Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-05-2020, 18:45
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

bilgivehis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahlaksız, burada tartışanlar olsun, diğer ziyaretçiler olsun, hepimiz anlıyoruz ama senin anlamadığın bir sorun var.
Hakarete tepki göstereceksin diye tam da dincilerin aradığı şeyi yapıyorsun, doğrudan dincilere hizmet ediyorsun.
Söz konusu filmi ve Kemal Sunal'ı istemeyen, yasaklanmasını isteyen zaten dinciler, bunu kendi medyalarında da açıkça yazdılar.
Şimdi sen de tepki gösterince ister-istemez dincilere fırsat vermiş ve onların ekmeğine yağ sürüyorsun.
Yani senin tepkin haklı olsa dahi bumerang gibi kimseye dokunmadan yine seni vuruyor.
"Ben hakarete tepki gösteririm" noktasında takılı kalmaman gerekiyor, konuyu geniş şekilde değerlendirmen gerekiyor.
Dolayısıyla dinsizlik adına kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun, hassas bir dönemdeyiz ve her şeyi geniş düşünmek zorundayız.
Banane dincilerin,bilmem necilerin ne düşündüklerinden,ne yaptıklarından..

Ben mesela İsrail'in politikalarını eleştirdiğim zaman,İsrail'in politikalarını eleştiren müslümanlarla yanyana mı yer alırım?
Ne alakası var?!

Filmin adının ne olduğu,hangi kanalda yayınlandığı,konusunun ne olduğu,oyuncularının kim olduğu umurumda değil..

Benim karşıma geçip birisi DİNSİZ KÖPEK diyemezse,tv'de de birisi DİNSİZ KÖPEK diyemez..
Sen de anlamamışsın sevgili bilgivehis..Anlamadığın halde,benim anlamadığımı söylemişsin..!

Geniş düşünmek şu mu yani;
''Yobazlar Kemal Sunal'ın filmlerinden rahatsız,o yüzden sen de rahatsız olamazsın..Sana bu filmlerde KÖPEK denilse bile,sesini çıkarmaman lazım..Çünkü sesini çıkarırsan,yobazlarla aynı safta yer alırsın..''
Bu geniş düşünmek değil,düşünememek..
Bir şeyi düşünürken,başkalarının ne düşündüğü hesaba katılmaz,sadece düşünülür..
Alt 26-05-2020, 19:01
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rtük'ün bir şey yapmayacağını tabi ki biliyorum..
Bu şikayetlere bakan kişi veya kişiler,bu sözlerden rahatsız olan birini görsünler/bilsinler diye,bu şikayetimi yaptım..

DİNSİZ KÖPEK söyleminden rahatsız olmayan kimse,dinsizlere köpek gözüyle bakmaktadır..Sen de böyle birisisin..

Sene 2020..Akp'ye sempatin var ve dinsizlere köpek gözüyle bakıyorsun..Sen busun işte..
Troll..

Akparti'ye oy atıp iktidar eden tarikatçı sarıklı mücahit, burada herkese istisnasız tartıştığın herkese dinci ve Akparti'li yakıştırması yaptın. Akpartili olan, oy atan ve iktidarı veren, sonrada büyük ihtimal kadro bulamayıp kin-nefretle bu sayfalara dadanan sensin.

Sen truva atı bir trolsün. Bütün gayretin kendi kin ve nefretini bu sayfalarda ki herkesin de göstermesi. Bunu yapmayan veya yorumlarına itiraz eden herkesi yaftalıyorsun.

Darbecisin ve ırkçısın, yazdıkların ortada. Kemal Sunal filmini gidip abilerine şikayet ettin bunu da burada matah bir şey gibi lanse etmeye kalkıyorsun ve yine ağına takılanlar oluyor.

Sen darbeci, demokrasi düşmanı, işkence taraftarı ve Müslümanlara hakaretler etmiş birisin. Kadın ve felsefe düşmanısın hatta öldürülen çocuklara bile üzülmediğini belirten bir saplantılı tipsin ve bütün bunları ateizm adı altında kusuyorsun, sana uymayan ateistleri namuslu-namussuz diye kategorize edecek, agnostikler Işid'lilerle aynıdır diyecek ve kendi öz annene Or....u diyecek kadar saplantılı bir tipsin.

