21-11-2017, 22:02
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Ban
Merhaba sayın moderatörler ben Save. Birden fazla hesap gerekçesiyle banlandım. Fakat bir daha foruma gelmeme izin verilmedi, üye olur olmaz tekrar banlandım. Bu yapılanların haksız olduğunu düşünüyorum. Kırmızı listeden çıkarın da normal bir üye olarak devam edeyim. Saygılar.
|

21-11-2017, 22:17
|
|
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Gitmene sevinmedim ama o kadar hesap açmakla kendi kendine yanlış yaptın, ne gereği vardı, zaten forumda iyi-kötü bulunuyordun, o kadar hesapla ne işin vardı da gerek gördün, üstelik tam seni biraz düzelmiş gördüğümde böyle bir yanlışa kalkıştın, doğrusu anlamak mümkün değil, neyse, tekrar hoş geldin, umarım öyle delilikler bir daha yapmazsın...
|

21-11-2017, 22:19
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
bilgivehis´isimli üyeden Alıntı
Gitmene sevinmedim ama o kadar hesap açmakla kendi kendine yanlış yaptın, ne gereği vardı, zaten forumda iyi-kötü bulunuyordun, o kadar hesapla ne işin vardı da gerek gördün, üstelik tam seni biraz düzelmiş gördüğümde böyle bir yanlışa kalkıştın, doğrusu anlamak mümkün değil, neyse, tekrar hoş geldin, umarım öyle delilikler bir daha yapmazsın...
|
Özel mesaj kutusunun dolması sebebiyle yapmıştım, malum belli bir kapasitesi var. Birden fazla hesap açmanın yanlış olduğunun farkındayım ama sanki küfür edip saldırmış muamelesi görmem de haksızlık.
|

21-11-2017, 22:29
|
|
Üye
|
|
|
|
Özel mesaj kutusu silinebiliyor, onun dolmuş olması bir anlam ifade etmiyor.
Hadi onun için diyelim, peki tek üyelik yetmiyor muydu da bir sürü isimle üye oldun, herhalde buna da üyeliklerim de dolmuştu demeyeceksin
|

21-11-2017, 22:30
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
fastpass´isimli üyeden Alıntı
Özel mesaj kutusunun dolması sebebiyle yapmıştım, malum belli bir kapasitesi var. Birden fazla hesap açmanın yanlış olduğunun farkındayım ama sanki küfür edip saldırmış muamelesi görmem de haksızlık.
|
Güveni suistimal etmen, insanlarla yaptığın özel mesajları başka sitelere taşıman, başkalarının yazılarını kendi yazınmış gibi paylaşman, sana verilen cevapları başka sitelerde kendi yazınmış gibi paylaşman haksızlık değil, sana yapılan mı haksızlık?
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
|

21-11-2017, 22:31
|
|
Üye
|
|
|
|
Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı
Güveni suistimal etmen, insanlarla yaptığın özel mesajları başka sitelere taşıman, başkalarının yazılarını kendi yazınmış gibi paylaşman, sana verilen cevapları başka sitelerde kendi yazınmış gibi paylaşman haksızlık değil, sana yapılan mı haksızlık?
|
Bak işte bunlardan haberim yoktu, meğer save ne haltlar karıştırıyormuş...
|

21-11-2017, 22:35
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı
|
Bu forumda defalarca atılıp gelenler var ve gelmelerine izin veriliyor. Saçma sebeplerden atılmak güveni suistimal etmek değildir. Ayrıca özel mesajları başka siteye taşıma meselesinde yanlış anlaşılmalar mevcut. Özel mesajlarda felsefi konuşmalar yaptım, o konuşmaları referans etmekde ne sıkıntı var, şöyle bir görüş var veya falanca forumda şöyle diyenler var şeklinde gösterilebilir. Başkalarının yazılarını ise kendi yazımmış gibi paylaşmadım, alıntı yaptığım zaman belirttim, hangi yazıyı kendi yazım gibi göstermişim de kendim yazmamışım gösterin, altını doldurun, kafanıza göre hareket etmeyin. Bir kere evrim ağacından alıntı yapmıştım ve alıntı olduğunu da söyledim, onun dışında kendim yazdım.
|

21-11-2017, 22:45
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
bilgivehis´isimli üyeden Alıntı
Bak işte bunlardan haberim yoktu, meğer save ne haltlar karıştırıyormuş...
|
Asıl mesele şu; benim dışımda hiçkimse hata yapmıyor herkes sütten çıkmış ak kaşık ama ben her türlü hatayı yapmışım gibi bire bin katarak anlatılıyor ve öyle muamele ediliyor, herhangi bir açıklama da yapılmıyor, tak diye ban atılıyor.
|

21-11-2017, 22:45
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Uzatmaya gerek yok. Bu sitede yerin yok, çünkü güvenimizi yitirdin.
Konu kilitlenmiştir.
TuranDursun.com moderasyonu
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
|