Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Felsefe > Etik, Estetik, Sanat, Politika, Bilim & Eğitim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-06-2021, 20:46
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

%90 koruyormuş
%100 korumuyormuş
O halde bilimsel geçerliliği yokmuş.

Düşünce durumu ağır şekilde bozulmuş bu şizo,
%90 koruma ne demek onu anlayamamış
Oysa basit aritmetik yeterli

Hastalığa yakalanması durumunda ölecek olan her 10 kişiden 9'u hayatta kalır
Bunu hesaplamaktan aciz beyinsizlere laf anlatmaya çalışmak tam da bu ülkeye yakışan bi trajedi
Alt 22-06-2021, 21:05
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Aşı olmadım, sanırım olmayacağım.
Alt 28-06-2021, 12:50
copernicus copernicus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Aşı Karşıtları Üsküdar'da Miting Düzenledi: 'Aşıyı Vuran Hekimler Yargılanacak'

Ana Sayfa > Haberler > GündemDeniz GökOnedio Editörü
653
PAYLAŞIM
41b
OKUNMA
27/06, 16:16
Koronavirüs salgınının komplo olduğunu savunan aşı karşıtları Üsküdar'da bir mekanda "Plandemi büyük buluşması" adını verdikleri toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan nöroşirurji uzmanı Dr. Bilgehan Bilge, katılımcılara "Asla ve kat'a aşı olmayın" diye seslendi.
Bilge şöyle devam etti:
"Uçaklara bindirmesinler, AVM'lere sokmasınlar. Vallahi de billahi de 1 sene sonra bu kararlarından vazgeçecekler ve aşı olanlardan özür dileyecekler. Bu bir slogan ya da şaka değil; yargılanacaklar! Aşıyı vuran zavallı sağlık memurları, hemşireler değil hekimler yargılanacak. Yok 'benim haberim yoktu', 'ben devlet memuruyum', 'Sağlık Bakanlığından tamim geldi, genelge geldi, emir geldi', 'Ben o yüzden ruhsatsız bir maddeyi insanlar üzerinde uyguladım' demek gibi bir lüksü yok hekimlerin" Yasa bu."

"Tek taraflı propaganda yapmasınlar"

"Kanserden ölenlerin sayısı senede 128 bin. Bu insanları Kovid adıyla eve kitleyeceğinize diğer hastalık türleriyle niye ilgilenmiyorsunuz? Çıkarsınlar ekranlara, tek taraflı propaganda yapmasınlar. Bakın devlet nasıl savunuluyor, millet nasıl savunuluyor, ağzında maskeyle okula gitmek zorunda kalan küçücük yavrular nasıl savunuluyor, askerimiz polisimiz nasıl savunuluyor görsünler."

Aşı Karşıtları Üsküdar'da Miting Düzenledi: 'Aşıyı Vuran Hekimler Yargılanacak' - onedio.com
Alt 28-06-2021, 12:57
copernicus copernicus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

fetöcü bunlar. Millete virüs bulaştıracaklarmış. Bide üstüne aşı olan bulaştırmayanları dava edeceklermiş.

Bu kadar kişi pandemide nasıl miting yapabiliyor? Bir avuç zararsız gözteri ve yürüyüş yapan gay ve lezbiyenlere orantısız müdahale yağpabiliyorda. Bu corona teröristlerine niye hak ettiği muameleyi yapamıyor bu ülkenin sayın kollukları?

Gay ve lezbiyen olmak bir suçmudur? Bu arada gay falan değilim. Ayrımcılığa karşıyım. Ona sopa atıyor buna bön bön bakıyor. Veya görmezden geliyorsan. Ben bunu gay üzerinden bile sorarım arkadaş. Yanlış isem yanlışsın diyip. Dü<eltin.
Alt 28-06-2021, 13:14
Singularity Singularity isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

İnsanları zorla aşı yapıp ölmelerine veya kısırlaştırmalarına neden olan fetöcü doktorların tamamı sosyal medyadaki ayaklarıyla beraber idamla yargılanmalıdır.