Spartacus'un dediği gibi sen sadece Allahsız peygambersiz bir bedevisin, geri kalan her şeyin tas tamam olduğu gibi duruyor, bütün reflekslerin olduğu gibi tas tamam devam ediyor. Tek yaptığın safsata üretmek. Bu filme sansür getirirsen Yeni Akit ve yukarıda adresini attığım İşıd taraftarlarından bol bol kutlama alırsın artık. Nasıl olsa kökünüz bir. Senin onlardan hiç bir farkın yok ve sürekli istisnasız her konuda aynı yönteme başvuruyorsun, bunu Spartacus'e, Khaos'a, Felâsife'ye, bir başka sitede onlarca-yüzlerce insana ve benim yazılarını hiç görmediğim ama alıntı yapıldığında gördüğüm İlahimasal'a ve, ateiste, agnostiğe, Müslümana, senin bu yaptıklarına karşı durduğum için bana ve özellikle işkenceden geçirilmesini istediğin-umduğun başörtülü kadınlara...

İnsanları ayrıştırmanın ve Müslüman veya herhangi bir partili olmanın veya başörtülü bir kadın olmanın suç olmadığını birisi anlatacaktır elbet.

Senin Kemal Sunal filmine yaptığın bu düşmanlık Yeniakitçilerle ve Işid yandaşlarıyla birebir düşündüğün ve hareket ettiğin bir kere daha ortaya çıktı. Gidip Kemal Sunal filmini daha geçen hafta AKPLİ RTÜK dediğin abilerine şikayet ettin hem de izlemediğin bir filmi. Bu nasıl kopamamazlık Ahlaksız efendi?

Söz konusu filmi ve Kemal Sunal'ı istemeyen, yasaklanmasını isteyen zaten dinciler, bunu kendi medyalarında da açıkça yazdılar.
Şimdi sen de tepki gösterince ister-istemez dincilere fırsat vermiş ve onların ekmeğine yağ sürüyorsun.
Yağ sürdüğü falan yok bizzat kendisi insanlık düşmanı bir yobaz. Başka sayfalardan atılmasının ve bu site admini tarafından Allahsız-peygambersiz Bedevi ilan edilmesinin sebebi bu. Adam kendi Akparti düşmanlığı hırsını burada kendisine yorum yapanlardan almaya çıkarıyor, herkesi Akpartili olmakla suçlayarak ve kendisi Akpartili olduğu ve oy attığı halde. Herkesi dincilikle suçlamak, ateistleri kategorize ederek ve agnostiklere Işidli teröristler diyerek. Hal bu ki kendisi dinci yaşadığı halde.
Bu kişi bunları bilinçsizce yapıyormuş gibi yıllardır bu adama laf anlatmaya çalışıyorsunuz ama gerçekte olan bu adamın benim anlattığım gibi saplantılı bir kin-nefret insanı oluşu ve kendisine yorum yapan herkesi yaftalaması.

Bu kişi bir provakatördür, gün gelir o sayfalarda açılır. Fetö darbesine karşı çıkan herkesi faşist, Gezi eylemine katılmış ama terörle işi olmayan her protestocuyu da anarşistlik üzerinden suçlayıp terörist gibi göstermiş saplantılı hastalıklı, ne idüğü belirsiz, ateistim diyerek her şeyi kendisine hak gören arızalı bir beyin.. Bu kişi ateist falanda değil, İslamofobik, ırkçılığı, işkenceyi, darbeciliği öven bir softa. Spartacus'un dediği gibi, hayatından çıkardığı bir iki eşya bir sarığı bir cübbesi. her şeyi tastamam kalmış bir Bedevi, bir ahmak.

Ahlaksız sen Kemal Sunal filmini yasaklat sana YeniAkit ödül verecek ha gayret. Ama bu sayfalarda Kemal Sunal'ı filmlerini hiç kimseye kötüleyemezsin bunu başaramayacaksın.

Hakarete tepki göstereceksin diye tam da dincilerin aradığı şeyi yapıyorsun, doğrudan dincilere hizmet ediyorsun.
Bu trolün dinciler dediğiniz kesimi hiç şikayet ettiğini gördünüz mü? Hiç bir yerde hiç bir zaman görmediniz göremezsiniz. Hala mevzuyu ayılmamışsınız. AKPLİ RTÜK dediği abilerine Kemal Sunal filmini şikayet ediyor. Aynı Yeniakit ne yapıyorsa onu yapıyor, hem Akparti tabanı, oydaşı hem de insanları dincilikle ve Akpartili olmakla suçluyor. Baskın hırsız ev sahibini bastırır demişler.

