spartacus´isimli üyeden Alıntı
Olayı açıklamak?
Ne açıkladın sen şimdi? hangi olay?
Konu ne?
Evli, asgari ücret 17.000, kira 15.000, 1 eş, 2 çocuk... Gel de çeşitli faktörlerden birisiyle(belirteyim de sadece omu diye, sanki ben sadece bu sebepledir demişim gibi bir algı oluşturup çarpıtma) depesyona girme...
Yine çarpıttın, sana sınır yok, dilediğin gibi evir, çevir, devir, idealistler hep böyledir, kafaya ne, nasıl eserse boca edip, bulanıklaştırır, buradan da muhatabına yargı üretir, biz böyle tanımlarız diye, iyi mi?
Hangi ifademde depresyon nedir gibi bir ifadem oldu ya da bir olaydan söz ettim ve bir tanım verdim?
|
"
Hangi ifademde depresyon nedir gibi bir ifadem oldu ya da bir olaydan söz ettim ve bir tanım verdim?"
Vermedin. Verdin demedim zaten. Iki de bir indirgemeci, sinirlamaci diye itham ediyorsun. Sana model verdim, yaklasim bu diye. Olaylar boyle anlasilir. Oraya yildiz ile de kaynak koydum ki, neyin nasil ele alindigini acikliyor.
"
Evli, asgari ücret 17.000, kira 15.000, 1 eş, 2 çocuk... Gel de çeşitli faktörlerden birisiyle(belirteyim de sadece omu diye, sanki ben sadece bu sebepledir demişim gibi bir algı oluşturup çarpıtma) depesyona girme..."
Tamam, biz de bunu diyoruz iste.