Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-04-2007, 14:58
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Standart Re: Ey Türk lumpeni! Titre ve donunu giy!

Bu liberal dusmanligi nedir ya. Agzini acan onun bunun ihanetinden bahsediyor, Turkiye'nin duzeyi bu hain edebiyatinin sahipleri sayesinde iyice dusmus durumda. Su hain edebiyatini bu siteden artik uzaklastirmayi oneriyorum. Ona buna hain yaftasi yapistiran once bir kendine baksin. Hain edebiyati yapan zihniyet baskici, despot, yobaz bir zihniyettir. Kendisini kahraman digerlerini kolayca hain ilan eder. Ister laik yada kemalist, ister solcu ister dinci olsun. Bu lafi zirt pirt oraya buraya yazanlari asil ben hain edecegim artik.

Not: Liberal degilim, ama durduk yere hakaret sitemizin kurallarina da uymuyor.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 05-04-2007, 15:44
Üye Değil

commandante: "zavallı *yakıştırması *çok *ağırdır *sevgili *dostum *böyle *bir *itham *özrü *gerektirir."

pante: " Eğer *Respendial'den *bekliyorsan *özürü, *bu *yazıyı *buraya *astığı *için *haklı *olabilirsin. *
Respendial'dan *özür *beklenir.. "

commandante: "tabiiki *bu *yazıyı *buraya *asan *arkadaştan *bekliyorum *bu *özrü"

Benden ozur beklemek nasil bir patavatsizlik, sebep ne?

ikinci sorum, commandante; neden lafi degistiriyorsun, ilk once zavalli solcular yakistirmasi icin ozur bekliyorum diyosun (yani engin ardic) sonra pante'nin destegi uzerine "tabiki aslinda yaziyi asandan ozur bekliyorum" diye kiviriyosun. Yanlis miyim?
Alt 05-04-2007, 15:50
Üye Değil

Sevgili sargon,

"Ona *buna *hain *yaftasi *yapistiran *once *bir *kendine *baksin. "

Peki bakiyorum hmm... durust, fikri neyse zikri o olan vatansever akilli bir adam goruyorum. Demekki liberalligin ihaneti uzerine konusmaya devam edebilirim.

Liberallik tabiki gucunu yobazliktan alir, diktatorlukten alir. Liberal ekonomi tipki Islam gibi celiskili bir sistemdir. Celiskiyi destekleyen insan olamaz, ancak celiskiden menfaat saglayan insanlar olabilir, oda diger fertlerin sirtindan saglanan bir menfaattir.

Bu sebeple liberal dusunceye sicak bakan iki tip insan vardir, cahil insan yiginlari, ve liberal ekonominin varligindan menfaati olan sermaye sahipleri. Demokrasi bunlarin disindadir. Serbest ekonominin neden celiski oldugunu sevgili spartacus biryerlerde cok guzel anlatmisti.
Alt 05-04-2007, 17:00
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Kardes, sen bunlari nerden uyduruyorsun ya. Liberalizm oldukca uzun gecmisi olan ve bir suru dusunurun gelistirdigi bir akimdir. Ama herhalde simdiye kadar kimse liberalizmin gucunu yobazliktan, diktatorlukten aldigini iddia etmemistir. Hic bisey yapamiyosan bir iki sozluge bak bakalim, neymis bu liberalizm denen sey. Ondan sonra belki bir daha kendine bakarsin.

Saga sola tukurerek dolasmayalim lutfen.

Ornek olsun: http://tr.wikipedia.org/wiki/Liberalizm

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 05-04-2007, 17:00
commandante commandante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

commandante - MSN üzeri Mesaj gönder

hiramusta";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
respendial";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugun varolan hatalar bile liberal hain devlet adamlarimiz tarafindan sokulmustur yasaya. Teoride bir hata yoksa pratige bakmak gerek, benim sahsi gorusum; Eger aydinlarimiz bu kadar bencil, kibirli ve tembel olmasalardi, bu liberal hainler meydani bos bulamazdi.
İyiki liberal hain devlet adamlarımız olmuş.Yoksa hala tüp kuyruğunda,yağ kuyruğunda bekliyor olacaktık.
hiramusta dostum senin bahsettiğin o kuyruklar türkiye'nin ambargo zamanlarına denk gelir ve türkiyenin onuru savunulduğu için ambargoya maruz kalmışızdır.Senin iyiyki olmuş dediğin insanlar yüzünden ekonomik bağımsızlığımız yok ve siyasi bağımszılığımızda kaybetmek üzereyiz.

