Sevgili Leonardo,
Leonardo´isimli üyeden Alıntı
Şüpheci Dinsiz: Bunları bende biliyorum. Ama bunlar sporcu. Pakistan'da bisikletçileri ezip 2'sinin ölümüne yol açan bir olay olmuştu. Yani adamlar zaten maceracı. Ölüm riski var. Dağa tırmanıyor. Bundan daha apolitik bir tutum olamaz. Bisiklete biniyorsun.
|
Beyinleri dinle fazlaca kertilmiş kişilerin tamamına yakınında okb (obsesif kompulsif bozukluk) ve anksiyete oluşuyor. Bir Müslüman kişi, 5 vakit namazını camide kılıyorsa, üstüne cemaatlere katılıp vaaz dinliyorsa, evde bağnaz ebeveynler tarafından göz altındaysa, 24 saat dinin kuşatması altında demektir. Bu kişilere göre şortla gezen bir kadın turist veya din hakkında olumsuz konuşan bir Ateist, onların aklını çelmeye çalışan-günaha iten-vesvese veren bir şeytandır.
Kadının bacağına gözü kaysa, aklından cinsel bir düşünce geçirse suçlusu kadındır, o kadın vesvese veren şeytandır veya şeytanın görevlendirdiği bir mahluktur bu kişiye göre. Bizimki gibi forumları okuyup aklından şüphe geçirse, bizim şeytan olduğumuzu veya şeytanın taşeronu olduğumuzu düşünür. Beyninin kertilme derecesine göre, turist kadının da bizim de öldürülmemiz gerektiğini pekala düşünebilir.
Bir videoda şimdilerde parlatılan Alpaslan Kuytul adlı bir insansıya soruyorlar "dinden çıkanı öldürmek caiz midir" diye, "şimdi caiz değildir" diyor ve ekliyor "şimdi şer-i yönetim olmadığı için bu hüküm uygulanamaz, ama şer-i yönetim geldiğinde uygulamak zorundayız, uygulamazsak diğer müminlerin aklını çeler".
Bu kişiler, bu sebeplerle şeriatın gelmesini ve olabildiğince katı uygulanmasını isterler. Böylece harici vesvese kaynaklarını yok etmiş olacaklar, daha iyi müminler olup cenneti garantileyecekler onlara göre.