Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Diğer Bilimler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-02-2021, 14:09
Singularity Singularity isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Alternatif Bilimler 1- 25.Kare Tekniği Deneyi

25.Kare tekniği, bir kişinin yapması istenen bir şeyi kişinin bilinçaltına mesajlar yollayarak yaptırmaktır. Firavun soyundan gelen küreselciler tarafından sıklıkla kullanılır. Ancak, firavun soyu tarafından köle, manipüle edilmesi gereken aptal beyinler olarak görülen bizler de onların bilgisine araştırma yaparak ve öğrenerek ulaşabilir, ve bu tekniği geliştirebiliriz.

Bilinçaltı mesaj ya da subliminal mesaj, anlatılmak ve yönlendirilmek istenilen olayı başka bir objenin içerisine bir işaret ya da yazılı olarak gizlenmesidir. 1957 yılında, James Vicary ‘Picnic' adlı filminde bunu denemeye karar veriyor. Filmde her 5 saniyede bir, saniyenin 1/3000'ne denk gelecek şekilde patlamış mısır ye veya kola iç gibi frameler yerleştiriyor ve sinema salonunda film arasında patlamış mısır ve kola satışları büyük bir artış yakalıyor. Teknik bu deneyin ardından önemli ölçüde popülerlik kazanmıştır.

Objektif olarak diyebiliriz ki, şu an küresel çete yoğun şekilde bu tekniği kullanmakta, kullandığınız şampuandan binek aracınıza, oy vereceğiniz partiden dini inancınıza kadar her şeye karar vermektedirler.

Şimdi burada bu tekniği içeren bir deney yapacağız.

Atoller, etrafında Okyanus olan, içinde Okyanusa bağlı veya bağımsız iç deniz bulunan ada veya ada gruplarının genel adıdır.

Aşağıdaki fotoğrafta, daire içine alınmış Atoll adasının ismi nedir? Lütfen fotoğrafta işaretlenen daire içindeki adaya 10 saniye odaklandıktan sonra seçeneklere geçiniz.

a) Buruni
b) Vilufushi
c) Guraidhoo
d) Thimarafushi
e) Veymandoo

Verdiğiniz yanıtları aşağıya yazın, biraz birikince değerlendirme yapalım. Subliminal mesajı gördükten sonra yanıtınızı değiştirmeyin.

İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Levhuminati.

Konu Singularity tarafından (02-02-2021 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.
Alt 09-02-2021, 11:26
Yasaklandı

İyiki cevap verirsiniz dedim yani.
Alt 09-02-2021, 17:02
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

LEVH , Aşşağıdaki fotograf dedigin ne?
fotografı koymayımı unuttun yada bir tek senmi görebiliyorsun?

Simulasyon hatası deme sakın.
Degil 25 kare , kareleri gözümün içine soksalar etkilenmiyorum.
Belki bana ve birilerinede ait bir savunma mekanizmam var.
Begendigim ve ihtiyacım olan haricinde hiç bir şeyi almam.

Neyse , resim / foto?
Alt 09-02-2021, 21:41
"ictenlik" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
"ictenlik" "ictenlik" isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Arkadaşım ne anlatmak istiyorsan onu anlatsana...

Bir ikincisi ben o resmi görüyorum. Atol adasının ismini felan bilmiyorum, bir şey anlamadım..

Döndüm 10 saniye odaklandım ve mesela balığa benziyor ve hem isim kolay olduğu ,hem okunabilen tek isim o olduğu, hem bi halt bilmediğim hem en başta olduğu ve balığa en yakın çağrışım olduğu için Buruni seçmek ister gibi oldum..

Senin küresel çete ve propaganda dediğinden herkesin bir seviyede haberi var, bilgi tabanı senle aynı olmayabilir.
Hele politik sosyal duyarlılığı bilinci olan biri emin ol bazı şeylerin farkındadır. Bilgi tabanı uyuşmasa bile.
Psiko-politik patolojik pasifizmden daha büyük aktif zehirlenme uyuşma yok...

Senin küresel çete dediğin bir avuç elit gibi görünüyor olabilir ama herkes/çoğu işbirlikçi... Yani insanların neredeyse tamamını kapsıyor.

Nereye varmak istiyorsan onu söyle..

Herkesin yanıldığı ya da herkesin kaybettiği gün neyin olduğunun önemi yok
Alt 09-02-2021, 21:45
Üye

LEVH´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
oy vereceğiniz partiden dini inancınıza kadar her şeye karar vermektedirler.
Bunu dönüp ilgililere anlatsana bu cümleyi sevdim bak.
Bunu zaten biliyoruz. emin ol buradakiler bunu biliyor. Bunu mesela dindar bir forumdaki arkadaşların duymaya ihtiyacı var ya da başkaları.. Bunu bilmeyenler...

