Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-05-2020, 22:09
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bana kızıyorsun ama kızmayı bile beceremiyorsun..

CHP ve diğer partiler hakkında yazdıklarımı da oku..Sadece akp aleyhine yazmadım burada..

İnsanların geçmişini karıştırmamak lazım ama kişi,geçmişinde dediklerinin izinden bugün gidiyorsa,o zaman o geçmiş önlerine konur..Geçmişte ''Akp'ye sempatim var'' diyen sen,bugün yine ''AKP'ye sempatim var'' diyorsa ve ''dinsiz köpek'' gibi bir söylemden rahatsız değilse,bu geçmişte edilen sözler ortaya konur..
Yalnız benim geçmişimdeki bazı şeyleri ortaya koyacaksan,bugün ne durumda olduğumu da aklında bulundurman lazım..Bunu iyi anla..
Beni bugün geçmişimde Müslüman olduğumu ortaya koyarak eleştiremezsin,çünkü bugün ateistim..Bugün eğer ateist gibi davranmazsam,o zaman beni Müslüman olmakla veya Müslüman kafası taşımakla eleştirebilirsin..
Bu dediklerimi anlayacağını da sanmıyorum..
Çünkü sende akp kafası hep varmış,hepte var olacak..Akp kapansa bile,senin kafa aynı kalacak..
Sana kaç defa,filmin senaryosu umurumda değil dedim ama sen ısrarla filmden bahsediyorsun bana..Bu akp kafası işte..
Burada bir Müslümana Kuran'da onlarca kez ÖLDÜRÜN yazar dediğimde,bu kişi de aynı senin gibi Kuran'daki diğer yazılanlardan filan bahsediyor..Beni,tıpkı senin gibi cımbızlamakla itham ediyor..
ÖLDÜRÜN yazıyor mu?Yazıyor..Gerisi benim umurumda değil ki..!

Kimseye kişisel bir laf etmiyorum burada..İslam dinine veya Müslümanlara da..Edersem,hapisteyim zaten..Bunu da biliyoruz herhalde..!
Kadınlara hakaret ettiğimi de,nereden çıkardın,anlamadım..
Neden rahatsız olacağımı da,sana mı soracağım,onu da anlamadım..Senin rahatsız olmadığın bir şeyden,ben rahatsız olamam mı yani?!
Ne içiyorsun Turdur?

Turdur,tweet'terde takıl sen..Maaş da verirler sana..Niye benim gibi dinsiz köpeklerle takılıyorsun?!
Alt 25-05-2020, 22:37
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana kızıyorsun ama kızmayı bile beceremiyorsun..

CHP ve diğer partiler hakkında yazdıklarımı da oku..Sadece akp aleyhine yazmadım burada..

İnsanların geçmişini karıştırmamak lazım ama kişi,geçmişinde dediklerinin izinden bugün gidiyorsa,o zaman o geçmiş önlerine konur..Geçmişte ''Akp'ye sempatim var'' diyen sen,bugün yine ''AKP'ye sempatim var'' diyorsa ve ''dinsiz köpek'' gibi bir söylemden rahatsız değilse,bu geçmişte edilen sözler ortaya konur..
Yalnız benim geçmişimdeki bazı şeyleri ortaya koyacaksan,bugün ne durumda olduğumu da aklında bulundurman lazım..Bunu iyi anla..
Beni bugün geçmişimde Müslüman olduğumu ortaya koyarak eleştiremezsin,çünkü bugün ateistim..Bugün eğer ateist gibi davranmazsam,o zaman beni Müslüman olmakla veya Müslüman kafası taşımakla eleştirebilirsin..
Bu dediklerimi anlayacağını da sanmıyorum..
Çünkü sende akp kafası hep varmış,hepte var olacak..Akp kapansa bile,senin kafa aynı kalacak..
Sana kaç defa,filmin senaryosu umurumda değil dedim ama sen ısrarla filmden bahsediyorsun bana..Bu akp kafası işte..
Burada bir Müslümana Kuran'da onlarca kez ÖLDÜRÜN yazar dediğimde,bu kişi de aynı senin gibi Kuran'daki diğer yazılanlardan filan bahsediyor..Beni,tıpkı senin gibi cımbızlamakla itham ediyor..
ÖLDÜRÜN yazıyor mu?Yazıyor..Gerisi benim umurumda değil ki..!

