el-ezher´isimli üyeden Alıntı
bu kadar bilgisizce kafadan yorumlar yapabildiğinize göre dinlere olmadığı gibi tarihe ve bilime de saygınız olmadığı açıkça belli.
|
İnanmayanların Muhammed'e çok saygı duyduklarını mı sanıyorsun? Kimin bilgisiz olduğunu gösterecek bir ayet koyalım:
Dediler ki: “Ey kendisine Zikir (Kur’an) indirilen kimse! Sen mutlaka delisin!”(HİCR - 6)
|
Peygamberin en azılı düşmanları dahi ona büyücü diyebilmiş Sihir yapıyor diyebilmiş fakat hiç bir zaman YALANCI (O güne kadar hiçbir yalancılığını görmedikleri için ) diyememişlerdir.
|
Hem Müslümanım dersiniz hem de Kuran okumazsınız:
(Resûlüm!) Eğer onlar (inkârcılar) SENİ YALANLIYORLARSA, (şunu bil ki) onlardan önce Nuh'un kavmi, Âd, Semûd, İbrahim'in kavmi, Lût'un kavmi ve Medyen halkı da (peygamberlerini) yalanladılar. Musa da yalanlanmıştı. İşte ben o kâfirlere süre tanıdım, sonra onları yakaladım. Nasıl oldu benim onları reddim (cezalandırmam)! (HACC Suresi 42-44)
(Ey Muhammed!) Eğer SENİ YALANCI SAYIYORLARSA bil ki, senden önce de nice peygamberler yalancı sayılmıştır. Bütün işler ancak Allah’a döndürülür.(FÂTIR Suresi 4. Ayet)
Eğer SENİ YALANLADILARSA, senden önce açık delilleri, hikmetli sayfaları ve aydınlatıcı kitabı getiren peygamberler de yalanlanmıştı.(ÂLİ İMRÂN Suresi 184. Ayet)
Âyetlerimizi de alabildiğine YALANLAMIŞLARDI.(NEBE Suresi 28. Ayet)
Eğer Muhammed'e hiç kimse "yalancı" demiyorsa Kuran'da neden bunlar yazıyor? Öyle ya nasılsa kimse onu yalanlıyamıyor.