Khaos´isimli üyeden Alıntı
Sana felsefeden çıkman mümkün değil demiyorum. İdealizmin gölgesinde üretilmiş kavramlarla bunu yapamazsın diyorum.
Mülkiyet ilişkisini ortaya koymayan ve çözüm önermeyen somutdan yola çıkmayan
Ortodoks felsefenin sözde sorunsallarına yine o felsefenin kavramlarıyla çözüm aramak
Sahici sorunlarla uğraşmak yerine kavramları özneleştirmektir diyorum.
İşte idealizm zaten tam da budur diyorum.
Üzerinde felsefe yapılacak tek zemin ekonomik-politik durumun tespit ve yıkımına dair olmalıdır.
Benim için ontoloji diye
Üzerimde düşünmeye değer bir zemin yok
Özgürlük iktidar ilişkilerinin yok edilmesiyle sağlanır
Dinsel bilimsel ya da felsefi
Sahte bilinç üreten tüm zırvalardan çıkış ancak o zaman mümkün olur
|
Tamam şimdi idealizm ney bana açıklar mısın?
Kavramın kendi beni rahatsız ediyor ve ele almak istemiyorum (içinden çıkılmaz tartışma tuzak gibi algılama nedeniyle bulanıknsuya çekme olarka bunu alglıyoruz) ve bu başlıkta ben yapılandırmamışım ya da kullanmamışım adını geçirmemişim ama idealizm ney?
İkincisi bunlar ya da benim yazdıklarım sonsuza kadar idealist zırvaysa (sana göre öyleyse ya da kime göre öyleyse) asla sonuç vermeyecek ve o anlamda ben felsefeden çıkamayacağım ya da okuyucuyu da çıkarmayacağım o halde konuyu baştan kapatmalıyım çünkü başlığı m ve içeriğim anlamsız
Çöktü yani Khaos çöertti.
Khaos hepsini çöpe attı
Kaç günlüks o kadar günlük bu forumdaki bu emeğimin boş olduğunu öğrendim
Sağol
Yaz ve senden öğrenelim ve sağol
Hatta şöyle demeliyim Khaos bildirdi ben idelaist zırva yazıyor ve sahte bilinç üretiyorum o halde felsefeden de çıkamayacağım ve çıkacağımı söylediğim bu başlık hatalı olduğu için çıkamayacağım Khaos sizi çıkarmalı Khaos a danışın en iyi biliyor
Ben çıkramıyorum çünkü idealist zırva yazıyorum ve çıkaramayacağım temelde başlığım göçtü anlamsız
O Khaos bir çıkış varsa size anlatır sözü Khaos a devretmek istiyorum
Benim yerime o yazsın
Benim yerime o düşünsün
Bütünüyle sinir olmuş hissediyorum
Fark etmiyor bu forum o forum
Ne yapayım mesela idealist yazdığımı kabul mu edeyim
Hak yolu idealist olmayana mı geçeyim
Nasıl geçeyim kafam böyle çalışıyor
O idealizm ney bunu anlamaya çalışıyorum
Bak bana göre ney sana söylim mi?
Dindar da ateist dedektörü var ya. Belirli kavramlar ötüyo ya. Tıpkı onun gibi .
Ben yazınca birilerinde de bu ötüyo.
Ne olduğunu ben daha anlamadım niye olduğunu hala çözmeye çabalıyorum.
Neden bu oluyor?
Tek bildiğim o
Tek bildiğim birilerinin bana idealist dediği ama niye dediği? Yakıştırdığı ama ney bu niye?
Yahu dönüyorum mesaja bakıyorum Ortodoks görüyorum okuyasım gelmiyor ne bu Ortodoks
Bunu mesela dindarlar yapar. Onların yazılarını da okuyamıyorum
Bak şimdi ben sana burdan görüneni söyleyeceğim
Dedektör alarm dedim ya o 3 kavramla işaretleme yapıyorsun onu gören otomatik saldırır, etiketler.
Bu taraftaki çözüm o. Bunlar sinyal şifre gibi.
Benim ortodoks diye bir kavramsal tabanım yok. Ne demek olduğunu bilmiyorum bana hiçbir şey ifade etmiyor
B foruma gideyim burdan çıkayım bir dindarla yazışayım belli kalıpla otomatik geliyor
Senin yazdığın bu taraftan böyle algılanıyor.
7-8 sayfa mesaj var. Spesifik olarak bir bağlamı gönderiyi alıntı tut ve eleştir
İkincisi dürüstçe söyle burada kaç mesajımın ne kadarını okudun?
Alın forumunuz morumunuz sizin olsun kardeşim tamam umarım idealist olmayan dostlar bulursunuz gelir güzel güzel yazarlar
Umarım hepsi size kendinize benzerde herşey de uzlaşık güzel güzel geçinir birbirinizi takdir tasdik eder gidersiniz. Arada dindar gelir pohpohlamayacağınıza göre doğru yol ve kurtuluşa erdirir düşük aklıyla hepberaber dalga geçer egonuzu pohpohlar gidersiniz
Ben sana dürüstsen tamam mı geçen hafta başka bir forumda nir dindarla tartışma mı getireyim.
A B C yi zor konuşuyor büyük harfle araya zırva gibi ifadeler sokuşturuyor. Takımı var takımca kışkırtılıyor..
Her şeyi açıkladığını iddia ediyor. Burada olanla orada olan benim için dejavu.Aynı. karakter farkı yok. Birinin ismi khaos diğerinin ki mhaos
Çıkışı sen biliyorsun o halde başlık senin ben de o dediğinden yok şimdilik...
Olunca bir gün uğrarım...