Bize boş kelime oyunları yapma, "vardan yok, yoktan var olmaz" ın nesini anlamadın? Senin şu tanrın nasıl yoktan var ediyomuş? Bi anlatsana bize? Evrim nasıl teori oluyormuşta, "tanrı" kanıtlanmış, " "yapay korona salgını" iddian gerçek oluyormuş? Bir şeylerden bahseden sensin biz bu iddialarını buraya yansıttığından, dikat edersen tırnak " " içersinde, bize bunu kanıtla diye, " " içi lafza alarak bunu soruyoruz. Yani senin iddia ettiğin gibi varlamıyoruz. Bak ben senin bütün iddialarına anlaşılır bir dille cevap verdim. Toplumun 7 den 70' inin anlayacağı seviyede. Sen ise burada anlaşılmaz bir dille sanki birşeyler anlatıyormuş taklidi yapıyorsun. Binlerce kelime ile hiç bir şey anlatamamak nasıl bir beceridir? Bravo yani o konuda.
Ayrıca gene cahilliğini "boşluk" argümanı ile ele vermişsin. Bre ahmak, evrimağacı videolarında bile quantum, mikro boyutta boşluk diye bir şeyin olmadığı anlatılıyor. Aç izle, öğren!.Misal, rüzgar; görünmez ama vardır. Bunun aksini iddia eden oldu mu? Yok. Rüzgarı sadece senin gibi düşünenlerin bilip diğerlerini bilmemesi mümkünmü? En basitinden biz bunu anlatıyoruz. Bu durumda sorgulamaya korkan bilim mi? Bir şeylere körü körüne inanma ihtiyacı duyup inananlar mı?
Hülasa kalabalık lafsalatası ile cehaletini örttüğünü sanırsın ama, seni ben bir kelimenden böyle şak diye kuyruğundan yakalarım. Dinci karanlığa mahkumdur. Karanlığı kendi seçmiştir. İnanç ve bilim iki zıt kutuptur. Bu çok açıktır.
|