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 26-05-2020, 20:23
Üyeliğini Sonlandırmış

Turdur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kişi bir provakatördür, gün gelir o sayfalarda açılır.
Hoşgörülü birisiyim..Bana edilen sözlere tahammül gösterebilirim..
Beni bu forumda ölümle bile tehdit eden oldu,alışığım böyle şeylere..

Bana karşı bu kadar kendini yorarak mesaj atman sağlıklı değil..
Ben senin düşmanın filan değilim..

Dinsizlerin olduğu bir platform burası..Burada benim gibi ateist,agnostik veya deist insanlar bulunuyor..Burada din/devlet/ideoloji lehine veya aleyhine yazılar yazılıyor..Saygılı olmak kaydıyla..Saygı duymasak bile,forumun kuralları var..!

Bunların farkına var artık..Burası Müslümanların veya Yahudilerin takıldığı bir yer değil..Bu bakımdan benim açtığım konularda bir anormallik yok..Saçmasapan şeyler yazsam bile,bunda bir anormallik yok..Çünkü anormal olan bizim yazdıklarımız değil,bizzat kendimiz..Anormal olan biziz..Bizden normal cümleler kurmamızı bekleme sevgili Turdur..!

Geçmişimizde farklı şeyler yaşasak bile,bugün geldiğimiz noktada ateist-agnostik-deist olarak yaşamımıza devam ediyoruz..Yani önemli olan bugün ne olduğumuz..
Yani beni veya bir başka dinsiz kişiyi,geçmişi yüzünden yargılayamazsın ancak geçmişiyle uyumlu şeyler düşünürse/söylerse başka..

Çok eskiye gitmene gerek yok,son 1 yıldaki mesajlarıma bak,tek bir kişiye hakaretimi göremezsin..Herhangi bir dine veya devlete dair de bir şey göremezsin..
Yani kendini kasma artık..Sayfalar açılır filan..Ne sayfası Turdur?
Yönetime şikayet edebilirsin beni..Bu ahlaksız provokatörlük yapıyor,trol bu,bizi kızdırıyor filan de istersen..Banane..
Akp'ye sempatisi olan,dinsizlere köpek denilmesinden rahatsız olmayan sevgili Turdur..
Alt 26-05-2020, 20:48
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Hoşgörülü birisiyim..
Darbeci, işkence savunucu, insanlık düşmanı, oğlunun teröristliği yüzünden anneliğe terörist anneliğini yakıştıran, felsefe ve konuda görüldüğü üzere sanat düşmanı hiç kimseyi hoşgörülü olarak tanımlayamam. Bu senin narsizminin bir yansıması. "Küfüre karşı değilim herkes hayvandır" demenle bu konuda ki şikayetin senin nasıl fırıldak birisi olduğunu ortaya seriyor.

Hala trollük ve manipülasyon peşindesin, ben yazacaklarımı yazdım ve burada değiştirme imkanım da yok bu mesajlarım sabit kalacak burada bir not gibi.
Cinsellik ve kadın düşmanı troll, darbeci, işkence savunucusu troll.
Sen ateist değilsin, bunu her zaman yazdım ve yazmaya da devam edeceğim, İslamofobik bir ırkçısın. Spartacus'un yokluğunda coştun. Ve sana karşı yorum atan herkesi Akpartili ve dinci veya Müslüman olmakla suçladın. Bunu süreklilik haline getirdin.
Konuya ve senin yaptıklarına elbette vakıf olacak insanlar çıkacaktır.
Hala hoşgörüden ve ölüm tehditinden bahsedip şovenlik yapıyorsun. Yap bakalım.
Seni yönetime de şikayet etmedim etmeyeceğim, onlarda büyük ihtimal okuyorlar forumda ki yorumları, bu yüzden hiç kimseyi yönetime şikayet etmem.

Sadece Spartacus bu konulardan el etek çekti diye yine azıttın, olup biten kendi kin-nefret kusmuklarına ve manipülatif-provakatif safsatalarına bir zemin bulmuş olabilmen.
Şimdi git Yeniakit'in ne kadar rahatsız olduğu film varsa "AKPLİ RTÜK" dediğin abilerine şikayet et.