Ayrıca halkı kin ve düşmanlığa tahrik ederek aşı karşıtlarına karşı bir kısım medyada hakaret ve iftiralar vardır. Bu iftiraları atanlara karşı da halkı kin ve düşmanlığa tahrikten dolayı işlem yapılmalıdır.
Alt 06-07-2021, 18:22
"ictenlik" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
"ictenlik" "ictenlik" isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

copernicus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zorunlu Aşı

Yukarıda yer alan açıklama olağan hukuk düzenine göre yapılmış olup, "Olağanüstü hal yönetimi başlıklı" Anayasa m.119/1'de yer alan "tehlikeli salgın hastalık" gerekçesiyle Cumhurbaşkanı tarafından olağanüstü hal ilan edildiği takdirde, elbette olağanüstü halde geçerli olacak 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu ile Cumhurbaşkanlığı kararnamelerine göre süreç yürütülecektir. 2935 sayılı Kanunun tehlikeli salgın hastalıkta alınacak tedbirleri düzenleyen 9. maddesinde aşı ile ilgili bir hüküm olmasa bile, bu istisnai dönemde 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve olağanüstü halin ilan edilmesine yol açan nedenleri ortadan kaldırmak amacıyla çıkarılacak Cumhurbaşkanlığı kararnameleri ile zorunlu aşı uygulaması öngörülebilecektir.

[/FONT][/COLOR]
Ne o olağanüstü hal mi getireceksiniz . Hukuku yerle bir ettiniz.

Bu tartışamaya polemik oluşturabileceği endişeyle girmedim

copernicus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
4. Sonuç olarak;[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Roboto]Bu düzenlemeler ve içtihatlar ışığında zorunlu aşı uygulamasının getirilmesi mümkündür. Prensip, insan vücuduna gereksiz müdahalelerin yapılmaması ve bireyin izni olmaksızın aşı veya tıbbi müdahalenin insana tatbik edilmemesidir. Somut olayda görülen bir zorunluluğun, tehlikeli salgın hastalığın, yani pandeminin ortaya çıktığı durumda, her ne kadar hastalığın tedavisi mümkün olabilse de, bu tedavi sürecinin zor, bazen imkansız ve salgının boyutları sebebiyle tedavi yöntemlerinin yetersiz kaldığı zamanlarda, insan vücudunun virüse karşı bağışıklık kazanabilmesi ve zaman içinde virüsün tümü ile etkisiz hale getirilebilmesi için zorunlu aşı yönteminin kullanılması gerektiği kabul edilmektedir. Kovid-19 hastalığına ve aşıya karşı birçok itirazın gündeme geldiği, sakıncalarının olduğunun iddia edildiği ve bu virüse karşı insanları aşılamanın başka sorunlara yol açabileceği ileri sürülse de, genel kanaatin insanların bu hastalığa karşı aşılanması gerektiği yönünde olduğu söylenebilir. Ancak zorunlu aşı uygulamasının getirilmesi sonrasında hak ihlallerinin ortaya çıkabileceği açıktır. Bu tür ihlallerin önlenebilmesi için, hem tıbbi tedbirler ve hem de zorunlu aşı uygulaması ile sonuçları bakımından daha açık, öngörülebilir ve anlaşılabilir kanuni dayanağa ihtiyaç olduğu görülmektedir.
mrna için sözediyorum diğerleri konusunda çekimserim benim cesedimi aşılayabilirsiniz de umarım çocuklarımın da ancak cesedini aşılayabilirsiniz

sustuk ! niye? bilimsel linç var. Heil Bilim! Heil Bilim! diyen tuhaf bir güruh.

