Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-06-2007, 18:11
ozgrdsnce ozgrdsnce isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: seçimler

CHP
Alt 22-06-2007, 18:20
InVitatio
Üye Değil

Sevgili Dilaver

bu konuyu en gec pazartesi toparlayici bir ileti ile kendi adima baglamak istiyorum...
hem iletiyi buraya asar hemde sana , hemde pan kürdist neo pkkci arkadaslara da özel mesaj yolu ile yollarim...
Alt 22-06-2007, 18:55
Üye Değil

Sevgili tewderi ve diger uyelerin, hepimiz Turkiye'liyiz, Misak-i Milli sinirlari gibi serzenislerini ciddiye almiyorum. DTP PKK'nin kendisidir, bunu anlamak icin soylemlerine bakmaya gerek yok, aday adaylara bakmak yeterli. Bircogu, olen PKK teroristlerinin yakinlari, orgutle iliskide bulunmus insanlar.

Sevgili tewderi'nin bahsettigi, Elazig'dan aday, Mazlum Dogan'in ablasiymis. Kimmis Mazlum Dogan? 1976'da PKK'yi kuranlardan biri, cezaevinde haksizliga ugradigi icin kendini yakarak intahar etmis bir terorist. Yontemin assagiligina bakarmisiniz, kendini yakmis. Ne kadar insanlik disi, ilkel bir yontem. Simdi bu adamin ablasi, Turkiye'nin meclisinde ne yapacak, uzum mu yiyecek, bagci mi dovecek.

PKK'yi DTP'den ayri tutma cabasi, bostur. Bunu da, gercekten DTP'yi anlayip destekleyen biri bilmeli, bilmiyorsa saftir. Bu adamlar meclise neden girecekler? Spekulatif eylemler icin, kamuoyu olusturmak icin, intahar teroristlerinin kendini patlatmasi gibi, siyasi arenada kendilerini patlatip kurt halkini mazlum durumuna dusurmeye calisacaklar. PKK'ya yeni militanlar ve sempatizanlar yaratmak icin. Bizim vergimizle maas alacak adam, hepimize hizmet etmelidir.
Alt 22-06-2007, 19:26
Üye Değil

özgürdüşünce az ve öz konuştu tam ve doğru konuştu:

"CHP"
Alt 22-06-2007, 20:20
ghost-f ghost-f isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mecliste kürt yada türk yada başka ırktan ama türkiyeye hizmet etcek TÜRKİYELİ herkesi görmeye isterim fakat geçmişi kara lekeli olan insanlar ,pkkyle gönül bağıyla bağlı olmayı bırak sempatiyle bakanlar bile bu ülkede kan dökülmesine sebep oldukları için yada olanları destekledikleri için TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE *giremez

eğer olurda girerse kanı dökülen şehtilere yazık o meclisin kurulması için ayne cephede düşmana karşı savaşmış kürt yada türk dedelerimizin kanlarına yazık,babasız kalan çocuklara yazık hayat arkadaşını kaybetmiş eşlere oğullarını kaybetmiş analara yazık,yazık çünkü onlar bu ülke için çalıştılar ya pkk ya dtp?????
Alt 22-06-2007, 20:21
Üye Değil

çok garip daha biraz önce mhp hakkında yazını okudum bu durumda dtp ye de aynı pencereden bakman gerekirdi.her ne kadar zıt olasalarda *iki parti de aynı yoldadır ikiside tenkit ettiğin o duygulardan beslenir ve bu da ülkeye zarar getirir fakat sen bi tarafı faşist olmakla suçlayıp diğer tarafın çözüm bulacağını düşünosan sana önerim olayları subjektif bakmamandır

-bak dostum. hiç bir dtp'li "ne mutlu kürdüm diyene" demiyen bizden değildir, dememiştir.
-hiç bir dtp'li üniversite öğrencilerinin üzerine ateş açmamıştır.
-hiç bir dtp'li önderleri adına kimseye tecavüz etmemiştir.
-dtp'nin uzantısı olduğunu söylediğiniz malum örgütünde sivillere karşı bir eylemi yoktur.

işte bu yüzden dtp faşist değil, mhp faşisttir.
Alt 22-06-2007, 20:30
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

"dtp'nin uzantısı olduğunu söylediğiniz malum örgütünde sivillere karşı bir eylemi yoktur"

Emin misin enkidu ?

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 22-06-2007, 20:31
ghost-f ghost-f isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

çok pardon tatlım yaaa.ben dtp nin günahını aldım öleyse.onlar apoyu desteklemiodu diilmi? hani şu milyonlarca türk insanının kanının akmasına sebep olan apo diilmi o ? ah pardon tatlım karıştırmışım faşist diilllermiş *
Alt 22-06-2007, 21:06
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Özgür düşünce CHP demiş ama yukardaki ankette hiç değişiklik yok. Bir de ankete ilgi gösterseydi bari. *

DTP=PKK düşüncesi yanlıştır. Aynı yada benzer hedeflere sahip partiler olabilir. Kürtlerin ihlal edilmiş hakları olduğunu söyleyerek, bunları almak için birisi terör eylemleri yapmayı metot olarak benimsemiş, birisi ise parlamenter mücadele yolunu. DTP içinde PKK'nın düşüncesine tamamen destek verenler olduğu kadar ona karşı çıkanlar da var. Avrupa ülkelerinde de böyle partiler oluyor. Eğer bir parti parlamenter yolları benimsemişse onun meclise girmesini engelleyemezsiniz. Eğer yasalara aykırı bir programı ya da eylemleri varsa cezalandırısınız. Demokrasilerde yöntem budur. PKK'ya karşı çıktığınızı açıklayın diye bir zorlama yapılamaz. Doğaldır ki PKK yanlısı olanların da oyunu almak isterler.

DTP'nin milliyetçiliği hakları elinden alınmış bir millet oldukları için Türk milliyetçilerininkiyle aynı değerlendirilemez. Türk milliyetçisi "Türk'ten başka millet yoktur", "Türkiye Türklerindir" derken Kürt milliyetçisi "Kürtlerin de bir millet olduğunu kabul edin", "Kürtlerin de milli haklarını tanıyın" demek zorunda kalıyor. Arada farktan öte adeta bir uçurum var.

PKK'nın kullandığı yönetmlere gelince belki bir iki tane üstüne kalan ve kendi yapmadığı eylem olabilir ama sivil ve savunmasız insanlara karşı yaptığı birçok eylemini biliyorum. Hatta korucuların evlerini içinde kadın ve çocuklar varken taradılar, bombaladılar. PKK mayına karşı Ottawa sözleşmesine imza atan örgütlerden biridir. Ama bakıyoruz sürekli mayınlı eylemler yapıyor. Bu yöntemler kirli yöntemlerdir. Böyle ulusal savaş yapılmaz. Yapılırsa da destek alınmaz.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 22-06-2007, 21:20
Üye Değil

bahane1: Aynı yada benzer hedeflere sahip partiler olabilir.
bahane2: DTP içinde PKK'nın düşüncesine tamamen destek verenler olduğu kadar ona karşı çıkanlar da var.
bahane3: Avrupa ülkelerinde de böyle partiler oluyor.

Sec begen al secmen, derya kuzusu bunlar. Olmadi birtane de benden;
Hic adi Ahmet Turk olan bir adam, kurtculuk yapar mi(!)

Önerilen Siteler