Dinsizlerin olduğu bir platform burası..Burada benim gibi ateist,agnostik veya deist insanlar bulunuyor..Burada din/devlet/ideoloji lehine veya aleyhine yazılar yazılıyor..Saygılı olmak kaydıyla..Saygı duymasak bile,forumun kuralları var..!
Dinsiz platform olması kin-nefret ve düşmanlık platformu manasına gelmiyor, sadece senin işine geliyor. Hala "benim gibi ateist agnostik" diyorsun, sen İslamofobik bir ırkçısın. Ateistlerin ve Agnostiklere düşmansın, Agnostikleri terörist ilan edecek kadar meydanı bol bulduğunda saldırabiliyorsun. Aynı dinsiz insan teröristtir diyenlerin tas tamam aynısısın. Forum kuralları da saygınlığı korumuyor, onlar sadece birer yazı olarak duruyorlar. Yine manipülasyon yine şovenlik. Akpartinin iktidarı için elinden geleni yapıp ardından Fetö darbesini savunmayan herkesi Akpartili veya Müslüman ilan etmen bile saplantını ortaya döküyor. Savunma yapacak hiç bir malzemen yok çünkü. Senin elinden sapkınca ve kin-nefret tabanlı mesajlarına gelen her yoruma aynı şeyi yapmaktan başka hiç bir şey gelmiyor, Agnostikleri Işidçilerle eşitlemen ve Işidin yaptığı katliamlardan ötürü Agnostikleri sorumlu tutman gibi.

Daha uzatmayacağım, bu konuda ki son mesajım olur umarım.

Ve yine umarım ki diğer okuyucularda benim bu konuda ki mesajlarımı okurlar ve Kemal Sunal filmlerine kin-nefret kusanların özünde kimler olduğunu artık uyanırlar ve kimsenin nefretine alet olmadan filmleri bağlamından ve bütünlüğünden koparmayıp tek tek replik üzerinden gitmek yerine bütünlüğe bakabilirler.

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 26-05-2020, 21:40
Üyeliğini Sonlandırmış

Turdur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
……..
Ve yine umarım ki diğer okuyucularda benim bu konuda ki mesajlarımı okurlar.....
Çok kasıyorsun,yani çok gerginsin..Bu forumu çok önemli bir şeymiş filan sanıyorsun..Diğer okuyucular filan..Toplasan forumda 40 kişi anca var,bunların da yarısı doğru düzgün yazmıyor bile..20 kişiyiz burada..Alooo..Tweetter değil burası..Her birimizin milyonlarca takipçisi filan yok..Youtube'da değil burası..
Türkiye'nin nerdeyse tamamı,varlığımızdan,bu forumdan bihaber..
Anlıyor musun?Kendi kendimize takılıyoruz burada..O yüzden az sakin ol..Kapat bilgisayarı,rahatla biraz

Beni de boşver,kimsem kimim..Asıl sen kendine odaklan..Sen kimsin?
Akp'ye sempatisi olduğunu söyleyen birisisin..Hahaha..
2020 Türkiye'sinde,bundan daha kötü durumda olan birisi olamaz..Çok kötü durumdasın,çok..Bunu sana anlatmam mümkün değil..
Alt 26-05-2020, 21:53
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

..Bu forumu çok önemli bir şeymiş filan sanıyorsun....
Degilmi ?
Niteliginemi niceliginemi bakıyorsun forumunun.

Madem öyle , şikayet ettim diye niye böyle bir başlıgı buraya acıyorsun git o dedigin yerlere aç.

Ahlaksız şu gereksiz başlıga daha fazla yazmayalım.

Sen şu petra , mitoloji işlerinde fena değilsin. Oralara yaz da okuyalım.
Alt 26-05-2020, 22:17
Üyeliğini Sonlandırmış

ilahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Degilmi ?
Niteliginemi niceliginemi bakıyorsun forumunun.

Madem öyle , şikayet ettim diye niye böyle bir başlıgı buraya acıyorsun git o dedigin yerlere aç.

Ahlaksız şu gereksiz başlıga daha fazla yazmayalım.

Sen şu petra , mitoloji işlerinde fena değilsin. Oralara yaz da okuyalım.
Alışmış g.tte don durmazmış..Biz de buraya alışmışız

Önerilen Siteler