Sn mhmmd,
ABD kendi halkını korku ile yönetmekten iyi sonuç aldığını görünce aynı yöntemi şimdi tüm dünyada uygulamaya çalışıyor, oldukça başarılı olduklarını da açıkça görüyoruz. ABD halkı borçla yaşar, en büyük korkuları kredi geri ödemelerini yapamaz duruma düşüp "homeless" olmaktır. Bu korku imparatorluğunun anahtarı bankacılık sistemidir, verdiğiniz kredilerle insanları bir kez köleleştirdiniz mi gerisi kolaydır. Uluslararası bankacılık sistemi ile devletleri yüksek faizle borçlandırıp buradan elde ettiğiniz garantili gelirle yerel bankalarınızdan halka verdiğiniz nispeten riskli kredileri finanse edersiniz, böylece hem devletleri hem de halkları köleleştirmiş olursunuz. Dünya'ya ihraç edilen Amerikan kültüründen sonra sıra buna geldi.
Cuma gününe gelince; Açıkçası ben ayın 5'inde depomu dolduracağım ama 6'sı olmasa 16'sında, Nisan olmazsa Mayıs'ta ABD'nin İran'ı vuracağı kesin, zira mollalarla hahamlar hem İran'ın hem de İsrail'in ortadoğudaki konumlarını güçlendirecek düşük profilli bir saldırı konusunda anlaşmış görünüyorlar. Ayrıca Bush yönetiminin "vatanseverlik yasası"nı daha da sıkılaştırıp diktatörlüğünü güçlendirebilmek için yeni bir 11 Eylül'e ihtiyacı var. Ben açıkçası İran'a saldırı bahanesi olarak böyle bir olay bekliyordum ama sanırım tersi olacak, yani ABD'nin İran'a saldırısı ABD'de örneğin bir "kirli bomba" patlamasına bahane edilecek. Ayrıca nükleer santraller vurulmazsa yerlerine yenileri nasıl yapılacak, dünya nükleer enerji mafyası (örneğin Garanti Bankası'nın yeni ortağı GE

) nereden para kazanacak?