Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı > Forum Kirleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-03-2025, 20:09
Andrew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Andrew Andrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart İlgisiz, Kişiselleştirilmiş İletiler

Singularity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

İnternette 33 yıl deneyim ve 100.000den fazla gönderi deneyimi bana şunu gösteriyor ki bir fikre saplanıp kalmış insanları o fikirden vaz geçirmeye çalışmak boş bir iştir.
Maalesef duzdunya derneginde ve ilgili sosyal ortamlarda 33 yil ve binlerce gonderi yazarak, vaktinizi ve enerjinizi cope atmissiniz. 3 gunluk hayatinizi hic etmissiniz.

Fakat umitsizlige kapilmayin, pozitif olun, ailenizle ve arkadaslarinizla anlamli guzel vakit gecirin, egzersiz yapin, saglikli yiyin, saglikli dusunun, telafi etmeye calisin.
Alt 31-03-2025, 21:49
Singularity Singularity isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Ben başka bir konuda ortaya yazdım, bu şahsı kast ettin diyerek yorum silindi. Üstelik konuya yönelik yazmıştım. Ama moderasyon niyet okudu. İkili diyaloğa giriyorsun diyerek yorumu kaldırdı. Şimdi burada konuya atıf bile yok. Tamamen seviyesiz bir yorumla ikili diyaloğa girme girişimi. Yönetici online olmuş, tık yok. Demek ki cevap vermem bekleniyor. Bu seviyesizliği muhatap almam beklenmiş. Şimdi ben buna yanıt yazınca.ikili diyaloğa girmiş oluyor muyum.

Andrew´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Maalesef duzdunya derneginde ve ilgili sosyal ortamlarda 33 yil ve binlerce gonderi yazarak, vaktinizi ve enerjinizi cope atmissiniz. 3 gunluk hayatinizi hic etmissiniz.

Fakat umitsizlige kapilmayin, pozitif olun, ailenizle ve arkadaslarinizla anlamli guzel vakit gecirin, egzersiz yapin, saglikli yiyin, saglikli dusunun, telafi etmeye calisin.
Sizden tavsiye istemedim. Hele kendisi inançsız olduğu halde sırf karı kız düşürmek için kilisede gönüllü çalışan birinden asla.

Senin hayatın üç günlük olan. Benimki sonsuz.

Hadi yaylan şimdi. Sopalı moderasyonun eteğinin arkasına saklan.

Not (başka): Kaskını çıkar, copunu bırak, delikanlı kim bakalım.
Alt 12-04-2025, 20:13
Üye

Singularity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de birden fazla kez teklif aldım ama bunun gerçekleşmesi imkansız olduğu için dikkate almadım

Gercek hayatta mi yoksa ruyanda yada hayal dunya da mi teklif aldin? Sana ABD Baskanligini da teklif etmislerdi gecen yil, simulisyincun bosver demisti.

…..

Singularity, burada insanlara dusmanca davranmaktan ve trolluk yapmaktan lutfen vazgec.

……

Supheci, bu basligi sandiga kalirmani rica ediyorum. Kimseye bir yarari olmuyor.
Alt 12-04-2025, 20:41
Üye

Basligi kisisellestiriyorsun, bunu yapma iste.
Alt 05-05-2025, 11:04
Yasaklandı

5 IQ'luk açıklamayı ifşa ettik diye ülke yine olaylar zincirine girdi. Ne zaman doğru yere temas etsek, biri düşüyor, biri saldırıya uğruyor. Enteresan bir zamanlama değil mi?

Bir şey söyleyeyim. Bu çağda siyasiler ölmüyor. Ölse bile, yerlerine yedeği çoktan hazırlanmış. Teknoloji öyle bir noktada ki, bize hâlâ CD satan sistem aslında kuantum bilgisayardan tweet atıyor. Yani siz hâlâ 2000'li yılların ekranına bakarken, onlar perde arkasında çoktan 2075'i yaşıyor. Biz gerçek mi değil mi diye tartışırken, onlar karakter güncellemesini çoktan yapmış oluyor.

Şimdi şu meşhur yumruk meselesine dönelim. Biz sokakta bile rahat yürüyemezken, biri çıkıp koruma ordusunun içinden geçiyor, ana muhalefet liderine yumruk atıyor. Hem de fotoğraflık bir karede, her şey net. İnandırıcılığı tartışmıyorum bile; bu artık tiyatronun görsel efekt seviyesiyle ilgili.

Ama mesele bu değil ki. Mesele şu: Sahnede kuklalar konuşuyor, senaryo tıkır tıkır işliyor. Biz de elimizde patlamış mısır, ara sıra vah vah diyerek izliyoruz. Kimse ipleri tutan eli görmüyor, sadece ipte sallanan kuklayı alkışlıyor.
Alt 05-05-2025, 23:32
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hayırdır amk.
Aptal bı adam da değilsin aslında.
Ne delirtti lan seni.
Amsızlık mı.

Sikko muhabbetlerden niye vazgeçemiyorsun lan am budalası.
Kafamızi sikmene birda izin veriliyor. Ama fazla zorlama istersen .
Alt 06-05-2025, 09:58
Yasaklandı

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama fazla zorlama istersen .
Tam da hah işte bu sefer adam gibi bir şey yazdım diyorum, kazığın üstüne oturmuş gibi birisi çıkıp yorum yapacak ille. O kast ettiğin meselede siz kıtlıktan, biz bolluktan muzdaribiz. Kişi kendinden bilir işi, hehehe.

Daha iyi muhabbet vardı da sen konu açtın da biz mi cevap vermedik. 575 IQ her yerden taşıyor. 75'iyle durumu idare ediyorum, kalan 500 IQ'yu sağa sola dağıtıyorum ne yapayım. Daha iki tane ismi lazım değil konu var, yönetim sıkıntı ettiği için o konularda yazmıyorum. Güncel konularda yazıyorum, bu sefer sen vırvır ediyorsun. Şöyle senin gibi 15 IQ olup da kafamıza göre free takılamadık. Hayat sana güzel, bize hep bi dert hep bi dert.

Burası zaten konu dışı. Buraya da mı hesap vereceğiz daha oohoo. Tuvalete giderken de senden izin isteyeyim mi.
Alt 06-05-2025, 16:40
Üye

Bakın ne kadar akıllıyım, düz dünya gibi simülasyon gibi zırvaları inanmasam bile savunabiliyorum ayağı yapıyorsun.
Hiç sanmıyorum o zırvaları inanarak savunduğuna.
Alt 06-05-2025, 16:45
Yasaklandı

Saçmalama düz dünyayla ilgili sadece tek bir forumda 26.000'den fazla mesajım var. İnanmasam niye savunayım. Burada da simülasyonla ilgili daha fazla gönderim olacaktı ama yürümedi. Ayrıca senin kendi fikrin kendi duruşun yokmu nedir benim etrafımda pervane oluyorsun. Bir sen, bir de mahallenin kızları. Bi salın amk ya. Şu konuları hatırlatıp durma.
Alt 06-05-2025, 23:14
Üye

Kendi fikrim çok net

Trol ve senin gibi rahatsızları hemen forumdan siktir etmek
Tamamen kirliliksiniz

Bireysel özgürlük ayağina sizin gibilere yol verilmesi her açıdan zarar
Yöneticilerin demokratlığı yüzünden sizin gibilere maruz kalıyoruz

Önerilen Siteler