bugün tüm ülke ve tüm dünyada olanları, endişe, dehşet, korku, merak, panik, heyecan hepsi birbirine karmaşık izliyorum

sadece ölmek istiyorum ya sizinle bunları yazanlarla asla birlikte yaşamak istemiyorum bunları savunan topluluklarla aynı türün bireyi olarak ,onları türüm bilerek bir arada yaşamak istemiyorum, dünya sizin olsun kardeşim, dünyanız alın tepe tepe kullanın sizin olsun
ve dürüstçe inanın ölmeyi sürgün edilmeyi seçiyorum, tercih ederdim
lütfen bunları tartışanlar olarak bizim için zorunlu aşı değilse kitlesel yalıtma sürgün vb olasılıklar tartışın diğer türlü bittik bunaldık,
nazi dünyasından farksız algılıyoruz dünyanızı

burdan yazmıyorum niye. biriniz ikiniz çıkıp üç laf ediyorsunuz ve ona verilmesi gereken cevap yapılması gereken söylenmesi gereken benim iletişim üslubumda uygun değil

Bunlar mrna nın mucidinin açıklamalarıdır.
https://elverissizblog.blogspot.com/...na-bakmal.html
https://twitter.com/RWMaloneMD/statu...54471548252160

Bilgehan Bilge kendini parçaladı
diğer doktorları ya arkasına ya karşısına aldı bir eleştiri başlattı aynı yoldan gidelim derim siz bilirsiniz
Kışla da işyerinde okulda zorunlu aşılama var ve yarın çocuklar için başlatılacağını düşünüyorum. Okulları açalım çocukları aşılalım diyecekler bunun dünyada önipuçları var

İnaktif aşılamaya karşı değilim salgın yok diyor değilim virüs mü ne bilmiyorum ( oda coach postülatına göre henüz izole edilemedi deniyor bilimsel şüphecilik) ama insanların öldüğünü herkes gibi görüyor ve salgını doğruluyorum gözlemliyorum, üzülerek izliyorum ama yapılan psikolojik baskı, kilitlenme kapatma , tv de yapılan dehşet ölüm propagandasıyla birleşip daha çok insan öldürüyor. Psikojenik ölüm diye bir şey var. Bizler komplocu değiliz. mrna istemiyoruz.

Biz insanız bu olanlara artık dayanamıyorum yani kelimenin tam doğru ifadesi bu.
Olanları artık sindiremiyorum ve kaldıramıyorum

mrna aşılanması seçenlere bilinçli uygulanmalıdır buna karşı değilim
Bu aşının kışlada işyerinde okulda ne işi var? Herkes susuyor 60 milyon çift doz sipariş var ve bu tüm yetişkin kitle zorunlu aşılanacak demektir .30 milyon açık opsiyon var o çocuklar aşılanacak demektir.

Bunları yargılamaktan sözedenler var hiçbiriniz yargılamıyorum ve bana göre onlar yanlış zeminde ama bu aşının mucidini söylediği kriterler dışında (bilinçli özgür seçim dışında) uygulanması açık suçtur, insanlık suçudur lütfen bilinçlenin kendinize gelin ve durun ve bilgi edinin ve yavaşlayın

Hukuk subjektif değilse ben hukukun ne, mevcut hukuk zemininin ne olduğunu çok iyi biliyorum

iki ağzı bozuk laf edeblirsin ancak onu da et istersen

Sıkı ya da sıkı olmayan yönetimin farketmiyor zorla aşılamaya cesedimi teslim edebilirim
Bununla da bir sorunum yok

Ölmekten çok korkuyorsunuz değil mi?
Korkmaya devam edin ve köpek gibi korka korka ölün
Lafı vardı Bingür Sönmez Hocanın köpek gibi korka korka öleceksiniz

Mrna aşı mucidi linkeldin ve youtube sansürlü kitlesel aşılamayı uygun yasal zemine çekmeye çalışıyor ki bu size hiç bir şey anlatmıyorsa kafanı al TV ye sok orada kalsın

Herkesin yanıldığı ya da herkesin kaybettiği gün neyin olduğunun önemi yok

Konu "ictenlik" tarafından (06-07-2021 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.
Alt 08-07-2021, 06:07
Üye

Başlık zorunlu 'aşı'
Aşı nerde?