Mesela en başta seçilmişler. Kim karar verdi hala farkında değiller. Kendilerini seçilmiş sanıyorlar..

Alt 10-02-2021, 12:18
Yasaklandı

ilahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
LEVH , Aşşağıdaki fotograf dedigin ne?
fotografı koymayımı unuttun yada bir tek senmi görebiliyorsun?

Simulasyon hatası deme sakın.
Degil 25 kare , kareleri gözümün içine soksalar etkilenmiyorum.
Belki bana ve birilerinede ait bir savunma mekanizmam var.
Begendigim ve ihtiyacım olan haricinde hiç bir şeyi almam.

Neyse , resim / foto?
Yükleme sitesinden kaynaklı olabilir. Bazı resimler bazı tarayıcılardan görüntülenemiyor bazı nedenlerden dolayı. proxy yada VPN ayarlarından da kaynaklanıyor olabilir. Gören görüyor.
Alt 10-02-2021, 13:15
Üye

Arkadaşım şunu mu demek istiyorsun.
Küresel elit (çete) (dış güçler) bunları yapıp tezgahladığı için biz (yani genel toplum) masumuz. Yani genel halk yığınları bilinçdışı kararlar verdiği (programlandığı ve güdüldüğü) için aslında (yanlış bir tanrının peşinden gittiği ve aldatıldığı için) masumdur ve (kullanılmıştır) islam dininin peşine gitmesi ya da küresel çapta aldatılması onların seçimi değil.
Ben yazılandan bunu anlıyorum.
İkinci seçenekte muhafazakar tabanın kimi uçlarda aydınlanma ve temas arayışları var.
Covidin dayattığı konjonktür, genel önceki hikayeler, Tarsuslar Göbeklitepeler diğer buluntular onları uyanışa ya da sahte tanrıdan kopuşa kurtuluşa zorluyor olmalı....
Emin değilim...
Düşüncelerini dürüst açık biçimde yaz lütfen....

Alt 15-02-2021, 12:27
Yasaklandı

"ictenlik"´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım şunu mu demek istiyorsun.
Küresel elit (çete) (dış güçler) bunları yapıp tezgahladığı için biz (yani genel toplum) masumuz. Yani genel halk yığınları bilinçdışı kararlar verdiği (programlandığı ve güdüldüğü) için aslında (yanlış bir tanrının peşinden gittiği ve aldatıldığı için) masumdur ve (kullanılmıştır) islam dininin peşine gitmesi ya da küresel çapta aldatılması onların seçimi değil.
Ben yazılandan bunu anlıyorum.
İkinci seçenekte muhafazakar tabanın kimi uçlarda aydınlanma ve temas arayışları var.
Covidin dayattığı konjonktür, genel önceki hikayeler, Tarsuslar Göbeklitepeler diğer buluntular onları uyanışa ya da sahte tanrıdan kopuşa kurtuluşa zorluyor olmalı....
Emin değilim...
Düşüncelerini dürüst açık biçimde yaz lütfen....
Anlaman gereken kadarını anlamışsın zaten. Daha açık yazmaya gerek kalmamış. O yüzden ilk kısımla ilgili yeni bir şey eklemeyeceğim, aynen o şekil. Evet islamcı kesimde de ciddi şekilde sorgulama var, hem de en ciddi kalemler bunu yapıyor.
Göbeklitepenin filan hepsi simülasyonun kurguladığı şeyler. İstediğin yere istediğin yaşta eski eser koyarsın, sorun yok ki. Karbon14 metodonun hatalı olduğu kanıtlandı zaten. Yani buluntuların yaşını hesaplamakta kullanılan yöntem hatalı. Nesnelerin yaşını bilemiyorlar. Din yalan diye bilim safsatasına dönecek değilim. Safsata safsatadır. Bu şeyleri bilerek koyuyorlar, amaç islamı yok etmek. Miadını doldurdu. İslam, hristiyanlık, yahudilik hepsi gidici. Amaçları "tek dil, tek din, tek devlet, tek bayrak" olan küresel bir devlet kurmak. Küreselcilik aslında budur. Risk sıfır, herkes köle. Evet bir dinleri var, gerekirse detaylandırırız. Şeytanın da işin içinde olduğu bir din türü, burada da bilindiğine eminim.

Buradakilerin geneli nasıl din ve silümasyonu aynı kefeye koyuyorsa ben din ve din karşıtlığını aynı kefeye koyuyorum. Simülasyonu reddeden ve onunla mücadele edenlere karşı mücadele eden herkes aynı cephededir. Simülasyon olduğunun farkında olmayan herkes, mağdurdur. Küreselciler bu işin tepesindedir.
Müslümanlar da, ateistler de, küreselcilerin ne yaptığını göremeyen ve direnmeyen herkes bu işin mağdurudur.

