LEVH´isimli üyeden Alıntı
Din yalan diye bilim safsatasına dönecek değilim. Safsata safsatadır. Bu şeyleri bilerek koyuyorlar, amaç islamı yok etmek. Miadını doldurdu. İslam, hristiyanlık, yahudilik hepsi gidici. Amaçları "tek dil, tek din, tek devlet, tek bayrak" olan küresel bir devlet kurmak. Küreselcilik aslında budur. Risk sıfır, herkes köle. Evet bir dinleri var, gerekirse detaylandırırız. Şeytanın da işin içinde olduğu bir din türü, burada da bilindiğine eminim.
|
Geleceği gören bilgisayar başlığına yazdıklarını okuduktan sonra sana bir şey yazılıp yazılamayacağı konusunda emin değilim.
Eminim ben determinize ilk nedene bağlı robotumdur ve sana yazdırılıyorumdur ya da ulu nedensellik ve akış beni bu yazacaklarımı ve olanların böyle olmasını gerekli kılmıştır.
Ben bilim savunan biri değilim
non-din
non-bilim
Serbest düşünce, felsefe, bilişsellik, kendi yolum, bilgi toplama bunlarla ilgiliyim.
İşin aslı ben kripto bilgi madencisiyim. Bu henüz senin neslinin bilmediği bir şey.
Yani bilime beş kuruş yatırımım yok
Benim için dinle eşit yakın ölçüde değersiz ya da paralele işlev
Tanrı tanrı değilse acaba şeytan kim?
Buradakilerin geneli nasıl din ve silümasyonu aynı kefeye koyuyorsa ben din ve din karşıtlığını aynı kefeye koyuyorum. Simülasyonu reddeden ve onunla mücadele edenlere karşı mücadele eden herkes aynı cephededir. Simülasyon olduğunun farkında olmayan herkes, mağdurdur. Küreselciler bu işin tepesindedir.
|
Simulasyonla determinizme inanarak mı (güç vererek mi) mücadele ediyorsun?
En büyük mağdurlar dindarlar değil mi? Hem kandırılmış hem de anti gerçek lejyoneri ve devşirmesine dönüştürülmüşler.
Evrensel anlamda küreselciliğe karşı durmak gerçek yiğitliktir, gerçek mertliktir. Bunu yapamayan, acaba dünyayı Tanrı mı yaratmıştı, yoksa kendi kendine mi oluşmuştu kısır döngüsünden çıkamayan zavallıların simülasyonu idare eden zalim, zorba, despot firavunlara ve onların yer yüzündeki gölgelerine karşı çıkmaları nasıl mümkün olabilir?
|
Bence simulasyoncu özneyi tekilleştirme
İkincisi fikrimi söyledim. Ortadoğu dinlerinin dış uzaydan inişler sonucu olduğu halka ifşa edilmeden o din çözümlenemeyecek ve çözünmeyecek. Diğer paradigmaları komplo örtüyor.
Şu var. Bizlerde eski inanır dindar ya da müslümandık yani müslümanlar özeleştiri yapar gerçeği arar sineyi insana dönerse kimse onları yadırgamayacak ve yargılanmayacaktır. Bu herkesin geçmiş ortak kandırıldığı bir oluşum
ben olsam insanları/diğerlerini zavallı yada aciz olarak tanımlazdım, görmezdim..