Yukarıda yazılan hukuki taban bomboş ve bunları yazdıranın da yazanında ortaokul seviyesinde zekası ya da hukuk bilgisi yok

Bu ayet bükücülük dediğiniz şey gibi hukuk bükücülük

Millet uyku da konuşamıyor uyanınca görürsünüz

Hastalarım hocam aşı işini ne yapalım diye sorduklarında FDA onayı yok diyorum

Kardiyolog Dr Özcan Yücel
Yani bu bir aşı değildir.

Burada yazdım
https://elverissizblog.blogspot.com/...tlmas.html?m=1

Anayasayı bile değiştirsen yasal değil hatta sıkıyönetim de bile ahlaki değil

Bu ruhsat alınmamış ilacın tıbbi deney safhasıdır. Tüm uluslarası içtihat değiştirilmeden tanımlanamaz.
Anayasaya şöyle yazmalı.
Ben halkımı tüm uluslarası ilaç deneylerinin açık kobayı haline getirdim ve bunlar köleler ve bu ülkede özgürlük yoktur bu da zaten bir anayasa değildir buyruktur..
Bunlar sahte mobbing biçimleri ve bunu yazanlar gugukçu doktorlar var onun gibi gugukçu hukukçular

Alt 08-07-2021, 08:03
Yasaklandı

Sıkı ya da sıkı olmayan yönetimin farketmiyor zorla aşılamaya cesedimi teslim edebilirim
Bununla da bir sorunum yok
Aynı kafadayım.
mrna aşısının insanda ne gibi mutasyonlara neden olacağı, sakat doğumları ne derece artıracağı ve dahası insan genetiğini ne şekilde bozacağını hiç kimse bilmiyor. Böyle bir aşının insanlara dayatılmasıyla bir kişinin kafasına silah dayatılması arasında bir fark yoktur. Öyle öleceksek, itiraz ederek böyle ölelim, sorun yok.
Ayrıca Uğur Şahin de Türk'e değil zenciye benziyor. Kendisi de karısı da hiç yakışıklı değiller. Bu konu size tuhaf gelebilir. Ama yarın, sakat doğumlar, ani ölümler artıp Mrna aşısı işi patladığı zaman, "bu mrna aşısını uygulayanlar zaten Türklerdi, zaten adamın tipe bak meymenet yok" deyip batıda Türklere ve Türkiye'ye karşı linç kampanyası başlatılırsa hiç ama hiç şaşırtıcı olmayacaktır.
Türklerin ve Türklüğün düşmanları tüm hamleleri seçerek yapıyor. Bu işin başında da Türk olsun, o da zenciye benzesin ki yeri geldiği zaman kolayca harcayalım diye onu bile planlamışlar. Yani biz Türkler Uğur Şahin'e mi benziyoruz, öyle miyiz? Ben ırkçı değilim ama ABD'de zaten Türkiye Afrika'da bir yerde, siyahımsı insanlar diye bir algı zaten var. Bunu da bir yerden besliyorlar.
Bakın her şey algı, her şey aleyhimize ve içimizden "sözde bilimsel" maskesi takmış bir grup hararetle bu dış planın oyuncağı olmuş durumdalar. Direnmemiz gerekiyor. Kendimizin, yakınlarımızın, halkımızın, ülkemizin geleceği için direnmeye mecburuz.
Alt 08-07-2021, 16:57
Üye

Zorunlu aşı tartışması yaparken ve yapılırken henüz resmiyet kazanmamış ve ruhsat almamış bir deney aşısının zorunlu olmasını tartışıyorsunuz
Yani henüz deney aşamasındaki bir aşının zorunlu olmasını tartışıyorsunuz
Bu insanları tıbbi bir deneye tabi tutma zorunluluğunu, insanları tıbbi denek olarak kullanma zorunluluğunu tartışmaya açmak ve tartışmak demek olur
Bu bütünden bireyin seçme hakkını, ehliyetini ve özgürlüğünü tartışmaktır
Bu tüm özgürlükleri ve anayasal hakları, uluslarası etiği askıya almak ya da bunu tartışmaya açmak demek olur
Bu köleliğin açık zımni uygulanması ve tartışılması hatta dayatımı demek olacaktır
Bu tartışmayı veren yürüten herkes hukuk tabanı değil de açık köle ahlakına vurgu yapabilir
Böyle bir hukuk tabanı olamaz ve o halde geriye tek soru kalacak.
O halde yönetenler kimler olacaktır yönetilenler kimler olacaktır

