Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı
Bana kızıyorsun ama kızmayı bile beceremiyorsun..
CHP ve diğer partiler hakkında yazdıklarımı da oku..Sadece akp aleyhine yazmadım burada..
İnsanların geçmişini karıştırmamak lazım ama kişi,geçmişinde dediklerinin izinden bugün gidiyorsa,o zaman o geçmiş önlerine konur..Geçmişte ''Akp'ye sempatim var'' diyen sen,bugün yine ''AKP'ye sempatim var'' diyorsa ve ''dinsiz köpek'' gibi bir söylemden rahatsız değilse,bu geçmişte edilen sözler ortaya konur..
Yalnız benim geçmişimdeki bazı şeyleri ortaya koyacaksan,bugün ne durumda olduğumu da aklında bulundurman lazım..Bunu iyi anla..
Beni bugün geçmişimde Müslüman olduğumu ortaya koyarak eleştiremezsin,çünkü bugün ateistim..Bugün eğer ateist gibi davranmazsam,o zaman beni Müslüman olmakla veya Müslüman kafası taşımakla eleştirebilirsin..
Bu dediklerimi anlayacağını da sanmıyorum..
Çünkü sende akp kafası hep varmış,hepte var olacak..Akp kapansa bile,senin kafa aynı kalacak..
Sana kaç defa,filmin senaryosu umurumda değil dedim ama sen ısrarla filmden bahsediyorsun bana..Bu akp kafası işte..
Burada bir Müslümana Kuran'da onlarca kez ÖLDÜRÜN yazar dediğimde,bu kişi de aynı senin gibi Kuran'daki diğer yazılanlardan filan bahsediyor..Beni,tıpkı senin gibi cımbızlamakla itham ediyor..
ÖLDÜRÜN yazıyor mu?Yazıyor..Gerisi benim umurumda değil ki..!
Kimseye kişisel bir laf etmiyorum burada..İslam dinine veya Müslümanlara da..Edersem,hapisteyim zaten..Bunu da biliyoruz herhalde..!
Kadınlara hakaret ettiğimi de,nereden çıkardın,anlamadım..
Neden rahatsız olacağımı da,sana mı soracağım,onu da anlamadım..Senin rahatsız olmadığın bir şeyden,ben rahatsız olamam mı yani?!
Ne içiyorsun Turdur?
Turdur,tweet'terde takıl sen..Maaş da verirler sana..Niye benim gibi dinsiz köpeklerle takılıyorsun?!
|
Yallah Ateist filan değilsin sen elli kere bunu anlattım, kafası karışık bir oryantalist papağını İslamofobiksin ki bu da nefret tabanına dayanır. Sen daha ateizmi tarif edememiş bir yobazsın. Kemal Kılıçdaroğlu çıksın Erdoğan'a oy atacağım, kararım kararımdır ben senin gibi fırıldak değilim. Bu kararımdan-eleştirimden sana ekmek çıkmaz.
Kafanda ki sarığın izi duruyor, geçmişin neydi ki şimdi ne olacaksın artist.
Bak Kemal Sunal filmlerini gömenlere, Yeni Akit ne diyor, İslam'a zarar vermiştir diyor peki kim bunu destekliyor IŞİD destekçileri. Şimdide sen çıkıp filmi RTÜK'e şikayet ediyorsun.
Filmin senaryosu umurun da değilmişmiş, belli Yeni Akit ve IŞİD destekçileri yıllarca Kemal Sunal filmlerine olmadık lafları ettiler seninde bilinç altında ki edinimin bu. Sonuçta IŞİD militanı arkadaşları olanda sensin, bu kadar yobazlığını kökten radikal dinci zihniyeti başkalarına yüklemeye kalkışma trol geldin trol kalacaksın.
Bana Twitter'da maaş mı verirlermiş, senin zamanında dincilikten geçinmen gibi bir şey mi?
Kemal Sunal filmleri seni aşar, seni aşan her konuya girip trollük yapma. Bak bakalım Kemal Sunal filmlerini yasaklatmaya kalkanlara. Şikayetleriniz bile aynı hedefe yönelmiş.
"İslam'a en büyük zararı Kemal Sunal verdi"
https://www.yeniakit.com.tr/haber/is...di-191144.html
"Allah inancı olmayan Kemal Sunal Şaban filmlerini vatanımıza sokarak..."
https://odatv4.com/allah-inanci-olma...507161200.html
Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı
Kimseye kişisel bir laf etmiyorum burada..İslam dinine veya Müslümanlara da..Edersem,hapisteyim zaten..Bunu da biliyoruz herhalde..!
Kadınlara hakaret ettiğimi de,nereden çıkardın,anlamadım..
|
İslam dinine ve Müslümanlara hatta ateistler ve agnostiklere hatta kadınlara ve annelere yığınla hakaretlerin dolu. Sen kendinin de yazdığın gibi bir insanlık düşmanısın. Darbeci, demokrasi düşmanı, felsefe düşmanı trolsün. Bu yazıların bu forumda duruyor.