Evrensel anlamda küreselciliğe karşı durmak gerçek yiğitliktir, gerçek mertliktir. Bunu yapamayan, acaba dünyayı Tanrı mı yaratmıştı, yoksa kendi kendine mi oluşmuştu kısır döngüsünden çıkamayan zavallıların simülasyonu idare eden zalim, zorba, despot firavunlara ve onların yer yüzündeki gölgelerine karşı çıkmaları nasıl mümkün olabilir?
Alt 15-02-2021, 14:10
Yasaklandı

İslamcıların "islamdan kopuş" manasında uyandıkları tezine katılmıyorum. Burada sözünü ettiğim, küreselciliğe karşı duruş manasındaki uyanıştır. Esasen yukarıda açıkladığım gibi müslüman olup ya da olmamak mağduriyet açısından hiç bir fark yaratmıyor. Ancak islamı karşıt cepheye koyup gözü başka bir şey görmeyenler bu bütünsel komployu gözden kaçırıyor. Bu açıdan ateistler müslümanlara göre bir tık daha ilerdeler, çünkü bu komployu anlattığınız zaman dışlanma ihtimali daha zayıftır. Ama tepkileri buradan da görüyoruz, biraz farklı, temelde aynı. Kişi bilmediğinin düşmanıdır.
Alt 16-02-2021, 14:13
Üye

Din yalan diye bilim safsatasına dönecek değilim. Safsata safsatadır. Bu şeyleri bilerek koyuyorlar, amaç islamı yok etmek. Miadını doldurdu. İslam, hristiyanlık, yahudilik hepsi gidici. Amaçları "tek dil, tek din, tek devlet, tek bayrak" olan küresel bir devlet kurmak. Küreselcilik aslında budur. Risk sıfır, herkes köle. Evet bir dinleri var, gerekirse detaylandırırız. Şeytanın da işin içinde olduğu bir din türü, burada da bilindiğine eminim.
Geleceği gören bilgisayar başlığına yazdıklarını okuduktan sonra sana bir şey yazılıp yazılamayacağı konusunda emin değilim.
Eminim ben determinize ilk nedene bağlı robotumdur ve sana yazdırılıyorumdur ya da ulu nedensellik ve akış beni bu yazacaklarımı ve olanların böyle olmasını gerekli kılmıştır.

Ben bilim savunan biri değilim
non-din
non-bilim
Serbest düşünce, felsefe, bilişsellik, kendi yolum, bilgi toplama bunlarla ilgiliyim.
İşin aslı ben kripto bilgi madencisiyim. Bu henüz senin neslinin bilmediği bir şey.
Yani bilime beş kuruş yatırımım yok
Benim için dinle eşit yakın ölçüde değersiz ya da paralele işlev

Tanrı tanrı değilse acaba şeytan kim?

Buradakilerin geneli nasıl din ve silümasyonu aynı kefeye koyuyorsa ben din ve din karşıtlığını aynı kefeye koyuyorum. Simülasyonu reddeden ve onunla mücadele edenlere karşı mücadele eden herkes aynı cephededir. Simülasyon olduğunun farkında olmayan herkes, mağdurdur. Küreselciler bu işin tepesindedir.
Simulasyonla determinizme inanarak mı (güç vererek mi) mücadele ediyorsun?
En büyük mağdurlar dindarlar değil mi? Hem kandırılmış hem de anti gerçek lejyoneri ve devşirmesine dönüştürülmüşler.

Evrensel anlamda küreselciliğe karşı durmak gerçek yiğitliktir, gerçek mertliktir. Bunu yapamayan, acaba dünyayı Tanrı mı yaratmıştı, yoksa kendi kendine mi oluşmuştu kısır döngüsünden çıkamayan zavallıların simülasyonu idare eden zalim, zorba, despot firavunlara ve onların yer yüzündeki gölgelerine karşı çıkmaları nasıl mümkün olabilir?
Bence simulasyoncu özneyi tekilleştirme

İkincisi fikrimi söyledim. Ortadoğu dinlerinin dış uzaydan inişler sonucu olduğu halka ifşa edilmeden o din çözümlenemeyecek ve çözünmeyecek. Diğer paradigmaları komplo örtüyor.

Şu var. Bizlerde eski inanır dindar ya da müslümandık yani müslümanlar özeleştiri yapar gerçeği arar sineyi insana dönerse kimse onları yadırgamayacak ve yargılanmayacaktır. Bu herkesin geçmiş ortak kandırıldığı bir oluşum

ben olsam insanları/diğerlerini zavallı yada aciz olarak tanımlazdım, görmezdim..

Önerilen Siteler