Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-04-2007, 17:02
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Standart Re: bilimsel olarak kanıtla ozaman!

.Sabah *kalkınca *evrim *değiştirip *onur *üyesi *olacağımı *düşünüyordum *yanılmışım..
* Bu yolculuga odun basladin, odun gidecege benziyorsun, sabah kalkinca degil binlerce sabah sonra da, eger suyunu bol verirlerse, belki bir ihtimal yeserirsin.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 04-04-2007, 17:29
hokusai hokusai isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yolcunun yolculuk ya Bakirköy de ya Muğla da bitecek bence...

Korkulari yenmek ,Bilgeligin baslangicidir. Bertrand rRussell

I can't believe the things you say
tell me, tell me
tell me the lies
Alt 04-04-2007, 19:55
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili yolcu, Vacibul- Vucud Hazretler'inin insi , cinsi ve nebatatı yaratmasının hikmeti -sebebini ,Allahul- alem biliyorsundur. Halıkul -Rezzak ,Kuranı Azimuşşan'da derki! Ben insi ve cinsi BİLİNEYİM! diye yarattım. der.
* * Bilinmek istemek insani bir duygudur, tanrıda da mı insanlara benzer duygular var. Eşşek değilsiniz ya ben
sadece kendi egolarım için sizi yarattım, amma sizde dünyada yeyip içerken yukarda kainatı yaratan bir SANATÇI *olduğunu unutmayıp beni (salatu-selamla)anın.
* *Said'den aldığın alıntıyı anlayabiliyormusun?, onu belki anlarsın amma *çoğunu anlamadığından eminim.
*anlarım dersen seni yalancılıkla itham ederim. Saidi anlaman için, arapça, farsça, birazda kürtçe bilmen lazım buda *yetmez iyi bir şekildede SAİDçe bilmen lazım. *
* * uydurma hadislerle varlığını desteklediğiniz saidi muhammedin ardından resulu sani yaptınız. nur suresinin
nuzulu- sebebini saide yapıştırdınız . müceddi di-asr yaptınız. bakalım bir asır sonra başka MÜCEDDİD olarak
kimi yapacak torunlarınız. umarım bu sefer dayanak olarak ÖKÜZ (BAKARA) *suresini seçmezler.
Alt 04-04-2007, 20:10
timsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
timsah timsah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu soruyu sorman din konusunda nekadar cahil olduğunun açık bir göstergesidir.Cennet henüz insan oğlu için bir netice olarak hazırlanmadığından şeytan o zamanlar Cennete girebiliyordu.
Yani bu tür sorularla kafaları karıştırmaya çalışman beyhudedir.Daha keskin ve kurnaz soruların varsa sor..
[/quote]

Yani bu masal nereye sündürsen oraya gider diyorsun.
Alt 04-04-2007, 21:06
Üye Değil

ozgur_beyin,

Güzel cevap vermişsin, elbette anlayana.
Alt 05-04-2007, 00:17
macera000 macera000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

merhabalar kusura bakmayın bu saatlerde musait oldugum için ancak girebiliyorum. sizin güzel fikirlerinizi ancak bu saatlerde okuyabiliyorum.

başta maddeöz kardeşime diyecegim şudur ki arkadaş içinde bi kuşku olmasın ben yolcu değilim yolcunun fikirlerine saygı duyan biriyim.
mep arkadaşıma gelince önce avatarını özüne göre değiştir kardeş.anlarsın ya özünüz vardı ya sizin bi hayvan cisi. *tövbe namazı kılacakmış arkadaş, camii acık olsaymış. nasip olurda kılacak olursan her yer cami sana ama sen önce tövbe et namazını da kılarsın korkma tövbe namazı farz değil.

respendial arkadaşım da güzel bişeyler yazmış onu da kutlarım ama arkadaş şimdi siz tesadüflere çok takılıyosunuz. ben o anırma ve miyavlama derken tesadüften bahsetmiştim.şimdi bu mahlukatlarda bi tesadüf eseri işlerini hallediyolar ya,

* *sonuçta bu mahlukatlar işlerini ,ya da biz şuna görevlerini yaparkan diyelim.akıl yok bu hayvanlarda ,ama hepsi görevini biliyo. mesela bi aslan avlanmayı,bi kuş uçmayı,v.s. şimdi bunları bi yönlendiren var dır herhal .ayı nın kolunda saati yok ki 6 ay yatıp 6 ay avlansın, bunları hareketlendiren,görevini yaptıran yani tabiaatta bu zinciri saglayan biri var.

