Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı
Sn.kartopu;Ben ''sosyalizm/komünizm bir inançtır'' diyorum,
İnançlı bir müslüman,dinini tebliğ(yayma) ederek,şeriatin hüküm sürmesine yardımcı olur,olmak zorundadır..
Siz de sosyalizmi tebliğ(yayma) ederek,insanların size inanmasını,ikna olmasını istiyorsunuz ve bunun sonucunda nihai amacınız olan devrime erişmek istiyorsunuz..
İkinizin de derdi,insanların size inanmasını sağlamak..
|
Bu bağlantıyı kuracağını tahmin etmiştim . Bak senin ne yapacağını nasıl tepki vereceğini biliyorum . Çünkü seni yeteri kadar tanıyorum neye nasıl tepki vereceğini biliyorum.
Sen her şeye muhalifsin senin doğru gördüğün tek şey her şeyi kendiliğinden bırakmak.
Sn Ahlaksız Merak ediyorum senin aklın ne işe yarıyor. Bu durumda ona ihtiyacın yok.
Sosyalizm i burada ben ve arkadaşlar bir çok kere anlattık ama sen bu konuda düşünmemişsin bile bir şeye kilitlenmiş sin. O kilitlendiğin şey hiç bir şeyin değişmediği ve değişmezlik hakim felsefe.
Değişenleri hatta insan müdahalesi ile değişenleri göremiyorsun.
İnanmak la din arasında ki bağlantı yı nasıl kurdun anlamış değilim. Bütün bilimler olabileceğine inanılarak bulunur. Rüzgarı ve onun gücünü görürsün ve alet yaparak enerji elde edersin. Sosyalizm le bunun alakası ne de bakalım. Senin kafan değişmezliğe takılı kalmış Arkadaşım