respendial";p="´isimli üyeden Alıntı
"başka bir gözle en küçük bir böcek sinek veya herhangi bir eşya kendi kendine oluşmuş mu bunu gören var mı ki en basit bir kalem bile işçilik isterken...koskoca kainatı okadar güzel çevreyi bukadar sanatı mukemmeliği siz nasıl olur da kendi kendine oluştuğuna varsayarsınız o kdar saçmalamış olursunuz"
Su yaziyi okumayi biraktigim yerindeki mantik acizligine bakin.
HUSREV,
Simdi kus bocek demissin, evet bugunki biyolojiye gore bunlar kendi kendine olusuyor. Sen gidip dogurtmuyorsun heralde kusu bocegi. Sonra ordan kaleme gelmisiz, yani senin "kendi kendine" anlayisin nedir? O kalemin yapildigi agac kendi kendine buyumuyor mu? Icindeki komur yerin altinda kendiliginden olusmuyor mu, hicbirinin olusumunda bir "hokus pokus" "ol dedim oldu" mantigi var mi? Biz kalemin olusmasina mantikli aciklama getirebiliyoruz, odun ve komurunde. Simdi bunun evrim teorisiyle ortusmeyen tarafi ne be avare, bir de gelip insanlari kucumsuyorsun.
|
darvinini sevesen ya bu dediğine küçğük çocuk bile güler ya kardeş biz bir şeyin yoktan var olmasından bahsediyoruz bana bir tane bile hücre yi yoktan var edebilirmisin çok sey istedim biliyorum çiçek böcek derken bir hücre lütfen elinde herhangi bir saç teli ve hücre olmadan bana bir hücre üret hatta *şöyle diyelim elimize tohum ekelim aynı şartlarda ve aynı ortamda büyütelim peki madem kendi kendiliğine oluşuyor neden hepsi ağaç olmadan bazıları çürüyor yada yemiş vermiyor sizin mantığınız duvara rastgele boya atmakla da _vincinin ünlü portresini çıkartmaktan daha ahmakça lütfen azcık bilimi biliyor ve saygınız varsa akli ve ilmi konuşun yoksa küçümsemek değil sadece bilimin izzeti için diyorum bunları size...