https://elverissizblog.blogspot.com/...uzerinden.html

Alt 09-07-2021, 10:26
Yasaklandı

Bir haber: (cumhuriyet)

Koronavirüs aşısı olmayanlara hapis cezası gelebilir! 5 yıldan 30 yıla kadar...

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bugünkü köşesinde koronavirüs aşısı olmayanların hastalığı kapmaları ve yaymaları halinde hapis cezası alabileceğini yazdı.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Prof. Dr. Adem Sözüer'in, "Aşı yaygınlaşmadan önce biraz zordu. Ancak, hastalığı kapmaları ve yaymaları halinde, hem bilinçli taksir, hem de olası kast suçlarından haklarında dava açılıp ceza alabilirler. Cezaları da 5 yıldan 30 yıla kadar çıkabilir…" tespitine yer verdi.

Source: https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-kadar-1850470

Hoca diyor ki aşı olmayanlar -bir şekilde- hapis cezası alabilir. Şimdi buna youtube'da cevap yazılmış. İyi izleyin.

Astara Vista

astaramista Diyor ki
Adem Hocaya yapılan bir atıfla aşı olmayanların hapis cezası alabileceğini söylediği iddia edilmiş. Eğer buysa büyük gaf. O zaman Adem Hoca insanları bu şekilde aşıya teşvik etmiştir. Bu sözleri nedeniyle aşı olan ve aşıdan sonra hasta olan, ölen kişilerin yakınları Adem Sözüer'i cinayet suçlamasıyla dava edebilir. Doğru mudur hoca? Yazık ya, vallahi yazık. Ülkenin geldiği hale bak. Ayaklar baş olmuş, başlar ayak olmuş. Küreselcilere en çok göz kırpanlar el üstünde tutulur olmuş. Ülkemin halkının canı ihaleye çıkmış, en çok öldüren en büyük madalyayı alıyor. Yazııık ki ne yazık. Böyle haram yediğinde sorun olmuyorsa okumaya gerek yok, her türlü haram iş yaparsın. Senelerce okumaya ne gerek var? Bildiğini değil de işine geleni söyleyeceksen o bilginin kıymeti ne? İnsanları kandırmak mı yani. Bu mudur. Söyleyecek çok şey var ama söylentilere göre hukukçusun, o sözler bende kalsın.
Mevzu şurada geçmiş:

Hoca buna şöyle yanıt yazmış:

Adem Sözüer

Yetişkin kişi aşı olmaya veya tedaviye zorlanamaz.Tedaviyi red hakkı var.Salt aşı olmadığı için hapis cezası verilsin diye bir açıklamam yok.
Gülelim mi, ağlayalım mı.

Tekrardan öteki yanıtlamış:
Astara Vista

@Adem Sözüer O halde lütfen cumhuriyet gazetesini tekzip eder misiniz? Böyle bir haber var ve sükut ikrardandır. Bir kişinin virüsü bir başkasına bulaştırdığı nasıl kanıtlanır? Virüsün üstünde "beni Adem Sözüer bulaştırdı" şeklinde ayırt edici hangi özelliği vardır? Böyle bir şeyin pratik karşılığı var mı? Konuyu net olarak ne demek istediğinizi anlatırsanız bilelim.
Gelişmeleri takip etmeyi sürdüreceğiz. O zaman ne diyoruz? Dans! Renk!

Şunun konuyla ilgisini iyi düşünün, direkt olarak ilgili:

Önerilen Siteler