şimdi bunlar boş işler, dünya yuvarlak dönüyor dönüyor. bi yer çekimi kanunu var .newton zeki oldugu için anlamış yerçekimi olduğunu, peki newton anlamasaydı biz şimdi havalarda mı uçacaktık. yoo bulmadan önce de herkes yerdeymiş soruyorum size peki kim koydu bu yer çekimini.tesadüfenmi yerleşti oda.

arkadaşlar bide herşey formulle değilmi,şimdi deprem oluyor bitiyor tamam.fay hatları belli şiddeti belli bilimsel olarak her yönü biliniyor sonuçsuz bi formül olmaz her sorunun bi cevabı vardır.formüllerle çalışıyosunuz ya,madem herşey bilimsel bilin o zaman önceden, depremin saatini zamanını uyarın milleti deyin arkadaşlar formulü buldum haftaya saat 10 da deprem olacak hazırlıklı olun diye.

yada yağmur bulutları pozitif ve negatif enerji ile çarpışıyo yıldırım çakıyo,v.s. peki bu buluta pozitif negatif enerjiyi veren kim bilim adamı çıktı uzayada bulutlara mıknatıs mı yerleştirdi.daha neler var neler ama siz bunları okuyun bu yazdıklarımıda sizin o dahice fikirlerinizle özleştirip yogurun yarın geceye görüşürüz..

*sağlıcakla ve esenlikle kalın
*

YOK DEMEYİN İYİ BAKIN BİLİMLE ATAN KALBİNİZ GÖRÜR
Alt 05-04-2007, 00:17
mep
Üye Değil

Ya mep nerelerdesin sen sensiz forumun tadı çıkmıyor..Hadi abim gel artık bekletme beni zaten moralim bozuk.Sabah kalkınca evrim değiştirip onur üyesi olacağımı düşünüyordum yanılmışım..

Abim canlılar evrim geçirir,odunlar sa biçim değiştirir sadece,
Senden de ya kazma sapı olur,yada bi tarlaya korkuluk!
Dağıldın yine! bi dahaki gelişinde daha dayanıklı olmaya çalış.
N'oldu teblig yapmıyonmu artık!
Kimse ciddiye almıyomu seni!
Ateistlere soytarımı oldun yine!
bu senin kaderin be abim,
sen bu siteye hep gelecek her seferindede
maymun olup gideceksin,
ama bence gitme burda kal!.
dışarsı daha tehlikeli,biz hoş tutuyoz seni ama
dışarda müşahade altına alabilirler.
Akıl hastaneleri ben peygamberim diyen adamlarla dolu,
bide sen gereksiz kalabalık yapma orada.

sen daha siteye 2-3 yazı yazmıştınki sana bu noktaya geleceğini
söylemiştim.delireceksin sen bu sitede!
Alt 05-04-2007, 00:32
mep
Üye Değil

*
mep arkadaşıma gelince önce avatarını özüne göre değiştir kardeş.anlarsın ya özünüz vardı ya sizin bi hayvan cisi. *tövbe namazı kılacakmış arkadaş, camii acık olsaymış. nasip olurda kılacak olursan her yer cami sana ama sen önce tövbe et namazını da kılarsın korkma tövbe namazı farz değil.

Eee! Allahın ruhundan bi parça değilmiydik biz,Özümüzde Allahın üflediği
bi ruhu taşımıyozmu biz?,Allahsızmı oldun islamcı abi bize kızıp Allaha hakaret ediyon?

içinde bi kuşku olmasın ben yolcu değilim yolcunun fikirlerine saygı duyan biriyim.

İlkokul müsameresi başladı,
* * * * * * * * * * * * * *islamcı şov gururla sunar!!
* * * ZAVALLI BİR SOYTARININ HERZAMANKİ HALLERİ
* * * * * * * * * * * * *Müthiş bir komedi kaçırmayın!
Alt 05-04-2007, 00:48
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

sayın macera000

* * *madde niye kendi kendine var olamıyor da Allah kendi kendine varolabiliyor. Niye mutlaka bir yaratan olması gerekiyor da yaradanı yaradan olması gerekmiyor.

