorsun.
Bak,
şurada link verdim.
Kaç mealci "Allah'ım" veya "Allah'ımız" diye çevirmiş.
Okuman-yazman varsa dersini iyi çalış, et ezber.
Dedik vakt-i zamânında "Aga'ya beleş" diye.
Nefesin bayâ kuvvetli.
İyi üfürüyorsun.
Diyanet'e tavsiye edelim de en yakın mahalle camisine imam yapsınlar seni.
asitt´isimli üyeden Alıntı
ulan ne mantık yürütmesi sen gözün kör kara cahil bir inkarcısın diyelim, sana ALLAH'a iman et desem sonra azabının olduğunu söylesem gevrek gevrek gülüp başına hiçbir şey gelmeyeceğini düşünüp kendinden emin bir şekilde "haydi o zaman ALLAH (dediğin) bize azap getirsin" deyip kafa tutmazmısın? vurgulamaya dikkat et onların tavırlarıda bu şekilde oldu ALLAH'ın zatını Kudretini, Azametini bilerek meydan okumadılar, öyle birşey olmadığına kendilerini inandırıp Peygamberin yalan söylediğini düşünerek ALLAH'a meydan okudular.
ulan bunların hepsini biliyorsunuzda işinize niye gelmiyor neden bile bile inkar ediyorsunuz elinize ne geçmesini arzuluyorsunuz bekleyip görelim.
|
Şimdi sana biraz daha ders vereyim.
İman dersi.

Cehenneme gitme ihtimâli, üzerinden Allah'a itaat, korkuya dayanır; 'boyun eğme-teslim olma'dır.
Bu yöntemi mafya da kullanıyor.
Cennet-Hûri-köşk ümidiyle biat ise düpedüz menfa'at üzerinden yalakalıktır.
Bu metodu da egemenler uygular.
Çıkarcı, kişiliksiz insan müsveddelerinin ağzına bir parmak "bal" çalıp istedikleri gibi kulanırlar.
Senin Allah'ın bunları "iman" diye kabul ediyorsa ben almayayım, kalsın.
Bu arada, o
yamuk ağzına da bir düzen ver.
Nedir lan "Yavşak-mavşak" muhabbeti ?
Umumi tuvalet kanalizasyonunun döküldüğü foseptik çukurdan daha pis.
Bir de mesajlarının silinmesinden, ban edilmekten şikâyet ediyorsun.
Sağa sola bok atmadan evvel, kendi hâline bak bir.