sargon";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu liberal dusmanligi nedir ya. Agzini acan onun bunun ihanetinden bahsediyor, Turkiye'nin duzeyi bu hain edebiyatinin sahipleri sayesinde iyice dusmus durumda. Su hain edebiyatini bu siteden artik uzaklastirmayi oneriyorum. Ona buna hain yaftasi yapistiran once bir kendine baksin. Hain edebiyati yapan zihniyet baskici, despot, yobaz bir zihniyettir. Kendisini kahraman digerlerini kolayca hain ilan eder. Ister laik yada kemalist, ister solcu ister dinci olsun. Bu lafi zirt pirt oraya buraya yazanlari asil ben hain edecegim artik.

dinlerin olmadığı beyinlerin zehirlenmediği bir dünya için....

http://commandantembaran.blogcu.com
Alt 05-04-2007, 17:06
Kıdemli Üye

sargon";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

dostum sargon kime düşman olalım yurdumuzu bu hale sokan insanlara olmayalımda

Alt 05-04-2007, 17:12
Kıdemli Üye

sevgili sargon

haine hain,kahramana kahraman denir.Bugün aşağılanmışlığız ismi lazım olmayan o şahıslar yüzündendir

Alt 05-04-2007, 17:20
Kıdemli Üye

sevgili respendial

pantenin desteği ile senden özür istemem söz konusu olmadı.ben zaten o özrü senden istemiştim.dostum kıvırdığım falan yok,ayrıca patavatsızlık yaptığımıda sanmıyorum.Bu yazıyı asıl yazanla buraya asan aynı kefededir. benim için tekrar tekrar özür borçlanmakta ve son derece aşağı kullanımlarla yani argolarla yaklaşmak yakışık almıyor.

sevgili sargon

liberal düşünce kendi içinde köklü ve kayda değer bir çok bilim insanı yetiştirmiş bir akımdır. ancak şuda var ki liberalizm ve kapitalizm *cehaleti ve muhafazarlığı kendi lehine çok ii kullanır.

dostlar yazılarımızda seviyeyi kaybettiğimizi görüyorum buda hoş bir durum olmasa gerek.

Alt 05-04-2007, 18:13
Üye Değil

Sevgili sargon,

" Not: *Liberal *degilim, *ama *durduk *yere *hakaret *sitemizin *kurallarina *da *uymuyor."

"Turkiye'nin *duzeyi *bu *hain *edebiyatinin *sahipleri *sayesinde *iyice *dusmus *durumda."

" Liberalizm *oldukca *uzun *gecmisi *olan *ve *bir *suru *dusunurun *gelistirdigi *bir *akimdir."

"Saga *sola *tukurerek *dolasmayalim *lutfen."

Camur atmak, tukurerek dolasmak, bunlar asil hakaret kokan ithamlar. Lakin ihanet denilen sey belgeli ise onu yapan kisi sifaten haindir. Benim Ozal'a Demirel'e ve Menderes'e hain demem mi hakaret? Bu bir tespit olamaz mi?

Benim liberalizm hakkinda fazla bilgi sahibi olmadigimi soylemissiniz, benim hangi tespitim liberalizm hakkinda bilinen gerceklerle cakisiyor? Liberalizmin hakkinda cok yayin var diye basit olan ozunu gormezden mi geleyim?

Gordugunuz gibi yazilarinizda bol bol saldiri ve az aciklama var. Eger bildigim birsey yanlissa dogrusunu yazin ogreneyim. Ama benim zaman verip kelimelere doktugum dusunceleri saga sola tukurmek, hain edebiyati, vs vs diye gorurseniz, bendende dusuncelerinizi dikkate alip saymami beklemeyin.

Sevgili commandante,

"Bu *yazıyı *asıl *yazanla *buraya *asan *aynı *kefededir. "

Bu eger patavatsizlik degilse saka olmali. Ben senin egonu, gururunu oksamak zorunda degilim.
Alt 05-04-2007, 18:24
Kıdemli Üye

SEVGİLİ RESPENDIAL
BEN SENDEN EGOMU TATMİN ETMENİ İSTEMEDİM İMA DAHİ ETMEDİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN İDEOLOJİME BİR SATAŞMA MEVCUT DURUMDA BUNUN İÇİN BİR ÇZÜR İSTEDİM.RİCA CİHETİNDE.YAPIP YAPMAMAK İRADESİNE SAHİPSİN.AMA BEN PATAVATSIZLIK YAPMADIM SAYGI HUDUTLARI İÇİNDE KALALIM LÜTFEN.

Önerilen Siteler