Kimseye kişisel bir laf etmiyorum burada..İslam dinine veya Müslümanlara da..Edersem,hapisteyim zaten..Bunu da biliyoruz herhalde..!
Neden rahatsız olacağımı da,sana mı soracağım,onu da anlamadım..Senin rahatsız olmadığın bir şeyden,ben rahatsız olamam mı yani?!
Ne içiyorsun Turdur?

Turdur,tweet'terde takıl sen..Maaş da verirler sana..Niye benim gibi dinsiz köpeklerle takılıyorsun?!
Yallah Ateist filan değilsin sen elli kere bunu anlattım, kafası karışık bir oryantalist papağını İslamofobiksin ki bu da nefret tabanına dayanır. Sen daha ateizmi tarif edememiş bir yobazsın. Kemal Kılıçdaroğlu çıksın Erdoğan'a oy atacağım, kararım kararımdır ben senin gibi fırıldak değilim. Bu kararımdan-eleştirimden sana ekmek çıkmaz.
Kafanda ki sarığın izi duruyor, geçmişin neydi ki şimdi ne olacaksın artist.
Bak Kemal Sunal filmlerini gömenlere, Yeni Akit ne diyor, İslam'a zarar vermiştir diyor peki kim bunu destekliyor IŞİD destekçileri. Şimdide sen çıkıp filmi RTÜK'e şikayet ediyorsun.
Filmin senaryosu umurun da değilmişmiş, belli Yeni Akit ve IŞİD destekçileri yıllarca Kemal Sunal filmlerine olmadık lafları ettiler seninde bilinç altında ki edinimin bu. Sonuçta IŞİD militanı arkadaşları olanda sensin, bu kadar yobazlığını kökten radikal dinci zihniyeti başkalarına yüklemeye kalkışma trol geldin trol kalacaksın.
Bana Twitter'da maaş mı verirlermiş, senin zamanında dincilikten geçinmen gibi bir şey mi?

Kemal Sunal filmleri seni aşar, seni aşan her konuya girip trollük yapma. Bak bakalım Kemal Sunal filmlerini yasaklatmaya kalkanlara. Şikayetleriniz bile aynı hedefe yönelmiş.

"İslam'a en büyük zararı Kemal Sunal verdi"
https://www.yeniakit.com.tr/haber/is...di-191144.html

"Allah inancı olmayan Kemal Sunal Şaban filmlerini vatanımıza sokarak..."
https://odatv4.com/allah-inanci-olma...507161200.html

İslam dinine ve Müslümanlara hatta ateistler ve agnostiklere hatta kadınlara ve annelere yığınla hakaretlerin dolu. Sen kendinin de yazdığın gibi bir insanlık düşmanısın. Darbeci, demokrasi düşmanı, felsefe düşmanı trolsün. Bu yazıların bu forumda duruyor.

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 25-05-2020, 22:49
Üyeliğini Sonlandırmış

Çocuk gibi davranıyorsun..
Alt 25-05-2020, 23:19
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bana dinli demesinlerde , dinsiz köpek desinler. Ben razıyım.

Köpekler onurlu canlılardır.

Bana bırak dinli denilmesini , dinli muamelesi dahi yapılsa hakaret sayarım.
Alt 25-05-2020, 23:55
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Çocuk gibi davranıyorsun..
Troll. Kemal Sunal filmini daha geçen gün AKP'Lİ dediğin RTÜK'e yasaklatmayı başarırsan belki Akit sitesinde haberin yapılır artık. Kına yakarsın.
Daha filmi bile izlememişsin, aynı oryantalistlerin kitaplarını okumayıp konu açmana benzemiş bu olay.
Bir noktaya odaklanıp değersizleştirme, karalama çabasıdır senin bu yaptığın. Trollüyorsun işte.
Neden 50 kişiyi öldürürüz diyen değil, neden sürekli eleştirdiğin yandaş medyadan bir program değilde Kemal Sunal filmi? Çok mu duyar kasmış oldun şimdi?