* * *Allah bu yaratıcılıgı tesadüfen mi ögrendi, Allah tesadüfen mi oluştu. Allah'a bu düzenleme yetkisini kim verdi. Neden başka Allahlar yok.

* * *Evren'in 15 milyar yaşında oldugu dogrumudur, şayet dogruysa Allah dünyayı yaratmak için 10 milyar yıl niye bekledi, insanı yaratmak ya da akıllı yaşamı başlatmak için kaç yıl ve neden bekledi. Neden dünyanın yaratılış sürecinin %99,9 unda akıllı yaşam yer almadı.

* * * Allah neden depremleri yarattı, bunu bize ne faydası var.

* * * Yolcu'ya da sordugum cevabını alamadıgım bir soruyu size de sorayım. İnsan Allah tarafından ve Adem olarak yaratııldıysa bu ne zaman oldu. Nasıl üredi ve nesli nasıl çogaldı, yaratıldıgında yetişkin olarak mı yaratıldı. Hayatını nasıl idame ettiriyordu. Tek başına mıydı. Konuşmayı biliyor muydu.

* * * *Cennetten düştügü zaman gereksinimi olan yiyecegi nasıl ve hangi yoldan elde ediyordu. Silahı var mıydı.

* * * * Hiçbirine cevap alamayacagını biliyorum ama ben gene de şansımı deneyeyim.

* * * * *saygılarımla
Alt 05-04-2007, 10:03
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Sevgili Macera000

Kaçamak gidiyoruz farkında isen. Şimdi ne diyorsun, iyide O yıldırıma pozitif ve negatif enerjiyi KİM verdi?

Saçının teline sürteceğin plastik bir tarakda statik elektrik oluşur. Bu gün otomotivde kullanılan Alternatör, manyetik alan oluşturularak elektrik enrjisi elde edilir. O alternatörün rotoru dönmediği sürece ne manyetik alan oluşacaktır nede elektrik enerjisi. Oysa ortada verilen hiç bir şey yoktur, bütün olay sürtünme sonucunda yada manyetik alan oluşturma sürecinde oluşuyor.

VERDİ diye yola çıkmak çok abuktur, verilmiyor buna vereceğindoğru cevap OLUŞUYOR olacaktır. Bu oluşma ise öyle birilerinin hazır bir PAKET V1.08 değildir. Elektrik enerjiside tamamen doğaldır, doğada doğa üstü olacak yada olan hiç bir şey yoktur, her hareketin ve ilişkinin erişebildiğimiz oranda bir açıklaması vardır. Eğer enerji hazır verilen bir şey olsa idi Keban barajı ahından ağlar vahından Allah'a dualar ederdi, Keban barajında yada herhangi bir barajda türbünler yerine Camiler dikilir ve buralarda 24/24 saat Kur'an okunur ve böylelikle Allah elektrik enerjisi verirdi?

Kısaca Sizi'in yaptığınız Elektrik üreten alternatörün karşısına geçip, Allah'ım ne olur Eleketrik yolla demektir, aynı şeyi Yağmur için düşünün bakalım?

Oysa ne diyor RAD Suresinde, "O yıldırımlar gönderirde onunla dilediğini ÇARPAR" Asen burada demek istenen, yaaaa benim ilahıma inanmazsanız sizi çarpar. çarpılmak ile, yakılmak ile, mutsuzluk ile innaç oluşturulur mu? Asıl verilmesi gereken cevap bdur ve Siz beğenmesinizde Zeus denen Tanrıda böyle bir Tanrı idi ve böyle yöntemler sayesinde uzun süre Efendilerin elinde, kölelerin kafasına indirilen sopa oldu.

Yıldırım gökten yere mi iner, iyi düşünün?

Neyse uzatmayayım soruna döneyim ve cevap vereyim;

Soru: yada yağmur bulutları pozitif ve negatif enerji ile çarpışıyo yıldırım çakıyo,v.s. peki bu buluta pozitif negatif enerjiyi veren kim?
El Cevap: HEBELEHÜBÜ. Aksini kimse ispatlayamaz.

Önerilen Siteler