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 26-05-2020, 10:57
Üyeliğini Sonlandırmış

Turdur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Troll. Kemal Sunal filmini daha geçen gün AKP'Lİ dediğin RTÜK'e yasaklatmayı başarırsan belki Akit sitesinde haberin yapılır artık. Kına yakarsın.
Daha filmi bile izlememişsin, aynı oryantalistlerin kitaplarını okumayıp konu açmana benzemiş bu olay.
Bir noktaya odaklanıp değersizleştirme, karalama çabasıdır senin bu yaptığın. Trollüyorsun işte.
Neden 50 kişiyi öldürürüz diyen değil, neden sürekli eleştirdiğin yandaş medyadan bir program değilde Kemal Sunal filmi? Çok mu duyar kasmış oldun şimdi?
Rtük'ün bir şey yapmayacağını tabi ki biliyorum..
Bu şikayetlere bakan kişi veya kişiler,bu sözlerden rahatsız olan birini görsünler/bilsinler diye,bu şikayetimi yaptım..

DİNSİZ KÖPEK söyleminden rahatsız olmayan kimse,dinsizlere köpek gözüyle bakmaktadır..Sen de böyle birisisin..

Sene 2020..Akp'ye sempatin var ve dinsizlere köpek gözüyle bakıyorsun..Sen busun işte..
Alt 26-05-2020, 11:22
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ahlaksız moralin çok berbat galiba

Köpek denilmesinden neden rahatsızsınki ?
Dinsiz maymun deseler yine aynı tepkiyi verirmiydin bilmiyorum.

G.tünde delik olan maymunlarız diyende sendin. Mesele bir hayvana benzetilmekse maymunda bir hayvan .

Filmi şikayet ettim diyorsun . Niye şikayet ediyorsunki ? Ahlaki bir problemmi var ?
Ayrıca neyi ! Kime şikayet ediyorsun oradan adaletmi bekliyorsun?

Uğraştıgın şeye bak
Alt 26-05-2020, 11:47
Üyeliğini Sonlandırmış

ilahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahlaksız moralin çok berbat galiba

Köpek denilmesinden neden rahatsızsınki ?
Dinsiz maymun deseler yine aynı tepkiyi verirmiydin bilmiyorum.

G.tünde delik olan maymunlarız diyende sendin. Mesele bir hayvana benzetilmekse maymunda bir hayvan .

Filmi şikayet ettim diyorsun . Niye şikayet ediyorsunki ? Ahlaki bir problemmi var ?
Ayrıca neyi ! Kime şikayet ediyorsun oradan adaletmi bekliyorsun?

Uğraştıgın şeye bak
Birisi senin karşına geçip DİNSİZ KÖPEK derse rahatsız olmaz mısın?
Sen de anlamıyorsun değil mi?
Tv'de şu an birisi çıkıp,bir dizide HADİ ORADAN MÜSLÜMAN KÖPEK diyebilir mi?
Diyemez değil mi?
Kimse de tv'de DİNSİZ KÖPEK diyemez işte..
Alt 26-05-2020, 13:41
bilgivehis bilgivehis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sen de anlamıyorsun değil mi?
Ahlaksız, burada tartışanlar olsun, diğer ziyaretçiler olsun, hepimiz anlıyoruz ama senin anlamadığın bir sorun var.
Hakarete tepki göstereceksin diye tam da dincilerin aradığı şeyi yapıyorsun, doğrudan dincilere hizmet ediyorsun.
Söz konusu filmi ve Kemal Sunal'ı istemeyen, yasaklanmasını isteyen zaten dinciler, bunu kendi medyalarında da açıkça yazdılar.
Şimdi sen de tepki gösterince ister-istemez dincilere fırsat vermiş ve onların ekmeğine yağ sürüyorsun.
Yani senin tepkin haklı olsa dahi bumerang gibi kimseye dokunmadan yine seni vuruyor.
"Ben hakarete tepki gösteririm" noktasında takılı kalmaman gerekiyor, konuyu geniş şekilde değerlendirmen gerekiyor.
Dolayısıyla dinsizlik adına kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun, hassas bir dönemdeyiz ve her şeyi geniş düşünmek zorundayız.
Alt 26-05-2020, 15:09
Yıldıztozu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yıldıztozu Yıldıztozu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Rtük ''müslüman köpek'' diyince sansürlüyorsa ve bunun üstüne ''dinsiz köpek'' diyeni sansürlemiyorsa bu bir sorundur.
Ahlaksız bu kısımda haklı.

Önerilen Siteler